A bejegyzés bezárás gombjára kattintván ugrott föl Hülyeréka arról, hogy mit akarok olvasással,amikor egy kibaszott videót nemlehet a leges-leges-legvégéig megnézni.

Keresztbe is repedt az ezügyben a saját  nagyképernyőm,amikor kiderült az a számomra is,hogyaz még hagyján,hogy Tóta Wé baszott legeslegvégigmegnézni K.O. és aKatolikus Szülők Egyesületre Elnöke asszóját,én se néztem először a leges-legvégig,amikoris a sunyi gyerakbaszókatolikus bácsi a falnak vezette K.O-t majd K.O.ugyanabban a mondatában rákérdezvén még egyszer nekifutott és akkor is akkorát koppant,mégse nem tért az eszére.

 

A Jók és Igazak a magaidejében puszta Vidéki Takony Cigány[kölyök] hírhedt csíkosinges szárszói videóját György Péter  eszteta portfólióját fényezvén úgy 2008. óta ünnepelgetik,én is megnéztem már párszor a videót,újabban nemis szokták, csak György Péter provokációját bevágni,azt, hogy a Vidéki Takonynak van az a pofája  felállnu  és riposztolni valamit,azt már nem.

https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/328/3286/32862/3286286_1183f0bd019e02acbf247a4747f6dbe7_wm.jpg

Hol erre figyelek föl,hol arra, hogy Mészöly Miklóst is mekkora kaján öröm fogja el,hogy a kis vidéki takony,na végre mekkapta

"Mert ugye nincsenek közöttünk szocialisták?"

/Orbán Viktor,Szárszó,1993./

Állítólag ez a videó valaminek a kezdete volt és foglalkoztam is már azzal a valamivel,amibőlszerintem a kevesebb több lehetett volna.

Csak... valahogy... az ív..az ív .a Szárszók Íve,ez kimaradt...

Volt,lehetett  Szárszó szocialisták nélkül és ez eddig nekem sem esett le.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8616468948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektortér 2021.03.18. 11:21:17

Az említett kontent: youtu.be/Cy8zoj3CkDA

A kedvenc részem az volt, amikor kálmán az erkölcstelen erkölcsoktatók mellett érvel.
A kommentek is zseniálisak.

Frick László Intézet 2021.03.18. 11:30:45

@vektortér: Nekem az a kedvencem,amikor Schiffernek mentneki a betonvaslogikájával.
Annakavideónaknemalegvégén volt a főpoen,már az elején is bevitt K.O.pármélyütést, csaknem vette észre,hogy más volt a fegyvernem,még csaknem is a kerítésléc...

Ekkor derültki a számomra, hogy K.O-nak férje van viszont a baszatlanságára,mint a frenetikusan arányérzéketlen hisztériái főokára az asszonyilogikámmal éreztem rá [->Karinthy bon-mot-ja]

K.O. férje történelmi súllyal kért elnézést mindenkitől.

Serény Vélemény 2021.03.18. 11:46:27

@vektortér: Néha nem értem, hogy mit lehet utálni egy K-O-n. De aztán... és ha belegondolok, hogy ez az igazi jóoldali újságírás....

Frick László Intézet 2021.03.18. 12:31:29

@Serény Vélemény: Semmi bajom Olgival.Én nem útálom,a nettóban a hatszázát sem irigyelem. Tkp Olgi Stefka István szintje, csak Stefka nagyon randán néz ki. De az minősége az stefkai.Inkább az a meggondolandó, hogy KO az alja ésStefkával,leglábbis orbánéknál, aminőséget féjelzik.Ajobboldalnak ilyen és a JókésIgazaknakmeg emilyen újságírás jutott ésakkor még a számosságot meg semnéztem,minden 4 jó és igaz újságíróra ha jut egyorbánista bérenc újságírónak látszó izé. És az OrbánAPO az idióta technikáivalmeg HR-évelamandiner fiataljaibólis adott átkatonákat a Jók ésIgazaknak,pl Bakó Beát meg Bukovicsot két fillérért tudta megvenni a Jók és Igazak Nincsen is oldala.

Gondolj bele,mi lenne, ha létezhetne az ellenzéki sajtó.

heki 2021.03.18. 13:54:46

@Frick László Intézet: ha jól tudom, a fiatal mandineres újságírókat egyszerűen átrúgták az azonnali.hu-hoz, mármint majdnem szó szerint.

Frick László Intézet 2021.03.19. 07:14:16

@heki: Ja,miközben a mandiner micsoda.
süti beállítások módosítása