SOMOGYIZOLTÁNI LOGIKAMENTE Ferikém,megint rámírt a Závecz hogy mondjuk már a győztest meg az arányokat. Klári vagy Fegyi?

FERIKÉM A Jakab

SOMOGYIZOLTÁNI LOGIKAMENTE  Jakab...Nincs is olyan!

FERIKÉM A Petike az.

SOMOGYIZOLTÁNI LOGIKAMENTE Feri,te már megint rákokóztál borra---

FERIKÉM Nem fogom most neked itt magyarázni,úgyse értenéd. Klári  jöjjön másodiknak bár,de azért jelentősen és a Jakab felére Fegyiék. Fegyi meg Geri. Futott még a Márki.

SOMOGYIZOLTÁNI LOGIKAMENTE Geri még hezitál és nem arról van szó,hogy nem értem,pont ez az, hogy értemén---

FERIKÉM Dehogy érted,bazmeg.Orbánnak a pestistévéjébe hagy pocsékolja a muníciót erre a töltelékemberre a Bájernek a sok parasztja. Fegyiéket is megmozgatja kicsit,hogy ambicionálják magukat,meg az értelmesebbje is fel fog figyelni, hogy most már mozdulni kéne valakire. Geri meg addig fog hezitálni,amíg a Zoliék mást nem mondanak neki.

SOMOGYIZOLTÁNI LOGIKAMENTE Ez a kis félfasiszta senki meg jól elbízza magát... Eddig sem tudott semmit se kitalálni,most meg ülni fog a nincs is egyébként babérjain...

FERIKÉM Nalátod. Nem kell most a Klárit előrevenni ebben a hangulatban. Van itt elég arc játszani.

niemand.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416474962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.23. 20:59:34

Ez aztán a mesterterv, zsidózó zsidó, olyat még úgy se ettünk

Frick László Intézet 2021.03.24. 06:55:02

@csillagkúll: Dehogynem.

Horn Gyula bácsit is megettük,pedig a Czégé Xénialáz Zsuzsa nyilvánosnak látszó bár 8-12 fős válogatott személyek számára nyitott magánkaszinójában ,amikor Jegesnével és Botox Ildikóval múlatták az időt,bizony Gyula bá nem csak a mocskos beképzelt vidéki takony cigánykölyököt szidta röhögve, hogy a kottájábóljátszik akis bornyúszájú beképzeltje ,de a zsidókat is,ami az ő szlengjében az SZDSZ volt. Ezutóbbiakat viszont haraggal.

Arról ne is beszéljek,ugye,mert nem akarnád látni, hogy az Apró név az zsidóból magyarorsított és a tévesen Kádár kutyájának hitt Apró Antal32-ik volta ranglistán Rákosi idejében és egy IDÉZEM piszok zsidó búrzsójjá-tól IDÉZETEM ZÁRUL a munkásállam által jogosan foglalt villába költözhetett,mint ugye a rendes,komonista emberek,pl Nagy Imre az Orsó utcában éslent a Pasaréti téren a Mézes Mackóban vásárolt a hogy kell át húzni szót a kommentekben, cselédjehelyett az un háztartási alkalmazottja,fügét, banánt, datolyát és görög partizánok felségterületéről származott nemmagyar, és nem is görög fasiszta tehát narancsot.

A szín zsidó és egyébként ezt sokan nem tudják,hogy fergeteges humorista valamint polihisztor Rákosi pl zsidó orvospert importált az akkori Bezzeg Ónijóból.

azt még elfelejtettem, hogy az antiszemitizmus a Szovjetúnióban végig intézményesített volt,minden magyaripéteri népszabadság jellegű és népnevelő szándékú körmönfontság nélkül és egyenesen. A zsidótalanítás,ahogy ezt Szergej Dovlatov bruhuhu-beszélőlinkek nélkül és sajnálatosan nyomtatott verzióban mutatja,a zsidótalanítás úgy folyt, hogy ha
1. vállalta zsidóságát
2.mehetett isten hírével oda,ahol szeretika zsidókat,pl Izraelbe vagy ha chaszid szakadár volt,akkor New Yorkba.

Röviden ez a története-alapja a ma Izraelben többezer főt kitevő orosz bőrfejűneonácik antiszemita mozgalmának.

Ugyanis a Szpvjetúnióban fű, fa és mégbokor is vásárolhatott a származásáról zsidópapírokat,persze Dollárért.

Dovlatov,az még semi, hogy zsidó volt,viszont kaukázusi is,ami miatt Navalnij előtt,ha élne 79 éves lenne,nem állna meg,mert Navalnij a zsidóknál is jobban útál minden kaukázusit meg a Krímért nyavajgó nincsenek is ukránokat akcentusuk van na,azokat.

Van kérdésed?
süti beállítások módosítása