1.naplemente, az mindig

naplement.jpg

2.oltási káosz , ez viszont attól függ -ezek rémunalma idején

Természetesen az öreg nénik meg a cigányok dehogyis a megadott időpontra mennek,nem egy büdöskínai komonista diktatúrában élünk,amiben

Image

birkamód vezénylik az embereket hanem minél korábban,hát ha hamarabb sorra kerülnek s fekhetnek vissza a tévve eléje-e-je enni.. Erre természetesen a FIDESZ propagandistáinak az a válasza támadna, hogy az épületbe nem engedik be csak azokat,akiknek időpontjuk van,plusz negyedóra.

Ezesetben méghálásabb a fotótéma,

mert vagy a hidegben és odakünn sorakoznak a hosszúsorokban az odacsődített sorakozó emberek vagy a kurva melegben,a tűzőnapon vagy esik az eső. Az ügyes emberek meg úgy vannak vele, bepróbálkoznak,hátha valahogy kijátszák a káoszt és természetesen az ilyen ügyesemberek nem  hibáztathatóak, hanem csak, ahogy az ügyes magyar bölcsesség is tartja,nemérnek a saját seggük lyukájájájáig a kiskezük, ha nemlenne káosz,de hála istenüknek, van.

Sajnos hogy azonban nincsenek csatornái az ellenzéknek,hogy ezeket a leleplező fotókat megismerjük.

kao309617.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr416489996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.05. 12:18:35

Ezek olyan ilyen oltásiközösségek a végtelenben és tovább, " de nincs már itt mert feltámadott"

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.05. 14:11:25

Amikor covidgynusáként mentem pcr tesztre, jó sok ember állt előttem, nemhogy a másfél méter, de néha még a másfél cm távolságot sem tartva be. Aztná elkezdtem köhögni, mint valami tüdőbeteg, és szépen elálltak előlem, mögülem, oldalamról.

Frick László Intézet 2021.04.05. 15:14:22

@csillagkúll: Jézus nem élt soha és analfabéta, valamint zsidó volt -nem tudtad?

Serény Vélemény 2021.04.05. 18:05:58

@Szorgalmas Gyémánt: de negatív lettél? Mert én olyat is hallottam, hogy valaki négy teszten volt negatív, miközben minden tünetet produkált, meg olyat is, hogy semmi tünetre lett pozitív...

Frick László Intézet 2021.04.06. 07:07:55

@csillagkúll: Sokat.
Úgy tűnik,Jézus nemsokra tarthatta az írástudókat,mondjukúgy, hogy "újságírókat".Ezért igyekezett "cselekvések"-keltanítani.

Ebbe...sokan nemgondolnak bele,mert,ahogyan ezt Konfuciusz mutatja:A szavakat eltávolították az eredeti jelentéüktől.

Tóta Wé szerint a bibliameg Jézus csak egy szépmese..őegyébként Jézus barátjaúgy,ahogy HarryPotter barátai szoktaklenni gyerekek"Sose vótPotter,de annyira szép mese"

Annyi a gond csupán, hogy Tóta a mesétgrimmiánusan,plapedofilAndersen bácsi definíciója szerint tekinti.A Felhomályosodáskora,az ébredő nacionalizmus... belebabrált a mesékbe.

Hogy járt pl Antoine de Saint-Exupery a meséjével.

Jézus meséje a Betlehemi Csillag-galkezdődik,ez egy supernovavolti-e.2-ben,ami a nyári égen látszott. A Napkeleti Bölcsek ..ebbe is, csak gondolj bele,a cuccaik Nap-keletiek,azaz mai szóhasználatban távol-keletiek..mimeg mindenféle XVIII.századi Kötelező Néger meg közel-keleti szultán szerű ábrázolásokra tudunk gondolni.

nagyon hasonlít a Jézusképünk a Nyalka Kurucok címűszínesmázolmányra,közvetlenülII.Ránóczi környezetében volt talán pár olyan maskara,mint amilyennek a kurucokat elképzeljük.

Jézus tzökéletesen jólszámolt azzal, hogy már a közvetlen tanítványai,pl Saulus elkezdikmajd raajta kiélni a frenetikus,a csak Uj Péter vagy SzilyLászlóköltészetévelösszevethetőírás-és fantazy műűűvészetüket.

Jézus antiklerikális volt,ugyanis az őkorában a "klerikálisok" a farizeus szekta volt.

Ő testvériséget szeretett volna,amilenyekamai nemzetikeresztyén amerikai antipápista-antikatolikus egyházak is, akoik az egész ÚjTestámentomiRészbőlösszesen Jézus nevét veszik ki. Az Ótestamentum is szerintük egy mazsolás kalács,aibőlamazsolák azérdekesek-pl a Jehova Tanúinál.

Jézus az egyetemi tanulmányait Egyiptomban fejezte be és nyilvánvalóan a távol-keletiésindiai filozófiák alapos ismeretével.Már csak ezért is gyanakodott a firkászokra.

A firkászok szerint a lelki szegények azok azaz egy-ügyüek, vagyis a hülyék,butákésaminimáljövedelemalaztiak,akiknek 47000-ből gondolta a Geci megélni...

Ez a kettőispompásan szemlélteti,mi lesz azzal,ha egy szót elkezdenek a firkászok esztergálni.

Akétügyűplaljas:van egy színlegi ügye, a szájávalOirópaBarátjánakmondjamagát,az alja azonban a szövegének inverz ésígy valójábanő Európa Ellensége.

A szájával az Európai EgyesültÁllamok hívének habla blablázza magát,miközben a BREXIT-et finanszírozta,majd akkor,amikormára BREXIT eldőlt,szórt egy kis aprópénzt "BREXIT ellenes propagandára" .

Ilyesmi figura voltI.Szulejmán bácsi,aki úgy voltMagyarország és a kis Zsiga királyfi apja helyett az apja,ahogy korunk aljasa pl Európa vagy Budapest barátja.

Namost az aljas..az még csak 2ügyü, viszont vanna 2+n ügyűek is.

A lelkiszegénynek az van a szívén is,amiről beszél,nem egy bonyolult figura. Így akár irigyelnivalóan rohatt gazdag is lehet,aki szabadidejében belefúl már a zsírjába.

Frick László Intézet 2021.04.06. 07:17:12

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:

A teszt -ről beszélni semmit neméranálkül, hogy részleteznénk,pl gyorsteszt-e?

A gyorstesztek megbízhatósága 60 % a gyártó szerint. @csillagkúll:

A Trabant gyártója szerintfürge kis jószág,de ez nem azt jelenti, hogy ereszdelahajamat és tőgáz.

Ha felhasználói oldalrólnézema Trabantot,a cukik is jószág benzintartálya a motortérben van.A gyártó , a VEB Sachsenring megspórolt több millióAC-pumpát,darabonként 10 Kelet-NémetMárka (= 6 1981-es Ft) műviáron.

Aminek a következtében egy gyönge koccanás esetében, 10km/h-s ütközésről beszélek,az autókigyulladt és olyan gyorsan kezdett elégni,mint a Mercedes busz veronánál,az is ugyaniskívülés burkolatában nagy lánglobbalégő szarból való.

Vagyis ha a Trabant-ban bekapcsolta valaki a biztonságiövet vagy a hátsóülésen ült, nemvolt esélye életben maradni.

Persze ilyesmirőla Trabant vagy az OlcsóKis Cuzzúki, vagy a 2000 utáni KorszerűJövőbevezetőGyalogosbarát [elütéskor gyalogosbarát? a lökhárító újrahasznosított szikkasztottfos burkolata szilánkja átvágja az autón barátságosan ábucskázó elütött gyalogos combi verőerét, bár egyébként kuttya baja nem lenne,ha egy Zsiguli ütötte volna el)

Vagyis komolyra fordítva,a gyorsteszt elvégzésének van a dél-koreaimódozata,amit a kínaiakis lemásoltak, meg van az európai,amikoróvatosan a nózijaa cimpáját kenegetné magának,de csiklandozni kezdi ,mindegy,beirja, hogy Kudi [GUT] NEGATIV!

Frick László Intézet 2021.04.06. 07:19:53

@csillagkúll: @Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

Somogyiék egyik válaszlépése a köültségekbe belelovallás volt, valamint a gyorstesztelésre nem csak kurvasok pénzt lehet költeni

de a

KÉTÉVES KORONAVÍRUSOS GYERMEK

mintájára kavarni, vagyis ha az első teszt eredménye esikkézre,abbóllesz országos hír

ha pedig

NEGATÍV TESZTJE DACÁRA MÉGIS KORONÁS VOLT A BARÁTOK KÖZT SZTÁRJA ÉS BRÜHÜHÜ

(tudjátok, az a statiszta,aki,kit játszott Hujber Feri?-nekivitte az anyagot,egy néma 2mp)

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.06. 07:57:51

@Serény Vélemény: negatív lett mindkét tesztem. Ma meg már oltást is kapok, úgyhogy hamarosan visszakapom az életem felét, ha az egészet nyilván nem is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.06. 07:59:01

@Frick László Intézet: birkák között viselkedj birkaként - ősi birkabölcsesség

Frick László Intézet 2021.04.06. 08:53:49

@Szorgalmas Gyémánt:
"A birkákkal kell üvölteni."
A német népibölcsesség mai fejlettnémet parafrázisa.

Serény Vélemény 2021.04.06. 20:28:49

@Frick László Intézet: Nem értek egyet. A trabi - főleg ha hycomat volt - akkor úgy gyorsult, mint a golyó. Vagy még jobban. Ha jól emlékszem, akkor kb 70-ig. Néha, lejtőn lefelé hátszéllel lehetett menni vele akár 111 km/h sebbel is. De akkor már kopogott a motorja eléggé. Szerintem -egyébként - az az ember, aki kopogó motort tovább nyúz, nem alkalmas arra, hogy baltánál bonyolultabb gép közelébe engedjék.
Egyébként meg tökmindegy, hogy a nem automata biztonsági övet bekapcsolta-e, vagy sem a sofőr, mert a kormányoszlop ígyisúgyis átment rajta, ha ügyesen sikerült ütköznie...

Frick László Intézet 2021.04.07. 05:06:03

@Serény Vélemény:
1.Mennyit fogyasztott a Trabant?
2.Másodikat márnemiskérdezek,mert ha meg tudtadírni ezt a hozzászólásodat,akkor nemkoccantál frontálisanfával,villanyoszloppal vagy másikjárművel20-30km/h körül.

Egyébként sokféle Trabantot ismertem,mégolyant is,amiben annyikmvolt, hogy elkopott akarburátorja és a gazdája biciklikormány darabkákból készített egy sajáttalámányú karburátort. Belül vasig lekopott a kormánya és vasvázig az ülései.

Ismertem viszont apátis,aki,mert arra járt, bevitte a városi gimibe a fiát meg a fia barátját,és akétméteres fiátültette hátra,legyen udvarias. Hátulrólnekihajtottak egy befékező valaminek, gyöngéden megtört az eleje,odaszólta gyerekeknek:"Na,ugrás,fiúk.Kiszállt a vezetőülésből,hátrafordult és akkor lökte ela tűzgömb.Amibőlazért látszott a fekete sziluett a hosszúkarjaival,külön,ahogy elégett a nagy kócos boglyahaja. Ismétlem:Egy Trabant pontúgy égett,mint egyműanyag borításúMercedes autbusz tud égni a szuperéghető belsejével úgy, hogy az üzemanyagtartályátannak is a gondosmérnököka jobboldalába és az utasok alá tervezték be,hogy ha jobb elölről-oldalrólkap valamit,a valami biztos, hogy az üzemanyagtartályt bele képes tolni af orró motorba.

Serény Vélemény 2021.04.07. 09:13:09

@Frick László Intézet: Nemtom, sose vezettem, én mindig csak hátul ültem, így utólag csoda, hogy túléltem a gyerekkoromat. A hykomat meg valami fél-automata kuplung-féle volt, az autót mozgássérült vezette, és szerintem azért kellett nyomni neki mint az állat, hogy a kuplung jól működjön. Nem is lehetett igazán finoman gyorsulni vele :)
Nem koccantunk soha vele, szerintem soxázezer km-t levezetett az öreg baleset nélkül.

Frick László Intézet 2021.04.08. 08:05:08

@Serény Vélemény: Szerintema Trabantokbanmindössze 3018ember éghetett elelevenen.mégpárezer lassúhalált halt az égési osztályokon

Többmillió felhasználóból.
süti beállítások módosítása