Bulgária igen sok tekintetben különleges ország és nem csak azért,mert szemben a Balkán Bolzanáriájával, valóban is annyira a Balákánonfekszik,hogy mégalegnagyobb-és hosszabb hegységüket is Balkán-nak nevezik.

Abolgárpártrendszer is fejlettebb,mint az autoriterdiktatúrában,Bolzanáriában,ugyanis minden olyan pártból,amiből van magyar, Bulgáriában 2-2 is van. Tehát amagyar szavazatpiacon jelentős cigánytörzsekéskasztokmellett Bulgáriában mégott vannakatörökök,akiknek nemzetiségi rangsorban elhelyezkedését elégazzaljellemeznem,hogy a törökök rendszeresen azt hazudják,hogy ők csak cigányok.

 

A bolgár török párt kb úgy a mérleg nyelve,ahogy Izraelben Liberman orosz pártja.

Általában elmondhatjuk, hogy a bolgár pártnevek költőiek és irodalmiasan beszélőek is mellé,mint nálunk a Lehet más a politika volt.

Az  egyetlen nem annyira beszélősen költő nevű bolgár párt,úgy nézki,a negyediklett a versenyben,eleinte csakegy "blog"-naklátszottés függetlenmeg pártatlannolgárJókésIgazaka bolgárpolitikaiélet alternatív megoldásainakakitárgyalásáraalapították, valamint felháborodva utasították vissza a gyanúját is annak, hogy ők párt szeretnének lenni.

 

Természetesen

a Demokratikus Bulgária nevű "párt" is az Egyesült Államok Kongresszusának un "Demokráciafejlesztési Keret" -éből táplálkozva próbálja a sok hülye és érdemtelen balkáni bolgárt Oirópába vezetni. Valami CIA csicskával persze elébb átpecsételtették ezeket a Kongresszusi Dollár-okat, hogy ne minősüljön Bulgária szuverenitásába való beavatkozásba, mi is lehet az a csicska pecsételő szervezet, amihez valami kamunév is kötődik,ki is?

 

Oirópa és vezetés: bezzeg a bolgárlakosság 2,5milliós szegmense valóban is annyira sohamár tudott lenni az elmúlt 30évben,hogy ki kellett őket vezetni a lakossági nyilvántartásból is,szemben a magyar hatszázezerrel,akikafluktuáció [->meleg csákány-nyélváltás] általában 300ezren vannak.

 

Bulgáriaa városiasodás szempontjábólismegelőzte OrbanoElmaradisztánt,ugyanis Szófia,afővároslakosságamegháromszorozódott, valamint 9olyan nagyváros van Bulgáriában,aminekalakossága 150000 fölött van,Burgasz titokban a 400ezerhez közelít. Várna 250ezeres.Magyarországon a városikörnyezet még Somogyi Zoltáni Vágyálom,

 

Azt hiszem,még bedomobom alegkedvesebb bolgárpártneveimet , amikmég a náluk jobban szereplő Szlavi Trifonov bolgár fábrysanyi Ban Ilyen Népfantázianevűpártját isleverikanévköltészetben

Állj fel, Bulgária! Gengszterek, kifelé! nevű párt és az Egyesült Hazafiak pártszövetségből önállóan induló Belső-macedóniai Forradalmi Szervezet (VMRO) Egy nagy- bolgár tekintetben Macedónia az,ami a nagyrománok szemében Moldávia vagy Basaráb!

 

aztán szevasztok

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7316490656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.04.05. 18:09:04

Izraelben most egy _arab_ párt a nyelv.

Frick László Intézet 2021.04.06. 06:49:54

@Serény Vélemény: Az arabok passzivak. Csak vannak..Aztán az dönt, hogy a vallásosak/konzervatívak elfogadják-eazt,hogy a tábornok a másik kezével őket...

Egy "mérleg nyelve" kategória,az rendesen bizniccel ésaz a főkérdése,hogy:
"Ki ajánl többet?"
süti beállítások módosítása