Először a gecimédiapicsatagozatában figyeltemföla gigára: Bálint Antónia négerolvasói pályafutása legGIGÁbb hangnyomásávall,szinte kiugrotta a négerleolvasába güllyedt szemgolyói

GIGA

egyetemről beszélt. Tudjátok, van az a folyóág,aminek a  túlpartján a Diákváros,az innensőpartján a Demszky Skanzen egy megőrzött,értékes darabja,amit Tarlós nem tudott elbaszni.És nekünk,barmoknak nézetteknek az semmi, hogy meg kell kajánunk a

GIGA

egyetemet a sokkuminista űgynőkökőkkökkeel-e-je, ráadásul azt is,hogy az innenső parton létében a túlparttól fog elvenni területet.

 

Ehhez képest a börzsönyi gigamedve. Tiszta szivemből kívánom,hogy tépje le az ilyen veronabuszbalesett húúúháztatásában cserzett zsírpicsa címlaptündérek arcát:

gigau.jpg

 

Hogy baszná telibe a kurva anyját hat talyiga gigamedve a lőcsfaszával,az!

 

"Nem így csinálnák, ha nem azt látnánk, hogy erre van igény."

/Kárpáti Márton picsa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6716520438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása