LELKÉSZ Bocsánat... Legyen szives! Ön volt az előadó?

SÜßL Mert? Van valami gond?

LELKÉSZ Dehogy. Válthatnánk pár szót?

SÜßL Éppen válthatnánk, de sajnos most nincsen időm.

LELKÉSZ Kérem, csak néhány kérdésem lenne.

SÜßL Ön pap. Gondoltam.

LELKÉSZ Egyébként lelkész vagyok. Evangélikus. Éppen ebben a minőségemben tehát...

SÜßL Nem hiszem, hogy nekünk lenne miről  beszélnünk. Nem azért vagyok itt.

LELKÉSZ ...éppen ebben a minőségemben tehát szülő is lehetek, tehát mint szülő vagyok itt.

SÜßL Az érzékenyítés az gyermekeknek szól. Ön nem gyermek, sőt. (sietősre veszi)

LELKÉSZ Kérem! Kérem, igaztán, csak pár szót, tényleg, mint szülő kérdezném.

SÜßL Nincs önnel dolgom. És időm sem Önre. (gúnyosan)

LELKÉSZ Nem beszélhetek azzal, aki az imént a gyermekemet...úgymond... érzékenyítette?

SÜßL Sajnálom. Próbálja meg elfogdni, hogy az időm véges. Nincsen mindenre. Nekem más a feladatom és nem is szeretnék a szülőkkel vitatkozni felesleges dolgokról.Önnak ott a hazai pálya előnye, heteken át szabadon rombolhatjka, amit most én felépíteni szerettem volna.

LELKÉSZ Felesleges?

SÜßL Nem hiszem, hogy nekünk kéne meggyőzni egymást bármiről is.

LELKÉSZ Ezt honnan veszi. Hogy én valamiről meg szeretném győzni Önt.

SÜßL Az imént mondta, hogy pap.

LELKÉSZ Az önök mozgalmát egyházunk lelkészei közül is támogatják.

SÜßL Mi (gúnyosabban) Mi nem mozgalom vagyunk, csak egyesület. Ha már a szavakon tetszik lovagolni, de most már hagyjon kérem!

SZERVEZŐ (Süßl-höz) Gaby! Van valami gond?

SÜßL (keresztülbeszélve a  lelkész arcán) Ez a gond. Megigértétek, hogy nem lesz ilyen szarakodás. A picsába már, tényleg.

SZERVEZŐ Ő jogszerűen tartózkodik itt, mert hitoktatást tart.

SÜßL Vallási agymosást. Ó bazdmeg,mintha a középkorban élnénk. AKárkit beengedtek a gyerekek közé hülyíteni őket ezekkel  az ócska fasságokkal.

gaby.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8916596010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 11:31:43

Kiváló írás. Szóval már nem csupán a libernyákoknak van Farkasházy Teddy-je.

Picsaember 2021.06.17. 12:12:48

a jók és igazak most a hülyét játszva meggyőződésből úgy tesznek, mintha az új törvény Shakespeare-szonetteket meg Harry Pottert akarna cenzúrázni, nem pedig a kisgyerekek (homo)szexualitással nyúzását akarná kikerülni.

Frick László Intézet 2021.06.17. 14:14:31

@ripők: Hú. Mert te ezt határozottan be is tudod árazni? Hagy lássam akkor azt a zseniális levezetésedet. Aztaa. Eleitűl fogván tudtam, hogy csak benned bízhatok.

De akkor ne úgy csináljál, ahogy szoktál, hogy "szar a várad, nesze, piff"

de nem mutatod meg, hogy a te várad mennyivel különb lesz, mert ilyen szarakodásra nincsen időd. Csak mondod a szájaddal, én meg higgyem el.

Ez a trükk a téeszelnök fiától kevesses volt.. kb amikor a Beatles az Abby Road tetejin játszot, akkor. Szerintem régen.

Dr.Koós Alajos 2021.06.17. 14:27:45

Az milyen liberalizmus, ahol nem dönthetem el, hogy a gyerekem szexuális témákban való felvilágosítása miként és hogyan történjék. Vagy miért nem mondhatom azt, hogy ezt majd én intézem meg az anyjuk.

Nem, nem dönthet el a gyerek mindent, azt se, hogy kifut-e az úttestre.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 14:54:58

@Frick László Intézet: Bocsánat, ha lerontottam a váradat. Megértem, hogy ebben a témában is fontosnak érezted a kiállást, még ha tudod is, hogy gumicsont. Zavartalan további homokozást kívánok.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:03:56

@ripők: Igen-igen. eltaláltad. Felétek a röplapdát a szobában a fotelből hátradőlve játszák és a nyiátás- ász, amit a szájaddal bemondasz?

Már csak azért, mert ismételten felhívom a figyelmed, hogy MONDOD a gumicsontot viszont nem MUTATOD.

Amúgy különben , amikor Orbn így tematizálja a napisajtót (hetekre) azt nálam "Lökjé a disznóknak" valamit és Anikó néni szájába szoktam adni. De ha a te szószegénységedben az az árva gumicsont van meg, akkor MONDJAD azt.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:10:39

@Dr.Koós Alajos: Felhívnám a figyelmed a mozgalmárnak erre a mellékmondatára:
nem is szeretnék a szülőkkel vitatkozni felesleges dolgokról.

Szerintem te élőben nagyon kevés ilyen fejlettembertípussal találkozhattál, mint a Süßili. Hogy lehetne ennyire kényes dolgot olyan laikusokra hagyni, mint szülők. Innen következik az a passzus, miszerint pl ha van egy iskolai katasztrófa, mondjuk túszejtés vagy lövöldözés, akkor sem a szülőket hívják oda lelkisegélyért, hanem szakembereket, sőt, még a szülökhöz is szakembereket kell hívni. Naugye. Van doktorátusa egy szülőnek e témakörben? Naugye. Valamint a szekember tudja megadni azoknak az akkreditált6 szakpszichológusoknak, akiknek joga van a szakvéleményeket kiállítani a nemváltó műtétek állami TB finanszírozásához. (Itt következnek azok a kisgyerekkori képek, amiben a gyermek anyu cipőjében(apu cipőjében, meg Piroskának öltözve Zorronak öltözve bajusszal.. meg a lányhajából is bajusztincset húz a nőzija alá.

Sőt, hát médiakapcsolatok is vannak, Magyarországon ilyen megbízható műhely az RTL Klub Házon Kívül-je.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:14:10

@Picsaember: Szerintem aggályos az, hogy olyan gyermekeket sz7eretnének felvilágosítani, akiknek még nem fejlődtek ki a nemimirigyeik. Aztán következik az eléggé zavaros pubertás. Aztán ott van a társdadalmi szocializáció, pl van a magyar (vagy mondjuk így: a kelet-európai) nők viszony a maszturbáláshoz és mondjuk van a germano-naglo-saxo kulturkör, ahol a mi fiainkénál is nagyobb a szabadosság, namost két jó barátnő, együtt maszturbálnak, ezzel semmi gond pl az amerikai kulturkörben, de akkor belép a belemagyarázó néni és elkezdi kibimbóztatni a.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:22:18

@ripők: @Dr.Koós Alajos: @Picsaember:
Friss poen az, hogy a mai polkorrektség már nem engedne meg poenokat a Jóbaerátokban: ha ma forgatnák.

Szerintem az ut6olsó klasszikusan liberális felfogású szappanoperasorozat Mark Cherry-ék SZületett feleségek-je volt. A korábbi kisérletekben a homo' pár még az b"elfogdottabb" "elfogadtathatóbb" leszbikus (ill Callie biszex a Grace klinikában a leszbikus párból)

Cherry-éknél rendesen férfi homo pár van és akkor beesik a szomszédasszony a szerinte leszbi élményével:
és a liberális művészet egyik leges-legfontosabb érvelés-sora hangzik el, pár mondat és nagyon okosan: Ahogy szerintem liberális beszl az ilyesmiről.

Itt azonban, a 20-as években mnár nem lehetsz liberális. Nem foglalkozhatsz valamivel liberális módon, csakis véleményrács szerint, csakis a véleménydiktatúrának megfelelően...

Olyxan demagógiát kell lenyelni egy pisz elenkezés nélkül, mint: "Ha nem mehetünk be az iskolákba a gyerekeket érzékenyíteni, akkor annak öngyilkosságok lesznek a következményei"

És Horn Gábor is lemásolta ezt a passzust, aki liberálisként kezdte.

Az szerintem abszur, hogy 9-10-12 éves gyereken végeznek nemváltó műtétet és pl nem a hermaforitaság az alapok, hanem valami "eszmei".

Baj lehget olyan gyerekkel is, akinek nem szálltak le a heréi és nem mer zuhanyozni a többi fiú előtt vagy ott van Janis Jolin esete, akinek valami 16 éves korától látszottak cseresnye mellei és a lányok ezért kikezdték.

Nerm azt mondom, hogy KIZÁRÓLÉAG a szülő dolga. Ne is legyen CSAK A SZÜLŐ dolga.

De hagy ne legyeünk már nyálas balfaszok és ne kelljen már hitgyülikés szintű rábeszélőgépeket a gyerekek közé engedni, akik majd "kibontakoztatják" a rejtett micsodáikat.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:27:54

@ripők: @Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt: @Picsaember:

Mutatok egy másik problémát:
Van egy a filmötletem, Jancsi és Juliska.
Máris megnyerem a pályázati támogatást és még csak nem is egyet, hanem még külön civilk oldalról is kapni fogok (de az elszámolásokat tekintve még mennyire SZABAD IS!!44!4) pénzeket, ha Juliska a Girl-balerina a Girl című filmből.

Tallózzátok át a cinemax és a cinemax2 kínálatát, minden este két-három iolyen "megfeleltetett" film van. Még a kolumbiai hagyján, ott az anya baszott el valamit a hermafrodita kisgyermekén, ebben legalább van "realitás".

Én a liberálius megenmgedő véleményszabad megközeléítést hiányolom.

Jézus nem azt mondá, hogy a NEVÉBEN és MENJENEK REÁ a gyermekekre.

De nincs az az eszme vagy gondolat, aminek a nevében reá lehet menni a gyermekekre, nagyon kényes kérdés. El a gyermeketől a vallási marketinggel -de a vallási marketing [ez volt előbb, nem a porszívó meg a biblia..] módszereit alkalmazó eszmeügynököket se lehessen reá menni hagyni a gyerekekre.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:30:07

@ripők: (neked folytatom) Itt nem érv az, nem kártyajáték ez fedáksárikkal, ultimóka... micsinának már Orbánék az iskolák egyházaknak adásával, azért nem, mert ez önellenható és ostobaság Orbánnétól: Csak megútálni fogják a templomokat meg az egyházakat a gyerekek. Burleszk jelenetek

És csak megy név Rimbaud

Ő is egyházi iskolában kezdte az ipart.

Frick László Intézet 2021.06.17. 15:31:58

@ripők: @Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt: @Picsaember:
El kell ismételnem:

Dosztojevszkij szerint mindent el lehet mondani a gyermekenek.

De... szerintem... nem reájok menvén...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 15:41:17

@Frick László Intézet: Ma Magyarországon nem jellemző a tömegek érzékenyítése az iskolákban. Nem jellemző a gyermekek nemváltoztató műtétje sem.
Szerencsére ezután sem lesz, mert megvéded őket zseniálisan, az Orbán meg otrombán. Örüljetek.

Frick László Intézet 2021.06.17. 16:13:15

@ripők: Orbán képzelhet valamit, mert ő még azt is képzeli magáról, hogy osztály és elitteremtő történelmi nagyság meg ilyesmi. (és azon is szoktam röhögni, hogy az elitjéével aztán pont úgy is jár, mint Hunyadi Mátyás az ő elitjével :D )

Szerintem én egy porszem vagyok, Orbánnak csak miniszterlnöki megbízottja 10-szer annyija van, mint nekem olvasóm (sajnos nálad nem tudom elérni, hogy el is olvasd, amit írok, viszont faszán helyemre rakni a sok zsírfideszes közé, ahová való vagyok szerinted, az nagyon megy neked, hiszen ezt a párhuzamot is hogy felfedezted már Orbán és énközöttem, de segítelek, mert jószívvel vagyok, még egy párhuzam van: Orbánnak is volt bolgár matróztrikója meg nekem is. Na ugye, hogy mennyire igazad lett ettől is!

Frick László Intézet 2021.06.17. 16:23:45

@ripők: Nézd, amikor nekem voltak kisbabáim, az volt az egyik slágerröhej az országban, hogy Svédországban az ötéves gyerek kéri a pelenkát, feladja magáéra, beleszarik aztán szól a szülöknek, hogy lehet ráugrani a melóra és lecserélni.

Kb 30 év kellett ahhoz, hogy Magyarország elérje azt a fejlettséget, hogy 3 éves gyerekekt pelenkáznak és vagy 10 éve nem is kritérium óvodához a gyerek szobatisztasága, csak annyi, hogy a dadusok, akik a titkos hatalmi ág az óvodákban, na nekik ne kelljen más szaros kölyke szaros pelenkájával kínlódni, tehát ha beszart 10-kor, majd anyukája (nagymamája) tisztába teszi (félnapos óvodás) ha hazaviszi.

Természetesen már sikerült találkoznom svédmodell gyerekkel, akinek 28 kilós gyerekre vfaló extrapelenkját kell venni. Vagyis ez már olyan gumibugyiféle.

A másik, amiben foltonkint, mikro ugyan, de sikerült a svédeket beérnünk az iskolaérettség, Orbán Gonosz Terve, ami megalázza azkat az anyukákat, akinek a 6 éves gyermneke kb egy bölcsödei minimumkövetelményt ha teljesít és majdnem olyan jól rajzol már, mint Don van de Vliet festett. (Ahhoz, hogy Orbán Gonosz Terve jól az is maradjon, gyorsan hallgatnbi kell a tényről, hogy elsőben nem lehet bukni és lehet utólag egyszerűen egy olyan angol típusú első, amiből Angilali-ban még a 2. osztály is áll...)

Ennek megfelelően ripsz és ropsz, szerintem 10 év és egy nem ilyen gonosz náci kényszerítő nemmegengedőkormány, hanem az a sokszínű, véleménytoleráns, diverzitzív és megengedő típus, ami most nagyon helyesli, hogy Biden ugyanazt a faladatot adta ki a szolgálatoknak, amit az a hülye és buta Trump kiadott, csak persze ha Biden kéril,akkor meg is lesz az elvárt eredmény, miszerint az autoriter kommunista diktatúra hibájából és korruptsága miatt kerülhetett ki a vuhani laborból a kovid.

Mihelyíst meglesz a fejlettkormányunk, ha nem is annyira általánosan, mint Németországban, de annyi, hogy a riportereket ki lehessen ráhívni, lám, mi is elértük ezt a fejlettséget nekünk is van már

Frick László Intézet 2021.06.17. 16:29:42

@ripők: @Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt: @Picsaember:
A rábeszélőgépek legaljasabb hitegetése a kompromisszummentes élet. Engedje magából kibimbóztatni és akkor nem kell öngyilkosságig elvezető aljas kis kompromisszumok között élnie. Itt következnek a sikeres váltások sikerriportjai, ugyanazok az arcok, akik az Isten veled Magyarország sémában a sohamárok, megtanáták számításukat angilaliban, igaz, hogy a kimetszett csiklója már ne nyőhet vissze, de a szabadságot választott az USÁ-ban és tessék a mennyire a minőségibb élet és ráadásul télen lehet hógolyózni Sikágóban.

És én nem is kételkedem abban, hogy még 60-70 év és tényleg lesznek valóban is kompromisszummentes eredményre vezető műtétsorozatok.

Főleg, ha azt hisszük, hogy az ember nem tud változni kb élethetedenként. Hogy nem fordulhat elő az, hogy az ember 44 évesen megnézi a kultuszfi8lmet, amit 127-szer látott 19- és 21 éves kora között és az hagyján, hogy nem is emlékszik már rá, de el nem képzelheti mit evett ezen a filmen.

Frick László Intézet 2021.06.17. 16:36:19

@ripők: .. eszembe jutottak az öregek tervszerű megsemmisítését végző elfekvők ápolási osztályok meg Alumínium Alkonyok. Amikor.. heteró nénikék, legalábbis 87 éves korukig azon voltak.. elkezdik csöcsörészni a nővérkéket.

De ezek az intézmények koedukáltak.

Mi van akkor, ha egy nagyjából buzi ( azért George Michael is el-elkapott egy egy jobb nőt egy-egy fordulóra...) .. kezdi el csöcsörészni meg popsin csipkorászni az ápolónőket.. olyan 88 éves korában.

A boszorkány eredetileg nem csak néni és a vasorrú bábi sem feltélen pinás volt... És a tünedérek .. hiszen a lényege nem a pinája, hanemhogy tünedez, ludvérc

Egyszer mit se sejtve beszéltem egy szakembernek az öregeket tervszerűen megsemmisítő otthonokról és akkor azt mondta hirtelen, hogy nincs is ilyen: ez nemigaz. Ő szakember, ebben az iparágban dolgozik, de ő egyetlen negatív vagy rossz példát csak nem is hallott.

Talán azért nem, mert ő a dolognak azon a [boldogabbik] végin van, pl a stricik se hallottak még olyant, hogy a kurva akár a szájbabaszatását is, de ne élvezne.

Steinmann Coco 2021.06.17. 16:36:58

@Frick László Intézet: csak egy rövid kis kérdés. Van az osztályodban egy meleg akit nehany tahó állandóan zaklat emiatt. Söpörjuk a szőnyeg alá? Es mondom rögtön a statisztikát MINDEN osztalyban van egy meleg akár fiu akár lány. Ha betiltjuk h beszéljünk róla akkor mindjárt jobb igaz?

Frick László Intézet 2021.06.17. 16:53:16

@Steinmann Coco: Hazudsz és tódítasz:
-senki nem arról beszél, hogy ne beszéljünk róla, az inkriminált törvény nem azt mondja, hogy ne beszéljünk róla, ez belehazudás ("és akkor majd jól öngyíkós is lesz a!" )

Hogyne lehetne beszélni róla.
Csak ne rábeszélőgépek jöjjenek a pl gyülikétől ismert marketing móccereivel, a belebeszélő, a ki és rávezetőgépek.
Ő, úgy csinálsz, mint akio nem érti, miről van szó. Mert most ezzel lehet a Gecin- fogni, akkor nyomjuk egyszerre, hátha most dől be.

Nem fog bedőlni.

@ripők: szerint gumnicsont, én arra módosítottam, hogy az ilyesmi Orbánéknál a "ökjé valamit a disznóknak!"

Semmiképpen nem mondanám gumicsontnak, ahhoz túl komoly és tényleg is húsbavágó.

Egyszerűen: ne markecolják magukat olyan rossz provók, mint a provokációs mesekönyv egyébként embernek szánalmas kis ügyeskedője.

Ne azzal kelljen már nyernem a Janicsi és Julkiska filmötletemen, hogy Jancsinak is pinája van. De transzgender és akkor megkapom a támogatást. Hagyjuk már.

Itt nem politikai kenyérkereső fórumokon vagyunk

Legalább itt, egymás közt .. ne kelljen már megjátszani magunkat

Mint ahogy te itt a szólamok idemásolásával megjátszod magad Cocó. Még a FIDESZ sem mondta azokat , amiket a pofájukba erőltetnek.

Az én véleményem az: Iskolában ne menjenek reá a gyerekekre

semmivel sem. Sem vallással, sem divattémákban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 16:57:32

@Frick László Intézet: Tök jó, hogy tudomást szerzel valamiről, aztán általános következtetéseket vonsz le. A mi ovinkban mindenki szobatiszta, néha van csak baleset. A svéd pelenkahelyzetet sem vélem annyira szörnyűségesnek. Persze hinnék, ha lenne ilyen statisztika, de ha lenne, te úgysem hinnél benne.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:00:25

@Steinmann Coco: A többieknek már elmondtam, most neked is: Szerintem az a probléma, hogy a beéádesgetés, a rávezetés szakaszában komprimisszumente SZABAD boldogéletet igérnek és ez nem lesz igaz. Nem csak azért, mert egyelőre orvosilag-műztétileg sebészileg és hormonális kezelséekkel sem lehet kompromisszummentesen megoldani semmit..
A meleg-ség pedig megint egy más téma:

Ez mindig is pedagógus-kérdés volt, a hivatás része, az alkalmasság része ezt a TANÁRNAK kell kezelnie, nem egy messziről jött embernek.

Fiú és lányközösségekben is vannak olyan játékok, amikbe egy kis melegséget bele lehet magyarázni (vagy van is)

Aztán a kulturális különségek, a társadalmiak, amiket mutattam, egy maerikai nő szexualitása meg azu ehhez való viszonyai meg egy magyaré. megy két amerikai lány: "Várj, feligrok leszippantani a pasimat!" Ez ott annyi, mint nálunk "adok neki valami cukit"

Kidolgoznak valahol egy mormarendszert és aztán más egek, és más társadalmi fejletsségi szintek (meg más kulturtörténet) ellenére UGYXANAZT A METÓDUST kell alkalmazni. Tudod mi ez? Micsurinizmus. Lehet hogy a gumipitypang termett azon ég alatt de itt meg nem termett.

De ez.. ez nem tud feltűnni neked.

Nézd meg: Te csupa-csupa a sajtóban most az ellenzéktől hallott kliséket vagdalsz ide... aztán engem levádolsz, hogy én meg a fideszét vallom.

Hát nem.
Hát. NAGYON NEM.

Nem ingem, amit rám látsz. Nem is fogom magamra venni, de te azért :
-csak lásd rám
-aztán legyél magaddal megelégedve, hogy te mennyire egy fejlett vagy már
mert elismétled, amit Horn Gábor mondott.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 17:03:18

@Frick László Intézet: Meg ugye ki akarták ugratni a nyuszit a Jobbiknál. Egyúttal a koncessziók kiszervezéséről sem esik annyi szó. De persze, a gyerekekre rárontó genderkommandósokat kell legyűrni.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:20:18

@ripők: Nem értem, hogy egy Szivárvány Koalícióban, ahol a hiszekegy a diverzitással kezdődik meg a sokszínűség, a tolerancia és a megengedés, hogy miért akkora nagy baj, ha egyszer-egyszer divergál valaki a Nagy Konvergenciából.
Nyilvánvalóan senki a magyar politikai életben nem lehet okos, ha nem tagja a Geciváltéás 2022. koalíciójának, ez világos.
Akkor el kell fogadnunk azt, hogy Fudan- ügyben Baranyi Krisztina színvonala a legeslegnagyobb magyar okosság foka.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:23:08

@ripők: Részben jól látod, de ezt mondtam akkor, amikor azt, hogy Orbán (hetekre) tematizált. Meg még van az a külpol szál (a lengyelekkel a)

...de szerinted.. mind... amiket itt neked is mondtam,, az valami politikai törek... mindent csak politikaihaszonelv mentén? Én buzija vagyok a politikánbak (a történelembuziság szövődményeként. De még mint politika BUZI is azt mondom, hogy a buzulástól függetlenül vannak itt szempontok
Ne igyuk már ki a fördővízzel a gyerekhúsot is.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 17:25:37

@Frick László Intézet: A politikusok le tudnak nyelni bármit egy kényszerkoalában. A választók viszont kevésbé. De tettesd csak a hülyét tovább.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:28:12

@ripők: Sajnos a svéd pelenkahelyzet nem hit kérdése, hanem a modern életé, amiben a gyerekkel való nemfoglalkozás, a rendszertelenség, a szülő napirendipontjához igazodjon a gyereké, majd ezt megkoncepcionáljuk kötöttségmenrtes szabadságra nevelésnek, te, ebben is Ulrike Meinhof volt az egészen úttörő. Meinhof két gyereke az elsők között lett annyira szabadságranevelve, mint a karvalystenyfasza, az. Már persze ha a szabadságnak a milyen foka, amikor a koszmó leeszi a bűrt a gyerik fejirű. (ide majd beteszed a komedi centrál színvonalú "szóvicc"et magadnak)

Biztos ismersz olyan babamamablog dumnákat, miszerint káros a kisbabának a mindennapi fürdés, majd itt következik egy szósz, aminek az a téves alapja, hogy a babfürdetés az tisztálkodás.

Pedig valójban esti apaanyaszertartás.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:30:08

@ripők: Fhú, szerintem ma, 2021-ben ezt a szuót kimondani: választók, amikor több, mint 50 % az érdektelen, de mégriasztóbb az életkori metszet , amiszerint a 30 nál fiatalabbak. El egészen odáig, hogy a két elbaszott hülyepicsa, Annácska meg Katka is igazándiból apolitikusak és szerintük jó buli. Katka örül is, hogy nem kell azt a sok büdöspinát szagolnia ott.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:31:58

@ripők: Hú, ezt most lelkileg, egy-24 órán belül feldolgoznom, hogy Horn Gábor az "nekem is volt egy meleg iskolatársam és az öngyilkosság a" szintű demagógiázt KELLETT.. mert hogy Ursula von der Leyennek meg kellett ismételnie Biden baromságát, az rendben, az tényleg politikai kényszer, hiszen már NSZK is kapott szankciókat, persze nem azért,m amivel Merkel miatt kiérdemelték

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 17:32:16

@Frick László Intézet: Áruld már el a titkot, hogy mikor ér statisztikákra hivatkozni és mikor kamandusz az egész?

Steinmann Coco 2021.06.17. 17:36:35

@ripők: ez roppant egyszerű. Ha valami hivatalos tudományos szervezet gyártja a statisztikát pl John Hopkins vagy Ksh... Stb akkor kamu. Ha Dudi találja ki akkor hivatkozási alap.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:39:26

@ripők: Egyzsrűen poifánbvasztál ezzel a szóval, hogy "választók". Úristen.
Mindegy, eredetileg azért kapcsoltam be a gépet, hogy megmutassak párhuzamokat Gyurcsánnyal:
Gyurcsánynak is volt favágó ingje meg nekem is, én viszont sokkal izgalmasabb színösszeállításban, többnyire a kéket a zöldel messőeket,.. Na innen tovább aztán az outfit, olyan diplomatatáskát, újdonantan is koszosnak ható Eszterházy -koczkás trapinacit a zöd gombos kardigánnal és a náci karlendítések a kollégiumi éjszakai folyosó nagy tükre előtt.

Gyurcsány és én is egy felfoghatatlanul nagy zseninek tartjuk Dr Josef Goebbelst.
Ferinél viszont a zseni, ahogy általában a nép fiainál, pozitív fogalom, nálam pozitív is lehet meg negatív is. Ennek megfelelően zseni nálam Gyurcsány is. Goebbels további megítélésénél elválunk, ugyanis Gyurcsánynak példaképe, én meg rühellem és igazából őt tartom az igazán náci dögnek, nem Hitlert. A marketinges agytröszt, az Goebbels volt.

Most jön az a megjátszot álnaivitásodon alapuló vádad, hogy bizonyítsam már be azt, hogy Gyurcsánynak Goebbels a példaképe, egyszerű, van róla videó, 2007-ben, az MSZP politikai évadnyitó naggyűlésén adta elő, még olyan fejgépes-árnyjátékos részek is voltak benne.
A Rend és Szabadság című beszédéről a videó 5 napig volt fent, az indexen több sikk is foglalkozott vele és idézték. Volt akkor egy blogom, lusta voltam begépelni az egészet.. tudod, hogy Feri élőpbeszéde kokain meg bor nélkül milyen, pont olyan, mint az emberéé Somogyi Zoltáné 20 sor szöveget betűhíven beírni 2 óra.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:40:40

@ripők: A svéd pelenkasztori nem statisztika, hanem egyetemi tananyag, kisgyerke, tehát óvodapedagógia és tanítóképzésben. Van kérdésed? Mondhatniu: Humán etológia tudományköre. Folytassam? Azért a vacsorádat ne egyem meg helyetted?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 17:45:57

@Frick László Intézet: Egyetemi tananyag? Ez mióta hivatkozási pont neked?
Kisgyerek..? Kezd repedezni a buddhaszobrod. Szépen beszéljél.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:50:00

@ripők: Jó, akkor a választók:

Az a furcsa szituáció alakult ki a Jók és Igazak, az index és Gyurcsányék, vagyis a modern politikatudomány jóvoltából, hogy bár eredetileg képviseleti demokráciában élnénk, képviseleti prtnak lenni nem csak szégyen, de kitettség is.
Itt, ha politikaiszakújsáűgíró, természetesen nem a nyomorult orbánisdta szarközépről beszélek, csakis a zsenikről, csak az index, telex és a 444, alább nem adom. tehát amit ma haladó magyar politikai elemző bele tud kívánni egy szerinte ócska és korrupt, mert tömegbázist KÉPVISELŐ arra, mint választók-ra támaszkodó

ne feledd: hús és vér, meg bundáskenyér szagú emberekről van szó. EZ VESZÉLYES.

Egy korszerű XXI. századi pártnak nincsen ziosa.

Mint szoktam mondani, OIrbán könnyen ugráél.
De Nemlétező Régtávozott Ferenc úgy tud nem ügy lenni az Ellenzékben, hogy az hagyázas lázálom, miszerint Gyurcvsány egyáltalán meghatározó alak lehetne az Ellenzékben, hiszen 95% GYŰLÖLI Ferencet. Nagyon öreg DK-s meg MSZP-s nénik nem útálják még Ferit, mert már csak őelőttük titok, hogy Feri széjjelkúrelta az MSZP-t. Gajra vágta.

Részben a mítosz, miszerint FIDESZ=MSZP ezen is alapszik, hogy a két kurva büdös bázispárt, hogy rohadtak vóna a zannyukba-jabba.

A választók-at egy monder antiképviseletidemokratikus párt úg képzeli el és úgy kezeli, mint pl amikor a PSA konszernnél megtervezik az Opel nevű emblémáűjuk vásárlót:

"A sok barom! Mivel etessük őket. "Német minőség!" -Jó lesz? Az hát, kapjáa be a sok segghülye.

Hát, kb így beszél egy modern párt a választóiról..
Ha megnézed, a FIDESZ minden nemzeti konzultációjával ezt üzeni annak, aki kitöltötte és beküldte neki:
"Ennyit érsz bazdmeg, csupa A a jó válasz, hogy a magadfajta sík és segghülye el ne tudja téveszteni! "

Tkp a fidesznyik sértve is érzi magát, hogy az orbánja őtetetete ennyibe nézi, viszont eszébe jut, hogy ha milljó felett lesz a konzultáció, hogy felbaszódik már az ellenzék összes agya is.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:54:18

@ripők: A politikus olyan őszinte a "választójával" mint a Vagisan a nőkkel a hüvelyi szárazságról.

Hát ha a Vagisan TÉNYELG elárulná a nőknek az őszintét, akkor nemhogy 40%-nak nem lenne hüvelyiszárzsági problémája, de 2 %-nak sem.

Vagyis a Vagisan HAZUDIK.

Meg az egész pinakozmetológia.

Most azt hiszed, hogy hülyéskedek, pedig a pinakozmetológia csak a hajfesték marketinget másolja.

Minden nő, aki veserákban hal meg napjainkig, az elsőgenerációs női hajfestékek miatt kapta a veserákot.

Ráadásul a veserák sunyi dög, mert ha nincs boncolás, (nem részletezem, de van még 1-2 jel, kérdezz orvost, ha el meri árulni neked) azt hiszik, hogy agyvérzésben halt meg a néni. Pedig az agyvérzése a veserák vesehomokja következménye volt.

Frick László Intézet 2021.06.17. 17:57:55

@ripők: Nézd, a FGöld és azonbelül a majmok világtöürténerlmében nem volt ennyire korlátlan lehetőségek korszaka, mint ez. A Takla-Makántól el Keletre és mondjuk Japán legkeletibb fokaiig, meg le Perth-ig a lehetségességi faktor kb a XIX: századi amerikai lehetségességeknek az 1880%-a.
Európában ez olyan 66%, erősen esik, nemsokára annyira lesz korlátlan lehetőségek földje Oirópa, mint a Szovjetúnió volt. Csernyenko idejében.

Frick László Intézet 2021.06.17. 18:02:07

@ripők: (folytatás) tehát ha minden lehetséges, a testek tehetetlensége és az esélyek 50-50%-ossága alapján előfordulhat, hogy egyetemen még értelmeset, okosat vagy akár igazat is taníthatnak

Kínában csak akkor vesznek föl egyetemre, ha tudod a földrajzot és egy idegen nyelvet.

Az oiropidoknál a földrajz letehető-kihagyható tárgy. Esetleg valami környezetismereti szintű alapföldrajz, hazán nagy tájegységei, folyói domborzata

Tiszta szerencse, ha Magyarországon egy földrajz tanár csak 15 évvel van lemaradva a tudománya mai állásától.

Frick László Intézet 2021.06.17. 18:17:06

@ripők: Amit én tudok az relativizálható ésvagy nem vagyok (lennk) képes bizonyítani.

Nekd. nem kell tudni, mert minden relatív és szofisztikálható, ha semi sem bizonyos, akkor mi az, amit tudunk.

Vannak azért kivételek és ez az a szituáció, amiben Biden leül a két ország egymással való problémáit megtárgyalni, hat darab ilyen probléma van:
-Krím
-Ukrajna
-Navalnij
-emberi jogok kisebbségek helyzete Oroszországban
-fegyverkezés [nem az USA 760 Mrd-os hadiköltségvetése a gond, mert az csak válaszreakció Moszkva éves 66 Mrd USD-s költésére)
-atomfegyverek (=Oroszország atomfegyverei)

és a pótkérdések a nyitott égbolt, Oroszország katonai provokációi vagy az orosz-ukrán viszály
és a diplomatahazaküldés (A büdös ruszkik ugyanis válaszlépésként hazaküldtek amerikaiakat)

Frick László Intézet 2021.06.17. 18:21:42

@ripők: Na, valahogy úgy kezdem érezni magam veled, mint a gonosz Putyin a jóságos Biden bácsival, mert azért vannak ám még egy magadfajta relativista szerint is fixenfiyek, pl Mészáros vagyona vagy ha ma Mészáros elnyert egy 47,8 Milliárdos tender, akkor a magánvagyona ma (máma, érted) annyival ( 47,8 Mrd) gyarapodott, valamint a FIDESZ MIKND ellopta az ónijós támogatásokat bez bis 1001% hót6 biztos-atutti
Ha egyszer Szakonyi Péter (egy hónappal a Forbes után) megállapítja, Mészáros vagyona nagyságát, az KARVALYSTENYFASZA HÓTTBIZTOSATUTTIII

Orbán tematizál, a gecije, de ez nem tematizálás, a Jók és Igazak? Olyanot mint orbánott? Dehogyisse :D

MAjd még egyszer a kitömési pénzekből úgy csináltak, mintha lenne termelés, pedig sosevolt.

Ezek, amiket BIZTOS hogy tudunk

És amit én állítok? Az muchacha, azt honnantudnánk.

Jüól van Biden bácsi, jól, van, hát ha szerinted ez így a demokratikus akkor okés. :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.17. 18:26:35

@Frick László Intézet: Írd csak le, hogy Mészi milyen ügyes üzletember, aki 30000 szájat etet jóságosan. El is olvashattad az indexen, ami ugyehogy nem is volt veszélyben. Csak racionalizálták.

Frick László Intézet 2021.06.18. 06:41:16

@ripők: Amikor az index ezt a trükköt először eladta, akkor még szűzötletként, három napig csinálták ezt, három napon keresztül a címlapokról süvöltött, akkor még ugyanis aktuális volt, a NER.

Részeredmények, részeredmények persze lettek, akkor még voltak kommentelhető helyek, vagy itt a bloghún is olyan szelíd és jó emberek is, mint te, panaszolták, hogy tessék, a FIDESZ-é lett az index.

Az az index, ami, ímé, ugye? -még egyszer a fideszé lett, ez a fajta zseniális felfedezés jellemzi a FIDESZ által kétszer ellopható ugyanazt a Fejlesztési Keretet.

Megengeded, hogy ne goglizzak utána, pontosan a hány milliárd ojrónak, hanem az ÖSSZES LÉTEZŐKOHÉZIÓSVALAHAISKIADOTT pénzt
egy
1000-es számmal szimboliztáljam?

Tehát ezt az 1000-et (ejtsd: ezeret) egyszer ellopta a FIDESZ mind a magánvagyonukba az oligarcháknak, egymást tömték ki, ahogy a bérnégerek az amerikai bukszákat tudják csak kitömni.

Közben mind meghaltunk, éhezés és nyomor jellemezte a. Kitántorgás, elmentek legjobbjaink, a sohamárok.

Így hogy is lett volna termelés. Mivel azonban Magyarországon gyakorlatuilag semmit nem termeltek, valahogy ennek a látszatát meg kellett teremteni, ezért a FIDESZ fogta a kohéziós pénzeket

1000-et

és a Termelés Látszata Fenntartására fordította, ezekből hamisírtották a KSH adatokat.

(tudod, a KSH adatok, ha számunkra kedvezőek akkor egzaktak, ha FIDESZ propaganda használja fel, akkor hamistás, bár egy statisztikai rendszerbe minden mindennel összefügg, de ha nem nézünk a zelefántra, akkor nincsen zelefánnttt)

Ez eddig 2000 ellopottpénz.

Azt hagyjuk, hogy ha a 26,7 Mrd Ft beruházási frőösszeg a tender kihirdetése napján "Mészáros" magánvagyonát gyarapítván annyival lett gazdagabb, akkor miből tákolták ssö9e a beruházás papírmasé díszleteit, mainaposág egy kurvahatalmas nagy zöldháttér VFX-nek tízmilliókba kerül, csak akkor jön ki 847000 Ftr-ból, ha én csinálom napszámosokkal és csak egy duplafülkés-platós vasbavaló roncs árát spórolom ki belőle a brigádnak meg a cuccoknak. (Vannak ám ilyen dolgok Hollywoodban is :D )

2800-ra jött ki a multik Vizsgált Időszakban (amióta Orbánék vannak, a NER) tiszta profitként a multik aáltal a pedig nincs is termelés-ből kivitt profit. Ne4m tudom elképzelni Vadász Ivánt meg Apró Piroskát egycsapatban, de ez még nekik is feladná a leckét, hogyan lett a nemtermelésben fizetettek kifizetésével még ráadásul ebből a 1000-ből csak a tiszta profit 2800.

Ekkor azt találták ki, hogy így igazságtalan, próbáljuk meg a csak Úniuós Multikra feltisztíani az összeget, de ebből is még 2500 lett.

Ekkor sieetett Andor László professzor a segítséggel: A profi, amit kivittek, az körte, viszont amit Orbánék elloptak (az 1000, amiből a termelés látszata lett) az alma.

És ha Andor professzor mondja, az olyaqn, mint amikor Biden leosztja a CNN újságírónőjét, ami nem autoriterkedés, különben is elnézést kért. Azt mondta ugyanis, hogy ha valakiről ilyent meghal a stábjól, akkor ő maga fogja elküldeni.

Itt nyugodtam meg, Andor László csak egy tekintély, professzor meg minden.

Tehát az, ha a FIDESZ (és ez egyébként szokás náluk) nem csekkolja le, ki a fasz az a Vaszily. Hanem elnézik Vaszilynek politikai megfelelőség csekkolása mellőzésével, hogy 50%-ot szerezzen a TV2 NERTV-ben. Ettől Vaszily FIDESZ közeli lesz.

Hasonlatosan ahhoz, hogy
"Aki NER pénzhez ér, annak annyi!" -ez ugyanis a hivatkozás Till Attila basztatására.

Ugyan Majka is NER pénzhez ér, de hivatkozhatnék Körtiszre is, aki arra hivatkozik, hogy ugyan belecsalták őt a Sztárban Sztárba, de hogy megszopatta már őket, huncut volt.

Majka pedig politikai megfelelő nyilatkjozatokat szokott tenni, Till Vessen magára:
-miért akar ő filmeket, ráadásul szociohorror kategóriában rendezni (a másodikban Dr Gődény statiszta is)
-.teccett volna neki i politikailag megfelelőeket nyilatkozni.

Nézzük meg például, hogy Spéderrel mi tudott lenni az index 50%-a birtoklásával? Semmi, maradt, ami volt.

Vaszily, az más

Dramaturgiailag zseniálisan oldják meg ezt a bakit a 444-es fiúk a Házon Kívülben leadott Vonal Alatti PR-reklámjukban:

Igaz, hogy végülis Spédert kibaszták a FIDESZ kebelei közül, VISZONT arra kényszerítették, hogy bianco más FIDESZnyikeknek tegye átjátszhatóvá a portfóliót. És ezt ezek a derék emberek mind csak úgy mondják a szájukkal.

(szün, csönd, rőzsetűzropogás, nagylevegő, és:)
És ezt ezek a derék emberek mind csak úgy mondják a szájukkal.

És te nekik elhiszed: Ha ők mondják. Mert ők olyan igazmondók, hányszor bizonyították már.

Frick László Intézet 2021.06.18. 06:45:25

@ripők:
Az index megtartotta olvasótáborát, miközben a kormánysajtón kívül nincsen más, mtehát a nemk is létező oldal a telex-szel 400000 pluszt gyűjtzött és tőlük pedig 820000 milliót. Van egy cikk, amiben szakmailag (ez az internetes hírgyártás, mint szakma) vetik össze a 444-et a telex-szel (ami szerintem baromság, de azt a részt hagyom, így is teljesen felesleges téged komolyan venni ennyire kifejt6ős részekkel, amikor tze még soha nem fejtettél ki nekem semmit, miközben a Márki-Zayra vonatkozómra is mit össze nem kényeskedel)

A 444-nél az átlagfizetés olyan 740ezer Ft/hó, a telexnél meg a fele.

A pénz beszél, a kutya ugat.

Frick László Intézet 2021.06.18. 07:07:30

@ripők: A 80-as évek végén, amikor ízlésről vitatkoztam, gyakran találkoztam azzal a zseniális megállapítással, miszerint a Modern Talking is csak egy rockzenekar. Miből jutott erre a zseniális felfedezésre, hát abból, a faszom se fog utánanézni a két darab egyszarnak, melyiknek, de az egyiknek a nyakába gitárt akasztottak.

Namost, hogy ha az embereknek egy egyébként jack, kábel vagy port nélküli szűzlyukú fehér Fender Stratocaster gitár elég a rockzenekarnak nézéshez, akkor egy annyira komplikált dolog, mint egy Mészáros interjú?

Ráadásul a Modern Talking együttes, méghelyesebben ének-kettős volt.

Akkor hogyan bonyolódjak veled olyasmibe, minthogy az Index 2005-és 2010 között Gyurcsány Agitációs és Propaganda Főosztályaként működött, amikor ezt a megállapításomat az index csípőből cáfolni tudja azzal, hogy ők hogy bírálták már Gyurcsányt, de hogy.

Hiszen ha Gyurcsány egyenló Orbánnal, akkor Gyurcsány propagndája is csak ugyanolyan (szar ócska és analóg) lehet, mint az Orbáné.

Hát, annyi a különbség, hogy Gyurcsány propagandája mindig is legalább 24 sávos és digitális volt

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.18. 07:08:18

@Frick László Intézet: A Mátrai Erőműről is valami frappánsat lécces és akkor tényleg elhiszem, hogy ez a slankká és fiatalossá változott Mészi tényleg csak egy ambíciózus manager, akit az ország érdekei vezérelnek a buzgólkodásban.
Az index interjút olvastad? Tudtál a sorok között bárminemű fingatási szándékot felfedezni? Zseniszemed mit lát?

Serény Vélemény 2021.06.18. 09:26:11

@ripők: Egyszer egy mérnökember kölcsönadta nekem a 424-es user manual-ját. (gépkönyv volt a címe ha jól emlékszem.)
A beindítása egy több órás folyamat, aminek fontos része, hogy a fát hogyan pakolják be a tűztérbe, és hogyan kell meggyújtani. (olajos rongyokkal asszem.)

Frick László Intézet 2021.06.18. 09:52:56

@ripők: Bocsáss meg, mi van akkor, ha én Mészárost soha az ő csicska stróman életében még nem neveztem fiatal ambíciózus menedzsernek, viszont a németeket, amikor 40 méves szálbükköket 2 métreresre daraboltattak és azzal fűtöttek és ez akkor nem tudott pedig az élenjáróan zöld LMP-nek feltünni, tehát az indexnek sem, akkor a németek viszont érdekeltek, miért csináélhatják azt Magyarországon, amiért NSZK-ban 7 év végrehajtandó jár.

Kezdjük másképpen? Azzal, hogy mindenütt, ahol a te újságjaid leírják a M, é, s, z á,r o, és a söbetűt, egyszerűen Ráhelt, Récsölt vagy Ráhelkét vagy Miniszterenökné-t szoktam írni?

Frick László Intézet 2021.06.18. 09:55:16

@ripők: Zseniszemem azt látja, hogy egy 2012-ben milljószor beszopatott ócska trükkjüket tudták beszopatni veled, tehát ez sem az én bajom. Most én mit kezdjek azzal, ha beszoptál egy hétsinges szakállú 10-15 éves index gecótrükköt , szerintemn már OKJ-s újságírótanfolyamon tananyag.

Frick László Intézet 2021.06.18. 10:01:29

@ripők:
Mészárossal "riportot" ? - ki nem szarja le, csináljanak Ráhellel.

Mészárost elkapni, mint közsszereplőt és a baromarcából kiprovokálni az előretuggyukjólt, mint Oroszi Babette?
Semmi.
Pintért ugyanígy elkapni ki merészelné?

Frick László Intézet 2021.06.18. 10:04:17

@ripők: Eszembe jutott, hogy ezt a szakállas index trükköt még olyan kurvák is ismerik, mint O. Barbara műűvésznő. Akire, ha rákeresel, elárulja, hogy régebben szopott celeb faszokat, de ma már (2017-ben? faszom se érdekli) nerm tenne ilyet.
Aztán majd nemsoká mégis ki fog derülni, hogy tett ilyent. De a Haza és Oirópa meg az Értékek Mente érdekében :D
Na, muchacha.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.18. 11:04:21

@Frick László Intézet: Szóval az az indexgeci trükk, hogy az index most úgy csinál, mintha fordult volna. De csak azért, hogy ezért is a szegény Viktort bántsák. Ravasz terv. Köszi a tanítást!

Serény Vélemény 2021.06.18. 11:07:20

@ripők: Hát igen. Szegény Csurka bácsi azért zuhant nagyot a szemeimben, mert írt egy színdarabot, amiben van egy jómelós ember kalapáccsal, aki a 424-es szelepét szerelte éppen.
Mintha egy gőzmozdonyon egy darab szelep lenne, és mintha azt lehetne kalapáccsal szerelni...
Mindenesetre csak arra céloztam, hogy erőmű nem játék. Már egy gőzmozdony sem, (Ha nem megfelelően fűtik fel, akkor az egy csomó problémát okozhat, kormosodást, idő előtti amortizációt, kazáncsőrepedést, meg hasonlókat.) És akkor Dudi azt mondja, hogy "biomassza" erőművet csináltak a mátraiból.
Amit értek is, mert nem csak ő mondja mástól is hallottam, aki még tanult igazi mérnöki tudományokat.
Egyetemen tankönyvnyi anyag van arról, hogy a gőzkazán rostélyát hogyan kell méretezni. Ha valamit lignitre terveztek, akkor azt ligniten kívül bármi mással fűteni: pazarlás.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.18. 11:37:16

@Frick László Intézet: Ne tettesd a fajankót tovább, légyszi. Mennyire realisztikus szerinted, hogy ha - követve Mészárost - az Orbán family meg Pintér sem tekinti többé féknyúznak az indexet és hajlandóak lesznek "interjút" adni, akkor elevenbe vágó, csücskös kérdésekkel fognak szembesülni? Mucsácsó, az, bazmeg.

Frick László Intézet 2021.06.18. 12:22:33

@ripők: Különítsük el Orbánt Pintértől

mert van év, hogy Pintér neét nem írják le.

Pintér tud valamit a Jók és Igazakról, ha ennyire nem merik még utalóan említeni sem. Mosogálsz, mosogálsz kétfélét össze

...szarná magát az Index attól, ha Pintér elé csak ülniük kellene.

Orbánt viszont mivel pirultatod el, aki Geci? És Hitler is. Tömeggyilkos Kádár. Sőt: Kádár nem gyilkolt annyit mint ő. Mi van még, ami Orbánra nem hangzott el és fogós és Orbán jól összemukkanja magát mert stábot felkészületlenül érhetné. 9/11 WTF? Az is volt már. Volt Sztalingrád. Varacskos Maradona. Alcsúti Csüngőshasú. Mindent ellopott (ezt nem ismétlem el)De azért csak próbálkoz ne igy a levegőbe, hanem konkrétan.

Serény Vélemény 2021.06.18. 12:23:39

@ripők: A világ úgy működik, hogy az igazi kérdéseket nem lehet feltenni. Az igazi kérdés például hogy mit keresett Kgeri a meccsen? Vagy Dobrev K.?

Serény Vélemény 2021.06.18. 12:26:50

@Frick László Intézet: "Pintér tud valamit a Jók és Igazakról, ha ennyire nem merik még utalóan említeni sem."

Valamit biztos tud. Vagy mindent.
Ez egy ilyen szakma.

Engem őszintén zavar az például, hogy már a harmadik kétharmadban vagyunk, de csak most mertek nekimenni Gyárfásnak. És szinte még most is csak ímmel meg ámmal.

Frick László Intézet 2021.06.18. 12:27:03

@ripők:
Gyorsan még az alapokok:
Nincsen liberális műhely, újság, semmi. Van liberális újságírónk -de nem minden évben, úgy négyévente ha előveszi, de akkor is mászkálni kezd a dolgozószobájában: Múlna el róla.

Nincs liberális személyiség és értelmiségi minta sem már vagy nem jelenhet meg a nyilvánosság előtt.Lányi András nem minden évben.

Az a kaliber, ami orbánék egy liberálisnak meg sem kottyan. Ahhoz fajsúly és nagyságrend kell, hogy a liberális pofáját befogják, levegőjét elvegyék, lehellete is megszegjen.

Miért ellenség a liberáűlis, miért nem kell.

Az burleszk, hogy Orbán még a leginkább liberális politikusunk, persze már csak a magas agyvérzsírszintje és szenilitása okán, észbevétlen reflexből, de még az. Nyomokban.

Frick László Intézet 2021.06.18. 12:30:16

@Serény Vélemény: Nekimentek ugyan Gyárfásnak, de nem fognak végezni. Kulcsár Attila valóságosan a 3. vádlott volt és még ővele sem mertek igazán.

Nem tudom, hogy az "olajügyek" képviselt-e 2%-ot de azt nagyították föl miszerint az minden volt szinte.

Csak a Magyar televíziótól többet loptak széjjel.

Meg kjell várni, mint a Los Angeles-i öböl DDT-s hordói felelőseivel, hogy az utolsó is megdögöljön.

Serény Vélemény 2021.06.18. 12:39:24

@Frick László Intézet: Volt ojjan olajos, aki vadászbalesetben véletlenül meghalt. Mert egy ember fejét elég egyszerű összekeverni egy vadkannal.
A vádlottat el is ítélték. Mármint aki meghúzta a ravasztot.
Egy akkora házban él ma, mint amekkora háza gyurcsányfletónak sincs.

Serény Vélemény 2021.06.18. 12:42:18

@Frick László Intézet: Hallottál valaha az ukrán maffiáról?
Vagy az oroszról?
És ezek még mind nagyon humánusak voltak a csecsenhez képest.
Ó? az áldott 90-es évek! Horngyufa bácsi és az ő belügyérminisztére!
A csecsenek úgy végezték ki azt, aki nem tetszett nekik, hogy lekötözték és a szívére tettek egy vasalót.
Bekapcsolva.
Előbb-utóbb meghalt. A tűzoltók meg előbb-utóbb eloltották a házat.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.18. 13:15:57

@Frick László Intézet: Ez megint handabanda, nem a kérdésre felelsz. Gyakorlott szemed felfedezett-e változást, mióta már megint nincs veszélyben az index? Mióta racionizálták a bérköltségeiket?

Serény Vélemény 2021.06.18. 13:44:14

@ripők: A változás az, hogy még igénytelenebb agymosi lett az egész. Eddig is agymosi volt, de a mostani úgy viszonyul a régihez, mint a klasszikus öreg mosószappan a babaszappanhoz...

Frick László Intézet 2021.06.19. 09:06:30

@ripők: Amióta kitalálták, hogyan bővítik a piacukat a Telex-szel úgy, hogy ne is kelljen a lkétszámracionalizáltakat a szerződésük alapján kifizetni, Bodolai erről mindenkivel gondosan titoknyilatkozatot is aláíratott
Dull viszont extrapénzt kapott, hogy a felállásával kicsalja a sok bambát a málnásból.

És az olvasók pénzéből hozták föl a Telexet, ők olvasót (=piacot) nem vesztvén és az egészet egyszámjegyű költségéből oldották meg, mintha rendesen és unalmasan építik le a nemkellőeket.

Akkor ugyanis rámutattam, hogy ha én csak fele-akkora nagypofájú fenegyereke vagyok az újságírásnak, mint Földes András, nem távozom, maradok és majmot csinálok a FIDESZ intendánsából.

Ne bassza már meg a Jóistenke Ripők, a FIDESZ-ben nincsen olyan sztárújságíró, aki a WOLT ételfutárjaként méltó lehetne pizzu-t beadni az index!444!!stb szerkikébe. Ennyi van a pucában az indexnél??? hogy senki nem r tudna egy olyant megírni a FIDESZ kényszerítéásére, ami akkora "dicsérete" a FIDESZ-nek, mintha Bödőcs Tibor viccelődésből tenne úgy a Komedi Centrálban.

És megint érveltem és megint nem fogod figyelembe venni ezt a válaszomat sem. Pedig szerintem alapos.

De cáfold meg nyugodtan. Szeretném. Kérlek. Szépen.

De te vagy annyira lenézel vagy csak annyira butának gondolsz, hogy futtatsz, kérdezel valamit, válaszolok, te meg úgy teszel, mintha nem is válaszoltam volna.

Frick László Intézet 2021.06.19. 09:09:48

@ripők:
Bonus Track: Részlet egy jövő héten felugró bgejegyzésemből:

>>>>>Ma már, aki vitatni merészelné azt, hogy Gyurcsány Ferenc nem számít már és egy a sok közül az ellenzék figuragyűjteményében, arról ne lehet vita Dr Ripők szerint sem, hogy ez egy fasz fidesznyik köcsög, az ilyen, mert aki leírja, hogy a FIDESZ-toposz-t, a Gyurcsány -t, az annyi, mintha azt írta volna, hogy Soros, nem nyitunk arról vitát, hogy amit ír, mivel folytatódik.<<<<
ás a szívküldim, szivesen

www.youtube.com/watch?v=BXJjBo_u3WM

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 09:31:28

@Frick László Intézet: Válasznak válasz, csak mire? Én nem ezt kérdeztem.
És számonkéred, hogy miért nem maradtak és trükkös, kettős beszéddel aknáztak és kikacsintva írtak volna a kinek is..?

Frick László Intézet 2021.06.19. 10:33:17

@ripők: Válaszoltam a kérdésre: Akkoriban, amikor ez tééma volt, naplóztam. Azután is követtem a témát. Kiderült, hogy novemberre a száémok és minden helyreálltak, decemberre minden lett a régiben az indexen és közben a Telex feljött.
Decemberben a látogatottsági adatok mutatták, hogy Jók és Igazak mégnagyobb előnyre tettek szert az internetes hírgyártásban (mikjözben azért vfalljuk be, hogy az Index Konszern világpiaci méretű, a Deutsche Wellé-vel vetekedő a konszern-nek csak egy rész-portfólió-teljesítménye4.

Namost van ez az egydarab szaros Mészáros interjú, ami szerinted és a hívők (= akik továbbra is meg szeretnének maradni abban a butaságukban, amibe a 2012-es trükk, akkor a 444 üdvére, elővételével, remake-jével nyomták őket.

Súlyozóan... tehát ha naponta olvasod az indexet, miket ír, de nem ám úgy, hogy nem nyitod meg a cikkeket,csak a címeket és beugratókat

hanem megnyitsz cikkeket, kidderül, hogy semmi baj az index-szel, fele annyi ember csinála egyenként kétharmad- vagy fele annyi fizetésért.

Közben "nem létezik Magyarországon nem-kormány médium. Jó példa erre az, ahogy az indexet bekebelezte a FIDESZ"

Ez még már bruttóban is hazugság, hát még, ha a Általános Fasság Alap-jával csökkentjük a humbug mértékét. Tehát nettóban meg főleg hazugság.

Tisztában vagyok azzal, hogy a nemzedéked egy 100-as csomnag állítással megyenként nem szokott szarozni, elkezdi a bal felső sarokban és lefuttatja a teinteteét a jobb alsóü sarokra és ahogy nyomdai korrektorok tudnak olvasni, számukra a hibák "pőirosan világoplnak"

Átfutod egy sz7övegemet és a Soros név világít belőle? Hiba: szar és az egész szöveg sz7ar, ha valaki leírja hogy Soros vagy Gyurcsány, az = fidesznyik, tehát a többi 999 is megbukott ezzel

(De ééééérdekes, Picsaember most pont ezzel vél "kínlódtatni" engem :)

Egy mészáros segge kinyalása nem teszi FIDESZ orgánummá az indexet.

Frick László Intézet 2021.06.19. 10:36:08

@ripők: Orosz Barbarának leteszek 1,2 MFt-ot és megszopatom. + 1 milla: lenyeletem vele. Akkor a művésznő 100 millióért körbeszop egy általam kijelölt kört és leteszi a videókat az asztalomra és kampányban 100 millió Ft nem pénz.

Hallottál már a vonal alatti PR-ről

Tudod, mit mondok? A kópék szerintem fizettettek Mészárossal vagy 10 millát. :D

Frick László Intézet 2021.06.19. 10:39:55

@ripők: Most te jössz.
Halljuk, hogy ha valaki fernegyerek, hogy képzelte az egy fideszről, ami azt se tudja, hol a STARTgombja meg a DSG váltó kezelője
a fidesz bekapcsolni sem tudná az indexet, nemhogy leállítani, egyszerűen a FIDESZ-nél ehhez szakember nincsen.

Nézd már meg, milyen "m1 gazdasági szakújságírója" -ra telik a nekik jutott tehetségekből

A Jók és Igazaknak meg van a G7 portál, a portfolio.hu (index-portfőlió-cég)

Frick László Intézet 2021.06.19. 10:44:24

@ripők: A vgeszélyben az indexnél feltevéseket aztán már tényekként idézgetett körbe mindenki, mint most van ez a zseniális felfedezés, hogy ha a FIDESZ a melegekkel kezdte, akkor a fodrászok, a pékek és a vadfruttik fog következni = nácizmus

Amikor már a gyerekgyártásra ERŐSZAKOLÁS is nácitett és hitleráj

legyenek európai bérek de az infláció az egekben (pedig ha a bérkiáramlást/jövedelemkiáramlást tekintjük, a piac hogy reagált előre azonnal a babaváróra)
a piac áremeléssel azonnal elvette a támogatásokat

de majd a piac megáll és az Európai Béreket az Európai Családpótlékkal meg az Európai Minimálbérmegállapítőással meg ilyesmivel nem fogja inflációgerjeszően reagálni

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 11:58:57

@Frick László Intézet: Ha jól értem, akkor az index szerinted továbbra is Orbánbaszó. Köszönöm az egyenes választ.
Ez az Orosz Barbis téma meg, ugyan. Te sem gondolod komolyan, hogy a Borkai után ez nagyot fog szólni. Esetleg, ha Gáspárt megvakargatják kicsit, arra majd harapnak.

Frick László Intézet 2021.06.19. 12:31:25

@ripők: (bár teljesen felesleges veled/neked érvelni, kifejtős rendes komolyan is vett válaszokat adni, nadehát Kedves Naplóm iránti hűségemért. Meg a becsület.)

Vannak esetek, amikor 1 db mindet viszi, ez a Borkai ügy. Van ez a Borkai és akkor mind a 4723 olyan. Ez rendben.

Vannak 1-esek, amik nem tudnak mindent vinni, pl ha leírom, hogy Soros, de nem azzal folytatom, amivel a fidesz.

Valamint: A politikai győzelem is győzelem, de azért még nem történelmi győzelem is.
A politikai kommunikációs győzelem az politikai kommunikációs győzelem, nem politikai győzelem, nem történelmi győzelem és ugyan mitől lenne pl valóságos. Ha tehát valamit sikerül is annak kommunikálni, ami nem az, attól még Hitler német nőket sorban a nagyszámú gyerek gyártására súloysan abúzáló erőszaka, az nem az a támogatás, amit ráadásul az önmaga gerjesztette infláció elvesz, hiszen Orbán hazudik.

Ennek megfelelően viszonnt attól, hogy 1 lapszámban megjelent 1 interjú Mészárossal, ami nem azzal kedődik, hogy ha nyersz bazd meg a kurva kibaszott anyádat egy 28,7 milliós tendert, aznap hogy merted azt a magánvagyonodba számítolva zsebrevágni, hanem ugye szart se érő enyheséggekkel van tele, ahelyett, hogy agyonbasznák a strómant, akit ha gyon is basznának, a stróman lenne agyon baszva

(megint ügyesen "elfelejtettél" reagálni a Ráhel riport feltevésemre vagy pl a Pintérrel kéne emberkedni, megnézném azt ugyanis :D Nem egy dagadtra-cukorbetegre piált zsírpofa zsírostobával, azt ki nem tud, még Oroszi Bebette is tudott vele. [ Tenni tudni minden - Tersánszky szerint)

A többi 400 napon meg az index hozta az indextől elvárhatóakat.

Ahhoz képest, hogy Fődi Kitti lefordít angolból valamit, átstilizálja, majd anyukájának is megküldi, hogy most ő igazi újságíró volt már megint és írt egy cikket a 444-be. És a 444-nél 740000 Ft a havi átlagkereset, Fődi Kitti kap 280000 Bruttó-t, mert átlagekeresetről beszélünk, mennyit kap Bede Márton? Aki havonta 2-szer ír párat.

Na. Lazáskodva tekintsél már el ezektől is, mintha nem közöltem volna veled és az egy Mészáros-riportból a csak az 1 következtetsére jussak már, amire lehet jutni. Mert ha másra jutnék, az ugye baromság lenne: egy Mészáros interjú viszi 400 nap termelését az indexben.

Nem, nem viheti.

PÖl a kereskedelmi televíziók kötelezve vannak közszolgálati műsor gyártáára és az egyik kereskedelmi televíziónk egy agitációs és propaganda, napi szolgálatos műsorról azt hazudja, hogy azzal teljesített iksz százalék közszolgálatiságot.

Nem, hanem politikaioldalszolgálatiságot, azt teljesített.

ALJA Főnök, statisztikai adatot kéne szolgáltatnunk.
FÖLE Nem szolgálatunk.
ALJA De akkor az szankciót von maga után.
FÖLE Állunk elébe, olyan cirkuszt csinálunk, hogy belerohadnak a gecik. Szólunk mindenkinek, meg lesznek mondva!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 13:17:58

@Frick László Intézet: Figy, megpróbálhatnál érvelni, aztán kiderül, hogy érdemes-e.
Pintért nem merik kérdezni, ugye. Pedig kipofozhatnák belőle a választ? Vagy hogyan gondolod? A Mészáros interjú lóg csak ki neked a sorból, zsenikém? Nem akarod látni, pedig látod.

Frick László Intézet 2021.06.19. 13:32:17

@ripők: Nem. Az lóg ki a sorból, hogy egy trükköt kétszer lehetett megetetni.

2012-ben.

Majd 2020-ban.
Nem történt meg, de megtörténhetett volna és ez a baj.

Zsenikém.

2012-ben György Péter eszteta is megetette, hogy a FIDESZ kibaszta az indexből... és többek között... Tótát. Senki nem sietett szegény eszteta bácsit segíteni. Szegény azóta sem tudja az igazságot: Az indexnek nem kellett már a bolg üzletág (sem, Uj Péter nem talált már kihívást az indexben, erről interú van, többször idéztem) viszont a HVG a lejárófélben lévő műfajt Tóta átigazolásával szerette volna feldobni: Tóta átment hogy megdobja a hávégé blogsávjáa látogatottságát.

És ez is itt történt előttünk.

Most kezdjük el strigulázni, hogy minen 348. index cikkre eseik 1 ugyan a Mészáros "interjú" szintjét el nem érő

de "Tótát a FIDESZ kibaszatta az indexből" szinten hihetően fidesz-vonalas cikk?

Súlyozóan az index maradt, ami volt, a nem is létező nemkormányoildali sajtó egyik erőműve. Igaz, a tengelyen az öszes erőmű minden nap ugyanazt folyatja, de folyatja. Még szerencse, hogy nem léteznek. Bár azért a látogatottság alapján történő reklámpiaci kifizetések nem ezt mutatják, mert a kormánymédia annyira szar, hogy csak arra kényszerített fidesz közeliek, muszájvból hirdetnek.

Egyébként az üzleti világ pedig ott hirdet ahol érdemes és ez a nincsismásmédia csak kormányközeli, ezek a nem is létezőek annyitra erősek, hogy a piac nekik fizet reklámokért.

Meg olyan aranyosak és elesettek, hogy az olvasók is tejelnek nekik

A Telexnek 820milliót.

Nem sajnálom, csak üzletről van szó.

Az Index Konszern egy üzleti vállalkozás.

Elég nagy méretű.

A politika bizonyos méretei fölött az üzleti vállalkozásoknak "kérhet/jelenthet"

Aztán majd az üzleti vállalkozások meggondolják azt.
Egy üzletember az anyját megbassza, ha az üzleti szükség azt kívánja. Annyira van tehát politikára is tekintettel.

De tudod ezt te magadtól is.

Azt hiszed, én vagyok annyira "zsenikém" hogy elhiszem, nem tudod.

Frick László Intézet 2021.06.19. 13:34:45

@ripők: Amúgy hogy volt a menet? Az hűdeveszélyesen profi Orbán APO-nál valaki kitalálta, hogy ha a miénk az Index, legyen benne Mészáros nyalás és akkor odaküldték Mészárost és az index kinyalta, mert leszóltak a pártközpontból?

Őszintén: te ezt életszerűnek tartod vagy van verziód?

Mert soha nem volt olyan az index történetében, hogy jellegzetes matukista-fikaista tréfából valamit 1-3 napon át eljátszottak, majd muchacháztak a sok hülyén aki bevette.

heki 2021.06.19. 14:47:02

@ripők: prae-dedó: mit is jelent az ellenzékiség, ugye?

Ellenzéki a Karácsony a 99 mozgalmával a Gyurcsánnyal szemben pl. az
Összefogáson belül? stb.

Az index sohse volt ellenzéki, szerintem, inkább egy jól felturbózott önálló médiafaktorrá nőtte ki magát, az origo-val ellentétben, amit voltak olyan ostobák a fideszesek, hogy leépítettek. (Bár a mozi rovat a még jó.)

Szóval az index egy legendává nőtte ki magát, amolyan magyarosch, kicsi, savanyú, de a mienk legendává.

És az volt a baj, amikor ezt a saját újságíróik is elhitték, hogy legendák ők most már, üstökösök a magyar média egén, hiszen ami egy jópofa hack valójában, az mongyuk média- és politika-történelem.(lásd bemenni másnaposan és belőve a parlamentbe, aztán abból ügyet csinálni, hogy nem sikerült senkit meginterjúvolni, hahhhh, ez a sajtószabadság megtiprása, maguk is elhitték, pedig egy jófajta punk rákenról hack volt, csupán. Vagy amikor SzabóZ-t nem szolgálta ki éjjel, zárás előtt a kebabos, vagy gyrosos, és pattogni kezdett, erre a biztonsági őr kibaszta, na, ebből is médiaesemény lett.)
És akkor még Gyurcsány alatt is: írni róla,
de ezt már dudi százszor elmondta, hogy szerinte Gyurcsány vélhetőleg nagyon röhögött az őt ekéző, cikiző cikkeken, akárcsak Franz Kafka se tudta felolvasni a röhögéstől a saját kis nyomasztó novelláit a barátainak, annyira nevetett mondjuk Gregor Samsán.
Szóval az index, azt a státuszát, amit kiharcolt(atott) magának, azt szépen megőrizte. Viszont lett még telex is.

Frick László Intézet 2021.06.19. 15:31:46

@ripők:
játszásiból - és szemléltetés gyanánt:
Te heteró vagy én buzi.
Te el akarod hinni, hogy a pornón látható leszbi nők leszbik, meg hogy akik statiszták a domina sztároknál stunt-ok, azok is heterók (azok viszont melegek, mert a végbelük nekik többet bir)

"A leszbikus jeleneteket heteró szinésznőkkel forgatják hetero férfiaknak"
Dr Vad Katalin.

..és ezt mondod én is.

De a te hited. Te heteró vagy és jaj, annyira jól esik elhinni a hitedet, amiben hiszel, hogy azok a csajok a leszbikusok

ismétlem, én buzi vagyok...

Erre te megsemmisítesz:
"Azt írja az újság is, hogy Lea meg Bea akkora leszbikusok mint az állat, csak a pina
-zsenikém! "

vagyis én nem akarom a te naív őszinte hitedet politikai heteróként, amit te elkötelve érezni tudsz a Jó és Igaz ügyért.. piszkálni föl...

Csak én politikaBUZI vagyok

Bocsássál már meg, hogy ha buziként nem akarok minden trükköt benyalni

amivel heterókat szopat a szakma

Meg tudnád úgy becsülni... nagyjából... a politika és műveletei meg a társművészetei kb úgy mennyire foglalkoztatnak téged, utánajárni, tanulni, művelődni és még szórakozni is politika szakmában benne meg külön a pol-komm rész és mint történelem BUZI pl az agitáció művészetében jártasnak lenni

ez

mennyire kötötte le eddigi életedben az érdeklődésedet?

Frick László Intézet 2021.06.19. 16:29:47

@ripők: Uj Péter buzi is vagyok. Téged mennyire érdekel Uj? Szerinted mekkora kulcsfigura?

Az indexesek őszinték, mint a Vagisan a nőkkel a hüvelyi szárazságról.

Ja, csak a Vagisan a hüvelyi szárazság tüneteire való, ezért nem érdekelt abban, hogy a nőknek a hüvelyi szárazság okait az orrukra kösse.

AZ index őszinte a Wallis Tunningról.

De a történet nem azzal kezdődik, hogy Bajnai a Wallis büfében egy sort áll [rendszeresen] Uj Péterrel

hanem azzal: Hogyan került az Index a Wallis székházba irodát ott bérelni, ahol KURVA DRÁGA az iroda bérlet. , ahol Bajnai a kengyelfutó csicska
Mint pl Soros György egy váadalku kertebe foglalt pénzkötegelő szalagpecsételő csicska a CIA-nál, amilyenből még van 267 (a méret nem számít Tokfalvi mester szerint, szerintem igen.

A Wallisban a kulcsfigura Apró Piroska néni, mert az ő műve a Wallis[is]
Erről már nem beszél a Vagisan-i őszinteségű Index.

Frick László Intézet 2021.06.19. 16:32:55

@ripők:
Nagyjából 1200 ember lehet, aki tudja, hogy az MSZMP intézményesítette a munkanélküliséget Magyarországon és nem a zantalljóska.
Van 600 ember, aki tudja, hogy 24 ember kollektívan nyitotta meg azt a határt, amit Horn ügyesen magának markecolt el?
Néha valaki nem "zsenikém" csak érdeklődési körébe vág valami

ami neked meg pl nem vág

csak ha valami történik, gyorsan elolvasod az újságot. AMi őszinte, mint a Vagisan a nőkkel a da capo al fine

Frick László Intézet 2021.06.19. 16:37:53

@ripők: A maimarketing célja, hogy azt ne annak mutassa, ami, hanem aminek mutatni szeretné, azt a látszatot nyalassa be a fogyasztóval.

Az van ráírva, hogy csirkebnőrt kevertek tylollal, hogy 40 % csapvizet is eladhassanak a műanyagbélben.

Nem, hanem az van ráírva, hogy virsli.
Azt mondja a húsipari szöüvetség vezetője, hogy "Szégyeljük magunkat!"
Nem azt mondja, hogy aki ilyen virslitől vár bvalamit, az ezt is érdemli.

Őszinte tehát a húsipariszövetség vezére, mint Uj Péter.
Csak a csirkebőrt meg a tylolt hallgatja el.

Uj Péter meg azt, hogy 2004. ősze csütöürtökein délutánból estébe hajlóan mit csinált a papírsajtó vezetői között ő is. Hát, ugyanazt csinálta, amit a papírsajtó vezetői: Hallgatta Zseniális Ferenc helyszini irányítását.

A Házon Kívül bujtatott reklámfilmjében hőstettként hebregett meg hablaztyolt a két volt indexes, mit csináltak már a papírsajtóval

Csak arról hallgatnak, hogy a jóoldali papírsajtó VALÓJÁBAN mi okból haragszik ennyire rájuk.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 17:15:35

@Frick László Intézet: Jó, leírsz sok igazságot és úgy teszel, mintha ez lenne a válaszod, vagyis nyertél. Nem kérdezem meg többször, láthatóan arra nem akarsz válaszolni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 17:18:27

@heki: Félreértesz. Jól írtad, az önálló médiafaktor jó leírás. Szerinted az még? Szerintem nem.

heki 2021.06.19. 20:45:34

@ripők: Dehogynem az még (önálló médiafaktor), mert elég nagy kattintást generál, hülye clickbait címek mentén. Többet generál, mint a politikai pártok, ugyanakkor ügyesen játssza az (dudi által megfogalmazott) egy nyali, egy hari opciót.
Az Interjú Mészáros Lőrinccel, az egy nyali.
De ott van azért a többi "hari", elég sűrűn. (Portfolio, stb.)

Mindenesetre én nem vettem észre az index pálfordulását, az utóbbi időkben,
viszont ahogy észrevettem annak idején az origo pálforulását.

De lehet, hogy rosszul nézem: szerintem az index ideológiailag (azért az vicc, sose volt ideológiája) nem sokat változott,
se most , se régebben,
hiszen lételeme a gonzo.

Ebből (a gonzóság esztétikájából és moralitásából fakadóan), hogy egy idő után túlnő önmagán.
Az, hogy minek hiszi, hazudja önmagát, már más és mélyebb kérdés.

Frick László Intézet 2021.06.19. 20:53:35

@ripők: Bocsás meg (már majd csak reggelre fogok válaszolni)..de ez bánt most engem, hogy lenne olyan, amire nem akarnék válaszolni, nem volt szándékom kerülni a választ.

Rengetegszer ismétlem magam -de nem tízszer, márpedig a régebbi netokráciában (2010.ig, amikor még nem volt ilyen mértékű az elbutulás) egyszeri megjegyzéshez 10 ismétlésre volt szükség. Ma már szerintem 20-ra.

A válaszomat (amit vagy hatszor eddig már kifejtettem) Uj-ék reklámdumája köré tekertem, a "Tartalom vagy halál"

A tartalom óhatatlanul terjedelemmel jár, amit olvasni kell. A Tartalom vagy halál idejében még sok hírportál olvasó elolvasott akár 1200 karaktert is.

Most az ilyenek nem is belpiacra készülnek már, mint a "Mészáros riport"
"vacap and fak dö Fidesz dö index"
és oda jól mutat annyi info, miszerint nalám, a stróman rekláriportja volt az indexben.

Ahogy Amanpour nem utasította a csicskáit, hogy interneten szörfözzenek már, mi a fasz van a Hungarian Parliament körül, hanem elhitte a WP címlapja felhívórészét, úgy ez is.. teljesen mindegy, hogy mit kérdeztek, megkérdezhették volna, hogy jól szop-e Andrea vagy hal vagy hagyma felé tendál a pinaszaga vagy ami az általános, hogy olyan a szaga meg az ize a pinájának mint egy holland bármilyen vízkultúrában gyártott "paradicsom"- "paprika" "uborka" vagy szegfű -nek látszó tárgynak, steril íztelen gumikutya íz.

Mindenki csak címlapokat fut át (Bede ezt a viccet már mikor megcsinálta, hogy a "cikk"-e csak a címlapos címből meg a felhívórészből állt, megnyitottad és sehol semmi több.

Azért van a cikk, hogy sajtópert meg lehessen nyerni, vagyis nyugodtan meg lehet írni a szövegben azt az igazságot, amit torzít vagy elhazudik a beugrató, mert ahogy Amanpour se meg a csicskái sem néztek utána, úgy más se fog. Megmondják valamiről, hogy micsoda, mint a pedofiltörvényről, annyi, hogy von der Leyen hozzáteszi, hogy azért majd jogászok is megnézik, tehát egyelőre úgy beszélt róla, ahogy a sajtósai kigyűjtötték neki. Dehát ilyen hangiulatbanb, amihez meg van adva előre a hangnem meg a konklózió, úgy fognak az BEU vizsgáló jogászai mást találni merni, ahogy a CIA sem fogja merni nem Vuhgani laborból kínaikommunista bűnösségben elszabadultnak találni a vírus (és Trump a hibás, hogy Trumpnak ezt nem tudták akkor kinyomozni)

Tehát arra kérlelnél, hogy egy ilyen riporot én is olvassak el és győzzem magam, hogy ez az 1 riport az index 400 napos összteljesítményét, a toposzokban, a Fundan egyetem, a Lánchíd felújítás és a többi, a kincstári nemlétezőellenzékisajtó szövegeinek kópiája, nem tér el, nüanszokban sem, 400 napon át töretlenül, és akkor a Mészáros riport egy fecskéje megcsinálta a FIDESZ tavaszát az indexben, be is érett a vetés, a vetésfehírítő se vitte el, semmi, sőt, már aratják. Mert ennyi az index. És így le lehet urallni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.19. 21:37:16

@heki: @Frick László Intézet: veszem helyettetek a fáradságot

Félfordulatot sejtenek Orbán Viktor reformterve mögött
Figyelemre méltóan Európa-párti beszéd, még ha meg is kérdőjelezi az EP legitimitását, sajátos időzítéssel.

FUTBALL-EB
CR megtörte a jeget, de a németek lefocizták Portugáliát
Gosens élete meccsét játszotta, négy gólt kapott a címvédő Münchenben.

FUTBALL-EB
Szalai Ádámot kórházba kellett szállítani
A válogatott kapitánya a franciák elleni meccs első félidejében sérült meg.

FUTBALL-EB
Joachim Löw: Veszélyes a magyar válogatott
VIDEÓ
FUTBALL-EB
Így ünnepeltek a szurkolók a Puskás Arénában
Kitört a karnevál a stadionban.

FUTBALL-EB
Nagy Ádám: Én inkább félig üresen látom ezt a poharat
Fiola Attila könnyek között nyilatkozott a gólja után.

NAGYKÉP
Szívbemarkoló jelentés a magyar futball peremvidékéről
A Budapest FotóFesztiválon bemutatott Hátsó füves című kiállítás anyagából válogattunk a Nagyképen.

FUTBALL-EB
Világhírű lett a magyarok bravúros döntetlenje
HÍRÖSSZEFOGLALÓ
HŐSÖK TERE A PUSKÁS ARÉNÁBAN, MÜLLER CECÍLIA RIADÓT FÚJT
PERCRŐL PERCRE
Illegális rave-partin veszítette el a kézfejét egy 22 éves fiatal
Nagy veszteség érte, gyászol Joe Biden
Szijjártó Péter: tetszettek volna gyorsabban oltani
A külgazdasági és külügyminiszter Angela Merkel német kancellárnak szólt vissza.

TINY WASTELAND
Eleget voltunk már a négy fal között mi, brokkolik!

MA IS TANULTAM VALAMIT
Mi történne azzal, aki a Jupiterbe zuhan?

Világrekordra készült, a halálba ugrott az ismert motoros

Harcolnak a médiaelnyomás ellen, racionális bérköltséggel. Tapsoljunk.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.19. 23:59:45

@ripők: Clickbait címek hada. Ez van, ha sok a konkurrens, a orrszlányokon ma már Gecigránát néven kell hirdetni, ha ügyfelet akarsz szerezni.

Frick László Intézet 2021.06.20. 04:54:36

@ripők: @Szorgalmas Gyémánt:

...próbálok nem ismételni -bár nehéz lesz...
Tehát elmondtam azt, hogy az emberek a címlapokat olvassák, de a címlap naponta többször is változik.

Doktorkám, eddig megvan?

Tehát ha megnyitom a cikket, akkor a cikk a címmel és a reávezető-állításaival ELLENTÉTESET fogalmaz meg, valamint nem ritkán a szöveg utolsó harmada eleje egyik mellékmondata a címmel és beugratóval szembe menő igazságot tartalmazza.

Eszembe jut valami, például az, hogy ennél, amit most Doktorom te ilyen szorgalmasan, nagy munkával idemásoltál nekem, burhhhahhahább volt a három nap, ami elég volt az index hívőkkel is elhitetni a hatalomátvételt. Fórumozó indexhívő (vagy Hanni, aki szakember) leordéjjották a fejemet: "Megvolt a FIDESZ hatalomátvétel a NER bőg le a

C Í M L A P R Ó L

És most jön Gyémánthoz a kérdésem:

Van-e. Létezhet-e. Depweblapmesterkedés, amivel áttallózhatom az index 2012. május 13-i címlapját.

Mert most majd jön Doktoromtól az, hogy bizonyítsak. Mutassam a linkeket az Index címlap mócceréről: Hogy ezt a [lapos] trükköt pedig már egyszer eladták.

A naplózásról:

2006. október 23-át általában röhögéssel töltöttem három tévé ment a házban. Mindegyik tévéhez videó tartozik. Tele volt a ház üres videókazettákkal, a fasznak se kellettek. Csak fogtam volna, mint az 1991-98 között ezért közröhej tárgya Kornis Mihály író és minden híradást felveszek videóra.

AMikor Kruzslicz Dávid ott jajong élőzve

és most a történelem BUZISÁGOM története ez. Itt pofázom, mekkora történelembuzi vagyok, annak csak szövődménye a politika BUZISÁG de hát én a SZABADSÁG híve vagyok. Ha a Retek Klub Stábja rögzítette a lovasrohamot, ami a csürhét beletolta az Astoria felől feljövőkbe "Uuuugyan, felvilágosult, a sötétbunkó orbánizmus ellen küldetéstudatosan küzdködó Jó és Igaz emberek ho-óóóóó-oogycsinálnának már olyant, hogy egy riportot nemhogy egyszer (a kurva életükben, abban) adnak le mert az élőzés kjözben az adásrendező éppen kint volt a WC-n s nem váltott gyorsan kamerát vagy nem tudta, hogy a lovasroham majd hagymázas orbánista kitalálás és lázálom lesz...

snitt

Combunkat csapkodtuk, mint a Nemzet Színésze és a politikai zseni rajongói, hogy ez a vicces Feri már megint mit talált ki. Gyerekek, gyertek be, mert még olyan nem volt, hogy miniszterelnök Komedi Centrált csinált volna az elméletileg a pártja 2007-es őszi évadnyitó nagyrendezvényén. Látjátok gyerekek ezt a zseniális művészi megoldást?

Az Index Címlapján volt a fejgépes fotó Ferencról

A Rend és Szabadság c. beszéde Ferencnek. Hosszú perceket lehetett volna össze- és fölvenni videóra a hiradókból. Azt hisze, az indexnél is volt valami videó erről.

Volt egy [napló]om - amiben azopnnal reagáltam, a Rend és Szabadság c. beszédből egy lusta mozdfulattal nem az egész -et másoltam ki, minek, úgy voltam vele, elég lesz az a 12 sor, amiben a Rend és külön a szabadság 40-40 -szer szerepel. Fotókat mentettem ki az indexből.

Az index? A magyar internetes sajtó csúcsa, SOHA nem volt és nem lesz olyan, a szakma Csomolungmája, de oda föl FIDESZnyik nemhogy szkafanderben, de szarkofágba zárva helikopterrel sem juthat del, fidesznyik újságíró GENETIKAILAG alkalmatlan arra, hogy index kompoatibiliset írjon.

Az index foglalkozott Gyurcsány Rend és Szabadság c. beszédével.

A korabeli MSZP-ben a történelemtudomány kandidátusa is dolgozoitt, történész egy futballcsapatra való ült egy rendes MSZP kongresszuson.

Abban biztos vagyok, hogy Hiller István biztosítéktáblája az olvadhatatlan alaplappal egyben úgy nézett ki, mint egy falhoz baszott vízből meg prból fagyasztott kamufajlajat. Vagy a falum élrtelmiségikocsmája lambériával álcázott északi fala, ahol távfosó vesenyt rendezett az elite. (ez sem viccem egyébként...)

Hanni szakember és a barátom volt, az egyik rokonom IT vállalkozó és milliárdos, valakit felhívhattam volna, hogy kell prinscrin kimenteni fotókat, naplózni kellett volna mindent, ha már ekkora történelem buizi vagyok.

4-5 éve fedeztem föl, hogy a Rend és Szabadság c. beszédről már a Google nem ad ki semmit néhány óra motórzás után sem.

Annyi még 4-5 évvel ezelőtt fent volt, ha beállítottad az ettől-eddig skálát a Google-ön, hogy az MSZP-nek 2007. szeptember-ennyimennyikor volt egy évadnyitő rendezvénye, amin felszólalt Gyurcsány Ferenc.

Ma mnár ott tartunk, hogy 2007. szeptemberi dátumú linkkel azt sem tudnám bizonyítani, hogy a vizsgált időszakban MSZP nevű párt volt-e.

Ismétlőkeg: Az Igazat hazudásd technikája az, hogy a hazudás nem a szövegben van. Már úgy értve, hogy a szöveg úgy hazug, hogy közben minden igaz benne.

Ami nincsen benne, attól hazug.

Ismétlem, a Wallis Tunning története (na,. abban vannak azéárt a szentek kezeivel szépen magok felé hajlítoitt kézzel mesterkélt füllentések ám :D )

De én a Wallis Tunning történetét illetően nagyvonalúan megengedem, ahogyan Szabó Ibolya, foglalkozását tekintve tetű kurvának is megengedem, ha neki úgy esik jól, hogy csak 427 faszra emlékszik, akkor legyen úgy

Frick László Intézet 2021.06.20. 04:59:18

@Szorgalmas Gyémánt: @ripők:
Tehát elfogadom a Wallis Tunningra visszaemlékező indexesek emlékezetét oilyannak, amilyen pl a középiskolás éveim legaljasabb szárazkurváinak az emlékezete, ha ők nem akarnak emlékezni a nőspasizásaik skalpjaira már így a menopauza után is tíz évvel.

Nem kell hozzáse alufólia sisak, se gyíkruha, se valami drog a hagymázas éberálomhoz, ez benne van, mármint ami hiányzik, a szövegből: Nem azzal kezdődüök ugyanis, hogy hogyan kezdődött, vagyis hogy azt Index hogyan került a kurvadrága irodákat bérbeadó Wallis székházába. Ha menézitek a Wallis Csoport akkori portfólióját, az eember egy nagyobb HÖAHHH!-ot tud kinyomni, mint Flea és Anthony Keidis együttesen + 10000 watt névleges nagyszinpadi teljesítmény.

Frick László Intézet 2021.06.20. 05:04:05

@ripők: Sikerült összemásolnod az index címlap bruttó 7,808%-át betöltő focis főcímnekből egy olyan oszlopot, ami azt a kontextust tgeremti meg, mintha az index címlap 80%-ban focis cuccokból állhatna.
Diadalmasan bemásolod a címlapon az orbánista puccs bizonyítékát az orbánseggnyaló(???? muchacha) becsalit.

De ha megnyitod a szöveget, válogatottan finom stílusban leplezik le és kűűűdik a picsába

Valójában azonban nem hiszem, hogy hiteles lenne a váltás, mivel eddig is annyi cikk-cakk volt a magyar külpolitikában

– tette hozzá az ügyvezető. Szerinte valódi irányváltás nem következik a kormányfő által elmondottakból, különben nem a meccs előttre időzíti a beszédet. Arra sem lát valódi esélyt, hogy rövid távon, a 2022-es választásokig az uniós döntéshozatal részei legyenek az Orbán Viktor által felvetett gondolatok, még ha kétoldalú nemzetközi kapcsolatokban el is indulhat egy vita róla.

A beszéd időzítését emelte ki az Index érdeklődésére Horn Gábor, a Republikon Intézet vezetője is. Szerinte ügyes húzás volt a meccs elé tenni, mivel így lehet tematizálni a közbeszédet, miután a kényszerű ellenzéki összefogás, majd a Fudan Egyetem ügyében kissé kicsúszott az ellenőrzés a kormányzati kommunikáció kezéből. Ehhez képest jött váratlanul a pedofiltörvény homofób elemekkel való módosítása, de Horn Gábor szerint itt is elmérték, hogy mekkorát szól nemzetközi szinten a belföldi választóközönséget megcélzó üzenet – az Európai Bizottság, az amerikai nagykövetség aggodalmától kezdve, majd a filmipari érzékenységtől az Allianz Aréna szivárványszínűre festését követelő petícióig bezárólag.

Amihez képest jött az újabb korrekció, az Orbán Viktort az uniót megreformáló államférfi szerepébe helyező beszéd.

Hasonlóképp vélekedik Pulai András is, aki szerint meglehetősen szokatlan üzeneteket kapott az utóbbi időben emiatt a Fidesz, kezdve a német multik gazdasági veszteségekre figyelmeztető közleményétől, egészen addig, hogy a szeptemberi választásokra készülődő német politikusok belpolitikai vita tárgyává teszik a magyar ügyeket. Szerinte előreláthatóan Orbán Viktort kevésbé kedvelő politikusok vezetik majd a következő években a legfontosabb gazdasági partnerünket.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 05:12:10

@Frick László Intézet: Az hogy' van, hogy háttérhatalmi összeesküvéseket gond nélkül leleplezel, de egy olyan dolgot, hogy egy kicserélt tulaj és szerkesztőség nem ugyanaz, mint annakelőtte - azt nem..?
Nyílt Orbánszopással egy sokadik origót csinálnának belőle, te ezt tekintenéd bizonyítéknak?

Frick László Intézet 2021.06.20. 05:42:30

@ripők: Nem ugyanaz a szerkesztőség? -te olvastad az orbánbeszédes cikket egyébként, amit nagylendülettel a pofámba vágtál? Még Moszkva szolgálatát is ki tudják mutatni a megkérdezett elemzők. A cínmlapot megetted és a pofámnba köpted

-azonban nem tetted volna meg, ha veszed a fáradfságot és a "megváltozott szerkesztőség" teljesen a rég, megszokott és beváltan a jóoldalt szolgáló-szolgálatos szövegét meg elolvasod.

Köszönöm, hogy bebizonyítottad az igazam. Azt bizonyítottad be, amit állítok: Úgy igaz ez a mai "FIDESZÉ LETT AZ INDEKSZ" ahogy 2012-ben, amikor először szopattak be naívákat. Akkor könnyen, mert először.

Ma már azoknak a naíváknak azonban szenilis öreg néniknek kell lenniük, ha nem emlékeznek.

Frick László Intézet 2021.06.20. 05:44:46

@ripők: Hol a nyilt orbánszopás a szövegben?
Ez az?
A tagállami alkotmánybíróságokból létrehozandó új uniós testületben mindkét elemző az Európai Ügyészség ellensúlyozásának szándékát látja. Pulai András szerint hiába nem csatlakoztunk az újonnan felálló testülethez, annak lesz hatásköre Magyarországon. „És miért ne ellensúlyozhatná ezt a következő 15 évben a Fidesz által választott tagokkal feltöltött magyar Alkotmánybíróság?” – teszi fel a kérdést az ügyvezető. Horn Gábor szerint ráadásul azért sem feltétlen járnánk jól egy ilyen testülettel, mert a legtöbb európai alkotmánybíróság inkább liberális demokrata felfogásban működik.

Annyi történt, hogy a kancsal kis hülyegyerek, Deák Dániel feladhat labdákat, amiket a Felnőtt Bácsik, pl Horn Gábor ajándéklabda szerűen kezelnek le és bombáznak a fideszprop kapujába.

Frick László Intézet 2021.06.20. 05:47:08

@ripők: Nem tudom elhinni, hogy ennyire óvatlan voltál. ELŐSZÖR elismnétlem, ami a mániám és ebben a blogban 847 alkalommal mutatoik rá, az index címlap-móccere:
HAZUG CÍM
aljas összefoglalás
majd a megnyitott szoveg utolsó harmadába fél mondatba rejtve az igaztság is, ami cáfolja a címet és a beugratót.

Erre te nagy büszkén a pofámba vágodd: Amit beszoptál. És ami illusztrálja az index címlaptrükköt.

Hihetetlenül bátor vagy.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 06:01:19

@Frick László Intézet: Pont azt írtam, hogy nem nyíltan Orbánszopó újságot csinálnak. Olvass figyelmesebben.
Szóval szerinted az, hogy ilyen marginális, ellenzéki figurák véleményét odateszik a cikk végére, az mutatja, hogy agyonbasszák a cikk elején bemutatott, konszolidálódó Orbánképet. Hát gratulálok az újabb győzelmedhez, igazi sikertörténet.

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:08:16

@ripők: Sőt, ráadásul a féligteli pohár páéldáját is felhozzák, itt azonban arról van szó, hogy 2-3% "orbánszopás" van a fél pohár-nak elhazudva.

Erről beszélek, amikor a digitális újságírásról és erre mutattam rá, hogy szteretném én azt a fidesz intendánst kátni, aki.

Megtennél nekem egy szivességet? Mutatnál alkalmas személyt, aki ért a FIDESZ-nél ilyeminek a kezeléséhez, mint az index?

Azt a példát láttuk, milyen a teszkógazdaságos fideszkivitelezésű indekszmócceriség, a habonyi megújulás (az is 9 éve volt már...)

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:11:11

@ripők: Én viszont tudok mutatni neked óóóóóriási helyzeteket, amiket egy annyira ravasz fidesz agitáció hogyan tudott kihagyni?

Tudod, hogy nézne ki az az Orbán Honlapja amit én szerkesztek.

Anikónéninek vannak hajlamai az index-es szemtelenkedésre: Amikor bevásárolt Tereskovánál (elintézve azzal különben Tereskova további karrierjét)

Az én Orbán Honlapom főképe Dr Máriáss purgyézenekara lenne. Egy főgombról nyiulna Orbán 37 neve lexikonja A Bolsanáró, aki Kádár és Varacskos Maradona.

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:12:59

@ripők: Horn Gábor marginális? lEHET HOGY MÁR NEM POLITIKUS, VISZONT VÉLEMÉNYFORMÁLÓ.

bÁR, MOST JUT ESZEMBE, HOGY BETEGTÁRSAID SZERINT AZ atv AZ fidesz-TÉVÉ. tÉNYLEG, MIRŐL BESZÉLÜNK.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 06:14:24

@Frick László Intézet: Sablonokban gondolkodsz. Szerinted be sem tudnák kapcsolni, mert hülyék. Szerintem meg látják az origo meg a tv2 elérési számain, hogy itt mást kell csinálni.
Tudom, hogy utálod az indexet meg az indexizmust, de lazíthatsz szerintem. Még tetszeni is fog, csak várd ki.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 06:18:51

@Frick László Intézet: Ja, bazmeg. Felrobbant az internet a vitriolos tollú Kiss Melinda cikke nyomán, mert a buflákfejű Horn, a közismert ellenzéki megmondó és think tank lerántotta a leplet. Hagyjuk már

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:26:53

@ripők:
Nekem nincsenek érzelmeim -az érzelmeim nem játszanmak be.

Emlékszel a focibuzi hasonlatomra.

Én focibuzi vagyok, te pedig az a heteró, akinek 1, max és még 2 féle sálja van.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 06:29:15

@Frick László Intézet: Te meg fogadd el, hogy a magadról alkotott véleményed hangoztatása nem érv.

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:30:11

@ripők:
Nevetséges lenne, ha útálnám az indexet. Geciknek szoktam őket nevezni, de ezt eddig még csak 982 alkalommal mutattam: Az indexnél 2015. február 5-ig gecinek lenni DICSŐSÉG volt.

Ráadásul az egész történetből, amiben a barátságunk gajrament, Magyarország nem is különösebben izgat, kb Európa sorsát nézdegélem, bár azon sem izgatom halálra magam.

Általában a Páncsátántrá egyik fő line-ja az én jelmondatom: Mindenki megkapja, ami jár, tehát Európa is megkapja

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:37:53

@ripők: Elfogadom.

Az a gond -és ezt a titkomat Picsaembernek már elárultam- Van Johnny Depp könyvelőjének az a zseniálisan kreatívkönyvelési ötlete, amiszerint valami 2,4 millió dollárjába került Johnny Depp-nek teljesítenie Hunter S. Thompson utolsó kívánságait és a hamvait ágyúval az űrbe lőni.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a lófaszt sem lehet ágyúval az űrbe lőni, nemhogy hamvvedret.

Viszont van vállalkozás, aki kiszolgált US Army- meterológiai szonda-rakétákkal trükközve szopat hozzátartozókat, azt nem tudom, hogy a szabvány 30000 métert egyáltalán eléri-e az elliptikus, de hagyjuk, mindenesetre 10000 USD.

Na, szóval beülök Depp mkönyvelője képzetes ágyújába, kilőnek a Holdra

de amit mutattam, meg állítottam. Azzal mi lesz.

Például azzal: Ha lennének Európának barátai meg hívei. Akkor. Legkésőbben 2020. márciusa óta Európa Konferencia ülésezne (hiszen így a nem E+U-s tagállamok is bevonhatóak.

Pl egy ilyen Európa Konferencia azt modaná-jelentené ki, hogy Fehéroroszország ügye európai ügy.

Ott mülne a videófalon Büdösruszkiónia képviselője és basznák lefelé,. mint a pengősmalacot, mit fenyegeti Oroszország bekebelezéssel Európát.

Így, hogy még senkinek nem jutott eszébe sem az ENSZ hogy rendkívüli közgyülést a járvány
vagy hogy Európa Konferenciát, mert a menekültválság vagy a járvány vagy az orosz fenyegetés vagy hogy kína biológiai fegyverrel fenyegette meg a világot

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:42:16

@ripők: Ne lógj meg megint a vége előtt. Ezt már aggyozzuk le.

Szerintem le lehet.

Nekem nincsenek érzelmeim
mert a politikában az érzelmek vesztésbe visznek és mert a buzulás természete ez.

A focibuzti nem országnak meg csapatnak szurkol, hanem a foci buzija. Végzett a meccsével, beül a lelátóra és tapsol a következő két csapat bjó focijának és bosszankodik, ha szar a meccs

(Azért is jó a focibuzi hasonlatom, mert azt el sem tudod képzelni, hogy engem annyira nem izgat a foci, mint amennyire te izgulsz az indiai kabaddi-bajnokság második ligás hétvégi eredményein)

Engem viszont két iskolás kabaddi csapat viadala kb 1001-szer jobban /inkjább érdekel, mint a labdarúgás

Frick László Intézet 2021.06.20. 06:43:26

@ripők: Politikabuzi számára viszont 10, egyenként 3 centes-magömléssel járó komlexelélvezés egy Orbán-mentes Magyarország.

Mert ez már kurvára unalmas, hogy 28 éve kell belehalnunk Orbánba.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.20. 06:50:31

@Frick László Intézet: Nem kell belehalni, legitim menekülőút ha valaki cinikusan csak a manővereket nézegeti vagy legalábbis ezt hazudja - elsősorban magának.

Frick László Intézet 2021.06.20. 07:32:39

@ripők: Nagyon érdekes történet Marie-Antoinette-é a Hülye Kövér Lajossal. ÉS annak egyébként a világtörténelemre máig ható következményei lettek, nem Napóleon Bonapartéra gondoltam. Hanem pl arra a tényre, hogy Franciaország deficitjében a királynő pompamániája és költekezései hány százalékot képviseltek.

Imádom az ilyen szituációkat, mint a magasfokú mélyszegénység közepette Olténiából kell hozatni valóban is szegény embereket, akik akarnak 18000 Ft-ot keresni egy nap meggyszedéssel, viszont képesek is. Mert a magyar mélyszegény délben lefekszik aludni a fasorba, neki elég a 7000.

Izgalmas látni, hogy 40 évvel ezelőtt gyerekmunkára meg "kívülálló"-ak (szakértelemmel nem rendelkezők) által végzett szüretelési munkákra nincsen jelentkező az egekben a munkanélküliség országban.

A vállalkozó a semmiért fizet 250000 Ft-ot annak, aki megengedi, hogy kifizesse neki a buszsofőr jogsit a vállalkozó és nem akar senki autóbuszvezetéssel ebben a kilátástalan életben 560000 Ft-ot keresni, a BKV kalandvágyó menopauzás háziasszonyokat talál, akik elvégezték Orbán buszsofőrtanfolyamát állami támogatásból, 460000/hó-ért.

Két évvel ezelőtt a mélyszegények egész nyáron át vásárolták azt a koktélparadicsomot, aminek a palántáit a piacon nem vásárolták meg 150 Ft-ért sem (250-ről ment le az ára) viszont faluban-.faluhelyen simán kifizették a 928 Ft/kg-s árat szezonban.

Nem kérdezte meg őket riporter, hogy az ekkora mélyszegénységben miért hozatja a pizzériából a kaját 600000-ért., ahelyett, hogy főzne valamit 1200-ból, vagy mért nem süt meggyeskalácsoot, még örül is a büdeös paraszt, ha valaki leszedi a meggyet az utcai fáiról, kell bele három tojás, sütőpor, 30 deka lisz, egy kis zsírzaó, nem, ehelyett megveszi a műsüteményt 2200-ért. Vált.: Fornettit.

Ugyanis kiszámolja, hogy ha egy óra alatt végez a süteménnyel, akkor az órabére 2200 Ft. ehhez hozzáadja az alapanyag árát a 600 Ft-ot é s látod , hogy jobban megéri a műsüteményt megvenni?
Egekben az infláció, írják a főcímek, pedig ha a 2015. óta folyó bérkiáramlást tekintjük, akkor kész csoda hogy csak ennyi.

Vagyis ha az ember felkecmereg a tabletező kerevetjéről, akkor nem is érti, hogyan sikerült pl a Házon Kívül stábjának elkerülnie ezeket a témákat, ugyanis a hybrid-1-es vetőmag kurtocia termesztés Világ-Svejce volt még 3-4 évvel ezelőtt is Magyarország, ma viszont azzal a munkával, ami az Úttörő Mozgalom idejében 7-8. osztáloys úttörők által végzett lényegében gyerekmunka volt a sötét kádárdiktatúrában, arra évek óta nem találni jelentkezőt, pedig reggel hattól este hatig 18000 Ft-ot, azaz 10 nap alatt feketén adómentesen 150000 Ft-ot (az átjárás nem fizet annyiut, mint a főcímerezés, mert az csak utógondozása a történetnek)

Milliárdokról van szó arról nem is beszélve, hogy ha Magyarországon sem tud már a pl Pioneer hybrid-1-es vetőmagkukoricát termesztetni, akkor hol. (Az USÁ-ba sem kukoricát címerezni törekednek a latino menekültek)

Te, egy egész nap CNN szerűen, viszont ismétlések nélkül működő televíziót lehetne üzemeltetni vagy podcastszórót vagy mi lenne ma a műfaj? -azt, ami olyasmiket mutatna, amik nincsenek benne a hírgyárak kínálatában.

Az ember járja Magyarországot és nem tudja, hogy a Két Sajtó, az Orbán Prop meg a Nemlétező Nincs is sajtó

hol él?

Melyik kontinensen?

De hát hol van ez Mészáros vagyonosodásához, mint nemzeti sorskérdés (ami Tóta szerint, a vele való szüntelen foglalkozás) köcsöggé tesz

Frick László Intézet 2021.06.20. 08:59:14

@ripők: Felfedezted Horn Gábort mint senkit. Semmibe szánító ugyan ki az pthihá-t.

Egyébként: Nem fedeztél fel eddig semmit, mert eddig bárki jóoldali-jógyerekkel is vitáztam, aki a Tóta szerint senkikkel leállt vitázni---- és persze elintézte őket, mert egy Jó és Igaz annyival okosabb, hogy a genetikusan hülye fidesznyiket hogyne i9ntézné már el... így általában. De ha névsor szerint vesszük, akkor mindig az seni, aki ezek egy deák dánielje elé leül, hátraveti azt a szerény arcát és belehahotázik a senkiéletbe, ahogy ez a "senki" Horn szokott, a Gábor-senki.

Értelek.

Olyan ravasz vagy, mint a birkózó, aki előtte bekeni a testét síkosítóval, most fogjalak meg.
Hiszen bárki is éppen magában akkor senki, ha fidesznyikkel bánik el.

Öhöm.

Frick László Intézet 2021.06.20. 09:19:43

@ripők: A mlepel lerántás szakmailag:
Azt nem tudom, a leaks-t meddig tartogatják még, de Niuncsisferencék felbéreltek egy kurvát, aki bee is szopatott borkaqinak egy pr nyiket meg közelinek kointextuializálhatóat (azért azt remélem, hogy Vaszily-nél közelibbet tudott beszopatni)
Akkor megint le lesz rántva a lepel a keresztényképmutatásról, kérdésem, hogy az is egy ugyan mibe számít lesz majd?

Vagy a senkik rnagsorában a 27-308-ik sorból beszopatottak meg közeliek hirtelen valamibe számító fiderszvalakikmár lehetnek?

Gyorsan leszögezem, hogy senkit nem sajnálok, aki annyira borkai/szájer szintű ostoba, hogy elhiszi, egy felbérelhető kurva a két szép szeméért nyeli az undorító fideszgecijét le.

Frick László Intézet 2021.06.20. 09:25:23

@Szorgalmas Gyémánt: Köszönöm.

A következőt próbáld meg lkégy szives:

blogter.hu
Political Incorrect blog
2007. szeptember 17. után.. kb 17, 18...20... esetleg 21?

Ezek alatt a napok alatt Gyurcsány Rend és Szabadság c. beszéde. Fénykép is van meg szövegrészlet.

Persze azt sem bánom, ha az index cikkeit Gyurcsány Rend és Szabadság c. beszédéről megtalálod, ez biztos, hogy 17-18.

De azért mérget a dátumr4a nem mernék bevenni, szóval mondjuk e legkorábbi 2007. szeptember 7 s a legkésőbbi 19-20 k.

Frick László Intézet 2021.06.20. 09:26:19

@Szorgalmas Gyémánt: Már csak a pontos dátumát kell megtalálnom annak a 3 napnak.@ripők:
web.archive.org/web/20120513051619/index.hu/
jó móka lesz

Frick László Intézet 2021.06.20. 09:29:32

@ripők: Annyiban érdemes volt összejüönnünk, hogy megnéztem az index aktuális dolgozóit és tényleg az van velem, mint a borravalóval, gőzöm sincs ki ez a sok középszar ember. Nekem egyik sem index közeli.

De akkor miért nem ezzel kezdted?

Eldolgogatnánk te+én egy liberális orgánumban.

Mint a Red Hot Chilli Peppers az One Hote Minute felvételei idejében : Állandó marakodás, sértődés, vita (mondjuk az én esetemben mínusz drogok)
azt hinnénk (én ugyan nem :D) hogy semmi jó nem sült ki, de közben meg nagyon is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.20. 09:33:31

@Frick László Intézet: A wayback machine mindössze a cíamlpokat menti le ingyen, abból sem minden napot:

https://web.archive.org/web/20071201000000*/blogter.hu

Ennyi emlék maradt a blogtérből.

Frick László Intézet 2021.06.21. 06:04:47

@Szorgalmas Gyémánt: Évekkel ezelőtt még fel tudtál hozni valamit a Political Incorrect -ből is. Mi az oka annak, hogy "már csak ennyi" van a blogerből.

A Blogteren a magyar webtörténet igen fontos dolgai távolodnak az Univerzumban.. személyiségek blogjai, pl Kornis Mihály blogja. Történelemkutatás szempontjaiból is fontos dolgok.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.21. 10:30:26

@Frick László Intézet: Szerintem a helyhiány, egyszeűren törlik a túl régi mentéseket. Azért azt ne felejtsd el, ezek az ingyenes, publikus szolgáltatások nem azok, amit az NSA használ.

Egyébként fontos dologra mutatsz rá, a mai korról nem maradnak írásos emlékek, a legjobb tárolók sem bírják tovább 80-100 évnél, plusz eleve igen magas technikai tudás kell ahhoz, hogy egyáltalán kiolvasd egy kvantumfizikát használó SSD ráolóról a bármit is.

Frick László Intézet 2021.06.21. 11:37:35

@Szorgalmas Gyémánt: Senki semmit nem ír ki papírra vagy régente pl a házuk egy gerendájára írtak az emberek vagy autószerelők szögállásokat hézag-tizedmillimétereket meg effélék.

"Figyelj csak kisfiam, 30 éves vagy, tessék, felvettük magnóra az első gőgicsélésed, találnak egy kazettás magnót, beteszik a szalagot

és a mákos metélt expressz robogása a fehérzaj ködében, amit hallanak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.22. 20:03:16

@Frick László Intézet: Nekem már megfjádul a kezem, ha pár sornál többet kell írjak kézzel. Elszoktam tőle.

Frick László Intézet 2021.06.23. 05:06:42

@Szorgalmas Gyémánt: A pedikűrös, mire odafigyeltem, lemetélte a középső ujjamról az íróbütykömet. Azt hitte, kóros.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.23. 10:22:38

@Frick László Intézet: Én már 19996-ba okotelefonra vágytam, de csak cyberpunk irodalomban olvastam róla. Philip k Dick a noylcvanas évek elején úgy gonodlta, 2012-re tlejesen elterjedt lesz a zsebszámítógép, és milyen jól látta. Ezt is. Ahogy azt is, hogy a technika katasztrofális hatással lesz a társadalomra.

Frick László Intézet 2021.06.24. 06:17:46

@Szorgalmas Gyémánt: A Dick amerikaiból magyarra fordítva faszt is jelent. Richard Nixonnak két választási jelmondata is arra játszott, hogy a Dick=Cock

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.24. 20:54:05

@Frick László Intézet: Nem is Dickről akartzma írni, hanem a legjobb tanítvánáyról, Willam Gibsonról. A Neurománc című regényéhez hasonlót sem tudok mondani. A mai számítástechnaika zsargonnyelvewt ő találta ki, ahogy ötkéletesen ráérzett arra, a hálózatokba kapcsolt gépeket virtuális valóságok építésére használják, amik az embereket eldobható tárgyakká degradálják. Gibson világában nem szaroznak, jackdugót építenek az agyba, beköütöd magad a virtuálisd valóságba és kész, benne vagy a Mátrixban, teljes pszeudótesttel. A facebook VR sisakjával ezt pár éven belül ígéri nekünk.
Gibson úgy gondolta, a Cia, a Pentagon és a multik triumvirátusa olyan mértékben fogja leurlani a vilgáot, hogy a kormányok, az államok, a klasszikus hatlami struktúrák egyszerűen nem fognak tudni rendelkezni vlaódi hatalommal.
Na majd innen folytatom.

heki 2021.06.24. 22:14:55

@Szorgalmas Gyémánt: ezek után Gibson még él? Hogyhogy?

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.24. 23:09:31

@heki: Miért ne élne? Az a faszi is él, aki megírta egy scifiben, hogy Wuhanl elszabadul egy vírus, amit biológiai fegyvernek fejlesztettek ki, olyan 30-40 évvel ezelőtt.

A Neuromancer című regényét vonalvezetőnek használják a multik, a gendersemlges német feltalálásával a német állam viszont még csak az 1984-nél jár.

Gibson akkor írt a www-ről, amikor még a személyi számítógép is elképzelhetlen volt. Arra is rámutatott, a hacker komoly szakma lesz.
Gibson legfőbb üzenete: a technika függővé és érzéketlenné tesz, a mesteséges inteelgincia - Dudi nyevlén az Algoritmus pedig emberidegen döntéseket hoz.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.24. 23:20:03

@heki: Ja, lemaradt a lényeg: a Hálózat segíétségvel fogják leuralni a világot, mert mindent ott fogsz tudni elintézni és hát ott is élsz, a cybertérben. ez nem már nem egy nagy dolog, de 1981-ben annyira elképzelhetetlen volt, hogy az akkori kritikának az volt az egésszel a legnagyobb baja, ohnnan gonodlja, hogy a technika ezt pár évtized múlva lehetővé teszi.

Frick László Intézet 2021.06.25. 05:40:25

@Szorgalmas Gyémánt: Végülis jack-bemenet helyett egyfajta Kék Fog -szerűség működik.
Az 'ámtech generációkkal beszélgetvén: Az eszközöknek állandóan bekapcsolva kell lenniük, folyamatosan rajta a wi-fi-. Most egyes tetőtéri gyerekszobákban 50 fok van, a fogadót, ami egyébként is meleg, nem tesztelték tartós 42-52 fokos hőmérsékletű helyiségben.

Bejelentkezve kell maradni, minden jelszót elmenteni, ne kelljen a "gyalog" beírásokkal is az időt tölteni, egyáltalán, az idő, ami semmire sincsen.

Kívülálló ebből annyit lát, hogy a leány gyermek, az karcalystenyfasza, hogy le nem tenné az egyik kezéből. WC-n, evéskor, a legszükségesebbek idején úgy teszi le valahová, hogy amigí a két keze foglalt, az arcától 20-80 cm-re. Biciklizik, az arca előtt ez eszköz és hüvelykujjazza.

Faluhelyen előfordulnak balesetek, tehát egy ennyire elbaszódott életében tolja a babakocsit félkézzel és a másikkal tartja az arca előtt az eszközt s félhüvelykujjazza.

Az már egy 10-ból 2-3 eset, aki képes a farzsebébe tolva percekig sem ránézni.

Autó nem létezhet GPS + Fedélzeti Képrögzítő nélkül, falusi autrók km-eik zömét a boltba, munkahelyre, föl az alvégre, le a felvégről , valamiért elugrani, a szomszéd városba valamiért... ez pl télen is azt jelenti, hogy még a visszaútban sem melegebb a hűtővíz 66foknál, csak nyáron éri el a vízhő az üzemi hőfokot (az olajhó lassabban követi, télen az olajhő nem megy 40-60 fok fölé.

De ebbe az autóba is GPS kell, vaamint a fedélzeti eszköz, az rögzít állandóan.

Frick László Intézet 2021.06.25. 05:44:31

@Szorgalmas Gyémánt: Gyak. ami magyarul megjelent sci-fi és olvasható volt, azt mind olvastam 1973 és 83 között. Prsze a @Picsaember: -i olvasásmorál, nyilván léteznek emberek, akik ha egyszer olvasták a Galaktika 12-eset, akkor az KI VAN OLVASVA és TUDVA TUDVÁN TUGGYA 2040-ben is majd, sajnos én nem vagyok egy Sheldon Cooper.

A sci-fi sokmindent feltett és modelezett, ami azóta megvalósult. Egy, a mozi elúrhodása (és a televazió feljövetele) idején íródott sci-fi-ben csőbe (eredeti szövegben tube-ba) feküdtek bele az emberek .. ki se tudtak szállni a legszükségesebbekre sem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.25. 08:39:08

@Frick László Intézet: Elavultak már a telefonok:

time.com/4856434/facebook-virtual-reality-oculus-cheaper/

Csak az ebmerek, az emberekkel van a baj, nem akarják használni.
süti beállítások módosítása