A nemlétező ellenzéki sajtó

magyar

PULITZER

emlék

DÍJAS

műsora

oszintefocim.jpg

a Házon kívül eheti adásában a Geciváltás2022 jegyében azokat kellett jaj annyira sajnálnunk,akiknek még a Jókormányzás intézte azt a 47000 Ft-jukat  azokban a bezzeg a szépidőkben,amikor csak segélynapokon kellett hajnali 7-kor a posta elé állni a postásra várva a kamatolókkarélyainban , ami jéghegycsúcsaként koronázza a valóságos jövedelmi viszonyaikat, az egyébként pl a gyerekeik jogán felvett, de csak magukra költöttpénze ,ma pedig nem telik nekik internetre, írják a fészbúkon, a korlátlan fészbókos szamszúngjaikon,  ahol  aztán a bátorújságírás riportozza őket majd

A másik ágazat,akiket sikerült a szakszervezeteknek rávennie, hogy ne írják alá a gecipézet-nek

 

ÉS MOST MÁR HALÁLTMEGVETŐ BÁTORSÁGGAL NEM DOGOZNAK AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

és most már nemkötiőket a titoktartás és ezért bátran beszélhetnek azokról az anomáliákról, amikorőlmár mennyit olvastunk, de mennyit és csak Orbán óta jellemzikamagyar egészségügyet.

 

"Köszönjük taszok!"

/gyöngyöspatai kamatolók2019/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216484798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.30. 09:49:42

Börtönbiznisz nincs.
Csak a megfelelő ügyvédi irodákon keresztülfolyó kártérítési forintmilliárdok vannak.

Frick László Intézet 2021.03.30. 12:31:43

@Serény Vélemény: A börtönbizniccnélvolt egy kis bibu,méghozzáaz, hogy ha nem az arányos főösszeget cvesszük,akkor alistát Mohácsi irodája vezette,aki fidesznyik.Magyar doktor a főösszeggelvolt első,de Mohácsi viszont darabszámra

Az a probléma,hogy 2021.már annyira messze van aKádárkorszaktól, hogy 50 évkörüli embereknek nem tud leesni az, hogy magyarországon apártállás az úgy egy dolog,mint valamilyen eskü,köpönyeg vagy szerződés.Túltárgyaltam ezt már a kommunistacímszavai alattmeg a cucjiaializmussalkapcsolatos bejegyzésekben.Magyarországon az egész XX.század amegjátszás, a tettetésésa politikai roulette.. és...máraképesekelhinni az emberek azt, hogy pl aki a FIDESZ szineiben indulaz fideszes vagy hogy az LMP zöldpárt,mert e benettonzöld is egy zöld.

Plitt van aMűsorvezetőa TV2-nélesete:
Ha Tiull Attila,akkorki van rá adva a gecizési utasítás, ha Majka,akkor ez senkinek nemjut eszébe, hogy Till-elavállát vetve vezet műsort.Az igaz,hogy Majkának van ahhoz (és annyi) esze,amennyi (és amilyen) Tillnekmeg nincsen,de plnemrég tudtam meg, hogy Majka önképe szerintújabban mármégsenemcigányis.

Viszont Szájer,az hóttbiztos, hogy buzi.
süti beállítások módosítása