Nem tudom, ki mennyire szokta tanulmányozni  a buzik életét.

Nem sokszor fordult elő az életemben...de ... beszélnem kellett egyszer valakinek a buzik életről, és csak annyit tudtam mondani neki, ami elhangzik az utolsóelóttiliberális szemléletűshitcom-ban ,a  Született feleségek-ben is, hogy az, ha egy húsevő desszertre gyümölcsöt kíván meg, attól húsevő fog maradni. Pláne nők esetében egy kis cicizés vagy a barátnő csiklózása még nem teljesen leszbi kalandozás.

"Néha bizony azért előfordul, ha egy szebb-csinosabb nővel összefutok, hogy alaposan megbaszom."

/George Michael/

Vagyis

a buzik élete nagyon nehéz.

Mint a medvevadászoké is.

Vagyis.. ha valaki az önképe szerint "egy politika iránt érdeklődő" embertipus , vagyis

politikabuzi

az bizony nem az a rózsabaszó brüsszeli vígélet. Ismerek vadászokat,akik puskát el nem sütnének,jól bebaszni a vadászházban, bezabálni és azok a barck hamvas 12-13 éves cigány nők, egy ilyennek a pinaszaftja,mint az ojvasztott márkázott vaj, csak citrátosan finom és selymes.

De lőni?-állatot? -semmit.

Namost itt van a ez a Medve a Börzsönyben eset.

eznemazamedvebaszodezcsakabecsalikepahujjeeparasztnak_jpg.jpg

Nem is tudom, hogyy ki hitte azt egy pillanatig is, hogy a becsali kép az a Börzsönyi Medve a sajtószajhákmocskos éleetében,abban.


A sok kocafotós,akik végigdideregték a hullaházaink környékét, beleértve a hűtőkunyhó szendvicspanel hátfalát,ahol a boncorvos szokta kihányni magát vagy ahová részeg gyászhuszárok hajítanak egy lazza hálloá-t.

csak nemlettek meg a pedig milliókat érő hullahegy fotók,

akkor felmentek a Börzsönybe medvét fotózni.

Aztán csudálkoztak, hogy hetek alatt se fotóztak medvét.

Ezért azt hittem, hogy amikor kettédefiniáltam a fasisztát meg a nácit, boldog és megkönnyebbült nácivadászok fogják megköszönni, hogy ezentúl nem kell fasisztákra pocsékolni a náciölő golyóikat (fasisztára elég a serét is, apró szemétvad)

drgoebbelsamaimarketingatyja.jpg

Hát nem egy kibaszott nácivadász el nem ismerte volna,hogy a náci meg a medve nem játék. Mert ugye mennyi pénzt kerestek fasiszták nácivá felszorzásával.

 rendesszabadsag.JPG

Gyurcsány Ferenc 2007. szeptember 17-én az MSZP kampányitóján a Rend és Szabadság c. Dr Goebbels parafrázis előadása közben (monodráma) Volt fejgépes árnyjáték,minden,ami kell. A videót öt napig tartott Hiller István történész-egyetemi tanárnak lekönyörögnie az MSZP honlapról,majd a beszéd kivonatát is törölték az index arhívumából,azóta a cenzúramagát az alkalmat,az MSZPkampánynyitónaggyűlését is törölte, a Gooogli nem adja ki. Bárkinek ajánlom,hogy nyugodtan keresgéljen a Rend és Szabadság -otmég abban a történelmi kitekintésben sem linkelhetné be történelembuzi barátjának,ami a német szociáldemorata párttól 1932. novemberében egyszerűen ellopott náci szlogen volt

De ha a politika BUZIK életét választod,az majdnem annyira nehéz,mint az ateisták élete.

A politikabuzinak szüntelenül figyelnie kell, résen és lesben állnia. Mint valami jézusváró szekta hívének, hátuliskell legyen szeme.

 

"Aki orbánváltádt akatr,az a nemzeti Jobboldaljelöltjére szavaz!" -ez, efféle értelmű mondat sorminta volt Dr Márki-ZayPéter szájából2018.márc-áprilisban. De aki akkor nem printscreen-elte,nem fotózta le,az ma elmehet a valamilyen buzikurvannyájába, abba, naugye, hogy amiről nincsen link az nincsen. És nem is volt:soha.

a náci sokkal óvatosabb állat,mint a Börzsönyi Medve volt.

anacinemjatek.jpeg

 

A valóság szegényház.

/Kosztolányi/

avalosagszegenyhazbevettedakurvaanyadatparaszt.jpg

A Börzsönyi Medve -ha a büdösparaszt beugrott a cukimedvének a címlapról, ezt kapja

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3316564754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása