"Ha Orbán Viktor nem tuggya a különbséget a pedofília meg a homoszexualitás között, akkor kérdezze meg Kaletát és Szájert."

/Gurmai Zita heteró művésznő szenzációs hasonlata, 2021.06.15./

 

DIÁK Tanár bá' szasz, azt álmodtam, hogy búvár vagyok.

TANÁR Hát igen. A Nagy Kékség. Vonzza az embert. Láttad a filmet?

DIÁK Majd küldd át a linkjét.

TANÁR (rajongva) Egyedül az ember abban a nagy, végtelen öröklétben, a halak. A mélység, a titokzatosság.

DIÁK Ja. Valami ilyesmit éreztem.

TANÁR Ugye-ugye? Az ember szinte... genetikailag... visszaemlékszik hal-korszakára a földilétből.

DIÁK Ja. Tisztára Spongyabob. A zélet eleme csakavíz.

TANÁR (elnéz a távolba...) Az ember... amikor felfedezi magában, hogy nem ugyanaz, mint mások... valamit, ami többlet, amivel gazdagabb (hangosabban) Próbáltad már a víz alatt visszatartani a lélegzeted?

DIÁK Pööeerszeee. 1perc 37 másodperc!

TANÁR (izgatottan) Hú! Ez... valami! Ez igen! Nekem eleinte alig volt több 1 percnél, 1-húsz talán? Hova szoktatok?

DIÁK Á, anyámék. Nem, én egyedül szoktam, itt a tóra. Nem birom a klórt.

TANÁR Én a gombát nem birom, ott áznak benne az emberek, mossa ki, át mindenüket, a gombát, a nők hüvelyét például egészen kiöblíti, gombák, baktériumok.

DIÁK Nemá tanárbá' , elhányom magam.

TANÁR (oktat) A bányatavak lényegében természetes bio szűrőrendszerrel rendelkeznek, mintegy szűrőbe ágyazottan. De a tenger az Igazi! Horvátbaa! De nem ott ahol az a sok barom turista---

DIÁK Ja. Voltam anyámékkal, dög unalom, a kavics, tűz a nap, kurvára meleg van.

TANÁR Nem, hát itt búvárkodásról van szó, távol ezektől a nyaraló barmoktól akik ott süttetik az undorító hájas testüket a napon. Mint valami berbekjúparti.

DIÁK Ja. Tök uncsi.

TANÁR Jövő vasárnap indulunk, le, egészen délre és be a szigetek közé. Négy-öt méterre már csak 17 fokos a víz: ellátni vagy... húsz-harminc méterre is. Háborítatlan ősi bioszisztéma. Amerikai milljomosok ott parkoltatják a vitorláshajóikat.

DIÁK A családdal?

TANÁR (meghökkenve, undorral) Én? - hegymászáshoz fürdőkádat? Dehogyis. (nevet) Az új tesitanár Szigfrid, még nem ismered, a személyi edzője Zalán meg még pár srác. Van hely a mikrobuszban is meg az apartmanban, már csak egy 12 személyest találtunk. A Bodó ismer egy nagyon cuki horvát srácot, aki önköltségen intézi a felszerelést, mert gályd egy olyan cégnél. Persze te most még csak a palack nélküli, a könnyűbúvár részével...

DIÁK Én? - egy geci ojrocentem sincs!

TANÁR (átkarolja) Ugyan! Egy a költség ha jössz, ha nem. Nem kell beszállnod semmivel, kaja is jut, minden nap főzünk. Majd egy békatalppal többet dobok be meg még pár dolgot, te csak pólókat, pár gatyát hozzál, majd szemüveget is én adok, nekem van profi.

DIÁK (keserűen) Áááá, tanárbá' anyám nem az a---

TANÁR (hivataloskodó hangnemben) Őt bízd csak a rábeszélőképességemre.

mjajdenfelfedezemabennedrejloszexualitasodtitkjaitkisfiamm_jpg.jpg

"Ha a szegény útkereső tinédzserek nem kaphatnak segítséget a legfogékonyabb korszakukban, könnyen öngyilkosságukhoz vezethet!"

/Az LMBTQWERTZUIOPŐÚÁÉLKJHGFDSAYXCVBNM-mozgalom Torgyán Józsefe/

mararegigorogokis.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716594810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.16. 07:26:38

Kisfiam, tudom, hogy az iskolában azt mondták neked, de én azért szeretném, ha meghallgatnál bennünket is ezzel kapcsolatban. Csak arra kérlek, gondold át, és ne beszélj róla senkinek, mert apának meg anyának komoly baja lehet belőle.
Voltak valamikor ilyen beszélgetések, nem szeretné az ember, ha újra eljönne az ideje.

Steinmann Coco 2021.06.16. 08:13:29

Pont azt csinálod, mint imádott fideszes vezéred, összemosod a pedofiliát a melegekkel.
Ha tanár szexuálisan közeledik a gyerekhez- nemtől függetlenül - pedofil és nem meleg. Amúgy ééééérdekes, de a fentebbi cikk miért nem papbácsival illusztrál?
Amúgy undorító, amit csinálsz itt, látszik,hogy a te szűk agyadban is a meleg összemosódik a gyerekmolesztálóval.
Ahogy Gurmai mondja, pedig Kaleta nem Szájer. És Szájer nem Kaleta.
Szájer semmilyen bűncselekményt nem követett el, legfeljebb kiröhögtette magát a csatornával.
Kaleta ellenben miért párszáz ezres büntit kapott csak?
Ja, kormánypárti pedofilia az nem bűncselekmény.
Tényleg elkeserítően szűkagyú vagy, és UNDORÍTÓAN demaggóg - a tanár az iskolában...na persze...RÁBESZÉLI....na persze....csak akkor az PEDOFIL.
Kb olyan szinten állsz, mint Morgos Margit 82 éves aggszűsz Bázarekettyéről. Valami undorító dolog, ami a férfiak farkával van kapcsolatban.

Steinmann Coco 2021.06.16. 08:15:09

Olyan tőfideszes vagy, hogy szerintem a szőrsapkás tagozat is kizárna már téged, mert ők is felvilágosultabbak nálad.

Steinmann Coco 2021.06.16. 08:17:17

Csak azt nem veszed észre, hogy imádott vezéred hogy rángat dróton. A potrohás nagyjából leszarja azokat az ügyekeket, ami nem foci, és nem hoz pénzt. Ezek a törvények a keménymag lelkesedését hivatottak fenntartani. Félfogsorú Béla meg Atrocsányi Mathild aggszűz ma elégedetten ébred, ja meg te is.

Serény Vélemény 2021.06.16. 08:40:22

@Steinmann Coco: "Pont azt csinálod, mint imádott fideszes vezéred, összemosod a pedofiliát a melegekkel."

Ez nagyon vicces benyögés volt!

HONNAN tudod, hogy milyen korosztályról van szó? Hogy áltisk 7. oszt, vagy gimi 10-ik, vagy technikum 13. évfolyam? (Amikor az átlagéletkor már 18-19 év)

Úgyhogy mivel csak panelekben vagy képes gondolkodni, TE magad mosod össze a klasszikus frisshúsos buzulást a pedofil buzulással.

És még le is (s)írod! :D

Serény Vélemény 2021.06.16. 08:50:27

@Dr.Koós Alajos: Sajnos ez már nem szeretet kérdése. Az általános iskolákban valamelyik gyökér buzi-lbmtq szervezet szervezetten világosítja fel a diákokat - értsd a 7-eseket arról, hogy milyen transzjogaik vannak.
ÉS coco ennek tapsikol. Mert szerinte ehhez joguk van.
Hogy a lányok mejjit levágják, a fiúk micsodáját ugyancsak... ezzel örökre tönkretéve őket.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.16. 08:50:30

@Dr.Koós Alajos: Gyakorlatilag eljöttek ezek az idők. Az autizmust nem szabad betegségnek hívni, nemhogy a homoszexualitást. Abba belemenni, hogy a homoszexuális lehet pedofil, sőt, ötször több közöttük a pedofil, meg egyenesen életveszély.
Valahol persze röhejes, hogy ezt a szánalmas orbáni blöfföt ennyire komolyan veszik.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.16. 10:36:32

"a kor trendjeinek és igényeinek megfelelően"
Az "ablak" logót lecserélik szivárványos zászlóra.

Minden ikonod lehet fekete vagy barna, de fehér nem.
A bejelentkező ablak fekete alapon fehér BLM felirat.
Fehéreknek kamerás arcazonosítás/beléptetés csak akkor működik ha letérdelsz.
A nem térdelés illegális szoftverfelhasználásnak minősül.
Jelszóemlékeztető kérdés-válaszok (mert hát nehogy te adj meg egyedi kérdést):
1) az első homoszexuális élményem dátuma
2) mikor jöttem rá hogy az ősmagyarok is feketék voltak
3) karigeri vezette főv. önkormányzat érdemei (ez a legrosszabb biztonsági kérdés, mert a válasz egyértelműen nulla)"

Letiltott FB komment

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:15:08

@Steinmann Coco: Jó, ez volt az állításo9d: >>>> tőfideszes vagy, hogy szerintem a szőrsapkás tagozat is kizárna már téged, mert ők is felvilágosultabbak nálad. <<<<< És most.. melyik passzusom is az, ami még a szőrsapósokon is túltesz?

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:28:10

@Steinmann Coco:

"""""Ha tanár szexuálisan közeledik a gyerekhez- nemtől függetlenül - pedofil és nem meleg. Amúgy ééééérdekes, de a fentebbi cikk miért nem papbácsival illusztrál?"""""

A közeledés az érdekes, mit nevezünk közeledésnek. Nem közeledik, csak... segíti a késő serdülőben a bimbózó szexualitását a, tkp felviágosítóü munkát végez.

Ma szó volt a könyvészeti booom,ról pl a korai pornó kategóriás könyvészeti remekművel mind-mind- "természettudományos" és "tudományos-felvilágosító hygieniai stb" cimkjéjű könyvek voltak. CSak persze működni ugyanúgy működtek.

Van a Karibthy idézet, miszerint:

"Kétségtelenül vannak bennem női vonáűsok, ami nem csoda, hiszen anyám nő volt"

Például én 6-7 éves koromban balerina szerettem volna lenni. Anyám undorító lányhgarisnyákat vásárolt mackónadrág alá, hogy (szerinte) ne fázzak télen (persze a műszálas harisnxyanadrágban hogyne fáztam volna) ezt felvettem és piruetteztem meg ilyesmi.

Ha nez egy nagyonfejlett országbn történik és mondjuk a testenevés tanárom nagyonfejlett, akkor ezt a viselkedésem bimbózásnak gondolja és elkezdi óóóóvatosan bontogatni, hogy jó irányban nyíljon ki.

Az USÁ-ban kiskorúakon lehet legális nemváltó műtéátet vogezni -ha a szülők beleegyeznek. Egy állam volt, ahol még nem, de most már ott is felszabadultak.

NSZK-ban több, mint 7000 nemváltó műtétet végeztek el, egy 11 műtétes csomag kb 100000 € állami TB finanszírozáést kap.

Vagyis: Üzletről beszélünk, mert az a profit, amit ez az üzletág termel,. mindössze féltucat szakpszichológusnak meg vagy egy tucat klinikának termel.

Amit a "menstruációs szegénység"-gel szemléltettem. A menstruácisó-szegény lány, aki minden nap több, mint egy csomagára energiaitalit iszik meg.

Én azt mondoim, aki tanárnő benyalja egy proletár lány dumáját, hogy azért nem jött iskolába, mert nem volt pénze betétre... ne bassza meg hattaliga kanmajom kleresztbe kasba azt az iskolát, ahol már a nőiszolidaritás elemei sincsenek meg, hogy egy kurva betétet kérhessen egy lány a társaitól.. ha nem lenne neki. Mert otthon mibe vérzik? guggol a kádba, mint a mensikunyhóban a maszáj nők még 100 éve

Te vagy, aki álszent szemforgatóknak felül...

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:29:43

@Steinmann Coco: FGranciaor4szágban a fiatalok 1,5 %-a gyakorolja a katolikus vallást... azaz.. kerül egyáltalán kapcsolatba valami pap-fasszal.

Szerintem minden pedofil KATOLIKUS papra jut kb 20 pedofil pedagógus már

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:30:54

@Steinmann Coco: Megint büdös szájú Pijolós Joli nyanya szinten trükközöl és a HARMADIK szempontú megközelítésemet belemosod orbánékéba.

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:33:44

@Dr.Koós Alajos: @Serény Vélemény: @Steinmann Coco:
A 30-as években már a pedofilia felszabadítása lesz a cél. Már most vannak ilyen magas fokú értelmi-seggi hangok.
Német politikai párt ifjúsági tagozata a családon belüli "incesztus" szerű szexelés jogaiért küzdött, persze most még elbuktak, de lesznek ők majd 35-45 éves kisgyerekek mis, akkor mág rendes felnőttagozatosak, akkor majd áttolják.

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:36:21

@Steinmann Coco: Vázolj már föl nekem légy szives, pár sor az egész, 6-8 sor? Egy szerinted a bimbózót HELYESEN felvilágosító metódust.

Mondjuk legyen az én alapszituációm: A 7 éves kisfiú balerina szeretne lenni.

A nemi m irigyei még ki se fejlettek, talán, ha a herié leszálltak már.. de még az sem: És ezek az általad nyalt szervezuetek már jogosnak tartják a terelést. Segíteni a bimbózást.

Frick László Intézet 2021.06.16. 12:52:12

@Steinmann Coco: "kiröhögtette magát a csatornával"

Akkor idézzük fel, mit rögzített a TV-stáb. A TV stáb

TÖKKKKÉLETTTESSSEEEEEENNN VÉÉÉÉÉÉÉLETLENÜL vette arra az irányt, és sem nem 3 mp-cel korábban, sem nem 2 mp-cel későbben, PONTOSAN akkor érkeztek oda, amikor a boltos tolvaj-tolvaj-fogják meg-et kiáltott. Ballagott a stáb, amikor meghallották a boltos kiáltásait. Melegítő hosszúnadrágban, melegítő felsőben , a hátán hátizsákkal állt ott a hülye kertitörpeszakállas. Falhoz állították X alakban, nem eléggé terpesztett, széjjelebb rúgdosták a terpeszét. És a boltos azt mondta: Ez az ember most mászott le az ereszcsatornán, biztos tolvaj!

Bizonyíték a csatornán lemászásra: horzsolás a tenyerén.

Nem vérzik -a rendőrök szerint nem kell ellátni a sebet.

Ez történt.

Én.. nehogy ezt is belém hazudd!.. egyáltalán nem védem Szájert.

Egyébként, ahogy már mutattam egy legalább hatszoros szorzójú borkaiügyet lékszeltek Zseniális Feriék egy felbérelt celebkurvával. A cuccos megvan, altatják a kellő időre.

Rögzítsük gyorsan a véleményemet, mert egy ilyen aljasan hazudozó, rágalmazó jolinyanyussal, mint te, nem szabad kecmecelni, tehát: (bár mondjuk te már hánbyszor leszartad a bizonyításaimat... úőgy vagy vele, mint egy pletykalap, ha megismétled az aljas r5ágalmazó hazugságaidat, hátha ragad is valami.. hiszen te ugyanaz vagy, mint Ripők meg Hanni... Érdekes, hogy Hanni most, hogy kiderült az igazság a veszélyben az indexről, pl a telex 820 milliót tarhált az olvasóitól, akiket sikerült beszopatni a mivel is? Nem is volt veszélyben az index: pont úgy, ahogy mutattam: Létszámracionalizáció történt nem is kettős, de még hármas haszonnal is. Úgy, hogy csak a kurva Dull-t kellett lefizetni, nem a leépített létszámot...

Szerintem Szájer megérdemelte és az összes faszával gondolkodó mondjuk ha csak annyira fidesz közeli, amennyire egy hosszú-mackó kisgatya és egy horzsolás patakvérezés, akkor is: Hogy képzeli azt egy fogadjuk mel, hogy fidesznyik, hogy egy aljas kurva azért kezd ki vele, mert szexinek gondolja.. a faszával gondolkodott? Megér5demelte és meg fogja érdemelni a FIDESZ.. ez.. a véleményem egyetlen pillanatig ne leghyen kétséges előtted. Sőt: Azt szoktam mondani, hogy én a fideszes főségek helyett minden nap szőrcsuhában hasalnék az úr oltára előtt és szűkölve nyígnék kegyelemért a hgelyükben, nem az a nagypofájú mitsesejtseggség, amit most produkálnak.

Mindazonáltal számomra nem egészen életszerű az, hogy egy tévéstáb a rendőrökkel pont abban az 5 mp-ben tudott megérkezni.. nbem keleltt nekik egy sarkon várakozniuk, hogy a boltos elkezdjen kiáltozni. Húúúú, ha 5 mp-cel korábban érnek oda, akkor filmre veszik a csatornán leereszkedő Szájert?

Szájer egy balfasz volt és nagyon megérdemelte.

Frick László Intézet 2021.06.16. 13:00:29

@Steinmann Coco: Olyan mértékben vagy szánalmasan aljas és hazug... nemnagyon van kedvem már szóba állni veled.. arra vagyok jó neked, hogy rajtam, mint "húsvéren" éld ki az eszelős gyűlöletedet.

De hagy foglaljam össze a 2010. eleje óta töretlenül-ugyanaz-a véleményemet:
Szerintem nem kellett ez, szerintem felesleges volt ez, egy perc orbánkrományzás nem kellett volna.

Továbbá_: Szerintem az osztrák kétkulacsos, Kállay-kettősöző mindent igérős és nem ellenkezős, de semmit nem is teljesítős az a politika, ami egy ilyen size-nak, mint a magyar... ildomos ebben az ónióban.

Has tehetném, ezt az egész korszakot visszatörölném odáig, hogy Bajnai alakítson kormányt és ilyen KArácsony Gergely alakúak meg a többik csinálják Magyarországon a "más a politikát"

Minden ellenszavazat és ellenkezés nélkül menjen át. Én migránspárti vagyok, sőt, Gyuri bácsi 34 milliója helyett én a 150 milliósnak vagyok a híve.

Persze a vicces dolgokat továbbra is birom,ebbe a sávba tartozik az, hogy én Kína helyében nem ugrálnék meg ellenkeznék, fognám és leállítanám az oriropidoknak szánt totális exportot. Ne kinlódjanak már itt szegény jó amkerikaiak és abarátaiok a kínai kommunisták meg az autoriterek megnevelésével.

Mondjuk.. ez még mindig a vicc kategória: Ha Orbán tényleg egy Bolsanaro :D Mindamellett persze Orbán még Duterte is.

vektortér 2021.06.16. 16:43:31

Mindegy, milyen szexuális aberrációról van szó, a deviancia üldözendő.

Frick László Intézet 2021.06.16. 17:10:03

@vektortér: Már a perzsák is -csak rossz ritmusban. Mert most, amikor kúl lenne, nemcsinálják. Bár olvastam egy Teheránban tanuló magyar diák webnaplóját, tudod, ők már politikailag érdektelenek, egyszerűen eszük ágába nem áűll semmi politika... nézet vagy ilyesmi. Mit tudja ő, mit kéne (szabadna...) írnia Iránról. SZóval jók a perzsa pinák. Szerinte. CSak szőrösek. Viszont az szerintem jó. Viszont szerintem aki birja a szőröset na, az még az LMBTQWERTZUIOPŐÁÉLKJHGFDSAXCVBNM-k szerit is aberrált.

Te... találkoztál soha nem is borotvált... szőrössel? (mármint pinában)

Frick László Intézet 2021.06.16. 17:13:48

@Serény Vélemény: A mi drága
@Steinmann Coco: -nk dehogy gondol bele, minek tapsikjol, aminek tapsikol, az annyi, hogy ellene van a Potrohás Gecinek? -akkor jó.

Mindenről 1 véleményed szabad lenni. Azért húsvér szituációbn megnéznék olyan, amikor egy kisfiú az anyukája cipőjében hülyéskedik és jön a jóságois felvilágosítóbácsinéni. Nécsi. Báni.Nibácsné Inébácsni

Steinmann Coco 2021.06.16. 17:26:57

@Frick László Intézet: folyamatosan összemosod itt a kommentekben a pedofíliat a melegekkel... 7 eves kisfiú.. Stb. Most a melegek vannak soron... Aztán jönnek majd a pékek... A fodraszok... A tanarok... Ja a tanarok meg az egészségügyisek nem jönnek ők folyamatos köpködes es rugdosas alatt vannak a kormány részéről. UTÁLUNK MINDENKIT kivéve a mi kutyank kölykeit meg a trump hívő korán begyepesedett kolbasz zabalo focirajongo autóbsnőtt seggű videki palikat nem utáljuk. A többi elmehet a picsába. Nők melegek fővárosiak biciklisek... Barki.. :D

Steinmann Coco 2021.06.16. 17:30:12

@Frick László Intézet: hogy miért vagy szőrsapkas? Vegyél egy nagy papirt huzz kozepre egy vonalat es ird fel a két oldalra szeretem utálom. Es a végen ha kitöltötted a papírt majd meglatod akár a potrohos papirja is lehetne egy különbség lesz csak a foci.

Steinmann Coco 2021.06.16. 17:31:19

@Frick László Intézet: amugy kar hisztikelni h nem valaszolok 10-ből 5-ször nem enged be es csak telefonon enged be a blog.

Frick László Intézet 2021.06.16. 17:38:29

@Steinmann Coco: Na, ez az összemosás esete, amikor "most a melegek, aztán a pékek.. a fodrászok és a hős tanárainkról meg ne feledkezzünk"

A melegség, az nem foglalkozás. Pl a meleg prostik egy része biszex, kis része még az sem.Ez, amit most műveltél az összemosás maga. Szemléltetted.

A törvény a belemagyarázástól védi a gyerekeket:
Legyen már kifejlődve:
először is a nem, mirigyei annak a gyereknek

Mert pl ez7 a sáv orvostudományilag is igazolhat pl nemvbáltó műtéteket.
Eddig stimmel, remélem?
Namost kifejlődtek a nemi mirigyei annak a gyereknek (azt most hagyjuk, hogy ma már egy 28 vagy 37 évesnek sincsen felnőtt kész tudata.. Cartman is mióta már 12 éves)

Ne kezdjünk már el, főleg nem KULTURÁLIS MINTAKÖVETÉSES iklisék alapján.. ne kezdjük már beállítani azt, hogy "a sokszinűség a fejlett, ugye milyen cuki stzivárványok?"

BNe tettesd már itt a naív hülyepicsát, mint aki nem tudja, hogy mit csinál az, aki

BELEMAGYARÁZ

pl egy férfi tornatanár egy 15 éves lányba na mit szokott belemagyarázni és minden 100 ilyen tornatanárra jut kb egy pedofil KATOLIKUS pap.

Nehogy már egy nőnek aki pedagógus is, kelljen szótári cikket a belebeszélés, a lyukat beszél a hasába, majd ő belemagyarázza "felvilágosító óra örvén" a mit. Amikor a kereskedelmi pénzhalám kalamola egyházatól a pinakozmetológiáig (ami PONTOSAN a hajfesték marketinget másolja ám) ezt a belemagyarázást csinálják.

Ennek a belebeszélésnek van kitéve a korunk embere, a növényitej, a haburgermarghákkal kapcsolatos baromságok, a vegán lófasz is.. ugyanez a sáv.
És mi van mögötte? Üzlet.

Adod itt a hülyét. Pedig te felnőtt vagy már. De t6e Orbáncentrikus Világkép alatt élsz, ha orbánon baszni lehet: semmi nem drága. Nem ismersz olyant, hogy "Jó, most itt megállok és nem veszem figyelembe az orbánra csapó kárértékét.

Frick László Intézet 2021.06.16. 17:44:00

@Steinmann Coco: Csak a foci. Akkor az, hogy nemzetben faszukkal gondolkodónak nevezem őket, az neked semmi. Pedig ennek a mondatomnak igen magas fokú az újságíróművészeti értéke, Tóta W-nek ötévente tud egy fele ennyire se jó eszébe jutni.

Akkor az neked lófasz, hogy mi a véleményem a migrációról

ez külön:

Az Orbánkerítésről

a nemzetikeresztényértékekmentéről

az iskolák egyházasításáról... Bazdmeg a focit, tényleg :D

...hogy Orbán kiktől kér tanácsot

Mi9t tesz neked Bakondi Patrik, akiről én írtam először.. amit a Google kiad, az mind UTÁNAm datálódott.

Neked ennyi tud lejönni a voalamból, amit hányszor ide gyűjtöttem neked, amit most kérnél. Hányszor. Nem 10-szer. És csak 10-12-16 dolgot, nem is mindet. 12 olyant, amiből önmagában egy is KIZÁR

ahová te erőszakolnál bele.

De neked a foci tud megragadni

Hát... elég lyukas már az elméd...

Frick László Intézet 2021.06.16. 17:47:28

@Steinmann Coco: Neked az önképeddel van valami nagyon nagy bajod. Ez nőknél nem ritka, hogy fogalmuk sincs, hogy néznek ki, mert be' sem látnak.

A magassarkú cipő jut hirtelen az eszembe, ami jót tesz a láb képének... Lefeszól benne a lábfej és a söröspalack lábnak szebb látszatot kölcsönözHET de azért... ennek a KÉP-mutatásnak van hatrára.

Neked ezek a Jók és Igazak szószok, amiket bemásolgatsz ide az újságjaidból.. a magas sarkú cipő, beletippensz és már illegsz is, hogy beh csini vagy.

Nem. Trampli maradtál attól még.

Steinmann Coco 2021.06.16. 17:47:53

@Frick László Intézet:na ettől halálprimitiv ez az egész vita... Persze a tornatanar... Hogyne... Azok igen... De a papbácsik azok csak elvétve... De ha egy nő meg előhozza h molesztaltak azon is primitíven es labszaguan röhögtök. Na leptem innen. Ez nem az a sziint ahol beszélgetek.

Steinmann Coco 2021.06.16. 17:49:58

@Frick László Intézet: a következő dumcsi amibe hajlandó vagyok beszallni az lesz mikor egy olysn könyvről beszelgetunk amit te is olvastál :D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.16. 18:15:59

A szombathelyi emeszpében van az a szokás, hogyha valaki mást gondol azt megregulázzák, ez csak azért jutott eszembe mert volt valami francia sztár filozófus aki a temetőkben kúrált eképp fiatalkorú észak afrikaiakat

Frick László Intézet 2021.06.17. 06:48:49

@csillagkúll: Akkor a szombathelyi MSZP tökéletesen Összefogás-Geciváltás 2022. kompatibilis. Aki nem lép benne Eszterre, estére nem kap a rétesből. Mert a rétes nagyon jó, Összefogásnak az való.

Csak bízni tudok benne, hogy te nem vagy elhajló , hanem pl a másságról azt az egyet gondolod szabadon, amit szabad gondolnod szabadon.

Frick László Intézet 2021.06.17. 06:53:36

@Steinmann Coco: A papbácsik hanyad része a tornatanároknak. Egy papbácsira kb hány tornatanár jut az országban?

És itt is elismétlem. mein Kampf. Olvastad? -nem Ítéled? Igen.

Cukrász. A krémesek műkrémesek, látni a krémes krémján, ha mű, mert nem krém hanem olyan tömbös az állagjavítótól.

Most lebaszolk, mert úgy merek beszélni cukrászként egy cukrász krémeséről, hogy meg se kóstolom.

Megszagolktatom veled a pálpusztai sajtot. Eszed? Dehogy. Ítéled? Igen
Kurva cseles vagy: Ha így elbeszélgetel magaddal meg a nemlétező kibiceiddel, akiket elképzelsz, hogy biztos majd jól neked hisznek és nem olvassák az érveléseimet meg a példáimat, hanem neked hisznek, mert te olyan aranyos, meg szellemesen lesöpörsz, hogy "úgy megfogtál".
Mivel fogtál meg? Az6zal, amivel megfogtál.

AZ továbbra sem zavar téged, hogy nem fogtál meg.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.17. 10:30:34

@Frick László Intézet: persze. olyan keményen és habzó pofával üvöltöm a hangos többséggel, hogy minden buziba legalább egy lófasznyit, hamár doktor dittátor úrunk megtiltotta nekik a nyilvános közösülést, pedig aztán én tolerancitikus vagyok nem csak felmenőileg, de ha kell még a jogukat sem vonnám kétségbe, de az hogy fogamzóképesek legyenek azt már nem hiszem. jó mondjuk a jogukat sem, de merek én egy buzinak is ellentmondani, hát nem.

Frick László Intézet 2021.06.17. 13:24:27

@csillagkúll: Dehogyis gondolok én ilyent rólad. A minden vérengző majmiidők leginkább a farkasaival ordeéjtozzó germano-anglo-saxo árjanépeiből a fricceknek volt leginkább hajlaa az egyszerre üvöltésre. Volkdsdeutsch informátorom figyelt föl egy kb az kkor szokásos Nürnbergi Naggyűlések kb ha negyedét kitevő (tehát azért elég nagy...) ordéjjtozásopn, hogy az emberek legalább háromnegyed része penge-szorosan zárt ajkakkal szobormereven eőre nézett s még a szempilláik sem rebbentek,csak nem is pislogtak. Úgyhogy ez az informátorom is azt határozta el, megkönnyebbülten, hogy neki sem lesz szükséges az üvöltözéssel, amitől előre egyébként hányingere volt, miközben hasmenése is... Tehát ő is fogta magát és már nem forgolódott, hanem penge-zárt ajalakkal mereven nézte az előtte ülő Hochduetsch tajtparaszt fejtetőig felgépelt tarkóját.

Frick László Intézet 2021.06.17. 13:29:37

@csillagkúll: Számomra súlyos problémát okoznak a Doktorminiszterelnö Bolzanáródiktátor duterte-jellegű megtiltásai. Ezért szoktam az ATV egyenes beszéd címűá műsorábn pl olyan orákulumokra, mint Horn Gábor, hagyatkozni. A Doktorminiszterelnök jaztatat tíccsa meg, amit pl Horn Gábor vagy más finoman ironizáló, nagyon műűűűvelt és komplikált Kossuthi Körmondatok kifogalmazására papírból felolvasás nélkül képes megállapítóművészek lepleznek le.

Ha nem lennének ezek a civilbátorak, akik lefordítják nekünk magyarról. magyarra Orbán diktátor mögöttes szándékaiban a rejtett tartalmakba kódolt különös jelentéstartalmakat. Akkor. Megnézhetnénk magunkat, ha csak a geci cigánydiktátor szavaira támaszkodhatnánk. De nem.

Frick László Intézet 2021.06.17. 13:32:49

@csillagkúll: Szerettemk volna méág valamit mondani neked a vidéki politika diszkréten gyermekibájos különcségeiről mondani, de eddig sem igen jött le az nekem, hogy téged érdekelne a mondanivalóm, úgyhogy hagyjuk, arra gondoltam, hogy Soipron városában volt az utolsó hivatalosan SZDSZ-es képviselő, már a kamu-ál-SZDSZ is felbomlott ugyan.

A többit elmeséltem már neked a 300-400 utolsó harcoló SZDSZ-essel kapcsoltban, akik vidékikörülmények között [ehhez értened kellene, mit ért Somogyi Zoltán életművész és ötletembe a városi környezet fogalmán, amióüta Mirkóüczkit kilóra megvásárolta a FIDESZ azóta ajaj]

Frick László Intézet 2021.06.17. 13:36:48

@Steinmann Coco: Mindig elfelejted külpolitikai szálakat, nadehát honnan lenne egy fingnyi gőzöd egyáltalán a politikához is, akkor a külpolhoz?

A dolognak ráadásul eü vonatkozásai is vannak, a nyugatoi társadalmak sokkal-sokkal egészségesebbek és aki mégis műtétre szorulna, az eü-turistaként ott csináltatja meg, ahol olcsóbb. Így egy csomnóü sebészeti kapacitás felszabadul és a nemváltó műátétek 3-4-szeres szorzóval fizetnek , ismétlem A Német Állam finanszírozásában, és azt te, mint kérlelhetetlen közgazdász, csak tudod, hogy az egészségügyben az Államnak mindenért 3-4-szers árat kjell fizetni. Egy TB finanszírozott hamburger kb 30 dollárba kerülne. Úgy, hogy kenyérbélből van benne a marhavagdalt.

Frick László Intézet 2021.06.17. 13:41:37

@csillagkúll:
1997-áben vidéki körülmények közé hívta meg egy mezővároska MSZP-s alapszervezete Horn Gyulát, de mire odaért a haknival, úgy járt, mint Bajor Imre, csak őt nem engedték kiszállni a biztonságiak, nehpogy azt higgye a sok büdösparaszt, hogy meghalt... Beált a volt feőjedzeőlakás (ma önkormányzati főiroda) elé a knvoj, egy torpanás, aztán ezererrel lőttek ki,

snitt.

2005-ben pedig Reformok Ut-jan Ferencet hívta meg ugyanez az alapszervezet s kb ugyanezek az emberek, visszabaszták a kérlmüket ímélcsattanásra azzal
"Mit a faszt akartok, egyszer már mvolt nálatok a Horn Gyula, azt osszátok be magatoknak!"

Tehát az éberség, az éberség a legfontosabb.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.17. 15:05:26

@Frick László Intézet: mindig kérdeztem a nagyon öregeket, de hát miért nem politizáltak annak idején a párt titkár elvtárssal, azé hüje gyerek mert a sógorok nem akarták megsérteni a párttitkár sógort, de hát akkorra baromságokat hord össze, akkor sem te hüje gyerek, hogy még ennyit sem értesz, nesze baszd meg azóta eltelt azóta megint vagy 100 esztendő, és még mindig ottan tartunk, hogy nem lehet vérig sérteni a barmokat, akik baromságokat hordanak össze, persze, nekem mondhatja az anyám, hogy ne ugrasszam mert seggbe rúg. na itt tart a felemelkedés

Frick László Intézet 2021.06.18. 06:50:14

@csillagkúll: Apró a különbség, sztázéve vagy Kiválló Úttörőnek küzdötted föl mgad és azzal automatikusan lettél KISZ-tag 14-ik életéved betöltése után (hacsak nem szalajtottál, akkor majd a középiskolai alapszervben) vagy Killián-próbát kellett kiállj.

Most viszont kb a 40-ik életévnél húzódik a határ. Azalatt összesen annyi a politikai vélekedés, miszerint Orbán Viktor is megbaszhatná már hogy rohatt vóna a cigánykúnnyájába, de hát ez picsafüst a nagygészben, elkeveredik.

Amit azonban biztosan tudunk, hogy egy mai 40 éves max még ha 60 évet él.
süti beállítások módosítása