gróf Coco Lujzának,lavvaaaa

Gulyás Gergely nem csak azért vezet 1207:43-ra az újságírókkal (mínusz az OrbánProp szánalmas alákérdezői,azt nem vesszük most figyelembe...) szemben,mert néha igaza is van. hanem azért, mert az újságírók azt csinálják,mint , Kálmán Olga vagy Litauszky: Vagy a Magyar Hang. Vagy az Azonnali vagy a  444.Nem is sorolom,  24nem tesz ki féltucatot.

idorablofasz2020-10-22_kormanyinfo.jpg

Megsemmisítő jellegű felolvasott kérdés -Olgabácsi kateg'

Előre nagy pofával számonkérően beülnek azzal, hogy most ők egy akkorát fognak ütni, hogy Gulyás (aki kb 10-15 kilót fogyott,már ki az öltönyeiből...) beszarik.

És EMIATT Gulyás egy bicikli- vagy macicsellel a falnak is vezeti őket. Nem azért,mert Gulyás Gergely akkora nagy cseles..ez csak a Kálmán Olga Szindróma. És mint Kálmán Olga

:Már koppant a falon,a saját elánjától,de nem korrigál:

Mert fejből rögtönözni nem képes. Az van,megsemmisítő, amit előre felírt és...akkor...jöjjön az a következő kérdése, ami az első megsemmisülésétől okafogyott.nem baj. meg van írva, fel is olvassa...Kapott időt,teljen akkor...

KIGONDOLTAM!ozott otthon egy megsemmisítőnek kigondolt kérdést, azzal tudja folytatni.ÉS ezért megint csak a falnak vezeti Gulyás.

Ez megy a kormányinfókon.


Csakpersze Olgibácsi,amikor hazagyön, ezzel a szerkikében nem dicsekszik

- ki a szent szar néz kormányinfo-t?

Az olyan mazochisták,mint Botos Tamás.

ÉS mert nem néz kormnányinfo-kat, honnan is tudhatná   ? -hát:elolvassa az újságból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr716497230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.04.11. 10:41:46

Miről beszélünk? Azokról a kormányinfokról meg apacs és siroki tájékoztatókról, ahol totemoszlopra tűzik azt az 1-2 kérdést, amit a seggnyalonc nevében előre megír habonyárpi?
"kérdésekkel provokál"
meséld már el, hogy az utóbbi egy évben kormányoldalról BÁRKi akár szóban, vagy akár irásban mikor adott tényleges választ olyan kérdésre, amit nem saját maguk tettek fel saját maguknak,

két verzió van
1. NEM lehet kérdezni- amin még az olasz meg lengyel populista is megdöbbent, várta a kérdéseket
2. Lehet kérdezni, de minek, mert előre megvan a válasz
GYURCSÁNY meg öszödibeszéd, halálbaloldal és gyilkosbrüsszel
érdemi választ mikor hallottál utoljára kormányoldalról?
van kb ötféle sablon, a nyuszis, a virágosszivecskés, stb...ezek mennek, GG-nek vagy bárki kormányoldalinak már csak színezni kell, hogy ma szürke legyen a nyuszi vagy barna.

Serény Vélemény 2021.04.11. 11:06:42

@Coco néni: Minek válaszolni? Ha a válasz igen, akkor azért van diktatúra, ha a válasz nem, akkor meg azért.

Coco néni 2021.04.11. 11:32:24

@Serény Vélemény: nem, diktatúra pontosan azért van, mert NEM lehet kérdezni.
"kérdésekkel provokál" :DDD
és ezt a saját 3.birodalomtípusú propcsigépezetetek írta ki, mondta be.Így, szó szerint. És szerinted ez rendben van, mert gyúrcsány.

Serény Vélemény 2021.04.11. 11:49:44

@Coco néni: Az öncsalás a Dudi által csak "picsatársadalomnak" nevezett mai enber egyik fontos alappillére.

A diktatúra azt jelenti, hogy nincs szabadság. Hogy például Orbán Viktorról nem gondolhatod azt, hogy valamit jól csinált. Mert ha azt gondolod, akkor már jön a stempli és a kirekesztés és a virtuális vagy valóságos koncentrációs tábor.

Érted?

Coco néni 2021.04.11. 12:01:26

@Serény Vélemény: próbálj meg egy átlagos orbánhívővel beszélgetni mondjuk pofakönyvben
kőőőőtözzééééél el az óóóórszágbóóól ha te ezt így gondolod
mutass egy MINIMÁLIS megengedést kormányoldalról bármilyen kérdésben
nem azt mondom, hogy igazat adni a másik félnek, csak egy minimális megengedést. EGYET mutass úgy, hogy ne bőgjön fel a százmilliárdokból fenntartott propcsigép,hogy szemétaljas hazaáruló.
Akkor van szabadság?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.11. 12:08:07

Akkor mostmár kijelenthetjük hogy hárvány van?

Serény Vélemény 2021.04.11. 12:51:50

@Coco néni: 1 bit. 0=nem, 1=igen.

Én nem egy bites vagyok. attól még hogy bőgnek a kormányoldali propsajtosok, attól még ezek tényleg hazaárulók.

NEKEM van szabadságom arra, hogy kritizáljam a kormányt, és arra is, hogy egyetértsek bármivel, amit csinál, és amivel egyetértek.
Pl. én zárva tartanám az iskolákat, mert amíg a gyerek otthon van, addig _nekem_ jó.
De.
Értem, hogy vannak egy csomóan, akik nagyon nyomorultul élnek amiatt, mert a pandémiás időszakban nem tudnak dolgozni.

És teljesen egyetértek azzal, hogy keleti vakcinákat is beszereztek akkor, amikor még nem volt teljesen világos, hogy az eu töktelensége miatt nem lesz elég nyugati vakcina. IDŐBEN.

"Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 2 835 894 fő, közülük 1 197 685 fő már a második oltását is megkapta. 6296 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 720 164 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma."

Az igazi info az lenne, ha azt a diagramot is láthatnánk, ami a beoltott emberek szervezetében kialakult védettséget vetíti előre. Ui nekem 92%-os védettségem kb április 29-én lesz.

Önmagában ez a 2,8 millió beoltott ember kormányzati siker is, és egy kicsit felhabosított kommunikáció is. Nem igaz az, hogy csak kormányzati sikerpropaganda, mert tényleg siker is.

vektortér 2021.04.11. 13:40:06

@csillagkúll:
#provokatívkérdések Müller Cecília ódivatú öltözékéhez.

Frick László Intézet 2021.04.11. 18:24:39

@csillagkúll: Annak idején kinevettem( 28 évvel ezelőtt...) KornisMityu bácsit,mertminden (akkor mégszűrnyűűűű PálfyGé-s ,zebracsíkosan Stefkával hiradókat VHS kazettákra vett föl.Esti Egyelegeket.
Ma viszont tudnékmitkimazsolázni a gyűjteményéből, ha méglenne mivellejátszani.

Állítólag már digitálisan már "fent van" minden papír sajtótermék-azokat ismazsoláznám.

Sokan nem akarnák azt látni.

A hárványról isérdemeslett volna naplózni,amilyen szakaszban még az ellenzék szerint már.

Vagy amit elmlítettem,Coco néninek, hogy PÉNTEKEN Sanyinénikövetelte az iskolák bezárását,a potrohás hirtelen bezárta (az ő két debrecenikóbászujjas zsírossával, jazzzal-a-ja) ) az iskolákat és az index,mint a hülyekomboj,hétfőhajnalban minden tárat kilőtt azzal,hogy MOST (=NOW) basszák kifelé a szülőket a munkahelyeikről,akik az otthonbazárt gyerek miatt nem mehetnek be dógozni.

Frick László Intézet 2021.04.11. 18:30:42

@Coco néni: Nemnem.Azokrólakormányinfókról beszélünk,amikgulyásgergelyesekésa sajtóeléjükülhet.Ami azt jelenti,hogyülaz újságíró,főkeg, ha akkora beképzelt nagy pofája van,mint Haszán Zoltánnak a 444-tőlés..nemiskészülkérdésekkel.Kéne is,magátólis,plnekemolyan kb 47 kérdésemlenne hirtelen GG-hez.Másrészt Haszán fogadja a lepattanókat ésamikorsorrakerül, visszabassza Gulyásnak.

Deilyesmik nemtörténtek.Mindenkimerejűlolvasta a papírjárról,mint valami Heti hetesben a hatnapja pálló abárolt "azonnali vicces válaszát" amit ráadásulTeddybácsi cenzúrázott mégdélután.

Iee ezekrőla kormányinfókról van szó,amikélesek..

Alákérdezés:Agoplvonalon volt a labda, gulyásnak csak be kellett volna négykézlábból az orrával tolnia a vonalról,és fogta,kirúgta a stadionból is azzal, hogy most a járvánnyal foglalkoznak.

De-mint említettem-az alákérdezéseket nem számolom.

Most komolyan.Ha te lehetőséget kapsz. Hogy a nálad nyilvánvalóan ostobább Gulyásssal,hiszen fidesznyik, tehát hülye és te meg a Helikópáter. Otthon..íro dössze a kérdéseidet...és...nem tudod fejből megkérdezni,mi érdekel?

Frick László Intézet 2021.04.11. 18:32:43

@Coco néni: Mivel is "szebb" ez az orbánhívő a pofakönyvben,mint az ATV Fórum 60 éve adózó 1947-ben született 75 éves embere?...és..Fiatalabb?

Vagy nálad,aki "asztirtaaa az újjjjsááááááág!" Lúúújzaa vagy.

Frick László Intézet 2021.04.11. 18:38:34

@csillagkúll: @vektortér: Mindig külön figyelek Müller Cecília outfitjére.Amikor megláttam, hogy a feszületet kiteszi,azonnaltudtam,hogy Pápai Gábor színvonalósaskabaréjóskák lecsapnakrá.CSak..azt hittem még az első hullámban.

Amúgy van pár Szöszy Fashion-ös cucca is.

Most már a 90-eséveka retro, nagy divat a retrokosztümös film(erre gyúrtaka veteránautónepperekaz elmúlt 20 évben...)

Cili néninek ráadásul a haja pont az,ami a korosztályabéli kínai nőknél is divat. Az 1986-os lánykoruk óta.

Kínában a kőkorszak az 1986-ig tart.Az akkori filmekbe digitálisan akkora karistokat tesznek bele,mint BódyGábor az Amerikai anzixba.

Az,ami Magyarországon a nyalka kurucság vagy az Egri csillagok Várkonyi Zoltán rendezésében ,Kínában a 80-asévek,a papa megvásárolt egy használt,volt állami Santanát 400000 km-rel 67000 Yüanért.

Frick László Intézet 2021.04.11. 18:42:11

@Coco néni: Van egy kis baj a hazaárulással, csak annyi,hogy azt ki nem szarja le, hogy hazaárulók.hazaárulók a Nagy hannibalSzótárszerint is.Nézd meg az osztrákbelpolitikát és:Ott nincsenekilyen emberek.

Sokszormondtammár, csakárulkodjanak.

A hazaárulóinkkaltöbba baj,az, hogy Európai Egyesült Államokrólpapolnak
(aminekén,ugye,a köcsög bunkóésbuta fidesznyika híve vagyok egyébként,szeretnémésmegszavaznám) szóvala hazaárulóink az Egyesült Európai híveinekpapoljákmagukat, de Európa árulói. Az Úniót áruljákel,miközben a szájukkalmi9ket mondanak: aközbven a tetteikkel. Megemésztő Gyomorzsákjai az Európai Összefogásnak.

Wildhunt 2021.04.11. 22:09:11

@Frick László Intézet: én megszavaznám HA úgy lenne Egyesült Államok mint az amerikai. Elektorokkal, képviselettel, egymás törvénykezésébe és gazdaságába nem belepofázással. De ez a verzió még nem merült fel.

Wildhunt 2021.04.11. 22:41:09

@vektortér: nem igazán. A jelenleginél jobb lenne.

Frick László Intézet 2021.04.12. 04:52:42

@Wildhunt: Nem @vektortér: -barátunk,nem vicc,hanempompáspéldája az OrbánPropkétközfillért nemérőostobaságára.

Az Európai Egyesült Államok egy olyan cucc,amit Európa egyik ellensége DUMÁL. Ilyen esetben nemellenkezni kella dologgal,egyszerűen csak fogod és elkezded komolyan venni:

-Californiaállam a Szövetséi Sávokban nemkülönb,mint Arizona vagy Maine. Mindenki tudja,hogy egyes államokfejlettebbek,de olyan nemlehet,ami viszont az Ónijóban általános, hogy vannak teljes jogútagállamokmeg nemigaziak.Kétsebességes?-az az EurópaiÚnió. Jogállamiság? -Jog-Európaiság nincsen, hiszen Franciaországnakmióta már 3% fölött tartósan az államháztartási hiánya és kitérdekel? Bezzegisztán bezzeg! -Elmaradisztánt?-azt azonnalelkapná e témában is.Mutattammára francia cigányok helyzetét,mondjukmost Provance-t nagyjábólotthagyták,részben a Benelux-államokat boldogítják,részben Párizst és környékét.Jogállamiság?-2010-ben vasúton paterolták haza a román cigányokat Romániába.

Az USA..mint szövetséghagyja is élniéskülön-járni a tagállamait.

Mindegy,alényeget remélemértetted.
@Coco néni: gúnyolódik azon,hogy sima hazaárulkodókat,nyomorult,szánamaspicsákat,mint Donáth Anna,aki hétfőn azzal dicsekszik,hogy állandókapcsolatban van Jourovával,kedden meg nagy pofávalvisszavág,mit gondolnak?hogy ő állandó kapcsolatban áll Jourovával?

Az Egyesült Államokszövetségi szintű eljárást indítana olyasmiért,amit külföldön viszont a demokrácia fejlesztése címén támogat.Közvetettentámogatja,mertakongresszusi támogatást átcimkézik "civil"-nek.

Az Európai ÚniónaknemOrbán az ellensége, hanem Donáth Anna meg akiknek ő a kis pincsikutyája.

Teljesen világos az Arab Tavasz óta, hogy az USA főcélja Európaanarchába döntéseazzal, hogy majd akkora régi barátmegsegíti (haszonnal)Nemis titok,hogy az Új Európai Haderőhöz amerikai hitelekből kellene amerikai fegyvereket vásárolni.Ehhez persze kéne háborús veszély is,ehhez meg ellenségképet gyártani.Ki annyira ostoba,hpgy nemlátja az USA XX.századi ócska móccereit az ilyesmiben?

Az Arab Tavasz után azonnalEurópaKonferenciátkellett volnaa összehívni,mert egy ilyen fórum Únió-és Únión Kívüliek azonnali-állandó konzultációját teszi lehetővé.

Frick László Intézet 2021.04.12. 04:54:23

@Coco néni: Bevizsgálás:Az un "Európai Gyógyszerügynökség" kiknekdolgozik?Az Astrá't osztán bevizsgálta.Tegyük fel,hogy szar a kínai.De még ezt a szarságot sem tudta megállapítani márfél éve?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.12. 10:32:05

@Wildhunt: Ilyen nem lesz. Ez csak gyéren lakott, firssen alakult államok között épülhet ki, hazájukból elmenekült pionírokkal. Az unió vagy egy könnyed vámunió lesz, vagy nem lesz.

Wildhunt 2021.04.12. 10:38:24

@Szorgalmas Gyémánt: tudom. A jelenlegi félgyarmati rendszer (ahogy az 15 után megerősödött) viszont még így is túl szoros.

Frick László Intézet 2021.04.12. 10:42:52

@Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt: Igen,errőlbeszéltünk,hogy az amerikaiértékrendszerek:
-alulról felfelé épülő
-fundamentalista prae-katolikus keresztyénértékek puritánmentében

Az alulról-felfelépülésben az ÁllamaKÉSZ-hez érkezett oda ésmegkrte a helyieket,hogy elfogadhassa..

a rendpárti agyonszabályozizmus az kb 50-60 éves.

Az elsőnagy tömb,ami leszakadt, az volt,amikor a földek nemazokélettek,akikművelték,hanem banki konzorciumoké.

A következőlépés pedig az a hitel-adósságspirál,ami 2008-ban csupán egy rianásbanhirtelen..egy év villanására..felsejlett.

SV,igazad van ezt így már Európában nemlehet megcsináni.

Arra azonban főleg az amerikaiak figyelmét érdemes lenne felhívni,hogy:
Európa az európaiaké.

nem kell idejönni éskoszovóizálni, nemkell itt maerikaiaknakországokat és társadalmakat fabrikálni, van itt ebben gyakorlat már. És még az is lehet,hogy nem nemzetikereszTYénfundamentalista.

Frick László Intézet 2021.04.12. 10:44:43

@Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt:
Tudjátok,mi lesz az igazi? Ha orbánék befejezik ezt a liberálisozást és mint a Vagisan,végre őszintén bevallhatják a Jók ésIgazak, hogy nemliberálisak és hogy a liberálisokmiatt van minden.

Már kezdődikkülönben,hiszen a globalizmus már szabad bírálni Euronews-DW-Politico szinten is.

Mert hát kiderült, hogy Amerika szeretett volna a Globalizmus Epicentruma lenni,de Kína lett az.
süti beállítások módosítása