mezitlababetonbarugnicsuddel.jpg

 

A magyar kiadás megkérdezte a Corvinus egyetem okostojását, aki azt hiszi, higy Biden "kesztyűsebb" kézzel bánik oirópai szövetségeseivel. Ja, faszikám: Németországot szankciókkal sújtotta, az átlátszó ürügy alatt eléggé világosan mindössze azért, mert Merkel fölvetette a büdösruszki vakcinák alkalmazását. Amit a Corvinus bambolája szövetségipolitikának eufemizál, az eléggé zsarolás szagú.

Jaéspersze a kínaiak kémkedése a telefonokban, mikjozben a Gooogle és a Facebook, meg úgy nagyjából a világ internetének Kína felügyeletén kívüli része az amerikai titkosszolgálatoknak dolgoznak.

 

THX Karen!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6816586616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.09. 08:43:21

Elnökök jönnek-mennek, a Deep State meg marad. Agyuk meg ennyi van, befektetői tiltólisták összeállítása. Eldögllődnek még egy darabig, aztán nem lesznek ötbb, mint egy a latino államok közül.

Frick László Intézet 2021.06.09. 12:33:59

@Serény Vélemény: . Írta: Elblinger Éva,

amikor valójában fordította.
süti beállítások módosítása