A magyar és nemzetközi viccelődés történetében voltak viszonylag jogos korszakok,

ezt a szituációt Charles Chaplin filmesvállalkozó és művész tevékenységét Sasha Barom Cohen társadalomszociológus és pénzmágnes fő jövedelemszerző tevékenységével szoktam összevetni, megint egy olyant fogok írni,amit nem nekem,hanemha lett volna index 2005-től,akkor annak az újságíróinak kéne annyi pénzért.

Amikor ugyanis Charles,aki szabadidejében kombojlóval járt Hollywoodban ismert kombojszínészekkel sörözni a Saloon-homlokzattal álcázott lakókocsiba, és egyébként nőfaló férfi volt

chaplin-1.jpg

(akkoriban senki fodrászlány nem tekintette abúzusnak, ha a sztár megszopatta a díszletek mögött,a végigszopás a nyom nélküli tiszta lenyeléssel szociológiája amúgy is más az USÁ-ban és egyáltalán,germano-anglo-saxo árjakörökben.


tehát amikor Charles Chaplin viccet csinált Hitlerből,az a Hitler Amerikában is példakép volt,pl Henry Ford bácsi kedvence. Akkoriban is a büdösruszkiztatás volt a line, csak a kommunisták szószban és nem csak Neville Chamberlaine gondolta úgy, hogy a sok hülyékek azok a cseszlovákok annyira nem számítanak,minthogy onnan már csak Kelet-re fog törni Hitler és a kommuizmus ellen állítja a Szovjetúnió tlen -40 fokos csalánosaiba a kaszáit.

Ezzel szemben amikor izraeli fiatal filmesek csináltak egy bruhhaha hittlerfigurát vagy pl alcsúti csüngős hasú cigányvajdából csinálnak Hitlert,miközben pedig maga a másik neve,a Kádár is simán agyonbassza ezt a Hiter nevét és nem kell kivárni,amíg a Brazil Trump-ot, Bolzanárót brazilelnökké választják, az ilyesminek a káros következményeit az időbusz c. bejegyzésben mutattam be:

visszatér Braunau-ból az időbusz és a kis nebulők őrjöngőamfetaminelvoinásos dühvel fogadják a gondolták pedig, hogy hősöket:Hogyhogy nem baszták agyon Dieter Mörtelbach-ot, a Führert? [természetesen a mai kereskedelmi- és HR marketing kedvéért Dr Josef Goebbels-nek a haja szála nem görbölhet játékközben]

Ugyanis

a történelem egyik jellegzetesen kaszálós-mókusosan álvicces és tóóódításos velejárója az, hogy a napi aktuálpolitika erre-és-erre zörgeti a lyukas üres mogyorókat ...miközben a valóban haszonszerzői a diót amott a legnagyobb csöndben és hang nélkül, regisztertonnaszám...

baromf.jpg

Sokszor a szörnyecskéktelenítés közepette sikerül is minden kis szörnyecskét gondosan agyonbaszni,ezzel pedig de evolucione kiválasztódnak a jónagy szörnyetegek.

További jóéjszakát gyerekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8416454930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása