"Hagy előzzön a büdös románja.Jó lesz golyófogónak !"

/hungarós engedi előzni a román kamiont, 1994./

Sokan nem értikaz un."Jakab Péter" nevú senkiházi nímand félfaiszta és az ostobán önellenható OrbánPropáltal beszopott maszlag "siker"-ét.

Pedig Jakabnak csak annyi a funkciója, hogy lekösse az Orbán Prop közpénzégetésből nyert "energiáit".

Ígykevesebb jut Klárikám Monogram Pártja

pofikájába. Vagy ~ ra.

amagyarrendorokpeneszesparizert_kapnakazorbankeritesnel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016492726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.07. 13:04:39

Én őt szeretném az összellenzék jelöltjének. Annyira élvezném, ha a coconénik Nemorbán jelöltje egy ilyen fess jobbikos parizerevő lenne.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.07. 14:04:44

ahan, persze, mert azt hiszed a bugrisnah nincs magához való esze, tanultak az erényei, hogy elfedje azokkal a minőségét

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.07. 17:03:13

@csillagkúll: Ebben Trump volt a legjobb, hogy beadta már a világnak, hogy egy fogalmatlan türhő paraszt, így küzdött a dípsztét ellen.

Frick László Intézet 2021.04.07. 18:50:25

@csillagkúll: Afesztivál elején tartunk,még szemünkbe tűz a nap,át-keresztüla backstage árnyékoló hálóján,de a Vad Fruttik legendás világítása sötét sziluettjei már előrevetítik,hogy majd ha nagyon sötét lesz, de nemaz utolsófellépő,mert annaklenniaKádár-korszakban volta menő, alegújabb divat ugyanis az utolsó ELŐTTI fellépőnek lenni.

Mindegy ki játszik elsőnek, van az a drogos orrhangú csaj a milyenájlendmár,aki népdalénekesből lett a botcsinálta,az

Fogjuktehát az elsősort,de erős disznószarszagban.Mindent kitalálunkmár honnan jöhet ez a disznószarszag, ha a legközelebbi disznóól disznóval meg disznószarral még csak nemis ebben a budapesti faluban [ Orfű ] van.

És akkor a narancssárga kalaposok közül egy,amúgy állatorvos,mondja,hogy a kufferseggűlányok, tudod,azok a reménytelenek 5-6-osával 22éveskorukban akkora a combájuk,mint nagyanyámnak 40éves korában hat gyerek után.. ezekötösével egyébként,már harmadik napja nemmosták ki a seggüket,azért van a disznószarszag.Finnyásak kimosni meg úgyse kellenek a pasiknak,nem kell a bugyit lehúzni.

És fogják az elsősort ésmajd éneklik aköltövel,amikor nagyon sötétlesz már

a disznószarszagban:
Tegnap, tegnap felmentem a Holdra.
Ha kérded, milyen volt -
Azt mondom, nyugodt.
És az egész alumíniumból van

Frick László Intézet 2021.04.07. 18:51:19

@Szorgalmas Gyémánt: Kifelejtetted a szoláriumozott arcát a két fehér szemtakaróhellyel,amiben a malacszemei

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.07. 21:27:02

OFF

Valami okosember mondta, hogy a nyigati meg a keleti oltás olyan, mint autózni, eljutsz A-ból B-be csak nem mindegy hogy Trabant vagy Mercedes. De eddig nekem úgy fest, a kínai a Mercedes - rokon, haver stb. Pfizertől meg AstraZenecától a karjuk fáj meg lázasak meg vérhígító kell szedni rá, nekem a kínai jujveszélyesésrossz eddig teljesen tünetmentes, bár a holnapot várjuk azért meg.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.07. 22:33:40

@don Fefinho: Fú, engem a transzparens Nyugatórl érkezett biztonságos Astrazencával oltanak (ha péntekig nem találják ki, hogy mégsem), a tapasztalatok szerint a legtöbb mellékhatást okozó oltás mind közül.

Frick László Intézet 2021.04.08. 06:28:45

@don Fefinho: A vérhígítónálálljunkmeg,mertvénás rögképződésről van szó,amire csak a Syncumar -típusú hígítás a jó,az AspirinC jellegű nem jó.

A Mercedeskínai gyárai is nagyobb össz-volumenűek,mint az oirópaiak.

Kínában már 40 tonnáselektromosvontatóskamionok dolgoznak 5-ikéve.

A Mercedes Truck Eurpe5-ikéve dolgozikelektromos vontatón,mégnincsen készen.

A japán Mitsubishi tud 10 tonna össztömeges elektromos teherautót,amineka raksúlya 2,5 tonna (ez robbanómotorosban a 4-5 t össztömeges raksúlya)

Frick László Intézet 2021.04.08. 06:32:33

@Szorgalmas Gyémánt: Ne válogass.Én megbízható DKaktivistáktóltudom, hogy az Astra azértjár annyi mellékhatással,mert túl jó.
Sissy OkosOlyan Aranyos Szabad A Grófnő tudományos móccere a "személyes tapasztalat & élmény az ismerősökköreiben)

Nos,az ismerőseimkörében 100 embert vert lelábrólatúl jó Astra, gondolom a bezzeg svédpéldaértékűösszetevőikövetkeztében is. Önkpeszerintizmos sportoló,alig gyöngébb a testtömegindexe a grófnőénél (vessen magára a barom,nemjógázik,hanemaktívsportolötműfajban,nemiszik,nemdohányzikés nemdrogozik,kokszolni sema sporthoz,sesemmi) nekimindössze 2 hétig volt 40 fokosláza,viszont mamárönállóan tud kétlábra állni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.08. 08:07:52

@Frick László Intézet: A fejlettség biztos jele. Beszéltem Németországbasn élő, nálam idősebb imserősmmel, na leghamarabb szeptember végén kap oltást.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.08. 08:09:02

A jiddish anyanyelvvel nem egy bonyolult dolog németül megtanulni, ogndolom, a német nyelv alatt a hochdeutschot vagy ahhoz közeli nyelvet értünk.

Frick László Intézet 2021.04.08. 09:44:53

@Szorgalmas Gyémánt: A pesti német osztrák dialektus volt, vagyislényegébenajiddischhez meg kellett tanulni a jiddish héber eredetű szavait osztrákul.Akinekvolt nywlvérzéke,azt rendes német szótárbólaz irodalmi német szavakat megjiddischelte ésmármeg is volt az osztrák dialektus. Egyébként a legnyugatibb Jiddische Statili akkoriban Nicholsburg volt,ma Cse'szlovákiában van, mainevén Mikulov

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.08. 11:01:17

@Frick László Intézet: akartam is kérdezni, hogy mi volt pesti német, de amúgy mi is lett volna, ha nem osztrák dialektus.
A züddajcs kollegáim, ha nem akarták, hogy a magyarok értsék, amit mondanak, átváltottak valami stuttgartkülsői dialektusra, a stuttgartira má ráállt a üflnk pár hónap után. .Az északnémetek a svájciakkal angolul beszélnek a telefonos konferenciákon.
Szép nyelv ez a német.

Frick László Intézet 2021.04.08. 13:35:10

@Szorgalmas Gyémánt: Részeredmények vannak:Ha csecsemő hüvelykkelkiméred a szögediek titkos, csakis egymásközött,a családban használatos őzése,meg aközött a nemis tájszólás... csak egy kicsit eízesebben beszél az ember,mint Csuja Imre, ha elengedi magát,nánásiul .. ezt a távolságot,akkor különböző hercegségekből,fejedelemségekbőlmeg grófságokbólösszejött németekmekkora "távolságkkal" paraszti-nagyaraszt-okkal mindenféle csúfolódásnélkül beszélhetnek a televízióban.Jó,Merkelt baszogatjákaz Ossi akzent-jemiatt,de ez egy erősítő kivétel.

Ami elképeszt,az az újságíróinémetben a hónapról-hónapra több angol szó. A Mein/Meine helyett a My... Szerintem today a német újságíróinémetben több az angol (éstorzulásmentesen)mint a frangol-ben.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.08. 14:48:07

@Frick László Intézet: a Ghymes Parasztínek című dalához már hasznos volt a szövegkönyv.

Van valami jóslat, miszerint 100 év múlva német nyelv eltűnik, mert angollá válik.

Frick László Intézet 2021.04.08. 15:00:49

@Szorgalmas Gyémánt: Melyik angollá?

Mert,úgy néz ki,ahány nigériaiüzletember most előőrsöketküldött
a niglish-nek egy 2050-esévekbeli basic-játhallom a jövőben:

www.youtube.com/watch?v=laxdciovHjw

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.08. 15:57:58

@Frick László Intézet: A higítós részhez nem értek, a rokonyoknak háziorvos írt fel valami tablettás cuccot a NY-i tehát jó szurihoz, de régen sportsérülésre még vényásat adtak havernak, otthon lőtte magát vele a jóember mint valami cukorbeteg drogos.

@Szorgalmas Gyémánt: Se az oltás helye nem fáj, se láz, se semmi; volt egy ilyen másnapos-aznapos érzetre hajazó lágy fanyarság az első kávé előtt, de az azzal el is múlt.

Én arra gyanakszom, hogy az oltások célközönség szerint vannak belőve. A nyugati demokratikus oltások a nyugati típusú demokrata-jogállamista emberekre nézve veszélytelenek, míg az ázsiai, félfeudális rákosista-szálasista elemek berosszulnak tőle;
ugyanígy, a keleti totalitárius oltásokban a keleties, totalitárius nomádcseléd, rasszistacigány nácizsidó kulákbolsevik csuticsüngőhasúnak a felszopója, az egybites NER-birka vígan és tünetmentesen lubickol, míg ugyanez az oltás a fejlett hocheuropischer bezzegbádeniekre nézve rossz és veszélyes.

Serény Vélemény 2021.04.08. 16:21:34

@don Fefinho: És mondjuk a DÉl-arabok? AZok beszereztek mindent az égvilágon: oroszot, kinaiat, nyeurópait, amerikait...

vektortér 2021.04.08. 16:26:15

@don Fefinho:
Akinek erősebb az immunrendszere, annak nagyobb lesz az immunválasza a védőoltásra.
A nagyobb immunválasz pedig erősebb és komolyabb tüneteket okoz. Szélsőséges esetben autoimmun reakciót.
Ezért lehet, hogy 80 éves nagymamik észre sem veszik, míg erejük teljében lévő, medveölésben edződött 30-40 éves sakknagymesterek ágynak dőlnek.

Frick László Intézet 2021.04.09. 07:40:52

@vektortér: @Serény Vélemény: @don Fefinho:
Sajnos az immunreakció csak az 1-ik 1a3-nálistöbb tagúképletben.Pl az AsztraSzeneka baja nemvirológia-szakmai,mindössze egy kis hormonális rész[reakció] gixere. Az oka az lehet, hogy a fejlesztés tesztidőszakában fogamzásgátlótis szedőkisérleti alanyokon nempróbálták. KorszerűModern Jövőbevezető Nő vaginája nemhogy spermávalnemérintkezhet, beleértve a Muschi/Fotzenschleim-et is,amit gondosan kiirtat magából,de pl fasz bőrévelsem.Kotongumit húz még a dildo-jára is.

Frick László Intézet 2021.04.09. 07:42:13

@Serény Vélemény: Szakmaiatlan Únión Kívüli = elmaradottnépségekre hivatkozni,Izraellelpedig nem foglalkozunk,mert abbólnagyon egyszerűen lehet minimum látens antiszemitizmus vádja.Így tudja megúszni Netanjahu a Jordán orbánja címet.
süti beállítások módosítása