Mindenki abból főz,amije maradt. A nyomorultak egyetlen reménye:

nyomorultak_1.jpg

 miert_gombashuvelyifolyasos_az_ind_x_hu.png

Kárpáti Márton szánalmasan gecire hasonlító "újságíró" és médiavállalkozó

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2778/27780/277803/27780393_2131021_b98a3c24711f31ffb29dd46beb8b2d8c_wm.jpg

EZ SEMMI BASSZÁTOKMEG! A TÖBBET ZSENIÁLISAN HOZZUK KI KEVESEBBNEK!

atobbetkihozzukkevesebbnerangsorban_de_ennel_meg_sokkal_jobbak_is_lehetnenk.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816525532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:24:34

bocs, de nem értem miért akadsz ki ezeken, ha van módod arra hogy feleselj velük boríthatod rájuk az asztalt, ez így nagyon meddő

Frick László Intézet 2021.05.07. 15:03:15

@csillagkúll: A netokráciában ez nem így működik:
Kiad valamit rólad az algoritmus éselmehetsz,mint Shit Crit Man a Buzi-e vagy című remek művével. Benne van a címében a tiltott szó?Benne,szevasz.

Az a liberális demokrácia,ahol megkérdezik,hogy mi ez,mert érdekli őket.
Petőfi kurvanyátokat! szavát nem adja ki az algoritmus,mert a fickó előrelátómódon kihagyott egy a betűt.

Itt a gép kiadja,hogy delete és delete is.És

te,nemtudom,mit tudsz a falusiéletről,de ha a kulák azt mondta a cselédjének,hogy az úgy-s-úgy volt,akkor az márúgy is maradt,mert magyar ember magyarázkodást nem fogad el.

Pl voltak lovak,akik nem birták a részeg embert,a kulák kijött tajtrészegen a kocsmából,az ustorost elhajtotta a faszba,a lómegérezte a borszagot és akkor az ustoros gyerekvolt a hibás, amiért alósoha nemlettmeg és a kulák részegen aludta végig az éccakátmeztelen seggelaz árokban,mert akurva cseléggye? biztos belelehelt a pályinkás pofájával a lújéba,jabba.

Na ilyen a netokrácia:
Ha egyszer lerajzoltak kisgyatyában, vérzőkézzel és a hülyék kedvéért patakvértócsa fölött hétrét görnyedve a bűntudattól

akkor ne kezdjél el mutogálni, hogy a kezed csak meghorzsolódott de nemvérezve és mackóban,mackófelsőben,teljesen beöltözve lent voltál a járdán,amikor a boltos hátranézett és látta, hogy jön a tévésdtáb a rendőrökkel hogy most kell kiabálni a tolvaj,fogjákmeg! et és drog nem is volt a csávónál

viszont X-alakba rugdosták a bokáit a rendőrök.

Nincs magyarázkodás-értettem? Ezt már beszopta?-szívja. Lásd a Szexbotrány c.bejegyzésem

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 15:10:08

@Frick László Intézet: el is olvastam, csak már elfelejtettem mi volt benn a csattanó, ja meg van, rohadt szerb kurvával ne kezdj, mert sunyín mögéd osson ée lesből, jogdíjmentesen gyarapszik

Frick László Intézet 2021.05.07. 19:06:01

@csillagkúll: A szerb kurva

nem tudom,mit tudsz ma az oldalfüggetlenül 11-22 éves nők szexuális forradalma mellett arról, hogy már 12-13éves lányok a házipornó hőstettgyűjteményeik mellett mutogálják közvetlenül a verekedéseik skalpfüzéreit.
A szerb kurva,az a vojdosóg imogyór lyóny,mint Ruzsa Magdi, akik sajnálatosan tanulnak meg annyira verekedni ószerb pajtásnőiktől,hogy lebírják a crna górác kis csukák támadásait

Dr Máriáss nem ér rá erről írni,mert neki a politikaiszolgálatos aktivistafestészet most a megélhetése féléves kis spätekben

természetesen a soros plagátok az antiszemita

de az öttagú orbán,mint rajkózenekar az ugyan mitől lenne látens cigányellenes?

ennek megfelelően a NemzetiJobboldal és Dolgozók Akik előlelveszi a sokukránmeg román aMunkaPártján bóla Röhm -barna Jobbik és a Stuka Grau Márki-Zayongó lányoknak kötelező két Trijanyony Jólijus 4 nemnemsoha között rétesben a szerb,a román meg az ukrán kurvákat vagy az iskolában még vagy az alkalmimunkahelyen külsősként rendszeresen megverni,de

ismétlem
túljólverekedneka büdöskis szerbkurvák,az ószerblyónyokolyan fogásokat
méhébe térgyepelni az ellenséges szern vagy román vagy ukrán kurvának,hogy a vírzíse gyöjön föl

bármég praepubertem

hat-hétnemzetijobboldaliérzelemre nevelt lyányt ver öklön a büdöspofájával a szerb kurva

vágtad,remélem
Benne volt az indexben vagy a 444-ben,tudod,a Julika a nőmozgalmár írtae zt a riportot

az enyémet csak moderálták a kommentek közül ki

a nevemmel együtt

bár a seggem alatt a szék lőelem Langley Falls -ban

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 19:26:00

@Frick László Intézet: ja, jópénzért az ikreket is pengellére rakta, az ilyen igénytelen parizsi picsa szülhetett a fríceknek is annak idején

Frick László Intézet 2021.05.08. 06:56:02

@csillagkúll: Gondolod,hogy a friccek abban a schneidige stuka-grau csimmanadrágjukban csimmában nekiálltak igénytelen párizsi nőket kúrni,hogy aztán kevesebb húsjegyük maradjon?

Ezek a liazonok mind rendes dramaturgia szerinti liazonok voltak Casablanca- ff ,a 44507 párizsi nőből egy sem kurva volt,hacsaknem a vastagbelük legvégén vagy orálisan teherbe tudtak volna esni.

Ekkormég (1940-1944) az orális fogamzásgátlás összesen a sperma lenyeléséből állt,a faszi ellenőrizte,nehogy aztán kiköpvén felujjazza és elvetessemagát.

Tehát,amikor az igényes párizsi nő megérezte a vaginájában a hímvessző,ez egy AlbertoMoraviai mondat lettmost,dagadását,akkor a lábaival magára kulcsolta a fricc hájas kufferseggét,ki ne merje húzni, a sarkaival sarkalta,hogy csak befelé, szibón befelé ah szi bón.

Ahhoz kellett egy bizonyos posztháborúsértelmiségi magyar (európaiul Zigeuner Stefon Neuheimer olkt.net/wp-content/uploads/2020/11/ujh333-750x430.png ) fajta,akik a háború után nemtaláltak jobb módszert annál,semmint az országuk csatlósvoltát hangsúlyozzák.

Franciaországban sokkal jobban álltak a kommunisták a Magyar Dolgozók Párt-jánál,nem parancsolni kellett az embereknek a Sztalin táblákkal a felvonulást,hanem úgy kellett volna kikönyörögni a kezükből, de lenemtették volna.

Úgy kellett a kapitalisták titkosszolgálatának egy jó kis véres, sokhalottas vasútimerényletet csinálniuk,ahogy Gyurcsánynak a Kádár-sírgyalázást,hogy az emberek térjenek már az eszükre a francia éstényleg kommunistáktól,milyenekmár, ,mert a végén mégúgy jár Franciaország,ahogy Klúni tudja,hogy Magyarország járt.

Márpedig amit Klúni mond az lámmárőis azt mondja,amit mi.
süti beállítások módosítása