...vagyis a szokásos véget ért a kisbusz baleset. Nem, mintha egy gondolatvillanásnyira is lekiismeretfurdalása lett volna a közútkezelő valójában, ténylegesen felelőseinek, de csak sikerült a román házaspári nyégykezesben vezetett kamion éppen aktív vezetői kártyatulajdonosára ráhazudni a felelősséget.

Sofőrök, beszélgettünk erről, ezt fogják majd kihozni, hogy túl gyorsan ment az a kamion, aminek , mint minden más kamionnak is, kb 90-92 km/h-s sebességekért  küzdvén lehet tartania a menetidőt két kötelező pihenő (illetve vezetői kártyacsere) között. Nincs sebességkorlátozás az autókat 20 éve dobáló, folyamatosan pocsékul "kijavított" [=összeszart] szakaszon. 25  éves csak kezdő, csak rutintalan kamionos lehet ... és azt is hozzá kell tennem, hogy "fölfelémenet" azaz Bp-irányából is a rutinos arrajáró a kátyukat középre húzódván kell kikerülje.

A gecisajtó amúgy is demagóg aljassággal szolgálja a magyar mazsolák büdösrománozós hirigjét -hát miért is ne most is a "büdösromán"-ra kennék a felelősséget.

fellelegezhetnekakozutkezelogecijeiaropmanranyomjakabalhet_jpg.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716586636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása