Pompás tréfa a mai nyálasan stréber kerner zsolt alakú jógyerek gecik agyát felbaszni, azzal a ténnyel, hogy  a multikulturalitás sem a büszke-idióta picsaember találmánya.

Az Arany Horda volt minden idők egyik legmultikultúrálisabb társadalma. Az akkori világ...akkori utazási körülményeit figyelembe véve...

közbevetem: Ráadásul az Arany Hordának nem egy fixen heverő fővárosa volt,hanem inkább gördülő. A gyakorlatban hol itt, holott állt..Az Arany Horda éppen aktuális főtábora volt a Földön akkoriban a núóak meg a hongkóngg.

Néhány szó az Arany Horda irányításáról,az éppen aktuális kán általában annyira részeg volt az arigtól, hogy néha talán a fejét felemelhette és rendszerint maga alá szart.A gyakorlatban leginkább a Nagy Család Legnagyobb Anyá-ja tudott érthetően is parancsszavakat bugyborékolni,mert az asszonyok számára szégyen is volt, nem csak unpraktikus beszarásig lerészegedni,A Nagy Anya sokszor még négykézlábra is emelkedett,ha már nagyon széjjel kellett csapni a vezető klánban.

A semlegesneműség sem a mai picsatársadalmak találmánya:Az Arany Hordában a fiatalokat a nemi  identitásuktől függetlenül nteljesen egyformán nevelték,nem tettek különbséget fiúk és lányok között 18-ik tavaszukig.Mindenki úgy pisáltlelóhátról,ahogy tudott...Hát nyilván a későbben a női nemhez soroltak ha éppen mensiztek a 3Napos Vágta során,azt nem szívásnak nevezték,hogy minek,arról n.a..

Most is  vannak a Jógyerekkatekizmusban a bemagolandó passzusok, a kis Arthur Rimbaud is az egyházi iskolában imára emelte a két kiskezét, az egyik keze az egyiknővére pinájától, a másik keze a másik nővérkéje pinájától szaglott,tátogott,mint aki imádkozik  a katekizmus felmondásában, de némán lihegvén trágár szavakat. Ugyanígy

ma is, ha a gyerek jó takar magának buzipárti,a buzikat reklámozó szánalmasan népnevelős--szájbarágós dramaturgiájú filmekre nem mond ki csúnyát, a migrácsokat olyan aranyosnak tartja, elitéli a diktatúrákat, sorolja a diktátorokat, ahogy bemagolta,úgy föl, van ugye Bolsanaro diktátor meg Orbán diktátor,közben a kis Arthur átszimatol a bal gyűrűsujjára,mert azzal meg a kisnővérét meg is segglyukazta.

Egyébként,ha az ember elgondolkodik egy kicsit a világfiról,aki szépséges szeme nőies pilláinak a rebbenése nélkül  mondta föl azt,amit ma egy ember,ha jót akar magának a karrierje szempontjából,akkor felmond,rájön,hogy egy ilyen világfi már járt Brazíliában,nyilván Hungary, oda mi a szarnak  is menne,nincs ott semmi érdekes, az egész országban nem lehet egy Itáliában gyenge falusi közepes-nek minősíthető Espresso-t inni. De ha valaki járt már Brazíliában Bolsanaro diktátor rémunalma idejében... és nem csakúgy a szájával mondja,mert a katekizmusban fel van sorolva a Világ Autoriterei között ez az ostoba seggember is,mint "diktátor"..ha már egy ilyen Bolsanaro is autoriter diktátorba számíthat a Földön,akkor elég nagy bajban lehet a diktátor szakma...

A Szűrnyű-je Küzépkóórba-ja" amikor "nemvót dimokrácija" V.Károly német-római császár elveszített egy csatát,a seregei az összekovácsolás végén felvonultak a császár előtt és egy kis trágár nótácskra dübörögtek a lépteik a császár csúfneveivel és hogy baszta el a csatát.És a császár ült,integetett és mit csinálhatott volna mást?- heherészett.

Akkor lássukmost a  Dicső Amerikai Hadsereget, egy ilyen összekovácsolás alkalmával masíroznak és elkezdik szidni a CIA-t meg aki a Joint Vision 2020-at kitalálta,így elbaszta,úgy el kúrta repbe-szedve,a sok vasingtóni balfasz picsa, jazz.Persze a felvonulók egyharmada annyit tud amerikánosz, hogy faka,jesz és naó meg ít és fajja. Esetleg még a szakit. És Green Card .Mert az afganisztáni meg iraki jószolgálatukért azzal lesznek kifizetve outshit.

A mai picsaemberfejlesztők 12 éves korukban dönthettek arról, hogy akkora baromságot,mint a történelem is meg a földrajz, tanuljanak-e és hát hogy a jóéletbe ne azt választották volna,hogy az a heti 1-1óra földrajz meg történelemóra is mehet a picsába.

Nyilvánvalóan megveszekedett ostoba barom,aki nyíltan vállalja a jobbosságát, és nincs annyi eszemmint Gyurcsány Ferencnek, aki máig tartó valóságos,ám titkos náci meggyőződésében 16 éves és 2 hónapos meg 3 hetes kora óta a szájával pont az ellenkezőjét állítja magáról.

the_golden_horde.jpg

A kipácsákok már 1000 évvelezelőtt is multikutúrálisabbak voltak,min'  tik, basszátokmeg :D

Elhiszi bárki, hogy  80 millió német állampolgár fele is egyet ért abban,hogy az Állami Társadalombiztosításnak kell finanszíroznia 7259 polgártársuk egyenként 100000 €-ba kerülő nem váltó műtét sorozatát?  Dehogyisértenek egyet ezzel,viszont kimondani csupán csakkételkedő szavakat is ezügyben   csak a sok hülye balfasz mer,aki ettől azonnal szélsőjobbos AfD töltelék, vagyis posztkommunista DDR Ossi fajzat lesz. Németországban hangsúlyozootan Ossi-znimeg hozzá bezzeg Wessi-zni csúnyadolog, egy legális esély van egy jót Ossi-zni, ha ANTIFA is vagy,de büdös kommunistázod a DDR-t.

"Józan parasztész pedig nincsen."

Tóta W Árpád nyálas stréber népnevelő geci

Nem állhatok ki azzal Harmadik Típusú elképzelésemmel,miszerint számoljuk már össze a döntési mechanizusban résztvevő szakpszichológusokat meg magánklinikákat,fussuk már át az adókönyveiket és akkor kiderül,hogy alegalacsonyabbnális alacsonyabb motívumnokról,egészen pontosan bizniszről van szó, hát még, ha megnézzük, az állami pénzekkel is megtámogatott reklámfilmek büdzséit,amikben deéééééérdekes olyan civilalapítványok is vannak,amik mögött a szakpszichológusok meg a nem váltóműtéteket végző és állami pénzeket felszívó magánklinikák is kucorognak győztes-diadalittas kuncogásokkal. Amerikában annyi csak az izgalmasabb az üzletágban,hogy a neves amerikai orvosiegyetemekenmajd csúcsklinikákon rezidenskedő őstehetség mexikóiak odahaza,Mexikóban alapítanak nem váltóműtéti szabászüzemeket.

A német népet Hitler óta nevelik a médián keresztül.

Egyelőre Dr Goebbels propaganda ötleteinél még Uj Péter sem tudott jobbat újszerűbbet  és alkalmasabbat kitalálni. Bede Márton módszerei 1:1-bena Dr Goebbels-féle sajtó propaganda Mao Ce Tung átiratában. Mennyibe fáj egy németnek a szájával azt mondani,amit kell,közben meg azt gondolni,amit akar.

A középkorban sokkal több félnomád.állattenyésztő társadalom élt Oirópában.Még a letelepedett földművelők is értettek az állattenyésztéshez,az intenzív-istállózó állattenyésztésben is a gyök-szó a tenyésztés. Egy analfabéta gazdaasszony (akkoriban még nem ültették a kotlót, mint Petőfi anyukája már a süllyeteg XIX.században,hanem keresgélték, hová bújt el költeni.Az evolúció sem a multikulturális társadalom találmánya : csak annak a kotlónak maradhatott meg a fészekalja,aki el tudott  bújni költeni a tojásevőkutyák elöl.

Lehet, hogy Donáth Anna ostobább ésműveletlenebb,mint hat pár általános iskolát végzett,de a Kádár-esküre alhdgy Kádár kutya ruszki mintájú de bűrszárú bűrcsimmája, de egy középkori gazdaasszonynak legalább sütnivalója volt a fejében ..Azt nem tudta megmondani,hány tyúkja van, a csirkéken nem is gondolkodott, viszont a kakasok eléggé feltűnőek is voltak,meg szelektálták is egymást,addig,addig rúgdosta le az erősebb kakas a gyöngébbeket,amíg a gyöngébbeket meg nem ette a kutya. Ma ezért állatkínzás miatt a baden-badeni emberek bírósága előtt kéne felelnie,már úgy értem,hogy a kutyát veszélyes dologgal etette.Naés egy ilyen ,a gyakorlatban mindössze szülő-meg főzőgép asszony úgy ötévente gondoltegyet,s hogy frissítse az állományt ,átballagott a szomszédasszonyhoz és kért tőle egy fiatal,szemre jó kakast magkakasnak,hogy "frissíjje a véret".

 

Thurzó Borbála lakodalmáról írtam már . Addig tartott ez a lakodalom,amíg a menyasszony meg nem terehesedett és a pockát már alig cipelé el.A korabeli közvélemény hónapokonát nem értette, hogy Thurzó mire pocsékol ennyire a mérhetetlenül nagy vagyonából...Igen ám,de közben a szó szorsan vett értelmében hét határra szóló lakodalomban,egy faluban else fértek az ünneplők... most nem is azt számolom,hogy hány szekér zsíros,gazdag emberszart szart össze a násznép, hanem azt, hogytöbb,mint 1600 Thurzó-jobbágyi asszony személy szült fiakat-lányokat az ország virágja legjobb családjainak magjaitól... Thurzó uram ugyanis a lakodalom előtt egy Ratkó Annai Nagy Beszédet tartott, csak persze kézzelfoghatóbban fogalmazva, többévi adónyi csak aranyban járt egy-egy ilyen poronty után,meg persze a lakodalmasak általhátrhagyottakbólis,ki mint látott,vihetett. Thurzó Borbálára már a szülésfájdalmak jövének,amenyassznyra,amikorra az ország legokosabb embereinek leesett,hogy Thurzó uram csak megint jobban járt-mint mindig, s nemhogy nem pazarlott,de gyarapította a vagyonát ezzel a lakodalommal.

 

https://de.wikipedia.org/wiki/Kindergeld

 

https://www.caritas.de/hilfeundberatung/ratgeber/schwangerschaft/finanzielle-hilfen-vor-und-nach-der-gebu

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2716520446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása