"Soha ne húzd el egy magányos nő ágyát a faltól!"

/költöztető trägerek kódexe,Első Fejezet 3. bekezdés/

Van a nőiagyvelőnek egy művelete,a nemodagondolás. Valami..gusztustalan, gyorsan koveszi/leveszi,kis szimat és begyűri azágyikómeg a falvédőközé,plimm be egy teszkószatyorva és az edények közé, rátesz egy fedőt éslefújjalégfrisítővel,a biztonság kedvéértlevágja a fejét bicskávalésmáshová dobja,de a kutya utána viszi a fejet a buliba,aholtovább táncol.

Szerintemte is enneka nemodagondolásnaklehetsz az áldozata,én azonban nem nőből vagyok,ezértPONTOSAN emlékszem a NYITNIKÉK korszakára és hogy a pedagógusokmeg a pedgaógus szakszervezetek miket huhogtak.

Volt egy váltás,ahogy tavaly atúlkorán kiharcolt iskolabezárás hétfőjénHÉTFŐN már az ndex arrólírt,hogy mert otthon maradnak,kibasszák a szülőket az állásukból. Elvileg két hetet azértillett volna ezzel az uszítássalvárni,denem tudtak várni,HÉTFŐN már azt kellettt hinteni, hogy az iskolabezárás (Amit pénteken Sanyinéni GŐVETELLETT!44!4) miatt a szülőketkibasszák és veszélyben az érettségi.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2416497130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása