Ma szerencse és mutyi kérdésea Marie Claire szakmagazin munkveronika alakú és KrugEmilia-i Szépségű munkatársnője szerint az, hogy oltáshoz jut-e a balkáni Szerbia szintjén oltakozó ruandás Bolzanáriában az ember.Bezzeg még Szerbiában is kapott oltást,aki leautózott Bezzegnémetországbólés beállt a sorba.

mikellaszerencseesmutyi.JPG

 

Mert mi van akkor,ha a PDSZ követeli neki a soronkívüli oltást,de a sanyinéni  a pedagógusoknak ahhoz az önfeláldozó 50%-hoz tartozik,akik elutasítják a bármilyen oltást vagy a másikötven százalékához,amineka 75%-acsak az Európai Gyógyszerügynökségáltaljóváhagyott NEMEZ VESZÉLYESmert NYUGATI

 

A Nyugat NEM CSAL

A KELETIEK CSALNAK

 

vakcinát szeretne,viszont 100% otthon maradni,amíg a beóóóótottak 50%-ánál nem hat a vakcina.

Erről a pedagógus önfeláldozásról egy kommunista szombat jut az eszembe azidőből,amikor még csak minden második szombat volt szabad a Kádári orbándiktatúrában. Persze a kommunista szombatot egy tanítós szombatra tétette az igazgató a párttitkár ,viszont aki tanár nem akart elmenni vezényelni meg ellenőrizni a büdöskölykök szemétszedését a Szabadság Parkban [->Erzsébet-liget] az persze szolidárisan otthon maradt,így ügyesen eggyeltöbb szabad szombatja islett abban a hónapban meg önmagát fel is áldozva.

soronkivuulimutyi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3716484710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.30. 08:31:52

A tanárok ebben a félévben már nem kívánnak dolgozni. Ebben biztosak lehetünk.

Frick László Intézet 2021.03.30. 08:48:56

@Szorgalmas Gyémánt: A feltételeket kellene már a tanároknak végre megteremteni. A nemzet napszámosai. Ki vannak téve a büdös gyerekszagba,most meg a járvány és nincsenek megfizetve.
süti beállítások módosítása