" Mi mindnyájan bűnösök vagyunk."

/Jézus,guggolván rajzolákom-bákomokat a porba.../

Az "Internet Népe" az internetes hírgyártás,a címlaptündérek szerkesztői fogásai az Egyetemes Populizmus. Az internetes lincseléseknek a Kettőskereszt-Mítúmozgalomban is tomboló idiótizmusa.

dita_von_teese_p.jpg

Dita von Teese - Marylin Manson egyik  ááááááldozata

Egy repper-félisten "asszisztense" évekig hajtja fel az Isteni Fasz-nak a kívánságai szerinti nagyon magas,nagyon nagy lábú, melletlen és anorexiás csajokat. Majd BűnvádlóMagdolna is lesz és be kell kajálnunk a HBO-megrendelte "doku-riportfilmben" hogy BűnvádlóMagdolna is egy áldozata a gépszíj-elkapta reppernek.

Vagy a Marylin Manson "botrány".

shit.jpg

Az internetes hírgyártás maga a XXI.századi Populizmus. A Kattogásmarketing a motorja.

"Nem csinálnák ezt, ha nem azt látnánk,hogy erre van igény."

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/.external/.thumbs/0cc63a6cd5c73dd1755a5f7c1d425598_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

Kárpáti Márton internetes vállakozó , médiageci és bérelhető politikai seggnyaló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7016452748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.07. 18:01:26

Az igényesség velejárója, felülírhatatlan az igényesség

Frick László Intézet 2021.03.08. 05:56:54

@csillagkúll: Ügyesen kikerülted aalényegbe vágó,szemre tl dr válaszaimra a reagálást,pla hitedre,miszerint a Ferííí wűdemár útálata, az hű de ritka és egyedi ötlet,mint a hosszú hajú nőket a véknyításra rábeszélő fodrászcsajok dumája. Ül Tarantino,az ismeretlen nőilábfetisiszta a hosszúmélalesében ésmagyar televíziókat nézdegél,pla Hír TV-tmertottlátni a szupermagassarú cipóssetétes-harisnyáslábaikat keresztbe tevős csajokat,akikegytől-egyik levényítottákmár a hajvégeiket.

Frick László Intézet 2021.03.08. 06:04:07

@csillagkúll: A múlt század 80-as éveiben írónők is próbálkoztak a posztmodern irodalom művelésével,az volt a trükkjük,hogy függő szövegeket írkáltakköznapi beszédanyagbólés központozásnélkül.

AKigondoltam!-ban viszont a rejtélyesen homályos bülcsesség tttetéseuniszexmánia volt, valami nagy semmit annyira sejtelmesenkifogalmazni,mintha akarna valamit mondani,pedig semmiötlete nem volt [-> indexes stílus]

A posztmodern írónők közülaztán Esze Dórának jött be a bznissz,de klasszika előtti barokk francia nőieszközökkel,Morvcsányi Géza előtt kitette a lábacskáját és a nagyember belebotlott:
"Ó,maga az a veszélyesen nagy Ember ésén Önt véééletlenül felbuktattam?-Bocsikaaa!"
VégülMorcsányi csakmeg hmmmhmmmte párszor és lett egy kötete,viszont Vámos Miklóssal el is tudta magát vetetni.

Tudod,néha és valójában egy trükkösen inbölcs "mondat" a tl dr ésnem egy saroktólsarokig telvert 5000 karakteres kommentablak.

Nagyon fontos,a magyar sajtóban és a közéletben egyáltalán nemkitárgyalt dolgokat mutattam neked és te úgy viselkedsz,mint egy nő:átsiklasz rajtuk.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.08. 09:55:50

@Frick László Intézet: nem lehet mindenki tájfutó alkat mint gurmai vagy a telibe szart zokni kinézetű ivadéka.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.08. 10:10:40

@Frick László Intézet: bocs, ha részvétlennek tünedezem, és igazad van úgy sikitok mint egy nő

Frick László Intézet 2021.03.09. 06:03:20

@csillagkúll: A magyar és nemzetközi viccelődés történetében voltak viszonylag jogos korszakok,ezt a szituációt Charles Chaplin filmesvállalkozó és művész tevékenységét Sasha Barom Cohen társadalomszociológusfőpénzkereső tevékenységévelszoktam összevetni, figyelj,mertmegint és csak a te kedvedért, ha nemis kerülerőfeszítésembe,de egy olyant fogokírni,amit nem nekem,hanemha lett volna index 2005-től,akkor annak az újságíróinak kéne annyi pénzért.

Amikor ugyanis Charles,aki szabadidejében kovbojlóval járt Hollywoodban ismert kombojszínészekkel sörözni és egyébként nőfaló férfi volt (akkoriban senki fodrászlány nemtekintette abúzusnak, ha a sztár megszpopatta a díszletek mögött,a szopás szociológiája amúgy is más az USÁ-banés egyáltalán,germano-anglo-saxo árjakörökben.
tehátamikor Charles Cahpli viccet csinált Hitlerből,az a Hitler Amerikában is példakép volt,plHenry Ford bácsi kedvence. Akkoriban is a büdösruszkiztatásvolt aline, csak a kommunisták szószban és nem csak Neville Chamberlaine gondolta úgy, hogy a sok hülyekik azok a cseszlovákok annyira nem számítanak,minthogy onnan már csak Keletre fog törni Hitler és a kommuizmus ellenáléítja a Szovjetúnió csalánosaiba a kaszáit.

Ezzel szemben amikor zraeli fiatalfilmesek csináltak egy bohócc hittlerrfigurát vagy pl alcsúti csüngős hasúcigányvajdából csinálnak Hitlert,miközben pedig maga a másik neve,a Kádár is simán agyonbassza ezt a Hiternevét,annak a károskövetkezményeit az időbusz c. bejegyzésben mutattam be, hogy visszatér Braunau-bólaz időbusz és a kis nebulők őrjöngőamfetaminelvoinásos dühvel fogadják a gondolták pedig, hogy hősöket:Hogyhogy nem baszták agyon Dieter Mörtelbach-ot, a Führert?

Ugyanis a történelem egyikvelejárója az, hogy a napi aktuálpolitika erre-és-erre zörgeti a lyukas üres mogyorókat ...miközben a valóban haszonszerzői a diót amott a legnagyobb csöndben és hang nélkül, regisztertonnaszám...
Mivel abhozzászólásaimnak csak az elejét meg a végét szoktad elolvasni,fellélegezhetek és ide zanzázom ennek a soknak a lényegét:

Sokszor a szörnyecskéktelenítés közepette sikerülisminden kis szörnyecskét gondosan agyonbaszni,ezzelpedig kiválasztódnak a jónagy szörnyetegek.

További jóéjszakát.

Frick László Intézet 2021.03.09. 06:54:07

@csillagkúll: Történt egyszer Balassi Bálinttal,ahogy Lengyelországba szokott lovagolni, hát látja, hogy két szlovák menyecske gyűjti a szénát, arra karélyozott a lovával,leugrott,elkapta és hóna alá fogta az egyik menyecskét majd utánaszaladt a másiknakésamíg az egyiket abúzálta,a másikat leszorította, hogy el ne fusson,akkoriban a nők nemhogy soha nemviseltek bugyit, de még havikötőre sem szorultak. Viszont nem konditeremben gyúrtak karizomra.(Most a boglyarakás rejtelmeibe nemmennék bele...) Namost..érted... Balassi költő is volt,még akkoris ha abban a korszakban ez dópemanságba számított. Szerintem Balassi maga úgy lett volna a költészetével, ha egy jótündér időbusszal alábai elé borulni utazika babérkoszorúval, hogy "Én-e-je , poeta?- pthiha, hun lennék eén ahhaó?" Vagyis érdekes lenne hallani azokat a menyecskéket, hogy egyáltalán sikoltoztak-e?

Dópemannak már azzal kellett levennie a vastag téliharisnyás vizesedő tésztás vádlijairól a boszorkányszoknyás é s horgolt vállkendős újságírólányt,amivel Ibolya vette le a magyar rádióriporterét 1977-ben:"Most lenézel,mert cigány vagyok?"

Balassi ugyanis erősen...khrmmm...kreolbőrű ember vala.

Aztán szoktam néha Gabrielle d'Estrées, Duchess of Beaufort and Verneuil, Marchioness of Monceaux-ra is gondolni, nem csak azért,mert valamivelveressesebb volt,mint Julia Roberts, viszont a kisajkai hasonlóan,mint egy közepes tál zöldsaláta,mindössze arra szoktam Gabivakapcsolatban gondolni,az utolsónapjára,amikor kb 30 hetes terhesen egy vadászat alkalmával 8 órán át lovagolt,lovon.

Hogymegint egy férfit tegyek a rétesbe, Montaigne Lion-i polgármester ,szabadidejében esszéista filozófusésgondolkodóamaga idejében penye bruhhahába számított, valószínűleg buzizták is,annyira egy gyönge volt testnevelésből, hogy májusvízben aLioireáradásakor térden felülélő félkilós sarkantyúkkal va vadász lovaglócsizmában és 20kiló vadászruhában a bőrvérttel csak 5perc alatt tudta átúszni a Loire-t. Az egész korabeli társadalom röhögött azon,hogy ilyen idétlen férfinek merné nevezni magát.

Így vagyok a sikoltozással is. AMinden Egyenlőség korszakában a sikoltozásnemlehet női privilégium,természetesen minden zsendernek egyenlőajoga sikoltozni, nemszaporodni vagy örökbefogadni. A Kádár Diktatúraidejében a börtönökben a juliák sikoltoztak, hogy a vagány csáveszek hamarabb végezzenek a fartúrással.

1986-ban magyar korai nőmozgalmi körökben általánosan ünnepeltékpl Csokonai Lili debütáns írót, abban az évben,amikor Ungváry Krisztián apukája a Világ Legöregebb Fiatal Írója lett.

Borzasztóan nehéz feladat és az irodalomtörénet során még soha,senkinek sem sikerült férfiként női névvel női irodalmat művelnie.

Ma már a női szag a Kellemetlen Illatroktárgykörébe tartozik, egy KorszerűModern JövőbevezetőNő nemhogy felelősen kihaló,demindent megtesz a kellemetlenillatai ellen is. Aminekavége nagyon csúnya kellemetlenillatú gombás hüvelyi folyás szokottlenni uszoda után,deree is megvan az amiért pénzt kellkiadnia a KorszerűModern Jövőbevezető Nőformának,a kombi szer,míg Gabrielle d'Estrées, Duchess of Beaufort and Verneuil, Marchioness of Monceaux ha valami nemúgy viszketett neki, csak simán ottodaalent,akkorapuszta ujjávalodanyúlt ésmegszagolta,ahogy annak idején a dajkája arra megtanította és este szólt az egyiköltöztetőnőjének, hogy milyen növényekért menjen ki az erdőre.

Ma ezeket a növényeket ipari monokultúrás és génmanipuláltmértékben termesztik Kínában, speciális ám általános gyógyszer vegyészeti eljárásnak füllentett módszerekkel koncentrálják (egy 30éves magyarfiúis dolgozikebben az üzletágban) ennekköszönhetően a NémetMinőség cimkés gyógyszernekminősülőkészítmények 99,4729%-a kínai sűrítmény hígitása,porítása, tablettázása éskiszerelése pl bolgár bérmunkában,ám a Csodás Német GDP-be statisztikázván.

Nagyon komoly fogadásokon simán nyertem azzal, hogy szerintem Csokonai Lili az Esterházy Péter.

Van kérdésed?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.09. 09:59:16

@Frick László Intézet: teljesen felháborító amit a végén és az elején megengedtél magad a szövegedben, itten nem jellemző a fajtalólagós kiválasztodás

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.09. 10:03:55

@Frick László Intézet: nem vágom az ide nem citált részeket, de valami gúnyolódásfélére sem adtam sem okot, sem indokot, nem voltam fültanúja, de annyit leszűrtem belőle, hogy "banyek bennem ment el míg aludtam" hát "istenem miért nem ébredtál fel, ha nem volt ínyedre" volt rá a válasz.

Frick László Intézet 2021.03.10. 06:09:32

@csillagkúll: Sokszor előfordul az a Komedi Centrál vagy a Tibi Atya Projekt termékein szocializálódott emberekkel

az ilyen típusú viccelődéseknek sohasem lehet a hallgatóság a tárgya,lásd Bödőcs Angilaliban.

A XXI.századi, azaz az emberiség történeténekalegeslegeslegfejlettebb embere a Világ epicentrumaésígy alakulhat ki benn az a tévedés, hogy ha valaki a Komedi Centrálon,a Matula Magazinon vagy a Tibi Atya Projekt-en kívülelkezd viccelődni,az személyeskedés.

Az ideálista rendszerekben a világ epicentruma bárholmáshol van.

Ezért szoktamLigeti György tanítását idézni,mert ezzelaz ember, ezzelaz egy riportrészlettelmegspórol egy 500 db-os wikipedialinkfelhőt:

RIPORTER:Ön vallásos?
LIGETI:Nem.
RIPORTER Akkor ateista.
LIGETI Nem-hiszen annyi lehetőség van még.

Lehetőségek vannak,deamiket Ligeti ért,lehetőségeket,azok vaójában mind-mind ideálisták.

Ez...egykorszakos reflex.imádom nőkön szemléltetni ezt is.

1. step.: "Éngemet te ne kerjéösszemindenféle picsákkal,mertén én vagyok,annyira egyedi ésmegismételhetetlen és minden,ami rajtam van,azt én találtamki arra a tekintettel, hogy én érezzem magamat jólbenne!"
2. step Nézd csak Hédikét a döglöttcsirke színűhülyelyány frizurájával
3.stepKurvanyádat, hogy merészeledHédike én vagyok ésúgy merjél bármit általánosan nőkremondani,hogy én vagyok a földkerekség összesnője smegsértetted,te ááááállattt fasz,a nőinemet EZÉRT!

Frick László Intézet 2021.03.10. 06:13:27

@csillagkúll: Hihhetetlen,desem nemén nem vagyok az epicentrum,de.. bocsássmeg érte előre..deamikor szerinted gúnyolódom,eszembe se tudsz jutni.

Mutatom:Amai korszerűjövőbevezetőmodern vitákban ha valaki 100 állításból találegy megingathatót,megáll,elkezdiingatni éskijelenti, hogy bedőlt atöbbi 99is.

Én elavult,múltbavezető vagyok.
Idegyön egy dinoszaurusz és agyonbasz a farkájával-megvan?

de pl megmarad 87 állításom ,miközben a tamil csónakos csónakázik a tetememmel, hogy bedarálja a halaknak Colombo-tóldélre.

Most...szerintem..rövid voltam és nem bonyolult.

Frick László Intézet 2021.03.10. 10:15:23

@csillagkúll: A rendpárti agyonszabályozott feljelentőtársadalom,amilyen már a német vagy az amerikai vagy más nagyonfejlett társadalmak,lényewgében az ember után a második legmagasabb kockázati tényezőt a kihívásokban lája.És ez is az evolúció elen dolgozik.

Az ugyanis,ami nálunk még csak "civilalulróljövés" a Budapesti Autósok Közössége,de a magyar rendőrség EU-konform már eljár a videóik alapján, bezzeg Németországban telefonos applikáció és nem szükséges a leelőzött autósnak felmérgelnie magát és besérülni, hanem az applikáció automatikusan küldi be a Polizei-nek a feljelentést. Nálunkmég csak részeredmények vannak,mert a beküldőnekidőnként még vállalnia kéne a tanússkodást, Bezzegnémetországban már védelem alá esik az ID-je.
süti beállítások módosítása