Lengyel Testvéreinknél zsidók nélkül is antiszemitizmus van.

Annyi zsidó alig akad Lengyelországban, hogy kibicelhessenek az antiszemitavád-körbecsacsihoz.

Arról ne is beszéljünk,hogy Lengyelország nyerte a Keleti Nyitás versenyt -elég csak elmenni a PEPCO lengyel kínaiáru kiszerelő,átdobozoló és cimkéző Nemzeti Nagyvállalat magyarországi üzleteibe.

 

Tulajdonképpen nem is értem,hogy a szaros,a világranglistán a 34. helyen kullogó, mindössze 79,9 pontos,hoóóóóól  van az a Berkley előkelő 80.9 pontjáhóóóózzz, Fundankínjaiai kumunistakáderképzőiskola  ezután mi a faszt akar Magyarországon.Kémkedni? A XXI.században már az iskönnyű,otthonról végezhető internetesmunka,mint a véleményformáló véleményrács véleménydiktatúrájának rémunalma.

world_university_rankings_2021.jpgwsorbonne.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2116508050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.04.21. 11:52:53

Semmilyen migráns nem kell. Migránsképző migráns sem.

Frick László Intézet 2021.04.21. 12:52:49

@vektortér: Emlékeztetlek a hülyítésre,miszeroint a honfoglalómagyarok is migránsok voltak,pedig nagyon nem.

Most azok,akiket 2migráns"-nak nevezünk,egy Föld-régiónépei.Ugyanannak a dél- és dél-kelet ázsiai térségnek ugyanazon népeiből vannak,akikviszont munkával szeretnének pénzt keresniésnemingyenélni,őkKelet-re indulnak el.Kiváve a rohingyák,ők ingyenélni szeretnének amuzulmán testvériségre hivatkozva Malajziában éskapnak is:munkát.De aki nem akar dolgozni?- az lófaszt se kap. A maláj muzulmánok a minimális testvériségminimumaként.. talán..ivóvizet adnak nekik. Mondjukott a "kenyér a fákon nő".

Szörfözz egy félórát a neten és meglátod,mekkora hadak,ugyanezen népekből, találnakmunkát2-3óra repülőútre.
Kevesebbe kerül Bangladeshből Kuala Lumpurba repülni majd vendégmunkásnak lenni ,mint csak Törökországból a szerb határig feljutni.

nevetséges ez a cirkusz:A XXi.században.

Az nemmigrács,aki nemingyenélni jön.

Mondjuk a cigányaink adnának ingyenéletben a bármilyen konkúrrécijákoknak:D

vektortér 2021.04.21. 21:13:24

@Frick László Intézet:
Se dolgos, se dologtalan, se honfoglaló ne jöjjön ide.

Frick László Intézet 2021.04.22. 06:54:04

@vektortér: Nemtudom. Európában magyarország az elmúlt 1000 év lakosságarányosan legbeengedőbb országa éslegszivárványosabbanmultkalcs társadaalommal,plaz első nemzetirokkénekese törökzenére írt magyarossakat. Sőt,a borivásban ezidőben török-magyar-polyák a3jó bratki voltanak.

Amagyar annyira multikluturűális de genetice,hogy a letelepedett mezőgazdálkodáshoz fűződőésamellékes szavai (varjú, veréb,fecske stb) szláv eredetűek.

1972-ben az akkormég nem kötelező négereket egy francia hadifogságban játszódó filmhez Kibábólérkezett vendégmunkásokközültoborozták.

Az Egri Csillagok c.filben pl a támadótörökökmind szovjet kiskatonák voltak.

HorthyMilós,akit Hitler a szarnáljobban útált,angolbarátvoltés aKállay-kettőst sema bezzeg Kurz kancellártalálta ki tehát,hanemő.

A magyarok egyik első liberálisaérdekes akcentussal , szegényes szókinccsel beszélte a horvát anyanyelve mellé megtanult magyar apanyelvét.

Amagyar történelem egyiklegnagyobb geciládája Janko Zapolje pl ugyanúgy mócvolt,mint Janko Hunedieul pápai címzetes magyar herceg.

vektortér 2021.04.22. 08:50:30

@Frick László Intézet:
Meg is fizettük az árát a nagy szivárványos multikulacsnak.

Frick László Intézet 2021.04.22. 13:41:10

@vektortér: AMultikalcs fénykora a Középkorbvan volt.Az egyén szabad döntése volt a nemzetisége. Törökké is lehettél.Az ilyen madtsari türkiciaztán 8-10menyecskével henteregtek a többnejűség jegyében, viszont igaz magyaremberként persze bort vedelve.

Amagyar nem ilyen jajgatörpnyavajgi hogyannemtudjukeztmegoldani nyomjákkrachácsoló volt.

A törökökfeljegyezték, hogy egy felégetett,üszkös romokkal ásító gödörfalut "laissez faire" szpáhinak adtak.. CSak a semmit kellett csinálnia.Ha béketűrőéssemmittevővolta szpáhi,mézbe meg libazsírba fullasztották és naponta 10-szer vettékmaghjátamenyecskék. CSerében viszont a falu prosperált.

Csakhát aztán jött Oirópa: Bastaa műűűvelt olasz [= vallon] zsoldosai, egyébkeresztény testvéreink:A XVIII.századvégéreamaradékmagyarokímígyen gondolkodtanak:
"Az a tiéd,amit ma megesző,megiszó! Sénkinek nelegyen többje a másikáná,sénki gywerik ne legyen a szüleinél különb"

A Törökmagyarország végéreannyit vágták "tövin" a magyart, hogy az új sarjak száalmas söperdéklett.. a legtartósabban megszállt területeken,kb aközéphegységek ferde vonaláig,a szőlőhatárig.Nor,ális magyar csakottmaradt,ahol szőlőis volt.

A söpredékmagyar már nemakart évente csak aratásmeg a párkaszálásdolgozni.

Mozaikoslett az ország:Aholszigetekben megmaradt a törzsökösmagyar,mint Hódmezővásárhely,Kecskemét Debrecen ,Szögedé

ott nem söpredékamagyar.. deapusztává vált területeken., ahol ráadásul a"szociálisták" megtanították igazán lopni..

Serény Vélemény 2021.04.22. 14:13:17

@Frick László Intézet: A török katonák magyarok voltak. (Az egri cs. c filmben.)

Jól hangzott a parancs élőben: Elvtársak! Imához!

Frick László Intézet 2021.04.22. 15:02:31

@Serény Vélemény: Jó vicc.

De a ruszkikközött volta "kirgic" arcok. Amagyarokmeg jóllakottúttörőszerűek hozzájukképest.

Hátmég ma mi lenne?:D Megnézek egy Sípoló macskakő c.filmet: tizedannyi hájfalat nincsen az akkori gyerekek között,mint ma :D

Frick László Intézet 2021.04.22. 15:03:49

@Serény Vélemény: A Vöörös Hadseregben roham előtt piátosztogattak:Ez a rész megvan a magyaroknak.
Az nem, hogy a muzsik letérdelt és imádkozott.És orvul még néhány tiszt is kalamolt maga előtt.
süti beállítások módosítása