"Mégiscsak Isten kiválasztott népe vagyunk, ha ilyen csürhe kezére adja a világot, mint a miénk."

/Dzsingisz kán 1227. Uj Péter 2002-2012./

 

Eleitől fogva azt mondtam, hogy hazudni vagy úgy érdemes csak,ahogy a csillag megy azégen vagy ahogyan az index-pont-hu hazudott a Kaszás Mókusok szépidejében.

Ahhoz már hozzá vagyunk szokva,ahogyan szintén példaértékűen hazudgál az RTL Klub

magyar

PULTEZER

emlék

DÍJAS

payola reklámblokkja,a

Házon kívül

oszintefocim.jpg

A Házon kívül agitációspolitikai payola reklámblokk , aképen akurbli a karusszelhez, őszintén a pofánkba vágja főcímében,minek néz le bennünket:

Az ATV fórumozósbeteg nyugger barmainak.

Ominőz a kategóriában Nyakó Istvánnak a blokkolóautomatára könyökölve adott riportja egy annyira hülyeképen kívüli picsának,mint Serdült Szilvia,aki nyomorultja még képes is volt rákérdezni Nyakóra a riport végén,miért vonul vissza behozhatatlan önkéntes hátrányba a tahó kopaszok hatos karélyán át a legsarokba.(Az semmi,de azt is láthattuk a riportban,hogy Nyakó kapta az első hívást a Kúriáról és a Kopasz Főnök csak a második volt. Viszont Nyakó szépen megvárta,amíg a főkopasz leblokkol,mert a reklámokba úgyis csak az a 4 mp került,amiben az egyik barmot karon ütközte a mellkasávalNyakó,amikor már semmi értelmesem volt haladnia.

 

Az egésznek a lényege az volt, hogy mindenkit kiröhöghessünk, hogy mindenkivel szemétkedhessünk, hogy mindenkit ellenőrizhessünk – kinek mi a hozzáállása. Természetesen ezért volt, hogy az aktuálisan fennálló, bármilyen színű hatalom csomószor fújt az Indexre

emlékszik vissza hazudik bedrogozva például Szily László, az Index egykori, a 444 jelenlegi munkatársa. Miközben

az index maga volt Gyurcsány  Agitációs és Propaganda Osztálya és azt fújta,pl 2009--ben a Távozik a Nemszámítmár Ágybavizelő Ferenc a Nemzet Színésze, amikor Gyurcsánynak pont az is volt az érdeke, hogy az Új Miniszterelnök a Farkasverembe esett ártatlanarcú Olyan Aranyos-t bekajálják, de nem csak a belpiacon, hanem az IMF is. Semmi új uj nem volt ebben, mert Kádár pont úgy gyártatta a kor humoristáival meg a Ludas Matyival és Hofi Gézával meg Moldova Györggyel a  rendszere álkritikáját, ahogy GYurcsány az  index-pont-hu-val. Bruhuhu. 

 

Ne bazd Laci, blogigazgató korodban nekifogtál egy korszaknyitó szájbarágásnak a bérblogokról,de amikor az ipar-kereskedelem és üzérkedés kategóriájának a határán a politikai payola kurvablogokról kellett volna folytatnod az őszintét, hirtelen félbehagytad?

Most azonban a Házon kívül-nek a vélhetően pályázati pénztámogatásból leforgatott és igazából  a 444-et reklámozó index kamutörténeti álriportjában sikerült az átlátszó hazudozás orbáni sekélységéiig felemelkednie.

"Adták-vették egymás között a FIDESZ-es vállalkozók az indexet."

A képletben Spéder volt a politikai balfasz ostoba képenkívüli , akitől a Wallis haszonnal vette vissza az index tunnigpénzt.

A "vezérigazgató" és olyan aranyos Bajnai pedig Apró Piroska néni Wallis-ának a sapkáján a pamutbojt kisfiúsan ááááátatlan mosolya egyébként Gyurcsány kertipartiánus őscimbije.

Vaszily, az ős index-haver mindössze a TV2 50%-os tulajdonlásától már hűűűddeee megkaparintani és befolyásolni akarós fidesznyik lett, míg Spéder 50% index részesedéstől megmaradt fidesznyiknek? - anyám:D és Boros Krisztina anyukája,az!

Szily Lászlóés "Ács Dániel" bedrogozva habogták a habla-blabblát, Ujkihívásába is Beleúntmár Péter viszont üdítően részeg volt az eröhincselt habla blablájához. Hogy ő hogy belefáradt már Spéder kézivezérlési kisérleteibe l, amikor Spéder egy halvány fing sem volt a hányszázalékával egy olyan országban, ahol a magyar menedzsmentje ENI-t és E-On-t szopatott a Ringier Csoporttal keresztülkasul. Szerintem Németh Sándor vallási-és médiavállalkozón kívül senki tulajdonos nem képes hatni sem a tulajdonára a magyar médiában, nemhogy azt kézivezérelni, még Orbán Viktor sem, ha Anikó néni se igen tudhatott.

"Simicskának opciója volt a[z egész] indexre."

Amúgy a lényeget már mutattam az index tavaly nyári zseniális létszámracionalizációjáról írt sorozatban.

"Nekem nem elég az, hogy engedelmeskedtek. Még azt is akarom, hogy szeressetek!"

/Kaszás Mókus 2004-2009/

Nekem ebben a retekklubos  pisikaki pornóban a legnagyobb muchachos!4!!  az volt,amikor a gecik azon bruhhahháztak, hogy a Népszabadság dolgozói mennyire kurvára aggódtak,meg a sok hagyományos médiamunkás és elavultak, be is játszották a Kaszás Mókus videót amiben jellegzetes tóóódításos technikával próbálták a gyalázatos geciségüket tejfölös paprikáskrumplinak eladni.

"Túl kicsi ez a piac ahhoz, hogy többet tartson el,mint egy monopóliumot."

/Uj Péter 2003-2007, többször/

Nemrég foglalkoztam azzal,hogy a veszélyben az index visszatornázta  a látogatottságát,miközben a telex-pont-hu napi 400000-es.

És a Detsche Welle már pályázott is Dollár-támogatásért, hogy Orbanistan bolzanáró diktatúrájában egy online rádió [=podcast] népnevelő adással billentse helyre azt az internetes médiatúlsúlyt, amiben az ellenzéki internetes hírgyártás még csak 75%-ot képvisel.

A  fidesz annyira ostoba az internetes kommunikációhoz,hogy még lekapcsolni sem tudá, hol a gombja,az indexet, nemhogy ON.

 

"A gyűlést folytatjuk!"

/Osztap Bender,index.szu/

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616456150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.10. 10:10:33

azért érdekes, h a török "MTVA"-nak van magyar nyelvű honlapja

www.trt.net.tr/magyar/

de mondjuk a ZDF-nek vagy a BBC-nek nincsen.

Frick László Intézet 2021.03.11. 06:01:27

@don Fefinho: Erdogan az USA jelenleg érvéényes, Trump-tól -Obamátólis függetlenülélőkülpol-és hadi doktrinájának a térségi letéteményese,az USA fő szövetségese a térségben.Erdogan a garanciája,személyesen garantalja,mint aKOMETA tulajdonosa aminőséget, az USA politikájának a képviseletét.Amikor az USA célja egy migrációs,Líbia alakú kapu nyitása voltÁzsia irányába,erre Szíriát találta alkalmasnak,mert Izrael pampogottLibanon miatt, ráadásulott is Szíria volt útban. Tehát a CIA kiképezte Obama elnöksége alatt, pla republikánis Cain vagy ki a faszom felühgyeletével is a gerillákat,azik az ISzlámÁllamban álltak össze.

Avégétmutatom:Az USA a kurdokat felfegyverezve verte le az Iszlám Állam maradékait.A törökök ajvékoltak a szerintük EZ VESZÉLYES kurdok miatt,tehát a kurdoknak a tartozásátaz USA Erdogánnalfizettette ki.Ez.. hogy is fogalmazzak udvariasan..olyan... Dzsingisz kános megoldásvolt,bruhuhhú-s :) Az USA Kongresszusának is kb 3 napba esett, hogy leeshessen, hogy Erdogánt nembüntetni kell,amiértmegint az USA javára dolgozott.

Van kérdésed?

Ja,elfelejtettem, hogy IstaNbul az USAF fő repülőtere a trségben,atörökök egytestvérek a szövetségimunkában lengyel barátainkkal.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.11. 09:28:10

@don Fefinho: ránk nem veszélyes, nem a mi országunkat akarja teleszülettetni muszlimokkal, hanem a németeket..

Frick László Intézet 2021.03.12. 07:04:31

@don Fefinho: @Dinamuki: Ez így van,a menekültek nem akarnak idejönni és szeretnémén látni azt a fejlettisztáni bezzeg Jó és Igaz-t,aki egy buszravaló menekültet igazságosan ideoszt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.12. 10:27:04

@Dinamuki: Kérdés, hogy 20 év múlva is igaz lesz-e ez.

Frick László Intézet 2021.03.13. 07:47:59

@Szorgalmas Gyémánt: @Dinamuki:
Erről állandó a vita idehaza is.

Azt szoktam erre érvékéntmutatni,mind a kettőtöknekmutattammár,miszerint 2015.augusztusában a Keletipukörnyékét bejárván a menekültek találkoztak azn iránimedenceimenekültek XVII-XVIII.századi verzióival,akikősikultúrájukbólmára máralig pár dolgot őriztekmeg,deaz egyikakés szakszerűhasználata,tehátaz, hogy a sebészipontossággala szívbedöfött kést egy hentes szakszerűségévelaroncsolásfokozásáramegforgatja.

vagyishogy az ingyenésegyébélet piacán ITT konkurrenciát találnak.

Namost a számításaim szerint 2050 körülamagyar lakosság fele cigány lesz vegy olyan cigány-magyar vegyes házasságból való,ahol az anya a cigány.

És a cigányok önérdekérvényesítő képességei már ma is nagy hatással vannakamagyar proletár fiatalokra.

Szóval... többesélyes a játszma.

Szintén ismétlés:nem vagyok abban annyira biztos,hogy Merkel korpusza nempontosan úgy fogja végezni,mint Cromwell-é. Csak a Merkelét fajvédő nejlonnácikfogják fellógatni.Ha el nem hamvasztatja magát.

Amai utolsóönismétlésem:Minden napimádkozom,hogy Merkel tiszta tudattal, éplátással,érzékelésselélje meg a 102-ikéletévét.

Schulz-ra nempazarlom,mert az ő hasnyálmirigyén az imák nem segíthetnek.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.13. 15:17:26

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: a haladó sajtó mintha nem tudna mit kezdeni vele, hogy a svájciak minden különösebb cécó nélkül megszavazták a burka (arceltakarás) tilalmat. Vagyis lesz a nyugatnak egy csücske, ahol nem lesz az utcakép része a fekete ruhával letakart, mozgó szekrényekre emlékeztető jelenség, ahogy az arab tantik vonulnak. Ez némi reményre ad okot, hogy az józan a vonal fog érvényesülni, amit pl. Heinz Buschkowsky is képvisel.

www.youtube.com/watch?v=GSTQEnQLtWw

Frick László Intézet 2021.03.14. 06:26:18

@Szorgalmas Gyémánt: Igen ám,de az hogy lehet, hogy a menekültmentő-adományygyűjtő civilbátrak ezzel az axiomatikus könyörtelenséggel nincsenek tisztában,az analfabéta négériai emberkereskedő-kamatoló-zsarolók meg igen?

Frick László Intézet 2021.03.14. 06:32:18

@Dinamuki: Ez a Kigondoltam! - Részeredmények kategória annak amuzulmán franciarab kislánynak a véleménye-tükrében,aki a 31éves farnciarab államtitkárnő képbe válaszolta a szájbarágás és népnevelő vidékilátogatása közepette Poitiers-ben,miszerint
"Nem a XX.században élünk már, hogy az elavult szekularizmushó kéne magunkattartani,hee .Ménemmá lehetne jelen a vallás a ziskolába,mianmá?!!!"

Frick László Intézet 2021.03.14. 06:46:12

@Dinamuki: Semmi gond a józaan vonallal.
hány éves Heinz Buschkowsky .

nem vagyok híve,ismersz,a trendképzésnek, azonban a faszi 73éves.

Oliver Stone az idén lesz 75éves.

Szerintem pedig az a vonalfog érvényesülni,ami a KorszerűModern Jövőbevezető Házasságiformákközéfogja venni az egyszemélyesházasságot vagy a háasodásjogát kisállatainkkal vagy a féltestvérünkkel vagy anyánkkal.

Éshogy civilszervezetek határozhassákmeg azt, hogy mi a család vagy hogy üldözöttkisebbség elleni bűntett, ha valakinek nemengedélyezik, hogy gyermekévéfogadja házastársát,a kiskutyáját.
És tovább a küzdelmekben aPozitív Diszkriminácóért, hogy az a heteró,akit drogosként elutasítottak az örökbefogadáson,a következőkanyarbankijelenti,hogy ő buzi és attólúgy merjéka kérelmételutasítani.

Hagy idézzem a népnevelőbölcsességet a New Amsterdamból:
"Tudod, vannak családok,amik csakúgy összejönnek. [...] "Tudod,mitőlkülönleges ami családunk?Hogy mi mindnyájan egymást úgy választottuk ki."

Ezzelkapcxsolatban mutattam a biznisszben gyakori esetet,amikor amagyar gyerekpiacon senkinek (vagy a buziknak)kellő,és már amúgy is eléggé HHHHHHHHHHHHH gyereket külföldieknek adják örökbe. Egy olyan gyereket,akinekafogalomkörében a legenyhébb simogató gesztus (az óvónéni buksit simiz dicsérettel) buzuláskategóriája (itt a buzulásértelme nema homoszex' hanem..az érzelmi-érintési gesztus kiváltotta furcsa

most figyelj jól

SZOKATLAN

borzongás.

Anyira nincsen hozzászokva,hogy furcsa érzésfogja el.

A gyerekkufárokpersze elfelejtika bezzegisztáni örökbefogadókat figyelmeztetni, hogy csínján a simogatásokkalmeg a becézésekkel.

Őrjöngve lökik vissza az idézem cigánykölyköt,kit adtak el nekik.

Én úgy látom, hogy ez a tetteő-szemforgató álszent kamucivilieskedés,főleg pályázatipénztámogatásból,adománygyűjtés és ingyen reklámriport kereteiben..

lesz a jövő

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.14. 11:30:01

@Frick László Intézet:
"hány éves Heinz Buschkowsky ."

ez miért fontos? Van amúgy fiatalabb is, mindenhol

www.youtube.com/watch?v=k7lA5eeZ8FU

(rezümé: arab műsorvezető: maga buta és tájékozatlan. fiatal nő: meg kell menteni az európai kultúrát a bevándorlástól)

másik:
www.youtube.com/watch?v=Ejj49BDJ3n4&t=219s

Frick László Intézet 2021.03.15. 08:12:45

@Dinamuki: Németországra Fokváros sorsa vár -ez 1 verzió a több közül.

Sajnos jókora eséllyel. Annyi különbséggel,hogy Fokvárosban a fehér barom megáll és tűr.Németországban a maradék német nappal megáll és tűr,éjszaka náci partizán lesz. Inverz reakciókra válasz inverz reakciók lesz.

Azt szoktam latolgatni, hogy hány éves lesz akkoriban Bede Márton és milyen formában hozza ki Orbánt meg az AfD-t és a DDR kommunista rendszerét felelősnek. Ja és az Ossi-k, csak az Ossik,Hamburgban is,hiszen Hansa Land egy Ossi nyúlvány.

Máskérdés,hogy 2028-ban a Gold Fassl se fossa majd le,mi volt az az AfD. Azt hiszik,egy utolsó rádió volt.

Valahogy..mint a magyaroknál.. NSZK-ban kezd minden zsíroskenyér a pofájára esni,a véletlenek szerencsétlen vektoralitásban erősítik egymás hatását,ez a hülye és alaptalan lelkiismeretfurdalásmánia,a rendpárti feljelentő szabálykövetőtársadalom,a baden-badeni ember a Véleménydiktatúra támasza lesz.

Lehet,hogy a sok öreg németnek nem lesz kedve /// tüdeje már a farkasokkal kurjongatni

de láttuk Hitler naggyűlésein,hogy a németek nem csak üvöltve

hanem konok rezzenéstelenarcú hallgatással is támogatják a farkasokat.

És a véleménynácik,ha a szobai internetes kategóriában ugyan,de farkasok.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.15. 10:43:12

@Frick László Intézet: hát igen, Buschkowsky is elég borúlátó... szvsz pl. különbség van vidék, kisváros és nagyváros között, és előbbiekbe a multikulti keze még nem tette be annyira a lábát. És ott sok tartalék van a szorgalmas, becsületes kispolgári miliőben felnőtt fiatalokból. Persze vonzza őket a nagyváros, mert unatkoznak, azt hiszik, ott van az "élet" (pedig dehogy), de ott még nincs elromolva.
Meg hát az echte német értelmiségi fiatal ahogy látom elég anyagias és úgy 30-40 éves korára próbál bevásárolni olyan részvényekből, amiből aztán jön évente az osztalék, így fenn tudja tartani az elővárosi zavartalan életet - de talán rosszul látom...
... ha a németek annyira náculnának, akkor az AFD-re szavaznának, de pl, tegnap is leszerepeltek...

Frick László Intézet 2021.03.16. 07:40:57

@Dinamuki: Az AfD-re kára szó,hagyjuk.

AmirólaXX.század után illetlenség beszélni,az az,hogy a németis egy nagy nép,mint ahogy plaz angolszász is egy nagy nép vagy plaz orosz,az nagy nép

viszont akínai,az nemnagy népúgy,ahogy ezek az indoeuropid nagynépek.

Méga francia népis nagy lehetne,ha lenneaz a négy népegy nagy francia.

Különösen izgalmas,ha pl azembernek 50éve méglehetett szerencséjeHannover környéki tanulatlan német parasztot hallania ésholland volt,azt hitte,hogy hollanddal beszél[->németek véleménye a dánokról meg hollandokról]

A Nagy Népek-ben van egy jámbor tehetetlenség a maimarketing iránt.

ANagy Népfia joviális,számára nemléteznekmintanépek,akulturájában nincsen olyan,hogy bezzegnépeket jelölnekki,Magyarországon mégazok az osztrákok is bezzeg-be számítanak,akiket a Nagy NémetNépkivet,megvet és útál.

Magyarországon töretlenülmindig mutatnak valami nagy népet a bezzeg jópéldáival,amiket mintánakkéne tekinteni.

Agenerációmbólérzékelhetőmennyiség vendégmunkásvoltaz NDK-ban vagy ott tanultmeg effélékésazidőben MagyarországNDK-tólNYUGATRA!4!! feküdt.

Anagy népeknek van egy nagyon érdekesjellemzője,a nőik nem tökfőzelékbőlvalóak.A nagy népeknői a womanpower még awomanpwer fashion-szerűmegjelenéseelőttmáraz orosz asszony,anémet asszony vagy az angolszász asszony maga az erővolt

ez utoljáralátványosan a II.vhalatt ésután derült ki.

Irodalom:J.D.Salinger,német irodalom,orosz irodalom

Próbálj mármeg valami olyan szituációtkitaláni,amiben XXI.századi Womanpoeriánus Wumanstudie fogja,felveszi a kezeslábast éselmegy a hajógyárba hegesztőnek,depláne szerkezetlakatosnak,mert Híjjahaza.
Ha nincs vattája,azt se tudja a mai Womanpweriánus,mibe mensizzen. Sőt,hamarosan eljutunk odáig, hogy psilni sem fog tudni,ha nem találWC-t.

Tehát Németország,mint nagynépországa... rendelkezik egyfajta tehetetlenséggel,aminekplatolóereje még ma is az Adenauer vagy a Bismarck korszak.

Berlin egyetlen erényes nője [1929-ből] ,akit Szepes Mária leírt.

Most az oroszokra nem térnék ki,de az orosz nők is nagyon erősek.

Sajnos azonban... vektorálisan...NSZK-ban..ez az őserő..nem a jó' felé fog hatni...szerintem.
süti beállítások módosítása