Hozzászólás közben kellett rádöbbennem arra, hogy a Forbes Standard-je szerint mindegy,milyen sorrendben, de Novák Katalin ésvagy Orbán Ráhel a legbefolyásosabb nők Magyarországon. Most nem a szokásos és ismert provokációs [-> felhívás gecizésre ] gyakorlat elemzésével untatnám kedves maradék olvasóimat.

Ja.

Közben Apró Piroskanéni,Dobrevné meg,aki a Magyar Kreatívkönyvelés Pápanője és a Wallis Magyar Részvénytársaságot csakúgy, ahogy egy asszony egyébként keresztszemeset hímez vagy keresztrejtvényt hasonfekve és lábikóival kalimpálván fejteni tud vagy babot vagy borsót, vagy a rétest nem a bótba-ja és készen veszi, hanem nyújtja,megalkotta .Piroska néni talált föl 1989. után jóformán mindent, természetesen a kreatívkönyveléaileg neccesreamortizált céget arabok nyakába sózni,azt fél évvelazelőtt, hogy a Schlett Csaba ellopta volna tőle ezt az ötletet is, de szerintem, ha az alvórészvénytársaság műfaját jobban megpiszkálnánk, arról ugyan ez derülne ki.

Szerintem a Társasági Törvény fogantatásakor Piroskanéni nyomta a frecskendőből a kapitalistagecit a reformkomonizmus valagába bele... [->inszemináció ]

Szemlőhegyi Úti Varázskonyha 2014. június

PIROSKANÉNI Na,Ferikém,akkor. (vészt jósló 25700 Ft-osmosolya a néninek) Tudod,mi szokott ilyen esetekben a magyar vállalkozói szférában következni!

FERIKÉM (ájtatosmanóképpel) Büntiből csináljak még egy gyereket Klárinak, hogy a házasságunkat fixáljuk. Már rajta vagyunk a dolgon.

PIROSKANÉNI Na.Tudtam én, hogy van szociálisérzékenységed fasiszta létedre,fiam. De te csak hiszed azt, ha, hogy ilyen klasszikus magyar vállalkozói sunyin geciséggel  megúsztad.

FERIKÉM No,hiszen! A portfóliót eddig is te kezelted,Anyuka!

PIROSKANÉNI Kláriból nagy politikust csinálsz. Azt még majd megfontolom,de talán nem is országos szinten.

FERIKÉM Nagyon szivesen. (úgy csinál,mint aki megkönnyebbült) Még valami?

PIROSKANÉNI És még egyszer szagolom ki a gatyádról annak a kun szukának a picsája szagát. Értettem?

FERIKÉM Anyuka?- abban biztos vagyok!

magyarkreativkonyvelespapanoje.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616495194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása