A Fundan-nak ugyan kalap/kabát, viszont Karácsony egy jót szörfözik rajta.

legyostobaagyatlan.jpg

...hát, azt hiszem... ez a logó történelmet barmol ákom&bákom

 

Minden résztvevőnek ebben a középszarban , ami a Fundan Ügy csak gratulálni lehet.

magyaranyam_44.jpeg

Magyar Pézbű ja Magyar Hűjét!

anbyamennyibarm_otbevettek_eztaszartamitkitanatamminsizteribiztossleszeke_jpg.jpeg

aminkosztnegunggnemakinjajijinepeloszaggalvanambajungg_jpg.png

 

"GÁLJÉ "Nekünk nem a kínai emberekkel vagy Kínával van bajunk!" -jad itt így csináljál, Gergőkém, jó?

 

'Vannak nekünk jó egyetemeink, nagyszerű tanárokkal. ÉS AKKOR MOST IDE AKARNAK HOZNI EGY KÍNAI EGYETEMET A SOKAT KERESŐ KÍNAI TANÁROKKAL. Mi lesz már akkor?"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1416583280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.06. 07:46:51

Majd elnézem az arcát, amikor Karácsony rájön, hogy miniszterelnökként kínaiakkal és Putyinnal is tárgyalnia kell. Orbán most hergeli bele olyan dolgok felvállalásába, amik ellehetetlenítik a helyzetét.

A világ nem egypólusú. Németország legnagyobb kereskedelmi partnere Kína.

Frick László Intézet 2021.06.06. 09:52:51

@Dr.Koós Alajos: Mikor okozott az gondot a Jók és Igazaknak leszopni azt, amit két nappal korábban gusztustalannak szóltak? - Paks II. ladikját még Gyurcsány és Putyin tették sínre a Szemlőhegyi Úti Sasfészekben és az LMP betennton-.kamuzöld pártot pont AZÉRT IS SZERVEZTÉK LEÁRNYÉKOLNI A SAJTÓBAN A VALÓDI ZÖLDEKET, MERT A valódi zöldek pofáztak .. az LMP pedig szolgált.

És az USA "nemzeti nagyvállalatai"-nak is Kínaiak a partnerei meg a leánycégei. És az álcázottak. A "Volkswagen"-nek 4 féle típusú vállalata van Kínában, még "kínai" cégük is van :D

De egyébként Karácsony gyurcsányi egyenes-őszinteséggel ki is mondta, hogy a FIDESZ módszereivel van baj.

Európában valaminek a lezongorázása kb 10 évbe kerül. Egyeztetések évekig. Tervezés évekig, engedélyeztetések egy fél évtizedik, közben folyamatos ntársadalmi vitákkal és pesze az Európai Demokratikus Nagyrutin alapján kormányválságokkal, előrehozott választásokkal amik megint belemódosítanak.

A "BREXITmegvan" , de közben folyik az egyezkedés és 10 év múlva még nem fognak végezni.

Orbán hiú, öreg és rugalmatlan.
Legalább rugalmas, az megpróbálhatna lenni... de ezek szerint már a memóriájával is baj van: Nem emlékszik saját magára 50 kilóval ezelőttről.

Dr.Koós Alajos 2021.06.06. 12:22:52

Kína megvan-e Európa és Amerika nélkül, és fordítva, Amerika és Európa, benne Magyarország megvan-e Kína nélkül.

Önleszalámizás témájában, ha ezt Molotov elvtárs láthatta volna:

www.welt.de/wirtschaft/article231617549/Umweltschutz-Zahlreiche-Klima-Klagen-in-Vorbereitung.html

Serény Vélemény 2021.06.06. 14:15:37

1280-an tüncikéznek egy 9,6 milliós országban egy 1,41 milliárdos birodalom ellen?
És ezt így hogy?

Frick László Intézet 2021.06.07. 05:21:16

@Serény Vélemény: Neeeeeem, hát nem a kínai néppel meg Kínával van a bajuk, hanem hogy ezt így Orbánék a fejük fölött és erőszakolva.
De az ügy lefutott már, KJarácsony már be is könyvelte a győzelmet, ahogy Fürjes esetében mutattam.

A kínaiak nagyon gyorsan kapcsolnak, még fing szerű gondolata a szokásos agyxonszabályozista rendpárti szarakodás az oiropidnak, csak a beleiben buddog, de a kínai már le is nullázta a projektet és máshol próbálkozik. Ez volt annak idején a Keleti Nyitás-sal, amit a lengyelek nyertek, akik amerikaiseggnyalással fiXXXáljál a pozícióikat. Hja, nekik "történelmileg" könnyű, mert az oroszok gyűlölete Lengyelországban oldalfüggetlen és népfrontos jellegű.

Gondfolj arra, hogy mit összerugózik az Ellenzékl még mindig a büdöskínai vasútvonalon, a kínaiak már el is felejtették. Volt egy kínai elképzelés a Peking-Párizs gyorsvasút összeköttetésről

itt jegyzem meg, hogy Oirópában most program indul a gyorsvasutazás népszerűsítésére, kétéves kampánnyal kezd és 2030-ig 1200 km új gyorsvasút épülhet.

Szijjártónak málnaszíynű lett a feje, amikor ki kellett mondania hogy kibaszott 200 km simavasút 5 év alatt fog elkészülni. Jó buta volt, mert én ki nerm hagytam volna azt a poent, hogy a Bezzegosztrák Swietelsky főkivitelezésében.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.07. 07:18:12

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet:

A Fudan projekt agyonütve:

mandiner.hu/cikk/20210606_fudan_egyetem_velemeny_pesti_sracok_sebes

Lehet tapsikolni, ismét NEM késüzl el valami, hála az elenzék áldozatos munkájának.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.07. 08:34:36

@Serény Vélemény: Igen, ez a tömegdemokrácia lényege. Emlékszem a csillgoó budapesti arcokra, amikor megtudták, nem lesz olimpia, mert a kormány visszalépett. Nem a baloldal és a jobboldal küzd itt egymással, az építők és a rombolók harcolnak. És mivel romoblni könnyebb, gyorsabb, olcsóbbb és úgy néz ki, népszerűbb is, az építőknek hosszútávon semmi esélye.

Frick László Intézet 2021.06.07. 10:01:17

@Serény Vélemény: Demszky és ,pl, Bordás Imre polgármester titka ez volt, a nem cselekvés. Ezt többször is mutattam.

Itt a Fundan kapcsáűn nyilvánvaló alaptalan, butaságr4a, tudatlanságra és még szellemi sötétségre mutató kijelentéseik voltak Karácsonyéknak. Igazolhatná az amerikaiseggnyalás, a remények, hogy majd Biden rúgja nekik picsán Orbánt. De ezt még az amerikaiak meg fogják gondolni.

A lengyelek gazdaságilag "jobban" vannak a kínaiakkal, viszont a Kállay-kettőst polka szerűen ropván felenek meg politikailag az amerikaiaknak.

Serény Vélemény 2021.06.07. 17:16:23

@Frick László Intézet: "Ezt többször is mutattam."
Ezé' mondom.
A legtöbb ilyen politikusra még egy háromfős bt-t sem lehetne bízni.

Frick László Intézet 2021.06.08. 12:07:01

@Serény Vélemény: Ismertem ilyen csávókat, 15 évig tartott a téeszből kilopott mezőgazdasági kft-jüketr csődbe vinni. A végén csaltak és elkezdték tűzifának kivágni a 20 éves gyümölcsöst. Kivett a vagyonból és autót vett belőle a gyerekének (még csak nem is házat: abban fialt volna a pénz, az autóban persze a szalonból hazafelé elrohadt 600000... Olyan "vállalkozók" voltak, hogy nyugdíj előtt elkezdtek a pógármesternek könyörögni, hoy vegye fel őket buliállásba, hogy nyugdíjig valamit termeljenek a nyugdíjalapjukba.

Kurvák vannak ilyenek, igen ritka, minden 600-iknak tényleg a stricije nyit egy fodrászatot. Felülnek a pultra és ha a paraszt nő rájuk nyit az üzletben, válogatott pornyókat beszéllenek neki, hogy takaroggyanak má. Nehogy elkezdjék ott velük pincsiztetnbi magukat, még az kéne, a , idézem: "gecijükbe, jabba"
süti beállítások módosítása