"Oirópa! -oly drága szubkontines EurÁzsia csücskén!"

Kína a világ vezető gazdasági nagyhatalma,plusz az egész Távol-Keleti térség: ehhez csatlakozott India... az 2016-os kínaiG20[=24]-on. Az "Európai teljesítmény" java ebben a térségben bérgyártatódik.

És az idén,a járvány hatására lesültek az első illiberális dumák a Globaliznus és a Just in Time rendszerek ellen...

Dögőjjön csak meg Orbán és egészen nyilt meg trendi lesz a liberalizmus ellen beszélni.

Tudjuk,milyen a dologtalanság: 6 hónap fasz-és picsavakarászás  után már  iszonyú visszaszokni a munkához. Európa meg vagy 30 éve leszokott a dolgozásról.

A kapitalizmus mióta elrohadt már,a Globális Spekulalizmus a zombija..és akkor az életmódbaloldali büszkén tudatlan ostoba picsa beül a váróba várni a "kapitalizmus halálát"...

OK,hogy visszabontják a globalizmust,de ki akar majd gyárban dolgozni az oiropidoknál,amikor már az irodai melóból se birnak heti 30 órát Fejlettisztánban.

5 millió menekült üzletember szeretne lenni vagy üzletember felesége..és pl a német középosztály nem annyira jól tanuló gyerekei a fizetős felsőoktatásban főleg az üzletimenedzser szakokat tőőőőőőőőtik ki.
300millió üzletember kontinense.

szarnakishigfos.jpg

Change! - gondójjad jazt,amit mink mondunk hogy gondódd!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116576230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása