"Tizenötezer píz beszílek,húszezerír aszondom,amit hallani akartok!"

/RostásKároly a fókuszoknakmeg a  mátékrisztináknak 1998-1999./

A Geciváltó Szivárványok oltásbarátnak kommunikálván magukat valójában a túl jó átoltottsgi statisztikák javításán fáradoznak.

Minél több emberrel sikerül visszautasíttatni az
KELETI EZ VESZÉLYES

vakcinákat és csak a Pfizer-Moderná-ra koncentráltatni, annál későbben lesz meg mindig az átoltottságnak az foka,amihe zmég rálehet követelni további 2 milliót.

Például

10millió ember megkapta már a második adagot is?

Bezzegisztánban már a 3-ik adagot oltják

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/5959aeef05c7852ec46f99ae54264dbf.jpg

AZ USÁBAN A MÉLYSZEGÉNYEKET ÉS AZ INDIÁNOKAT MEG AZ ESZKIMÓKAT A 3-ikkal Oltják!

Megkérdeztük

a 42éves, de 78-nak látszó

Rostás Karcsi bácsit és még nem is hallott az oltásról

/ATV Hiradó 2021.augusztus 14./

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8816501740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.15. 11:00:16

mostmár érthető, hogy márnem nyiltan oltásellenesek

Serény Vélemény 2021.04.15. 12:02:32

@csillagkúll: Csák hogy magamat idézzem: "Nem kell a jóoldalnak oltásellenesnek lennie explicit módon. Elég, ha az őket felnyaló sajt munkásság folyamatosan bomlasztja a társadalmat az oltásokra vonatkozó féligazságokkal, hazugságokkal, dezinformációkkal, és minden egyébbel, ami a csövön kifér."

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.15. 14:12:09

@Serény Vélemény: ja, erre van egy nagyon jó példa, mikor vuhanban elkezdődött a járvány, már a kormány töketlenségét hangoztatták, aztán amikor valóban beütött, megkérdezték, van e , és még a who pandémiás megjegyzését nem is emlitem,

szerintem nagyon is ismerik olvasóik értelmi és érzelmi állapotát.

Frick László Intézet 2021.04.15. 15:00:34

@csillagkúll: Sőt: Azt látom, hogy már a seggszájgépben sem hisznek. 2010-2014körülmég az index alapfelszereltsége volt a seggszájgép,ma márarra szarnak, hogy hátha az ellenségnek lenne.

Egyébként a rekordot Donáth Anna tartja,aki egy hétfői nap dicsekedett azzal, hogy rendszeresen szkájpol Jourovával ,de másnap, kedden meg nagyarccalvisszakérdezett,hogy tán azt hiszi valaki, hogy ő szkájpol Jourovával,szerintem ezzel Annácska beállította a rekordot.

Frick László Intézet 2021.04.15. 15:04:49

@csillagkúll: Vuhan idején pontúgy voltam,mint Duda bácsi: Nem tudtam elhinni, hogy Európa amire lesz mára képes.

Vuhan idején megadtam magam a dél-kelet-ázsiában összeszedett utóíitéleteimnek,miszerint az ausztrálnál undorítóbb fehér faji civilizátor büszke idióta nincsen.

Hát van.Európában.Bárnem zárhatóki, hogy az Európai Gyógyszerügynökségen dolgoznak ausztrál meg tasmán vendégmunkások. Csakaz a kérdés,kiknek a javára.

Frick László Intézet 2021.04.15. 19:28:52

@csillagkúll: Tkp akkor húztam fel a Jenki Zászlót és a Naggyá Tett Amerika indulóját,a Google Bitch Americá-t Frank Zappa fésűre és selyempapírra szőtt átiratában,amikor megláttam, hogy az állampolgáraival annyira gondoskodó USA hazarendeli az USA gógyszeripari központjából, Vuhanból a dolgozóit a koronavírussal. Természetesen napokon belüla német gépipar vuhani fellegváraibóla németeket rendelték haza a koronavírussal. Olaszokat,satöbbiket.

Aztán a többezer indiait -Azért 1,36 Mrd ember lefertőzéséhez kellett is az a 20-30000 ember Vuhanbólmeg a tartományból.

Aztán eljött a tavaly Karácsony a Londoni Mutánssal és együtt zokogtam a Retek Hiradó nézőivel,annyira sajnáltuk az angilaliz ósohamárpkat,akik jöttek VOLNA4!4!!4 csak haza az új mutánssal és másfélórát kellett a Wizzair, azaz a Geci miatt várakozniuk Prágában,ahelyett,hogy már a Liszt ferenc-en lehellték volna széjjel a bezzeg angol fejlettvírust.
süti beállítások módosítása