Az Ellenzék politikájának agytrösztje,Somogyi Zoltán szerint

Erőt kell mutatni.

Hogyannemtudjukeztmegolaniországban a hogyannemtudjukeztmegoldanilesz az erő-nek a mutatása?

 

muchachos :D

szanalmasbeszedkeptelenhebregofoskavaro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3716504786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.04.18. 09:28:41

mandiner.hu/cikk/20210413_oltasrol_logo_tanarok

továbbá meséld már el, hogyan és miért vették le a kínai egyetem ügyéről a szakembernek tekinthető fürjest, és tették rá a legundorítóbb vérebet helyette.

muachacos
na léptem :D 1-2 hónapot elsomogyizoltánozol nélkülem is :D

Frick László Intézet 2021.04.18. 12:02:57

@Coco néni: "Legundorítóbb véreb?"

Egy tudós akadémikus, akit nagyon sokszor lealázott és méghozzá párt-káderpolitikai okokból Orbán -viszont lemondani sem engedi?
Aki tud beszélni,fejből és azonnali válaszokat 1000 témában rögtönözni? Aki a vitatkozástudományi dialektika jegyében másfél órán átFEJBŐL tudná tartani az SZFE álláspontját?

Tényleg egy elvakult megveszekedett gyűlölködő vagy.

"dumcsi" :XD..pahhh...hhh:)

Frick László Intézet 2021.04.18. 12:03:37

@Coco néni: Hébe-korba,ha ránézek a Mandinerre. És most sem fogom megtenni.

Frick László Intézet 2021.04.18. 12:09:41

@Coco néni: Nem nyitok máshol ablakot itt folytatom:
Ügyesen "nem vetted föl" amit szintén mutattam:
Orbán 2010.óta 300 iskolát..mostanra már vagy 400 iskolát nem engedett bezárni.Nem a "kétkezével" hanem a...hogy kellmondani megveszekedett fene-gyűlöködő bugyborékpedagógusul? "vérebeivel"

Egy JóésIgaz valamint Gáncstalan kormányzás a Piac -ra,mint olyanra (évrőlévre kevesebb a gyerek) hagyta volna zárva az iskolákat.

Az iskolák egyházasításaKÜLÖNÖSEN a pedagógusok alját, a söpredéket,a sanyinéniket és gizibácsikat támogatja,a szemben nyálas törleszkedő,akocsmaasztalnálmeg az utolsó harcoló eszdéseszesselis leszámoló pistanéninek csinált állást.

Aloig tudják összeszedni a fogyó településeken az egyházi'ba a tanárokat.
Mutattam a fiatal söprdéket: Aki az Abigél sorozatot nézeti a gyerekekkel a refkó iskolában.

Természetesen a neked való politikaipornót,amire fotelkarfát lovagolsz, az ATV-t működtető gyülike is kapott iskolát, tudod,ATV -GYÜLIKE ahola Megkérdeztünk Orvosokat egyhatoda, Dr Komáromi ugat hetente kétszer.

Frick László Intézet 2021.04.18. 12:19:54

@Coco néni: És ha már a söpredéknél tartunk:Egy iskolában ki lesz a szakszervezetis.Mi a szakszervezet.Milyen arcok vannak a szakszervezetbe -ha felelős iskolavezetőlennél,a meghallgatás folyosójáról kiküldenéd,mit keres ott.

Gondolod, hogy egy réteg oltakozásának megszervezése, ha az a réteg KÜLÖNÖSEN hogyannemtuggyukeztmegoldani-s,bármit felvetsz, azt nézi:
hogyan nem lehet megcsinálni,hogyan lehetne nem részt venni,nem bennelenni,de áthárítani,letagadni

ilyen alja söpredéke megy el a tanári karoknak szakszervezetisnek. Az is egy jó hivatkozás a lógásra. Ez nem mandiner szöveg
EZ TAPASZTALAT
cáfold meg.

Ilyen hogyannemtudjuk ezt megoldani hangulatban vedd figyelembe azt, hogyan változik március 27-ről április 6-ra meg "egy réteg"véleménye meg oltakozási kedve.

Amikor az egész ország oltakozási hajlandósága kb 65% - és ezt ERDEMÉNY-ként ünnepli a geciváltó koala,ennyire sikerült már zavart keltenie.De ha meglenne a 70%-os átoltottság,máris 90,ha 100,akkor 120-130-asat követelnének. Meghogy mennyi abbóla szar-mert-keleti vakcina.

Oltásbarát,persze, annak a vakcinasávnak a barátja,amiből szeptemberre sem lenne meg a 60% beoltásához szükséges vakcinamennyiség.

És erre sem válaszoltál:

Politikai szolgálatos az Európai Gyógyszerügynökség:Azzal,hogy:Legalább mondja ki, hogy szar a büdös ruszki vakcina.
De mert európai bezzegállamok vizsgálói,akadémiái jónak,a svédek szuper jónak mondták?-kussolnak.

Inkább nőjön a zürzavar,az egyes tagállamokban a műbalhé, de kussol az Európai Gógyszerügynökség. A jólviselkedőországok,mint Olaszország vagy Csehország járnak a legrosszabbul.

Válaszolj: Ha a Svéd Királyi Akadémiának szuperjó a büdösruski vakcina,akkor:Kicsoda ez az ügynökség? "gyógyszer"? Nem,hanemUSA seggnyaló politikai.Amai "puskaporos"hordós helyzetben...

Amikor az Astrá-ról is legutoljára brefegtek valami dodonait?

Coco néni 2021.04.18. 13:46:23

@Frick László Intézet:
Fürjessel lehet tárgyalni, Palkovics keményvonalas. Nem mondtam,hogy hülye.

A szakszervezet - nincs, mivel diktatúrában csak látszattevékenysége lehet, ezért se ereje, se tagsága. Pontosan minden tanár érti, hogy NINCS érdekvédelem, ez nem az a rendszer, ahol lehet ilyesmi. Amúgy le vagy maradva kb 30 évvel, semmiféle kiváltság, munkaidő kedvezmény...stb nem járna vele. Lapozzál a brosurában vagy 20 oldalt előre.

A szputynyik -
telex.hu/koronavirus/2021/04/17/svedorszag-szputnyik-v-beszerzes
Jó lesz, a svédeknek,ha megvan az EU vizsgálat és engedély.
Ha vannak teszteredmények. És tudod honnan lesznek teszteredmények? A magyar lakosságból, mert itthon kísérleti fázisban oltanak vele. És azt meséld már el, miért nem küldték át pl. a szlovákoknak a teljes dokumentációt, és itthon miért is kell MINDEN szállítmányt külön bevizsgálni. Senki sem mondja,hogy rossz. NIncs róla info. Lehet, hogy a legjobb, de az oroszok nem adták ki a saját eredményeiket.
Vakcinamennyiség - tetszettek volna pl. modernából többet rendelni, ja, az "drága" volt, értsd fele annyiba kerül, mint a kínai.
És az említett plusz egymillió pfizerről, amit vállalt most a gyártó - valahogy arról is mélyen kuss van itthon.
index.hu/belfold/2021/04/17/koronavirus-vakcina-pfizer/

valahogy erről mélyen hallgatnak.

Ja, a mandinerbe nem nézel bele. Azok is TI vagytok. Ne fordulj el, állj bele, a geci egyik bástyája, ráadásul nem is a félfogsoros gyagyáknak szánt ripost, hanem a "polgári" vonulat. EZEK vagytok ti. ÍGY ÍRTOK TI. Ennek vagy a híve és elszánt védelmezője, KohánMátyáskának.
Na, tényleg zárjuk le, semmi értelme, te őrjönve tombolsz, "szakszervezet" meg hasonlók. A geci belerúgott többszázezer tanárba, és az teljes propcsigépezetet ránk vezényelte. Ne hazudozz, ne terelj, erről beszélj. Ja, erről csak hazudozni tudnál PS szinvonalon, meg mandinert színvonalomn, meg GG sajtótáj szinvonalon.

Coco néni 2021.04.18. 13:48:55

@Frick László Intézet: Az Abigélt minden gyerekkel meg kéne nézetni. Többet tanulna belőle, mint a lexikális és tökfelesleges tananyagból. Jobban értené belőle azt a kort, jobban értené belőle az emberi kapcsolatokat. Zseniális az Abigél.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.18. 14:39:22

@Coco néni: Tehát azzal leszállítja az időarányosan ígért vakcinamennyiség felét. Május végére 4.4 millót kellene kapjunk szerződés szerint. Nincs ezen mit mentegetni, teljes bukás az uniós vakcinaprogram, globálisan írta le magát az EU.

"“This has been catastrophic for the reputation of the European Union,” said Mark Leonard, the director of the European Council on Foreign Relations."

www.nytimes.com/2021/04/02/world/europe/europe-coronavirus-vaccine.html

Fejlett Nyugat :D

twitter.com/spignal/status/1376986828746674182/photo/1

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.18. 15:06:22

Megvagyok rémülve a szputnyik első adagja bennem pályára állt, most akkor mind meghalok, somogyiúr ereje valami horngabori kiegyezés, a jobb a z náci és mindent ellop az jók és igazalk a kígyóbőr táskába hordják a tanút és a bizonyosságot mint kocka

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.18. 16:44:01

@Wildhunt: az is lehetne, ha építő lenne, de azok megkövesrdeztek mint a struktúràjúk

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.18. 16:46:21

Fudanról is várnék valami észbontót

Coco néni 2021.04.18. 17:52:57

@Frick László Intézet:

24.hu/kulfold/2021/04/18/svajc-teve-alapitvany-kiszervezes/

szemétagymosott svájcigecimédiajógyerek
te mondd,ennek a somogyinak már a svájci közszolgálati tévénél is erős kapcsolatai vannak?
vagy a geccóka már annyira lop. hogy hegyen innen, völgyön túl is jó téma, annyira durva
ELVESZTI KÖZPÉNZ JELLEGÉT

na, pá bogárkák
egy szép, klasszikus idézettel megyek szabira

...mert vétkesek közt cinkos aki néma.
Atyajafiáért számot ad a testvér:
nincs mód nem menni ahova te küldtél.
Csakhogy a gonosz fittyet hány a jóra...."

Hogy miért vagy te PS?
a témaválasztás miatt. Baszogatod somogyit, aki egy duplanullás niemand.
Közben meg szétlopják az országot, arról egy kurva szó nincs itt.
vétkesek közt...
out of office pár hétre
Nézd meg a kuponoldalt, hátha van Grázba kedvezmény, szerintem elmeséled, hogy álltál a női sloziban és striguláztál, már kapod is a helyed :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.18. 18:15:41

@csillagkúll: "Fudan Egyetem sanghaji székhelyű egyetem, amelyet Kína egyik legrangosabb egyetemeként tartják számon,[1] de világszinten is az élvonalban jegyzik. A QS World University Ranking szerint 2021-ben a világ 34. legjobb egyetemének számít,[2], míg Ázsiában 6. helyet, Kínában pedig 3. helyet foglal el a rangsorban.[3] A Fudan számos nemzetközi programban részt vesz más, magas rangú intézmények partnereként. Sokan emlegetik egyik előnyeként, hogy a falai között zajló oktatási és kutatási tevékenységekbe - bár az intézmény alapokiratában egyértelműen szerepel a Kínai Kommunista Párt iránti elköteleződés, amelyet számos intézkedés is tükröz[4] - a kínai kommunista pártvezetés közvetlenül nem szól bele.[5] "

Wikipédia

Wildhunt 2021.04.19. 00:18:07

@csillagkúll: Akkor nem jött át. Amaz ominózus fakockára gondoltam mellyel egy jó és igaz azt kívánta bizonyítani, hogy az orosz metrókocsi deszar. A nácidiktatúra meg szabotázs miatt NEM csukta le.

Frick László Intézet 2021.04.19. 05:42:11

@csillagkúll: Nem. A hamispárhuzamgyártás olyan,mint amikor hülyegyerekkoromban kaptamNyugat-Németországból egymarék marokkó pálcikát.

Csak én hatévesen még nemjártottam hamispárhuzamokataz éppen párhuzamban állópálycikáklyahivatkozva. Viszont Munk Veronikát ezért fizetik[->FIDESZ közeli zsidók]
Rostás Dzsenifert nem fizetik.Kapegy apartmanot Bad Reichenhall-ban,annyi vágott ződet,ami belefér,danyontot eszik reggelire,ugye a katolikus Freystaat Bayern [ez olyn,mint nálunka Nammamarószágmatrica, csak a bajorKárpátiát Alpenschwarzi-nak híjják] ... mosatnak rájuk,jaa danyont,szóvalegész Bajorországban egy kibaszottoroszkrémtortát nemkaphatni,viszontmindenféle nagyonkrémesés holland gyárigumikutyaízőeprek,azok vannak.Telikád vizeket lehet elfürödni,fodrász kozmetikaésminden. Egy jurócent sokazonban,fizetés annyi sincsen.

Nagyon sokidős bajor házaspár,aki Dzsenifertmeg Belyoncé-t kéri,azt hiszik,hogy aztán a lyányoknak lehetne dugogatni külön kápét. Olyan is van,hogy csaka néni kériőket,mertjátszik a Bayern valakivel,pla geciLeverkusen-nel. ahola Ford gyártatja a japán Mazdát.Alyányok önként adjákodarögtön az összespízëket Fírëg-nek.El tudod te azt képzelni,hogy egy vidékivároskörtisz alakújamilyen ember lehet, ha már a többi körtisz is a Fírëg nevet adja neki? A lyányokolyanok,minta krisnás bakták,gyűjtik a pízëket,dekinevetik.

De most beszéljünk a fizettségről.Minden hónapban van szabadság,mertbár Azokon A Napokon különösen igénylik egyes bajor katolikus nénika szolgáltatásaikat ésnéha az Otati is beszáll,alegeslegnehezebb napokon hazaszáguldanak velük,természetesen akörtiszeknek van ízlése és az ilyesmire nem az ódikocsit (amirőlmár beszéltem) veszik igénybe.

A zelcéddé tévve kiemelkedhet a kosárból,meg széltiben islehetnek animáliák,a lényeg az, hogy ne essen le a kosárról,ami leesik,az nemér.

Ez a fizetség,a Kamingam: Mán az utcában a purgyék,amikor a cssicskakocsi befurdú,rohannak és akkor a Királynők szórják a szóróajándékokat. Igen, danyontokat is. Leesik,fölpukkad?- nincsen annak még attól semmi baja.

Az elcédé tévve lesz a píz,mert pízët níkűl nemlëhet hazája menni-je.

Van a magyarember,aki adja a pízëket az ilyesmiért.

De más nap már a munka,híjják valamelyik sógorgyereket,hogy vigye ki őket a főssőparkolóba. A munkamánia. Ez olyaan,mint amikor a Brucevillisz kis- az USAárszínvonalához mérten szinte nullaköltségvetésűSundance Instituepályázatipénzes filmekben annyi gázsinakír alája,hogy ne basszákkimégse a színész szakszervezetből,de azzalalendülettelmár aláis írta, hogy producerés ezt az összeget a filmbe bele is fekteti.

Mariah Carey meg Lenny Krawitz példáulmármajdnemvisszaszedték a pénzüket 2009.óta a Percious-A boldogságára c. szociohorror filmjükért. Azért lett ki annyiból,12millióUSDésmár 9-et vissza is szedtek12év alatt,mertMariah Carey játsza a tanítónőt,Lenny meg a jóakaratú felvilágossult szociális érzékeny négert.

Ban olyan,hogy -12fok van és Dzsenifer anyja a bátyjátkűdi a lyányokért, hogy fejezzék be,inkább vesz fölkamatospénzt [tidod,a TASZ az ilyen bankároknak szerzett most kurvasokpénzt,amiből a kiadottpénzeiket visszaszedték,a TASZ jóvoltából Gyöngyöspatán] csak ne csináljákmár,mert felfáznakmég.

Dzsenifer osztán ráír az anyjára, hogy Mánem :D

Éjfélkor aztán dudál Fírëg,menni kell vissza Nímëtbe -tudod,a sohamárok.

Frick László Intézet 2021.04.19. 06:09:21

@Szorgalmas Gyémánt: @csillagkúll:

Én ott kezdeném, hogykínai szülőpár utazik a vonaton.Ehhez ismerni kéneKínában a munkaidőket,afizikaiálománynak havonta 1 vagy 2 szabadnapja van.Ez az oka annak,hogy Kínában a kevésegyke ellenéreminden nap van lakodalom,mert akínailakodalom3 napos,olyan hosszúhétvége meg csak Holdújévkor van,amikor ki az a hülye,aki lakadllmaz,még a Belga Söröző,amiben az év 358napján a két tulaj unalmában karajokézik,is dugig van.

A kis büdöskínai kommunistapurgyé mellett alszanak a szülők -a banki szférában minden vasárnapdélután szabad.

A nagyberuházások,pla 300Km/h gyorsvasúthálózat építése 42307km-ről 44444 km-re... olyasmi,amikormég az építésvezetőfőmérnök is egyfolytában dolgozik 60 napot,hát a fizikaiak.

Szóvala szülők alszanak a vonaton,a 6 éves gyerek pedig játszik,végigaz 1200 km-evonatúton, vagyis 5 órahosszán át.

Tudjuk azt, hogy zseni csak az a gyereklehet,aki nem szobatiszta 7 éves korában és csaak 8 évesen iskolaérett,annyira autisztikus. Valamint transznemű,de az Állam finanszírozza a 12évesek nemváltóműtétjeit, ha a szülőkis belegyeznek,ez jogállamiságkérdése,az elsőlépésben a szülőfőlega rendszertelen alvás,az összevissza táplálkozás,a hetente egyszer fürdés (mert az egy elavult balkániokkulthülyeség,hogy a babafürdetés,az nempuszta tisztálkodás,hanem szülő+gyerek szertartás..ez a baj,a babonás hülyeségekés pazarolják Földünk Kincsét, az ivóvizet, ugyeegy kiló fejéett holland gyárisertéshús előállításához kb 1 köbméter vizet kell számolni,míg Borzanáriában van olyan tanya,ahol a pocsolyábólszürcsöli fela borzalmasállatkínzó,erdőben makkotkénytelen ennisertéshúsliszt helyett a sertés,dea balkánimarhák sorsa a legszörnyűbb,ugyanis egyáltalán nemkaphatnakállati fehérjét,pl marhaport,mint a jogállamokban.

Ebbőlis látjuk,hogy a sokkiskomonista kínaipurgyébólsoha az életben nemlehet semmi.Már egyévesen szobatisztaés257 szótagbóláll a szókincse.

Kína annyirra elmaradott,hogy még a pontrendszerűket is Japántólmásolták el a 2000-es évek elején.

Amikor egy kis kínaikomonista megszületik,az apjafogja,leteszi az életét,nagy levegőt vesz és felteszi arra, hogy a kis büdöskomonista kölyke a titkosszolgálat valamelyikegyetemén végezze,hogy majd kémlehesen valahola világon.

Tudjátok,mennyire nemérdekelneka számok,Kínában a 10000,az többmint szám,ezt a számot választom,legyen ez az egyikfőbb egyetemre a bejutásminimumpontszáma.

Aspkkis kommunista agymostt gyerek,amikor hazajön az iskolából8 óra tanulás után,a szülőkmég dolgoznak,Peking,az nemKína,ott az az Esti Csúcsforgalom,ami Budapesten 1540-kor kezdődik, 20-22óra körül tombol. Kínában akkora a diktatúrameg az elnyomás,hogy egy 6 éves gyereket a jogállamiatlanságban akárfelügyelet nélkülhagyhatnak a szülők,fogja a rizsfőzúőt,mos bele rizsát,beledog pár szárított húskockát.Kína annyira a középkorban él, hogy az összes büdöskozervhúsukatexportálják,mert a sámánisztikus babonáskínai kuruzslástan szerint a konzervek meg ilyesmik tartósítóanyagokat tartalmaznak.meg is nézhetitek, egy fejlett európai hullamég milyen fitt 7 naposan, az elavultkínai elkezd rohadni már 3 naposan.

Na,és az a lényeg, hogya japánokmeg a náci Poroszországbóllopták a pontrendszerűket.

Tegyük fel, hogy a kis komunista sárgapurgyéjól tanul1-2-ban akkor máris lesz 240 pontja. Már csak 9760 pontot kéne gyűjtenie.De az anyukája.. tudjátok,milyenek akomonisták,félelemben élnek,állandóan a kezükön tördelik az ujjaikat félelműkben, hogy mire a gyerek 20éves lesz,addigra 11780-ra viszi föl a ponthatárt a Csing Huá-baan.. és örülhet, ha bejut a Jiao Tong (teknősről elnevezni egyetemet..ezek a babonások, basszátokmeg :D )

FFWD

..leérettségizett a kölyökéshiába tette ki érette apja-anyja a lekétis a kis rohadékja csaak 9438 pontot gyűjtött,miközben a Csing Huá-ramár 12000 pont kell.A kínaikommunista diktatúra beleavatkozik az emberekéletébe,ezért,azoknakakisifjúkomcsi sárgáknak,akiknek van 9600 pontja,bejuthatnak egy Ingyenes Állami Egyetemi Előkészítőre. Aholnekifuthatnak a 12000 pontnak.

Természetesen a zsírgazdagokmeg a kommunista káderek gyerekeiott is kövér,szeplősslángosflű hülyék,akiknek a gazdag szülei befizetnek arra a fizetős magán előkészítőre,ami feltornássza a pontszámaikat 9600-ra,hogy bejuthassanak az Ingyenes Állami Előkészítőre.

A teljesengazdagon, ha a hülyegyereküknek csak 8000 pontja van ( ha átszámítjuk,6600-zalbe lehet jutni a Harvardra,kivéve, ha CIA ösztöndíjas az ember,mint Princz Dániel,akkor ugyanis csak bejut és kész)
A kínai felső 1270000 fogja és a kölykeit befizeti valamilyen európai egyetemrepl a Stanfordra vagy az UCLA is szóba jöhet. Amunkásosztály tagjai a KualaLumpur-i Sun egyetemre szokták befizetni a gyereket,kb fele annyiba kerül€-ban,mint a Bécsi Amerikai Egyetem, csak a Sun diplomája nemamerikai értelembe vett diploma,hanem el is szoktákfogadni. (A kualai Sun egyébként eg jellegzetes maláj kínaihypermillirdos bácsi hobbija,affélelelkiismereti dolga,mint Gyuribácsinaka civilszervezetei)

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.19. 07:36:25

@csillagkúll: Mi lehet az USA ügynökeinek a gondja az USA riválisának térnyerésével?

Frick László Intézet 2021.04.19. 09:27:09

@csillagkúll: @Szorgalmas Gyémánt:

Az USA olyan XX.századi konstruktőrök versenyét hirdette meg,amit mamár ki sem szar le,mert a kaki isértéékesebb meg biobb annál.

Az USA meghirdette,hogy készen áll ebben a versenyben átvenni a vezetést, csakhogy a Globális Spekulalizmusban a fegyverkezés,diplomaták kiutasítása,szankciókés embargók nonszenszbe számítanak.

Haminden kontinensen vannak tag-konszernjeim és csakKínában a 4 alaptípusú vállalati formám (állami, rejtettállami-magán magán-magán és csakmagán ) Akkormit ér az embargópolitika.

Az USA szankciópolitikájábanminden 478-ik szakncióra, ha még valamit reagál más.Az oroszokpl most a csehek seggnyalásán berágva válaszoltak a diplomácia szokásai szerint,deplegyébkéntoda se fittyentenek.

Ha az USA hadihajóinak a Fekete tengeren csak 2015ótamegtett tengerimérföldjeit összeadjuk, akkor körbeérik kétszer a Földet,míg plha az orosz flotta,mint tegnap is,kihajózik a Fekete tengerre,akkor háborúsveszélykonfliktuskéntélőzi a CNN

azt nem élőzi, hogy az USA fekete tengeri demonstrációjára hány cm szarkolbászt se nyomtak a részeges orosz admirálisok se...
süti beállítások módosítása