Somogyi Zoltáni Egyszerűgép -return to Forever:

Egy zsírdisznó alakú hólyag, elöl is van egy kacsacsőre meg a segge lyukán is.

Elöl "nyiltvégű" azaz ki van pontozva a hely annak,amit Orbán kitalál.Hátul viszont kőbe van vésve, hogy szar, nem igaz és csak is az ellenkezője a jó.

Csak ehhez persze kell egy megvénült és fafejű, hajlíthatatlan,  zsírmájú ,kedélyjavítóktól heherésző pöcs is,aki jól szolgál ennek a zsírdisznógépnek,mert 50 kilóval ezelőtt ,amikor még nyíltan is liberális volt, még tényleg konyított a politikaikommunikációhoz .

Elől betesszük,amit éppen akar Orbán

mindenszarito.gif...Hátul pedig,megkérdeztünk orvosokat,olvasónk szerint, fejlettisztáni lapok rámutatnak,Putyin Gónossz Terveke, Állíjjuk meg Pekingot!

Mert 

egy hétköznapi szokásos Gyurcsányi Zseniális Fogással a saját természetazonos hatású vegán növényitúrós faszát le lehetne szopatni ezzel a zsírdisznógéppel.

Nagyon könnyű lenne átverni:naponta.

1.lépés: Az Orbán APO tudomásul veszi az Orbán által  kitűzött célt.

2.lépés: Kihirdetik Orbán Akaratának a 180 fokosan ellenkezőjét.

szünet:a Zsírdisznó Hólyaggép kiszarja,hogy Orbán megint a baromságát,tiszta hülyeség.

3.lépés Az Orbán APO bejelenti, hogy az ellenzéki kritikák miatt megvizsgálták a kérdést és akkor legyenúgy,ahogy az Ellenzék szerint a jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1616564404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása