Harmincóra munka,138 óra pihenés és szórakozás.

Kezdetben vala a Volk Tes Freie Freitag. Ennek a nagyon-nagyon fejlett bezzeg mintatársadalomnak egykorlegendásvoltamunkabíróképessége.Ha valakimegnéz néhány epizódot Isernlohn fia Monty Don/BBC A kertész kertje sorozatából:Amikor Monty elkezd úgy igazán Bauer-maódgyára daógozni.

XXI.századi bezzegnémet matematika:Másfélnap meg másfélnap,az egyenlő munkahét az egyenlőbbeknek!

Meseisztánban én már a Szabad Péntek Népe hajnalára nyitottam az elmaradisztáni nyugat-balkáni csipámat.

Fúrt valamit az Onkel,eltörte a fúrót (éppen lecsenget a barkácsolási mánia,szarért-húgyért voltak a csináld magad [->Macht Mit] dolgok, barkácsgépek,hozzávalók,készletek.Kisbőröndben minipalackokkal CO-hegesztő,a kaminosok tonnaszámra hordták a nyugat-balkáni betörőnek,mackósoknak. Az Onkel elkeseredetten nézte a fúrót,szórakozottan rávágtam,menjen a szomszédba és kérjen.Micsoda?Kérni? Levesbe sót sem. Azt tudják,hogy hívják a szomszédot, ha nagyon muszáj,köszönnek neki,át a sövényen,de ha ellehet sunnyogni a köszönést,inkább nem

parasztikalaka.jpg

Aztán kitalálták,hogy so-so a négynapos munkahét,de társadalompszichológiailag károsa négy napmegszakítássnélkülésaz egyébként isa depresszió népbetegségében szenvedő vasárnapi Unalom népéneka Három Nap Vasárnap Unalma (Vasárnap rá adásul semmi sincsen nyitva, am Sontag) .

parasztok_munkaban_kozepkorimetszet.jpg

Európai Családipótlékot!

Európai Minimálbért!

Európai Béreket!

Európai Nyugdíjat!

Globális Adóminimumot.

-az országban,ahol még csakigérnek valamilyen rétegnek jövedelem vagy segélyemelkedést,deaz árazógépekkelmáris hadonásznakakerskedelemben,a sajtómunkásság pedig  emeli a kampósujját  Egekben a -t előugrasztani billentyűparancsra. Muchacha.

 

"Mink doóggy vagyunkmá demagógokkok,mink csak jazé csinájjuk jeztet,mer azt lássuk,erre van ennyireigénytelenségje ja  népeknek."

miskabaszki.jpg

/Miska Baszki, falurággyó/

parasztok_munkaban_kozepkori_metszettalalata.jpg

 

Gondolom,a társadalompszichológiai munka címén a bürokrácia gittjén rágódó társadalompszichológusok fél élete rá is ment azt kiagyalni, hogy mi a megoldás:A Harmadik Szabad Nap a Szerda Legyen!

 

A hétközepén egy nap pihenő kipihenni a kétmunkanap fáradalmait. Hogy aztán új lendülettel neki a csütörtök-pénteknek.

screenshot_2021-05-20_landwirtschaft_landleben_bauernhof_holzschnitt_von_hans_burgkmair_anfang_16_jahrhundert_menschen.png

Egy országban,ahol sörösüveg betétdíja több,mint a[z 1,7%-os] sör ára az üvegben.

nyolc Fundan Egyetemre való fehér faji,tehát nagyonfejlett tanárikart kitöltő jellegzetesen oiropeéeéeer doktorok "doktorál"-tak Meseisztán Csudálatos gazdasági Csudájáról,közben itták a biodinamikus környezetkímélő,mert üvegbetétdíjas üveges söröt.

Anélkül,hogy fingjuk lehetett volna arról,hogy a sörgyárban nyugat-balkáni,például lengyel meg magyar cigányasszonyok heti hatnapos munkahéten 76 óráznak hetente úgy, hogy aztán a munkaerőkölcsönzőa hazai Forint ill Zloty számláikra Forintban vagy Zloty-ban havi 1000 €-t ital nekika Deutschtürk fizette 2200  €-ból. FRISSÍTÉS!!!! Az utolsó békeévre a Bezzegnémet Arbeitspolizaiaa kisütötte,hogy a kölcsönzött nyugat-balkáni munkaerőt túlságosan kizsákmányolják,ezért a Mesés Német Családipótlék reményébenkitántorgó sokgyerekesproletárjainkat 3 hétmunka egyvégtében követően haza kellett buszoztatni két hét egyvégte piheőre,amin el-elmenegettek külsősneka régi ngyárukba, ha fel birtak kelni reggel amunkásbuszhoz, ha nem,akkor nemmentek.

Egymillió Oldal Közgazdaságtudományit összefirkáltak és kopéroztak egymáséiból már a Német Gazdasági Wundabaa tudományos vizsgálataiból, csak arra nemjöttekmég rá, hogy mik a talppiléérei ennek a varázslatos felépítménynek:

-bérben 100% tökéletesen kész vevői csomagolásúra bérgyártatás Ázsiában,ahol semmiféle Oiropid Szabályozás nem kell betartani.Lapraszerelt vadonatújhulladékot. Csak akkor szereletetünka Nyugat-Balkánon,ha azt a valamit,pl Renault motorral szerelt Mercedes-neklátszó veszélyeshulladékrakást bangladesi asszonyokmeg gyerekek  nemtudnának jól összeszerelni,mert a férfiakat ilyesmire a dél-koreai gazdasági csudálatosok foglalják le már.

-mindent,amit az eőjjdefejlettmár társadalom húdebezzegnépe Dreckig Dzshob-nak tart,azt nyugat-balkánikétharmadannyiért a duplamunkaidőtledolgozók csináljákmeg

 

Végülismamár Fejlettisztánban a hazudozáss is munkának számít ésa németekmégmindig alegmunkásabbak.Őklegalább fáradoznak a Német Minőség hazudozásaiban.

 

A svéd nép azonban már hazudgálni is fáradt:

Svéd Tervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4416566392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.05.20. 08:23:20

EZt mondjuk coconak hogy magyarázod el?

Frick László Intézet 2021.05.20. 09:35:35

@Serény Vélemény: Cocó,velem szemben,aki Kína rejtőjenője vagyok,azt olvassa az újságban,hogy Märchenlandban Möbelix Rrrremekkk-papagájok Milka csokiból szarják maguk alá a kolbászból-a- kerítést.

Franciaországban pedig édes kis Audry Tatou meg Audry Hepburn alakúncukicsajok futkáznak hónuk alatt szépirodalmi folyóiratokkal takaros, csinos,mégis fesön cukiholmikban és Liszterint lehellnek, Chanel 5-t pukiznak.
süti beállítások módosítása