A kultúrára is áll Ramakrishna bölcsessége a vallásokról, istenhitekről.

A lényeg, hogy folyjon.Ha van kifelé belőle,le- és továbbfolyása,akkor

vihet bele valami jóba

A baj

az iszapos

pocsolyakultúrával

van, ami felpeshed és megrohaszt.. és mindent áthatóan és humuszálhatatlanul is..nem táplál vissza ... és ha a spekulalista netokráciával találkozik,akkor ez marketing cél is.

Most a zeneiparban  a marketingcél az,hogy ne tarts hanghordozót,hanem élőben-netről szedd le,ne tárold,amit hallgatsz és úgy fizess.Nem kell fizetned és akkor reklámmal verünk  be,megszakítjuka zenét, meg majd ajánlunk hasonlókat -egy algoritmus alapján.

Így persze

az igényteremtésé a pálya

diverzitásról pofázva az összevonások

a színek összekeverése pocsolyaszürke egyen szivárvánnyá

véleményrács és véleménydiktatúra

és

egyre esélytelenebb az, hogy bármi is folyjon tovább.

Csak arra a zenére tudok rákeresni,amire vannak szavaim.

 Apámtól maradt egy csomó CD de már nem játsza le semmi. Anyám USB-i nemkompatibilisek. 127 851 304 embert szopattak be eddig vadonatúj szemét kategóriában   egyirányú Bloototh és  USB-port applikálásával. A magnókazettákat még 1-szer le lehet játszani, de persze azt sincsen mivel.Divat lett a vinyllemez, csak akinek  ilyen vinylt játszója van, nemigen jöhet össze egy légtérbe azzal a lánynaklátszóval,aki a Pink Floyd Animals c.lemezével kóborol, hogy a nagypapa ezt hallgatta,mi a gecije  ez? Neki még lesz esélye: ha a streamliner kiad valamit rá.

nefáradj az ízléseddel,

majd mi csinálunk neked.

 

"Egyé'"

egye.jpeg

/Frank Zappa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6916511220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.24. 14:20:06

Ezért jób nekem, mert csahk hangulatom van

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.24. 15:22:43

A Spotify engedi a letöltést. Én nagyon szeretem, jó minőségben fent van minden, ami kell, és nem kell belefulladjak a CD-k százaiba. Az éves előfizetés 2-3 CD ára.

PesszimPista 2021.04.25. 01:23:09

Amiről még Dudi bazsevál, az az igény, megszerzés, megtartás, elvesztés is
. . . talán.
Bérelheted, és amíg van neted le is játszhatod. Keresheted, amíg lehet keresni. Ha minden jól megy, meg is találhatod, ha akarsz is keresni valamit.
Amit nem kapsz már, az az a fajta közeg amiből új igény születik. Egyfajta igénykeltés hiányzik, ami már csak marketing alapon megy tovább. A ostani rendszer már elvált az igény, a minőség, és az azt kiszolgáni képes kínálat alap viszonyrendszerétől.
Ha nincs egyébre igényed, akkor egyenszart eszel. Mert hát minek is bajlódjanak vele? Azt a sok egyedi igénnyel fellépő majmot kiszolgáni nem költséghatékony. Bányászhtasz persze mindent a neten, mert minden is van ott, de mire minőséget találsz belefáradsz.
Minden is csak addig van, amíg elég ember veszi meg pár CD áráért a valamit. Vagy akkor kap reklámot . . . Ha meg fizet, kap reklámot is, csak nem azon a felületen.
Ahonnan: Faternak van kb. 4 méter bakelijte Coltrain-től Zappán keresztül Oldifielden át Abbáig. (És akkor nem érintettem még jópár sarokpontot.)
Ha más jót nem tett volna velem, mint hogy ezt a négy métert nekem több kilométeren át kellett hallgatnom oda vissza . . . . .

Frick László Intézet 2021.04.25. 06:26:33

@csillagkúll: A hangulat közben pedig csupa enzimekmeg hormonok összefocija,miközben a "saját,különlehgesegyedi ésmegismételhetetlen" tudatod Davos-ba megy síelni,aközben pl a Titkos Szerveid Kambodzsába vágyanak.

A Hic Rhodus az,amikor megvásárolod az első retro derekú farmernadrágnaklátszó tárgyat és felkell hívnod anyukádat, hogy 1977-ben ő a hashájait hogy gyomoszolta bele és gombota össze anadrág,akkor derekát.

mertközben a csípőnadrág az eredetileg evolúciósan a farpofáknaka fokhagymagerezd alakúságát biztosító zsírpárnáit felgyűrteúszóguminak.

Van ilyen, még ma is,nem csak Arany János klasszikus családiepikaiköltészetében.

Annyi,hogy mamárdehogy is hallgat, honnan lenne annyi saját esze,sőt,ráír büszkén a baricsajszokra a fészen.

Frick László Intézet 2021.04.25. 06:29:41

@don Fefinho: @vektortér: És ezek mind úgy vannak ingyen,mint apornóvagycsak nagyon keveset kellfizetni és annyira népidemokratikus,mint az Abby Winters

Frick László Intézet 2021.04.25. 06:34:11

@PesszimPista: 12 évvelezelőtt olvastam arról, hogy 2020-ra minden,amimagyar és papír sajtó volt,fent lesz a neten és elérhetően.

Írtammár arról,miért nemjárokkönyvtárba egy ideje.

Gyakorlatilag minden "gusztustalan összefogdosott,régi,már a könyvtárellátó kötödéjében 1974-ben átkötött" ócska könyvet,most a falindokokat nemfogomfelsorolni de egy ganyi Gorkij,sok,egész életművek hiányoznak a könyvtárból, az újbeszerzésekjóideje az olvasóói igányeknek feleelnekmeg,a proletárok,amióta neminterneteznek,üres az internetes szoba -egy jelentet innen feldolgoztam.

A filmművészetben detto,egész életműveket nem ismernek fiatal filmesek.
süti beállítások módosítása