KITTY Bogi, he, mi a gecimalma ez? Mit a faszomat írjak rá.

BOGI A picsámba már nem tudod magadtól kitalálni. Hagy lám. Na. Ez Jonaprinc.

KITTY De ezek a geci sárgacsíkok rajta?

BOGI Faszomat érdekli, írd rá, hogy Jonagold.

KITTY De a két ládában.. egyik... olyan, mint a másik: A másikban is vannak sárgacsíkosak.

BOGI Heeee (acsít)  éled itt a véremet a büdös picsába már, mit foglalkozol vele, az egyik 429, a másik 395. Majd a sok buzi meg hülyepicsa kiválogatja. Úgyis összefogdossa a sok köcsög nyugger mindet.

a hajók jutnak az eszembe, hogy a sok globális vadonatújhulladékot, a brazil csirkét és az ausztrál almát Magyarországra... meg a FASA-Renault-tól a Thaliá-kat. Visszfuvarba meg visznek valamit az argentin összeszerelésű Daciá-kba, hogy megadják a Calidad Rumana szájaízének.A Thaliák mellé pedig  a balatoni hekket szintén Argentinából  Csiamagot, kókusztejet, vegánlófaszokat, vegángecit.

egyetorokpisztrangotsziiivasvauradon.jpg

Égetően fontos a chilei cseresznye, ami januárban érik és hogy lehessen ilyenkor nyáron chilei meg argentin és ausztrál "Magyar Jonagold" almát vásárolni.

A török pisztráng, amit Szilvásváradon sütnek, az szerencsés, mert török gyártású Renault vontatókkal vontatott fagyasztós félpótokkal huzigálják fel Török-Örményországból idáig, egy kilométerre a szilvásváradi pisztrángteleptől.

A kínaiak kedvencét, a csupa zöld csont, zöldbőr vízikacsákat viszont Magyarországon tenyésztik és dolgozzák fel. Román-Romániából [Olténia és Duna-Delta]  kell hozati tényleg is dolgozni akaró asszonyokat , mert a magyar mélyszegény, nincs az a pénz, amennyiért a kínapiac kedvencét a kacsanyelvet a gusztustalan levágott döglöttkacsafejek csőribű kimesse-ja. Természetesen a magyar mélyszegény nőnek is a gecijébe, jabba, a faszába mán.

 KITTY Mi ez a fekete faszomhús má' e' bazmeg?

BOGI (rá se néz) Nem láttál még spanyolgeci disznóhúst.

KITTY Ez nem disznóhús, nézzed már a színit! Tiszta fekete. Mint valami vén marha!

BOGI Mondom, hogy spanyol disznó, ne nézegessed baszod, hanem vagdaljad széjjel, ahogy mondtam.

KITTY De mija gecimtű ilyen fekete?

BOGI Faszom érdekli, óccsó, viszik.Ez a legóccsóbb.

KITTY (betűzi a cimkét) Tényleg az, baszod! Disznó. De mitül ilyen szar feketeee?

BOGI Nem véreztetik ki. Azzal is kevesebb a veszteség vagy mittudomén------------

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5816587992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása