Dr Koósa Alajos ötletére

CSÍNOM PALKÓ Bazmeg,megint FIDESZ-közelijé lett a Pöccő-partajja 34 hóggya!

CSÍNOM JANKÓ Hunnan tudod,he? Ki nyerte meg?

CSÍNOM PALKÓ Aztat mégnem tuttam ki, je-de ha megnyerte,akkor FIDESZ közeli,a fideszközelizsidó labancannyát,jaztatmegbassza!

parasztosstrofa.jpg

Csínom Palkó 38.strófa

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4016505708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.04.19. 10:03:10

A pályázaton nyertes unokaöccsének általános iskolai osztálytársa két évig kertlábi szomszédja volt a polgármester anyósának.

Különösen a szomszédságból levezetett mutyikapcsolat nagyon ötletes, mintha az emberek elég jelentős része nem utálná a szomszédját. Igazából a szomszédság könnyebben alapoz ellenszenvet, mint barátságot vagy üzleti bizalmat.

Meg hát legkésőbb az iwiw óta tudjuk, hogy Magyarországon két ismeretségi lépéssel bárki elérhető.

Frick László Intézet 2021.04.19. 10:22:14

@Dr.Koós Alajos: Ismertem egy budapesti Kaszanovát,azt mondta,hogy a műfaja számára azért kedvező a terep,mert apásztortízperc után lent az utcán ki a Körönd,Ki aLiget feléés nem találkozhatnak leleplező ismerőssel vagy azzal,akit éppen megcsalnak,majd be se fejezve ezt a mondatát elmesélte a sétáját Magyari Bélakiképzett űrhajóssal,akihez Szevasz bélám, rég láttukegymást. dumával lépett oda.

És én hányszor jártamúgy budapesten lelépek a járdáról és Cseke Katnikna meg a másik járdáról,gyorsan,hogy bosszantsam,olyan képet vágtam,mint aki nem ismeri föl.
A Ménesi úton fölfelémesélek valakinekKornis Mityu bácsiról és egyszercsakjön szembe Kornis Mityu bácsi,odaköszönök neki: "Jó napot, tanárúr!" Vissza is köszön.
Erre elképedve néz a hallgatóm:"Tanított, bazdmeg?"
"Most láttam először az életben,élőben."
"Akkormiért köszönt vissza?"
"Két oka lehet, vagy úgy volt vele,hátha tényleg tanított vagy a másik,ami TÉNYELG valóban is,nem csakimázs-szinten nagy embereknél előfordul, hogy egyszerűen azértköszönt vissza,mert köszöntek neki.

Dolgoztam olyan jellegzetes magyar kis káefténél,ahola főnök házaspár soha nemköszönt

Széles Gáborral viszont pont úgy jártam,mint Kornissal,pedig nem mondtam neki,hogy tanárúr.

Magyarországon biztsítás nélkül egy operatőrrel,négy derítőt tartóvalhárom kábelesselkétmikrofonossal,egy rendezőasszisztensével, egy kameramannal,egy operatőrrel, két pót derítő-fogóval, két scriptessel, meg nem sorolom,még a stábból 6-8 emberrel utcai jelenetet lehet forgatni a Király utcában ésa járükelők arca SEMMIT nem árulel,kétlány egy kicsit...vihhognak,de azt sem zavaróan.
süti beállítások módosítása