A Ludwig von Köchel  szerinti 20-nál kisebbjegyzékszámú  Mozart zongoragyakorlatok lennének alkalmasak érzékeltetni a különbséget,mennyivel rajzolok jobban,mint a Napirajz firkásza,  hiszen sajnálatosan humorosabb is vagyok a nyálasan politikai megfelelő strébernél.

Úgyhogy most szavakkal írom körül,amit csak szöveg nélküli rajzzal lehetne igazából:

A potrohás Gráci Beteg felemás korláton lólengésben,kezében kurblival tornássza a napi halálos áldozatok számát, mert a halottak miatti félelemkeltés dolgozik a nácidiktatúrájának:

"Orbán szándékosan tornássza 300 fölé a napi halálos áldozatok számát vagy eddig ismeretlen célból  készakarva? "

/Szurovecz néni,nagymama/

Azt kell még megvárnom, hogy a Demokratikus Koalíció Tudományos Tanácsa

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3567/35679/356793/35679361_733b155a42c0b3182c3d340373dcaeb9_wm.png

A DK ereszcsatornakezű Frankenstein-fejű szakkomentátora megaszongyaja

ki legyen képes mutatni Orbán mocskos titkát arra nézve, hogyan tudja azt megoldania Káérpátok Mubarakja,hogy főleg ne  fidesznyikeket (a zuhanó szavazóbázisát,kontra A Jobbik Ma Az EllenzékLegerősebb Pártja 14% !44!) vigyen a járvány. Hiába gyömöszölöm ugynis bele a Somogyi Zoltán típusú egyszerűgépbe, feszt azt akarja kiadni,hogy a keleti EZ VESZÉLYES vakcinákkal a csupa fidesznyik vonulóbirkája óttatná magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716482616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.28. 11:11:29

És még erőszakkal ki is hajtották budapestszabadváros népét hogy tömegesen süttessék az arcukat a nappal, valamint hogy szanaszét-meg össze fertőzzék egymást a járvány csúcsán.

Dr.Koós Alajos 2021.03.28. 16:46:14

Ha a nagyonfejlett szabadsajtó munkatársai olvasnák, mit írnak az európai újságokban, és nem valami elképesztően beszűkült hírcsatorna alapján válogatnák a megfelelő híreket, már régen dudvaország Kadhafija és birka támogatói orra alá dörgölhették volna, hogy egy zöldpárti vezetésű német városban megoldották a koronavírus-válságot, és számonkérhetnék a tübingeni modell bevezetését a magyar kormányon is

amp.welt.de/wirtschaft/article229178213/Corona-Oeffnen-mit-Tests-Deutschland-entdeckt-das-Modell-Tuebingen.html

Csak nyugalom: az olyan kérdéseket, hogy egy 90 ezres egyetemi városban extra ráfordításokkal létrehozott rendszer megvalósítható-e akár tartományi szinten is, nyugodtan ignorálni lehet, hiszen ezek egyszerűen csak nem kapnának elég megosztást, és a kérdés onnantól irreleváns. Mint az is, hogy a város polgármestere nem tartozik a zöld párt fővonalához, inkább vitatott különce pártjának, ezek nyugodtan elhallgathatóak, mert a magyar szabadsajtó közönsége megbízhatóan nem tud semmi másról, mint ami az index - hvg - 444 stb vonalon megjelenik.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.28. 17:17:14

Mert niggerkéim nem tudjatok, hogy kell a kvóta halottak a covidhoz, mert kulönben nem értik az érintettek, hogy a gazdasági válság nem játék

Wildhunt 2021.03.29. 00:09:55

@csillagkúll: Kvótahalott - ezt megjegyzem. Darab-darab, oszt statisztike. azt meg nácizmus megkérdezni, hogy
1.: miért nincsenek képek ezerszám túlterhelt COVID-osztályokról (az influenzajárványoknál voltak)
2.: Ha vannak képek, akkor az egészséges fiatalokranagyonveszélyes betegek miért vannak átlag 60 és halál között, nagyobbrészt szétivott fejú/zsírdisznó kiszerelésben.

Frick László Intézet 2021.03.29. 05:25:07

@csillagkúll: A tat a 2/3-adánál 12tengerészetilábátmérőjű. Amerülésimélységingadozásközépértéke 6,78 amerikai Inch.Hányéves akapitányésmiért áll ott az a sok nőa hídra felvezetőlépcsőn ésmi az, hogy az elsőtiszt a sok aranystráfjával elviszi a lepattanókat? Az angolszász nőkkultúrájában nem valami nagy faxni a szopás,akkorennek vannak összefüggései a rakottszoknyás-kardigános amerikailányok gyakorlatban a nullához közelítőabortuszstatisztikai adataihoz annakatükrében, hogy az én osztálytársnőimsemmibenhívőkvolta,viszon a fasz a számukra annyira fujj-fujj,hogy ugyan még a kiskezükbe nemfogták,deaz AB-bizottság előttmár jártak párszor?

Frick László Intézet 2021.03.29. 05:27:43

@Wildhunt: @csillagkúll: Képek,azok nincsenek,detaláltak egy ózdi orvost, akiott volt Bergamo-ban a kovidosztályon,ahol viszont az orvosok aMásodikHullámidején is lazzán feltették asebészmaszkot,míg ezzel szemben az ózdikovidosztályra ugyan be semengedika sajtót,viszonKÍNAI??, EZ VESZÉLYES szinten vannak beöltözve. Tehátpapírkezeslébas,háromszoros arctakarás a hemügékkelmeg a satyakokkal.

Frick László Intézet 2021.03.29. 05:29:54

@csillagkúll: Négerezzünkmár tovább egy kicsit, szerintedmilehet az oka annak,hogy a négerektőlnemkérdezikmeg, szeretnének-eigasságosan elosztottaklenni az alábbilista országaiba (bele)
POLAND
HUNGARY
CZEHESLOWAKAI
ROMANIA
TRANSSYLVANIA
BULGARIA
LATVIA
LETTONIA
ESTONIA
BOLZANARIA OF MUBARAK SULTANATUS

Frick László Intézet 2021.03.29. 05:38:10

@csillagkúll: Amásikkedvencema
SikeresIntegrációról Vett Jópélda

Amúlt század 70-es éveireérett be a Bezzeg A SvédekA jópéldával,ami nekünk csak az Ormánságban sikerülta 30-aséveben.

Svédország ugyanis annyira kurva egy fejlett volt130évvelezelőtt,hogy az emberek nemmindegyikénekfutotta Chicagobahajójegyre,voltak,akikörültek, ha le tudtak gyalogolni Dániába vagy Hochduetschlandba. [->Hódító Pelle]

Az idén 63 éves Dr Albanmedikus koirában azt tapasztalta, hogy asvédmedikákimádjáka jó vastag néger faszt.

Dr Alban fia viszint azt tapasztalja, hogy a mai nagyonfejlett svédlányok végbele is nedvesebb, valamint kellemeetlenillattalan,mint a hüvelyük. Köszönhetően apinakozmetológiának,amilemásolta a hajfestékiparmarketingjét,röviden:

1.Öldmeg a hajda hajfestékünkkel
2.Ésmég költsél a műanyagraffia hajadatakárélőnektűnhetővévarázsolható-e revitalizálónkra.

(afeltételes módanagyon fejlettjogérzékenységmiat kell.Minden csakmintha,hatha,tűnhet és teheti valamint ha gyógyszer ,akkor a tüneteire,ha gyógyhatású,akkor csak azért,mertaz ókor óta hagyományosan ezt használják

Egyszerűen,érted,úgy érzianéger, hogy valaki száztűtjátszika faszabőrévelannyira tapad. Feltapad a hüvely faláraés az izomköteg abban "mozog"

Viszont a geci undi

de akkor ebbőlhogyan fog megismétlődni az,ami a 701-esévekben annyira bevált.

Főleg,ha a néger nem akarja megérteni, hogy ha egy fiú lánynakérzi magát,akkor az is.
süti beállítások módosítása