Te, barátom! -az agyad széjjelmegy az ipari méreteken.

"A nemzeti sorskérdésekkel való szüntelen foglalkozás köcsöggé tesz."

/Tóta Wórlyuk Álypád a melyészen plyovokátoly és hűdeszemtelyenked'/

A nő mivé lesz, ha köcsög ugye nem tud lenni... Anyám rákot kapott miatta és el is vitte, pedig akkoron a minden, amit ezek ellopnak, az összeset ellopják az kb a szőlőbányászat ágazata volt,  meg amit a Miniszterelnökné csepegtetett Tokaj szőlővesszei alatt, ha rájött a csepegtethetnék.

Telhetetlen a Miniszterelnökné meg a Ráhelke-lyánya, az ő  dóguk. Ők legalább csinálnak valamit a magyarán mondva  szerzett   vagyonelemekkel.

 

Szerintem sokkal többe kerül az országnak a sok kicsi.

Siseréknek hadai.

Két díszpéldányt csak, Bakondi Györgyöt először,

sisere.jpg

akinek sajtótájékoztatója, mint a Te vagy a Cocónk bőőőőcsességei: A múltheti azt írták az újságok. Bakondi György munkája egy minimálbért nem ér meg és miatta még el kell  tartania ennek az országnak a kurvázó, naplopó, semmihez sem értő, semmirekellő  drogos és alkoholista szoknyapecér (az nem kurvázó, hanem aki nem akarna kurvulni el, még azokra is hajt) Patrik fiát is. A két bakondi fáj vagy havi 8-10 milliójába az országnak, azonban a vízhez semmit sem értő Patrik gyerek csak kárt a fizetése címén "alá került" vállalatban többet okoz havonta, mint 10-20 millió. Az Év Vállalata címet A Patrik ellenére a hivatásnak tekintett munka miatt ott maradt és Patrik miatt csak nyelő és nyelő, nyelő és nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő és nyelő, nyelő és nyelő nyelő vállalati vezetés érdemelte ki, csak ez a fasz patrik természetesen beletolta a szétdrogozott és piált stricipofáját kitölteni a képernyőt.

"mészáros"-ból azaz a két telhetetlen asszonyságból van néhány.

Ja, a Bakondi, hát állítólag a Miniszterelnökné arany szivének valamelyik csücske. Vagy rokony. Vagy mindkettő.

 A Borkai-ügy vagy Szájer esete kislemezek B-oldalai voltak. 2022-re a size Mahler Ezrek Szimfóniája lesz a Deep Purple közreműködésével.

Azonban a siserék a hadaikkal, a sok kis gyurkák meg patrikok, ráadásul nem szerény emberekről beszélek,

mert nincs az az uborkafa, ami csak az arcát elbírná egy ilyen -egyébként fölöslegesen is - kivakart fidesznyiknek. Ha! ... ha egyáltalán & ráadásul: fidesznyik-e... 

Minisztériumokban százas csokrával, állami vállalatokban ezre zsezseg ezeknek a közpénzen  élősködőknek. Még az, amit a jövedelmeik és javadalmaik címén fecsérelnek, hagyján. De persze semmi nem elég nekik, nincs az a kondér, aminek ne gyűrkőznének neki, ráérnek, hiszen a munkájuk fal és kamu vagy még külön fizetni kell embereket, hogy csinálják is meg helyettük. Amikor pedig ezeknek az embereknek leadják a munkát , akkor nem hozzáfognak, hanem azt keresik-kutatják napokig, kiknek lehetne átpasszolni, hogy továbbra is a semmit se kelljen tenni. .

 

Neeeem, Picsaember komám, dehogy is az ipari méretekkel van baj. A kis maszek sufnitőőőtelékekkel, azok kerülnek csak igazán sokba .

Éshogy mi lenne az orbánváltás után?

Hát, kéznél a minta: Ugyanaz, ami a tarlósváltás után lett városikörnyezetben. Csak nettóban nem csak hatszáz, hanem hárommila. Nem főpolgármesterhelyettes négy, hanem miniszterelnökhelyettes négy.

 

A másik meg az, hogy "mészáros" ipari méretei látványosak, odamehetünk, leköphetjük, rászarhatunk, megdobálhatjuk kővel. "mészáros" egyik gyárában nem akartak túlórázni a proletárok, elrontottak valami csövet, hogy ne folylyon, 20 millióba került a kis ötletük.

 

De a jók és igazak ipari méretei :D De hogy emberi ésszel felfoghatóan kicsinyet mondjak: Az MSZP pártvagyona 2010-zel...  még Puch László sem tudja, hogy hol  a magyaroknak az a tolvaj karvalystenye faszában lehet... 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7616580138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picsaember 2021.06.02. 22:42:31

nem tettem semmilyen hűdenagy kijelentést a magyarokról, csak hogy akiket ismerek, azok nem lopósak. Cserébe jön a shitstorm meg az okoskodás.
Nem hiszem, hogy a teherautó platójáról más országokban kevesebb áru esik le megérkezésig. Lásd mondjuk a The Irishman filmet.

Frick László Intézet 2021.06.03. 05:32:23

@Picsaember: Lásd a jeőjjdefejlettmár angolok véleményeit az írekről azzal nyitván, hogy márpedig Angilaliban cigányok nem léteznek a nyugat-balkáni migrácsokon kívül, mert akiket angol cigányoknak hazudnak, azok a talicska feltalálásának köszönhetően kétlábra emelkedett alkoholista [mondja az angol ugye, aki 60%-ában emigrálna, elsőokként megjelölve azt, hogy mennyire útálja már az angolokat] írek.

Frick László Intézet 2021.06.03. 05:40:12

@Picsaember: Mozaikosság. Nem jártál még ide olvasni, amikor jó tíz éve (sőt korábban, sőt, a Political Incorrect blogban már) mutattam az orzág mozaikosságát, a közhelyesn ismert kőszegi szilva és egyéb gyümölcsárusítási szokások vagy pl Lepsényben idegennek előre illik köszönni odáig menően, hogy az öreg nénik egy huszonéves idegennek.

Tejet árusítanak úgy az országban, hogy a csereüveget vagy a Kaindl-t leteszi a kapun kívülre és a kerítésre téglával súlyozván az ezrest, de azért, hogy látszon.

Tehát ha pl te ebben a faluban születtél Ay, Brettenstein, Czettler, Dolinger, Ecker, Förster. Gruber, Heim, Irschauer, Jäckl usw. nerveken, akkor te tényleg egy nemlopós magyar vagy. Ha pedig a faluid tornyán túl sose is láttál. De akkor ezek szerint nem dolgoztál:
-a magyar iparban
-mezőgazdaságban
-főleg nem építőiparban
-vendéglátás?-szállodaipar -mé soha nem is ettél magyar étteremben
-kocsmába a lábadat be nem húztad

Azt már tudjuk hogy a garáztsbolttól a hypermarketen át az Arena plázáig semmi ilyesmiben nem jártál, csak Nani Schalkbrunner Tante kis mindenesében...

"Ha nem nézek a Zelefántra, nincsen zelefánt!"
/Zsebibaba/
süti beállítások módosítása