A Világ Vezetésére Érdemes Birodalmom,a Világ Legprofibb Titkos Szolgálataival, demokratikus meg liberális és fejlett,mint a karvalystenyfasza ÉrdemesÁllamalakulat... Elnöke a minap  kérte meg az amerikai  hírügynökségeket és a sajtót,hogy nyomozzák ki a Kovid [SARS 2.0] eredetét.

  A CIA  11 éve kémholdfelvételek alapján naplózta Juzama fingásait.

A Föld rétegeiről centinként rétegfelvételeket képesek készíteni.

a Los Angeles-i Öböl fenekéről már 15éve,az űrből, hogy pl ha van benne egy hordó, az lyukas-e.

De 20000 szana széjjel-szét szórt DDT-s hordót "gyalog" búvároknak kellett megtalálnia.

És most a Hurrikánfrizurás Hasznos Idióta bukása után fél évvel...Ki van adva az újságíróknak, hogy találják már ki  azt az összees küvéselméletet,aminek a közzétételéért Trump a hülye volt még akkor.

Ha a következőhúzás az lesz, hogy Biden kínai büdöscsipembargót rendel el ----

400.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3316577718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.31. 23:02:54

Hát még hogy kitalálták, hogy majd pénznyomtatással fellendítik az országot. És ahogy a nyugat-európai sajtó felállva, ütemesen tapsol hozzá.

Meg hogy az ufók.

Komolyan mondom, ha egy hetvenes évekbeli szovjet kém-kalandfilmben lett volna ilyen, azt mondom, elmentek ám a picsába, hülye propagandisták.

Frick László Intézet 2021.06.01. 05:16:55

@Dr.Koós Alajos: Igen,amitmaAmerika csinál,az a '70-esévek.. vagy korábbi.Addig eljutotttammár Obama alatt is,hogyNixon,de főleg McNamara ideje.

De most azt kell mondjam:A szovjet idők.

Azért...árnyalok egy kicsit a szovjetidőkön,Yves Montand eurokommunista francia színész a 60-as évek legelején látogatott Moszkvába. A francia világnyelv és a franciák még az angoloknál is kevésbé képesek rácsudálkozni arra,hogy folyékony-gyönge elfogadható-de érthető kiejtéssel beszélnek hozzájuk franciául.Nos,a szovjet főségek?-igen.

Frick László Intézet 2021.06.01. 05:24:58

@Dr.Koós Alajos: Számomra a 2018-ig az amerikaipropaganda legcsudálatosabb műveletei közé tartozott a hírszelektálás,hogy bizonyos dolgok egyszerűen tabunak tudtak számítani.Mondogattam is magamban,az internetkorszakban? Az internetkorszakban? Aztán átnéztem a linkfelhő gyűjteményemet a francia vándor cigányokról és egyiksem nyílt meg.

Hihhhhhetetlen,de az embernektelevíziónézőbaromnakkelllennie,fekve kérőzni a televízió-televíziók adásain,főző-meg utazóműsorok. Vagy pl van egy professzornő,aki szemre trampli orosz gimnáziumi tanárnőneknézki a Brezsnyevi Érá-ból ésannyiraidegesítő a dumájaa, hogy csak levett hanggal tudomnézni :Egy teljes epizód Kung Fu Cse-ről. Egy hasonlópicsa pedig főző-gasztroműsorában az asztalaszélére állította a Cso tábornok csirkéjé-t feltalálóséfet,aaki akkorvolt kb mindössze 94éves. Ha Dél-Koreárólakarsz megtudni valamit,ottvan,amikor JaimeOlivier Dél-Koreában járt,deplha az angolproletárokéletérőlszeretnél valami horror vacui-t,akkorisJaime.

Ésugye..magasfokúértelmi seggember nemnéz televíziót.

A Samsung-híd-nak még csak nem is Samsung-híd a neve apolitikaisajtónkban és annyit írtak meg róla, hogy 18 ember halt bele az építésébe.

Dr.Koós Alajos 2021.06.01. 22:47:20

@Frick László Intézet:

Sztálin utált minket, magyarokat. Részben azért, mert nem értette a nyelvünket és tudta, ha nem érti a beszédünket, akkor a gondolkodásunkat se fogja megérteni. Jobban szerette a szláv kommunista pártokat, mert szláv fejjel tudott gondolkodni, de magyarral nem. Meg hát nem is bízott bennünk, amire jó oka volt, mi se őbenne, amire nekünk még jobb okunk volt.

Az amerikai módszer egészen más. Az amerikaiak meg se próbálnak érteni másokat, egyáltalán fel sem merül bennük annak a gondolata, hogy nekik bárkit meg kellene érteniük. Graham Greene megpróbálta ezt elmagyarázni a Quiet Americanben, de máig se sokan tudják ezt a jelenséget megfelelően értelmezni.

Frick László Intézet 2021.06.02. 06:22:52

@Dr.Koós Alajos: A Quiet American-ből derülki,hogy lényegében semmi nem változott. Amerika Kennedy óta nem tanul.
hogy az Olajválságból nem tanult,azért 2008-ban fizette az első részletet.

Amerikanépénekszándékosan nem tanítanaak földrajzotmeg történelmet.

Márpedig azokat az embereketlehet a legnagyobb butaságban tartani,akiknemtudjáka történelmet meg a földrajzot.

gyszer egy görög szigeten..egy helyiek lakta mellékutcában láttamfeltódulni a világ-óceán-járó szállodahajóról a jóllakott óvodásoknak öltözött a merikai turistákat.Az évi 6nap szanbadság és 10 hosszúhétvége népe. [ha az ünnepnaphétvégére esne,a Stormy Monday automatikusan jár]

A spekulalisták tudják a földrajzot is meg a történelmet is. bedeMárton megírja akötelezőkínaifikázóamerikaiseggnyalódolgozatát..vagyPlankógergőa Thaiföldfikázást-de azért Gelygőke a magánszabadságát Thaiföldön veszi ki.

Kommunistáznak..de mint Pyle... vagy Princz Dániel:Művelt gyermekek.Nagyon jóltudják,hogy amikor akumnyizmusrú tóóóóóóódítanak,akkor hazudva hazudnak,hsizen a Megszüntetve Megőrizni- elv történelmileg is ismert a számukra,még azt is tudják,hogy ezt a vágottszeműek csak úgy...eltanulták.

Ezt is csaakismétlemmost neked:Apolitikusok Fejlettisztánban...megpróbálják eljátszani,hogy még hatnak a gazdaságra. Biden arcával..embargókat meg suzankciókat hirdetnem50-70 éve elavultműsorszámokat rendeznek...De ezekbe a spekulalista tojik bele.

A Spekulalista a Nemzeti Ipar Büszkeségét... betőőőőti kóbászba-hurkába a saját anyját,ha az fizet jól.

Ezek az emberek a kínai szállodában reggel a leveses pultnál állnak. A Sárga Pina izmai és zamata nem csak Pyle-t szédítette meg.

Annyi,hogy Pyle hazafivolt. Pricz Dániel szerint meg Magyarország ott rohadjon meg,de nyugodtan rohadjon bele Oirópa rohadó testébe is,az ő célja annyi, hogy jólérezze magát és erre a világ oly sok része alkalmas.

Miután a...ez hihhhhhetetlen lesz!!4.. a német-német autókereskedővégigasszisztálta aPolizei vegzálását,arrólpanaszkodott amagyar neppernek,hogy Németországmennyire csudálats,teli szépségekkel,csodásműemlékekkel,minden dombhajlatban van valami,500éves parasztház vagy kastély.

Én...gyerekfejjel egy 400 éves parasztházban értettem meg valamit ebből.

Meg egy 1222-ben épült városfal tornya alatt.

Tényleg a történelemkönyvek meg a Szerelmes Földrajz a leghatékonyabbak.

Németország és a turizmus:

Olaszországban van turizmus,mégma islátni autóban alvófiatalokat.A Balatonnálláttamilyen olasz fiút. Nyáron egy-egy Autogrill parkolójában 500 lakóautóéjszakézi,akkora a gyerekzsivaj,mintami nálunk csak a filmgyári szinkron-hanganyag gyűjteményekben létezik,1967-ben vették fel egy úttörőtáborban.

Menjek el lakóautótűrára IDEGEN NEMNÉMET rendszámú autóval, hogy minden nap rámhívják (háromszor) a Polizei-t?

Megkérdeztem a rendőrt,hogy volt ez.Német parasztbecsületére legyen mondva,egy kicsit szégyelltemagát és azt hazudta, hogy a tévében voltakbenne a moldáv (autónepperek) akik loptak. (=hamis autópapírokis voltak náluk)

Profi "öreg" magyar kamionos még áthaladós fuvart semvállal..esetleg a nyári "cukor" svéd irányok miatt. De akkor is..rühelli a német szakaszt.
süti beállítások módosítása