Nagyapáink  idejében még evolucionista volta világ és nem trendi.

"Isten és az Univerzum Törvényei szórul-szóra megegyeznek."

Az evolucionista berendezkedésben óóóriási nagy a szórás. Azaz az 1 egyedre számított rendkívüliség [-> Kung Fu Panda] valójában igen-igen alacsony . És a Globális Spekulalizmusban még a lehetőségek összezuhanása is túlsok.

"Nincs két egyforma köhögés.Ismerd fölaköhögésed,ami annyira egyedi, hogy megismételhetetlen és válaszd ki a cégünk végtelen termékpalettájából,az Áverzióbólvagy pedig a még lehetséges Béverzióbóla tekülönleges, csak reád jellemző egyediköhögésednek megfelelő Német Minőség termékünket!"

 

tigris.gif

A Távol-Keleten a semlegesnemű (bár pinás) aszexuális létnek többezeréves hagyományai vannak [-> tom-tomok]

Kaffka Margit, az első magyar  nő,aki író volt (tehát nem írónő) csakúgy,mint kortársai,a 40000 New York-i [kézi,tehát nemgéppel ] varrónő,akik a nőknek azokat a jogait küzdötték ki,amik a fejlettoiropidnők maiállapotait tekintve tkp...ügye-és okafogyottak, hiszen ki hinné azt, hogy a nőiséget a pina [-> Szentágothay János akademicus egy maceráltpinával demonstrált aKádár-korszakMagyar Televíziójában] teszi.


Tehátúgy értem, hogy a nőiségnek van egy olyan valamije,ami tökéletesen szex- és hagyományosnőiszerepmentes és ami egy nő számára is kifejez egy másik nőt és amit nemleszbikus nő is egy másik nőtől szeretne,pl kórházban vagy kolbásztőőőtőőő fesztiválon, egy nézés,egy mosoly, egy gesztus,a mozdulatok,a nővérke-nééévéérkeeehh-segélykiáltásra éjjel az öregeket tervszerűen megsemmisítő intézményekben, ahogy a nővérke a gyógyszert a 89éveskorban már teljesen mindegy, hogy kb milyen táján pisilő beteg ajakára helyezi, az

Kaffka akkora író volt, még Ady is az asztalukhoz hívta és tegeződtek is, Kaffka még nem hordott bugyit [->nőgyógyászok barátja]

Az Evolucionizmus alkonyán egy emberpár az evolució szigorúan mterialista, antiklerikális, naródnyik,populista, szociálista [szigorúan á-val,a-val ejtési csökevény] törvényének megfelelően 4-5...6-7-8magot állított maga helyett. A XX.század elején az Ormánság már beérte a korabeli Bezzeg Svédországot a fejlődésben és egykéztek,ami azt jelentette, hogy egy emberpár,kétember 1 magot hagyottmaga után,egy nemzedékalatt lefeleződött,akkor még legálisan szabad volt lélekről beszélni, lélekszámot. Az anyósok facsigát esztergáltattak az asztalosokkal, de ezek a kb Ady/József Attila kortársai nők elutasították a facsiga használatát azzal, hogy az orgazmusuk  alapfeltétele az uruk spermájának a méhnyakuk mögi öbbe belefrecskelése. Aztán majd lesz valami,pl a korszakban úttörőnek számító hypós irrigáció vagy a bába a kötőtűkkel ,jut eszembe, bába.

Csokonai Vitéz Mihály bábája és a kortársai több műfogást ismertek,mint a mai császármetsző-és nőgyógyász pénzhalám-kalamola kamara. Voltak olyan bábák,akik,amikor ugyanannála nőnél a 4-ik kereszt/haránt vagy lábbal fekvéssel birkózván arra jutottak,hogy a kislányújszülöttet is még nekik kéne 15-16év múlva szüleszteni, gyorsan szakszerű hüvelykujjbegy mozdulattal megölték a kisbabát,hogy ne örökítse a nehéz szülés alapokait.Volt miből pótolni. Amikor azonban a gróf a 17-ik vetélés után valahogymégiskihordottmagzatának a császározásához meglengette az aranyakkal telikostököt,a bába ráállt a császármetszsre,mit bánva, hogy akislány mekkora terhességi-szakasziés szülésimkórságokat örökíthet,legyen az a geróf amúgy is már korcs csalággyának a baja.

Ha temetőket járunk,igyekeznünk is kell, a trendek alapján úgy néz ki, hogy a kínai sírkőipar hiába hajózta teli Magyarországot akína sírkövekkel,még pár évtized és egyáltalán nemlesznektemetői temetések. mint annakidején a legnagyobb élő humánetológusunk,szociológusunk és a korszak olyan Uj Pétere,aki nem szájjalvolt liberális [-> tiszaeszlári pogrom]Krúdy Gyula bácsi rengeteget járta a temetőket részben azért,mert ott úrhölgyekkel és leánykákkal is nyugodtan tudott pettingelni, ha pedig egyedülvolt a neveket tanulmányozta,az 1889-1912 között született magyarok közül,akik túléltek a háborút, holokausztot meg a többit,az rendszerint 81-97-102éves korauk között haltak meg valamikor,ennek az az oka, hogy az Evolúcióa kiválasztódást alkalmazta,nempedig azon sportolt, hogy az 500 gramm alatt hánnyal lehetne megtartani egy még körméje sincsen koraszülöttet.

Képzeljünk el egy olyan XXI.századi globális spelkulalista világkonszernt,amelyiknek a K+F toronyháza egy-egy egyke nyomorútt ötletkével kínlódhat,és ha az a kis egykécske ötletkécske [-> szlávizmusok a magyar migrács nyelvben,mertugye a magyar honfoglalók is migrácsok voltak,akik a szláv helyilakosságáltalnyújtott segélyekenéltek és szartak bele aMenekülteket IntegrálóElsőÖtévesterv vívmányaiba,sőt, pogányyálozati helyeket építettek éskitipkedték a szlávőslakosság nyakaibóla feszületeket,meg még a harmadik generációjuk se tért ki a hitéből,viszont az integrációra voltak jópéldák I.Péter "király" sajtója szerint] odalesz, nincsen másik...

Tehát mondjuk egy átlagos polgárosodó iparos családban született 16 gyerek,életben maradt 9,azaz 2 ember 9 magot támasztott,ebbőla 9-ből simán elment 1-2 öreglegény vagy vénlány.

Így már érthetőbb voltam?

A Trendi Világ trendicsek,ami azt jelenti, hogy a jelen életünkben felveszünk pontokat, fogunk egy trendítő applikációt,ami egy vonalzó,ami kivetíti a jövőnket. Tavaly gyött hárommijjó migrácsott, gyüvőre gyön húszmilljómigráccsot és akkó a migráccsokörökberendezkednek. Ez a fajta KorszerűModern JövőbevezetőXXI.századi gondolkodás teszi azt lehetővé, hogy ha karácsonyra eladtam a kamatolócigányoknak kamatra kimérni a húsot 34 hízót,januárban 13-at,februárban 21-et,és így tovább, és trendet képzek,akkora jövőm horizontja a Kékes tető fölé lő 1070 métert. Tök szerencse, hogy a dinoszauruszok nemismerték a trend alapú futurizmust,mert ma a Hold tömegével megegyező dínó zabálna,fingana meg szarna a Földön.

"Ha azt hiszed, hogy a logika irányítja az embert,sutba dobod az életed."

/Sean Penn/

Vagyis

minden Felelősen Kihaló páratlan, egyedi &megismételhetetlen,nemvagyunkegyformák ajándékszerűen úgy kerülhetett a Földre, hogy vagy 30 nemzedékelőd nő-elődje ész nélkül szarta a kölykeit ,pl engem anyám megveszekedett hóviharban cepelt orvoshoz, az ő anyja fejtől-lábtól fektette a purgyéit a putriban, az ő nagyanyja meg büdöszsidónő volt Nádudvaron. Nem is véletlen az,hogy indexes riporterlányok nem fészbúk riportoznak Izraelben ott ugyanis olyan a diverzitás, hogy az nem illik a véleményrácsukba.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9316456052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása