Ó,ágybaszarásnál ez sokkal is könnyebben megy, csak a magyar gecimédiát [G= agitációséspropaganda brossúra]kellkövetni.

A G7egyedülálló,bár azértjellegzetesen aljas geciséget hajtott végre.

Az megszoktuk az index gecizmusban,hogy a beugrató cím hazug és a kétsorosösszefoglaló még azt is elhazudja. 2012.óta ezt a módszert a habonymédia is teszkógazdaságosította már.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/f04f24ed155354a3d7c693132ecf6d1e.png

Ebben az esetben azonban  a cím az igaz és aztán a  kifejtésben lubickolnak a hazugság ari ördikéi.


Sajnos csupa ócskaság,mindegyiket olvastuk már,olyan eredeti,mint egy Cocó néni komment vagy Bakondi György sajt' táj'-ai a múlthavi újságokból:

Részletesen leírva, hogy a jóvakcinák jófejlesztői a fejlesztés szakaszában húdetudományosan teszteltek már és még szép, hogy annyira fanntassztikussan, hogy lám-lám, csupa 90% fölött teljesítenek.

milyenbuziirasmanmijez.jpg

Hogy van ez? -hupikéktörpikékül, basszátokmeg :D

Szemben a büdösvakcinákkal,amikről azért nem lehet véleményt sem alkotni (tehát a kisujjunkból szopjuk,mennyire szarok..) mert a fejlesztőik nem publikálnak dokumentációkat... Dokumentáció az,amit sztenderd helyeken publikáltak,ahol nekünk nem sztenderd olvasni,azt nemlátjuk...

FRED Valami köcsög sárga,álíltólag professzor, vágottszemű szokkicihűjje akarna nálunk publikálni.

JOE Kűdd a faszomba amultkori szovjet után. Büdös ruszki komonista meg kínai :van azoknak tudományuk? Okkult középkori babonaságok,füstő'nek ott meg hókuszpókok.Majd ha Dr Stephen Vago Hungary küldene valamit,az egy üldözött szovjet tudós.

/komboj tudományos világonelismertfolyóirat szerkesztőségimeetingje,részlet/

KÉRDÉS Ön tudományoskutató?

DR MÁRIÁSS Hogy a faszomba ne,mint az álatt,annyira.

KÉRDÉS És.. bocsásson meg,milyen idegen nyelven olvas publikációkat?

DR MÁRIÁSS Szerbül. Jaés horvátulispersze.Kicsitmegy a szlovén ésakkormár a szlovák is,tehát sema cseh és a XV-XVI.századig a cseh-velmajdnem egy lengyelis éshát a bolgár.

 

így legalább érintőlegesen megtudhatjuk, hogy az Európai Gyógyszerügynökség miért nem tudta még kimondani azt, hogy a szarvakcinák,amikről z USA diktálta be nekik,hogy nem engedélyezhetik,karvalyistenyfasza hullna az égből, akkor se,miért nem tudják kimondani, hogy szar.Mert:Nincsenek angolnyelvű publikációk a büdöskíjaijai meg büdösrúszki vakcinákról és a XXI.sz,elsőötöde után még ez akadály az Európai Gyógyszerügynökség számára. A Svéd Királyi Akadémia meg letesztelte,nekik úgy könnyű,hogy a valóságbólindulnak ki,nem pedig  a hülyekínaiulmeg büdösruszki ciriilül firkált gyári dokumentációkból.

A Bakancs Cuzzúki a gyári dokumentációja szerint Ötcsillagos Töréséteszt-es.

A gyakorlatban 20-szal nekikoccansz a teremgarázs falának és hat hétig a lezúzott térdeid miatt nem tudsz lábra állni, bár azért felül a légzsák pofán baszott,az autó viszont  gazdasági totálkár.De az újság megírta:Ötcsillagos Törésteszt Dokumentációóóókk!

Mert ha egy netokratív gyártó állít valamit a dokumentációjában, az karvalysteny! :D

És dokumentációnak azt nevezzük,amit ügynökségünk véleményrácsa kiad!

Tehát aztán jönnek a múlt hónapi dumák arról,, hogy ott,ahol a büdöskínaijaijival oltanak,alig jön ki a 60%-os eredményesség,míg az illatosvakcinák,amik szintén jók,91% tól fölfelételjesítenek,önhibájukon kívül, csupán attól, hogy annyira jók,de azért minden vakcina jó,de amire sugalltunk,azok az igazán is.

 

Mindenki egyenlő bánásmód alatt  ,de aki fizet bennünket,az jön ki egyenlőbbnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6816513060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.04.26. 11:30:08

@Szorgalmas Gyémánt: AZ hagyján, de ez egy reuters hír fordítása, ami pedig azt jelenti, hogy ha nem jelenik meg más, jóóldalon, hogy:...?
És ha megjelenik?

www.reuters.com/world/middle-east/israel-examining-heart-inflammation-cases-people-who-received-pfizer-covid-shot-2021-04-25/

Frick László Intézet 2021.04.26. 13:21:47

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

A C-viztamin is veszélyes.Az amerikai agyonperelizmus miatt az egymillióból-egy is EZ VESZÉLYES.Ezen az alapon jpbb,ha minden rendpárti agyonszabályozista feljelentő oiropid oiropid lemegy a pincébe és felköti magát.

Az amerikai autók ettől az agyonszabályozizmustól egy rakás hulladék.És a legnagyobb környezetvédelmi csalók is.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.26. 19:05:43

A legrosszabb vakcina is jobb mint egy dögös cóvidos

Dr.Koós Alajos 2021.04.26. 20:06:43

Ez is Reuters hír

www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/uae-says-sinopharm-vaccine-has-86-efficacy-against-covid-19-2020-12-11/

Az Emirátusokban már tavaly decemberben rendelkezésre álltak a Sinopharm vakcina vizsgálati eredményei.

De nem voltak európai vizsgálati eredményei ugye, mert addig nem lehet behozni Európába, amíg nincsenek európai vizsgálati eredmények. Catch-22.
Az az érzésem, Európa nem lehet előbb átoltva, mint az Államok.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.26. 20:13:30

@Dr.Koós Alajos: Igen, valakik nagyon nem szeretnék, ha itt haladnánk.

Coco néni 2021.04.26. 20:22:08

Coco néni eredetisége: Még szerencse, hogy itt aztán engem leszámítva mindenkinek olyan eredeti és kreatív véleméyne van, nem hallottunk már vagy kétezerszer a négerek faszáról sem, és SV sem mondja vissza minden nap a mantrát a fejlettudatú jógyerekekről, ami amúgy totál Dudi egyedi véleménye, csak naponta jön le a PS-ben valami hasonló a fővárosiakról,hogy mertek másra szavazni :DDD
Na, de a témához is, hogy szóljak
Hát, ha előbb látom a kormány mai kis táblácskáját, hogy lényegében veszélyesebb beoltatni magam pfájzerral, minta egy sima rossmannos kézfertőtlenítővel megyek neki a járványnak, szóval....de neeeeemmm, nem akar a kormány senkit eltántorítani a pfájzertől, de ha megkaptad nagyjából egy-az-egyhez az esély,hogy életben maradsz-e vagy nem.
És persze, bármivel oltasd be magad, ha hívnak, de pfájzerral NEEEEE mert már többezer pfjázerhalott van.
...persze a focistáknak, meg a 16 éveseknek "csak ezt merjük adni" ahogy ma a drága ME mondta. GYEREKGYILKOS!!44!!!

Frick László Intézet 2021.04.27. 05:59:35

@csillagkúll: @Dr.Koós Alajos: @Coco néni:

Ez olyan,mintha valaki nekiállna egy 100 Leggazdagabb magyar vagy 100 Legbefolyásosabb Magyar Nőlistát barkácsolni. Pesze a Forbes Standard-et nem használhatja,mert az jogvédett ésmár"eladták" van magyar licensz tulajdonosa.

ugyanígy természetesen az Európai gyógyszerügynökségnekis van egy protokollsztenderdje. Nézi: hát azt látja,hogy nemlátja a büdösruszkikmeg a büdös komonista kínjaiajkokokpublikációit.

Közben a SvédAkadémia "gyalog" múlt századi elavultlaboratóriumi tesztekkeltesztelte,meg a protokollon íkvülpersze jelentekmeg angolnyelvü,de büdös,mert riszki vagy kínai publikációk.

És hát azt szögezzükle:
Ha van egy gyártmány,akkor arróla gyártó tesztje a karvalyisteny faszamegbízhatóságúhótt szuperbiztos és1001% megbízható,jazz.
süti beállítások módosítása