A ~ történetében napok óta fokozódik a netokratív idiótizmus. Pedig az attitüd ősi. És a szélhámosok alapfilozófája is.

"Mindenki megkapja,ami jár"

/Páncsátántrá पञ्चतन्त्र, i.e. 550k./

 

Egy őstehetség valahol Boldog/Pócsképviselő és Bangóné Borebély Ildikó színvonalán , Doktor-okat és Doktor-Doktor-okat meg egész politikaikommunikációs- és agitációs vonalakat szédít meg. Vagy aki kellően  dilaj már, azt meg is szopatja.

szabone_az_ostehetseg.jpg

Doktor Bubó országában.

Biztos vagyok abban, hogy Dr Kósa el fog múlni egyszer majd,mint a gennyes kelés,viszont A csengeri örökösnő csak azért,mert a XXI.századnakmár se Jókaija, se  Mikszáthja,se Krúdyja nincsen. Nemhogy Reich Jenője.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr216447042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.02. 18:22:09

Én keetőezernégyben lattam ilyen csengeri demonát férfias alakban gyúrcsányinak öltözve

Frick László Intézet 2021.03.03. 07:51:08

@csillagkúll: Nem szeretném az érzékenységedet sérteni,de Gyurcsány az egyetlen élő politikai zsenink (a másik,Horn, halott volt már 2000-ben is agyilag,a dementiamiatt). A csengeri örökösnőbőlmeg még az én falusi utcámban is lakik egy. Teljesen közhelyszerű.

Azt hiszem,haa FIDESZdúlásellen tiszta szívvelküzdő agitátor vagy,akkor nem árt elismételnem:
-Ha alaposan meg mered ismerni Gyurcsány Ferenc történetét,akkor azzalmegértheted a magyar történelmet 1985-és 2022.között.

-ha Orbán Viktor történetét szeretnéd megismerni, az eléggé nehézkes. Van egy könyvtervem,ami Orbán Vikor:32nevem van c.névtörténete a Vidéki Takony Cigánykölyök-től(ez 3 név) ...mondjuk Bolzanáró Varacskos Maradónáig (ez két név) Viszont ma már 35 neve van. Na,és ez a könyv micsoda Orbán Történetében,egy semmi. A tanulságátmáris elárulom neked,mertúgysem olvasnádki:"A kevesebb több."

Tulajdonképpen a mai Orbán Viktor csupa-csupa jószándék története. A szükséges hazugságrólis túlsokat írt már Søren Aabye Kierkegaard és annyitmár a XIX.században semolvastak az emberek,Orbán Viktorkeresztapjaiésanyjai közülazonban egy korai progresszív népjóitó és országfelemelőreformmozgalmunkban,A tégy a gyűlölet ellen! -ben többen rágcsáltákasütipartikon a svédasztalnála szendvicseket,miközben jóizűen repkedtekakurva cigány geci,a náci fajankó,apökhendi vidékiparaszt,a hóttifaszista ááálatfajta takony, az Audizó Takony (ez 1 név) stb-k.

vagyis nagyon izgalmas a jólfelismerhető idevezetőkövezetben az a rengeteg-rengeteg páratlanuljó szándék,plami Dr VásárhelyiMarinénit arra vezette, hogy a mai nemzetiKonzultációk sziínvonalán irányítottválaszos lekérdezésselbizonyítsa be azt 2001-ben, hogy az akkori (20 évvel ezelőtti) egyetemi ifjúságunk náci érzelmű szélsőjobbos.

Azt tudtad, hogy a FIDESZ kormány volt az egyetlen olyan magyar kormány,ami hetek alatt baszott ki egy náci gyülekezetet? Ezzel szemben Zseniális Ferenc nem csak létrehozatta a Jobbik2.0-át éskészíttetett verbung-fotókat Móricz Simonnal meg más indexesés jógyerek fotósokkal a Madárfejeő idijóta Lajóss-okról

de el is lopta nagy tanítója egy bölcsességét,miszerint:
"Kell4év Jobbik-kormányzás amagyaroknak,hogy leszokjanaka fasizmusról!"
Ez Dr Vitányi bölcsessége,Feri másoltale, aztán Dr Vágópistabácsi tud úgy emlékezni,hogy őmondta a Ferinek,amikoregyszer másfél órán át jegyzetelte a Ferííí az ő tanításait.

Egészen röviden Orbán története csak a Rencervátás története (ami nem a magyar történelem 1985-2022. , csak egy része annak) egy fejezete, és a lényege az, hogy az MSZP általában az EKÁ-sokon meg az ellenzékén röhögött,viszont akétliberális pártot veszélyesnek is tartották. Innen már csak a SajtosztóLyóka c.mese lényegére kell emlékezned.

Gondolj bele:Mennyi sokat írtammegint neked,deabba belemerészelsz-egondolni, hogy ennyivel 4444 kézirat-jegyzet-könyv-pdf oldal-t váltottam ki.

orbán szituációjában az a mókás,hogy Orbánra nem csak Orbánnak van szüksége, hanem pl Gyurcsány Ferencnek meg főleg.

Egyelőre... nem tudoknekedolyan forrástmutatni,amine csak néhány igaz részlethez kevert sűttökörségeket tartalmazna Zseniális Ferencről. A FIDESZ,amitállít Gyurcsányról,az pedig mind csak használ Ferinek,lételeme az a minden,plhogy balliberális vagy balos vagy komcsi meg effélék.

természetesen az semigaz, hogy ma az ellenzék vezére lenne Ferenc,nem fárasztja ő magát ilyen hiúságokkal.

Orbán valami csárlicseplinje a politikájának,One Man Band.

Gyurcsány viszont tudja, hogy nema színészet a fontos,hanem a kameramögöttiség.

Gyurcsány egy tarantínója a magyar politikának.Amit csinál,olyan,mint a KillBill,amiről tömegek hiszik azt ma is , hogy egy karatélyos pifpuff film néhány izgalmas jelenettel nőilábfetisisztáknak.

Valójában minden-de-minden csak átverés,díszlet,meg kellék a KillBill-ben,egy későmoralista lélekboncoló kapcsolatiromantikaelemző film,ebben igen-igen hasonlít a Kung Fu Pandához

vagy a Dr Bubóhoz,amiről sokan azt hiszik,hogy egy vicces antropomorf karikatúrafilm.

Rosamunda Pilcher csak szeretne olyan puhafedelű nőibugyiiizassztó romantikusat írni,mint ami a Kill Bill titokban.

Hogy mekkora egy rendezőGyurcsány,mutatja azt, hogy az Agitációs ésPropaganda Osztálya az index-pont-húvolt, vagyis,mint Kádár,a sajátkritikáját is a sajátembereitől rendelte meg,persze szinopszist, azt adott nekik,mert annyira mégUj Péter semért a politikához,hogymindent fel legyen képes fogni Gyurcsány művészetéből.

Ekkora zsenik magasságában,ha lenézel Orbánra, valahol mélyen,vidékikörnyezetben egy potrohás falusi fődesúr jóízlésű,a képzőművészethez értő feleséggel,meg egy kaszroly gyerekkel. És egy csicska vejkóval. Régimagyarul ennyi: Pthiha.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.03. 09:41:42

@Frick László Intézet: hát én azon kevesek közé tartozom, akik gyúrcsányit a csengeri szélhámoshoz hasonlítják, vagyis nem látok benne semmi olyat amiért te is fényesre nyalod a valagát, mert azok viszonyulnak eféleképpen gyúrcsányihoz mint te is, akiket -most nem tudok rá jobbat mint- a libernyák doktrína fogva tart szellemileg, vagyis a valóságtól teljesen elrugaszkodott, mondjuk valóság tagadók. doktor diktátor úr az más tészta, ottan van hasizom és karizma.

heki 2021.03.03. 19:22:28

@csillagkúll: nadebaszki, Gyurcsány már elvileg egy teljesen bukott politikus, kderült hogy hazudott éjjel-nappal-este, lejáratta magát, kiröhögték, akasztófára akarták küldeni, ehhez képest vígan lubickol az akváriumban, hát ez nem tűnt fel?
És ez akkor miért és mit jelent?
Gyurcsány iszonyat nagy túlélő, (AKA Churchill),
Viktor nem biztos.
Gyurcsány amennyi hibát, bűnt elkövetett elvileg börtönben kéne ülnie, de nem ott van, hanem szépen bedarálja az ellenzéki erőket most jelenleg, és azok észre sem veszik.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.03. 23:30:04

@heki: Orbánról nem derült ki, hogy hazudott? De. Sőt, rá is abszolút érvényes, amit az északír Gerry Adamsről mondott vmi ellenfele: már annyit hazudott, hogy ő maga se tudja, mikor mond igazat.
És Feri milyen borzasztó bűnöket követett el?

Frick László Intézet 2021.03.04. 06:37:23

@Dinamuki:
0. Bocsássmeg, azt hittem,olvastadvalahaezt a blogot
1.Soha nem dagonyáztam a szokásosÓbbá' -Gyúccsrányi panelek között ->apolitika definícióját [nálam]->apolitikaikommunikációdefinícióját és az agitációmeghatározását

2. Számításaim szerintapolitikusnak,aki nem hazudik,kb 2-3hónapjalehetkétválasztásközötti időszakban és a helyi politikában,mondjuk ez budapesti falura számítva 2-3hétlehet-.. [-> városikörnyezet]
3. Gyurcsány az egyetlen élőpolitikai zsenink,satöbbi,Orbán közepespolitikaiképességűsatöbbi,az Orbán preferálta "klasszikuspolitizálás" mamárkiszámítható,algoritmust lehet ráírni,nemis kellember a gépmögé,egy számítógépprgleszereli Orbán "klasszikuspolitizálás"-át...ööö...Szerinted írjak a klasszikus politizálásértelmetlenségérőlaXXI.században?Amikorlényegében a nixonizmus bírálata is erről szól? (És Tokfalvi egyikutolsóhozzám-szólásában az Orbán = Nixon párhuzamramutatott rá,mert ez esett jólaviszketésének.. pedig a viszketésellenszere az,hamegálljukés nem vakarjuk) (ugyanisminél tovább vakarom Orbánt,annáljobban fog viszketni)
4."Elejitűl fogván"-az ugyan nem az eleje volt,de azt javasoltamorbánnakmeg Kövérnek,hogy menjenek elszőlőbányásznakÚj Zélandra.(Ez még a fészbúkkorszakelőtt volt,mamárúj zélandi szőlőbányászként sem menekülhetnénekaz internetes sajtó szobai bátraitól)
5. ...nem tudom... Te azt állítod, érted Nietzschét,ezek szerint van képességed egy prózainak látszó szöveg versbeszéd szintű, azaz poetikai tömörítéseitmegérteni,nemtudom, vetted-e,amikormár 57-92-edjére írtamle."Orbán 50 kg-valezelőtt" ill."Orbán,amikormég azakállas és kócosvolt"..És akkor arra márne is mutassak rá,a német MENNYIRE & NEM ALKALMAS a versbeszédre a magyarhoz képest.
6. Gyurcsánynak nincsenek olyan céljai,mint Orbánnak..Orbán vagyonkezelése,alopásai a haradzs ésa többi..az, hogy a csürhéjétmongol-kán szerűen kezeli,ez mindmárodafölebben akommentmben a Klasszikus Politizálás...nem,mégismeg kellírnom,ha máridejutunk,azt hittem,te legalábbKISSÉ józanabb vagy Hanni néninél vagy Grófnő bácsinál

Amit nem értetek:Gyurcsány már végzett..Kb 2004.novembere óta a hobbijánakél.Képzelj el egy 2004. november végi,mondjuknovember utolsócsütörtökét. csütörtökönként gyűltek Gyurcsány térdeihez a sajtó befolyásosai, hogy Feri hetiútmutatását a reformokUt-jan meghallgassák Uj Péter moderációjában. Olyasmi volt ez,mint amikor Kasza Lajos összehívja a Jászplasztik Csoport vezetőit. Ekkorra már Feri végzett a főküldetésével.Innentőlkezdveminimális energiátkellettkifejtenie,alényeg az volt,hogyő áll az élén a reformoknakés nem mozdul.Viszont nagyon mondja.

Ebben apolitikai képletbven Orbán már nem voltellenfele Gyurcsánynak,csaka hasznos idiótája.

Itt kell kiegészítenem az 1-espontot:Még csak nem is egy sportág Orbán és Gyurcsány,nem hogy nem egy súlycsoport.

Idézem sajátmagam,brrrr.... "Gyurcsánybelesemfog valamibe legalább két elvárható haszon/bevétel/csapás számításanélkül. Orbán már belefog 50% esélyesbe is. " "Az Őszödi beszéd piacra dobása 1ütésével 12 főbbezt talát Gyurcsány.Ez...történelmikörültekintésben isóriási szám,Kádár és Szuszlov6-8-at tudtak összehozni, pl a hóttifasztistákok nyulainakakigrajtása a bokrokból megmaradt GyurkóLászlóés HollósErvin költőimmunkásságána,míg pl 1956.a balos ellenzéknekegész tömbjeitmozgatta meg, valamit az összesnem-szovjet szféraikommunistávalörökremeggyűlöltette Kádárékat.CSakpl. Ezzel szemben Ferineknincsen ilyen szintűkudarca,ő mindenen pompásan szórakozik.

7. Eredetileg ez a pont az 1-sőhöz tartozott,deaz Olyan Aranyos-ságokkinőttékmagukat annyira, hogy ezt is el kellmárkülönítenem. "Orbán csak nála butábbaktólkér tanácsot." Míg Gyurcsány alegjobb HR-es. vagy fogalmazzam másképpen:Bajcsánynálnincsen jobbfőnök.

Egy játékos feladattalpróbálom oldani a feszültséged,kérlek,fogj egy papírt és írd felülre középre:

Olyan Aranyos

-megvan

Óbbányokok Jók és Igazak&Gáncstalanok

-megvan?

kezd el felirkálni,mára hány Olyan Aranyos maradt a FIDESZ-ben, ha véletlenül belessnél Novák Katalin ős-szláv sűrűszempillájú dinnyeszelet tekintetébe vagy Varga Judit trendi kutyuskapofijába (ráadásul Varga önállóan,magátóltud beszélni,nemúgy,mint Karácsony Gergely) ... akkorfordulj a tüchtige,illatoshónaljúkulturált,ideológiailag fejlett,KorszerűModern JövöbevezetőModern gondolodásúgrófnőhöz,majdőmegmondja neked, hogy az ilyen büdös, talpas,retkespofájú fideszkurvák mennyire lehetnének olyan aranyosak,ha soha.

Feri bűnei nem ide tartoznak.

Frick László Intézet 2021.03.04. 06:54:57

@csillagkúll: Bocsáss meg, be lehetne jelölni és akkor az előző kommentem beugrik neked is,nem csakMukinak.Amit Mukinak írtam,azonban számodra is válasz gyűccsrányihoz.

Nagyon fontoskülönbség A csengeri örökösnő éss Gyurcsány között az, hogy GYurcsány nem szélhámos.A csengeri örökösnő egy speciális nőibetegség rákos túlburjánzsában szenved.

Nem tudom, mit tudsz a női WC-k állapotáról,de azt ha férfi lennél is, észrevetted már, hogy pl plázákban,hypermarketekben vagy Autogrill Italia WC-knél hosszú-hosszú sorokkígyóznak a nőiWC-khez. Namost vegyük az ISO 27001.szabványt,kitakarítják az európai viszonyk között nők,iszlám országokban a férfi takarítók a nőivécéket.Áll sorban,már bent a...khrmmmm...légtérben a nő éserre kivágódik egy fülkeajtó és egy A csengeri örökösnő vagy Németh Athina arcú (a gyógyszerezéstől és piálástól bocsjav likőr tütükéléstől tésztásra felpuhult ráncos arc a túl ordenáré sminkkel,de főleg a rengeteg rosszulfelhordott szemfestékkel) És ez a nő ajakfityesztve,gúnyosmosollyalnézi le a még sorban állónő társait

PEDIG ő fosta X pisálta le a WC-t nagy András-kereszt-alakzatban majd a tisztasági betétjét egy könnyedmozdulatnak hitt kaszálássala fosra felragasztotta-megvan

A Női Nemodagondolás,ami a női létalapja,megcsinálok valamit,ami csunnya és jujjjujj,de aztán gyorsan nemodagondolok és akkor nem lesz az.

Ezért jó az elgondolása a dohai vagy dubai reptér köztisztasági szultánjának az, hogy megmaradván az iszlám szokásokmellett,rohingya meg tamil és pakisztáni éhbéres fiatal férfiakkal takaríttatják a nőiWC-ket,ez automatikusan leszereli A csengeri örökösnő/Németh Atina típusú beteges hazudzók bátorságának a javát. Valamint a WC-k guggolósok,tehát nemkell finnyáskodni, hogy síelő.tartásban

...nem tudom, halottál-emár arról, hogy csupasz kisbabásra borotvált pinával nem túl könnyűkordában tartani a veretést....

És ez még csak egy jelentős szegmensa...Szóval Ferit A csengeriörökösnőtől galaxisokválasztjk el, talyigakerékszerűen forgó hét naprendszer átmérőjű Szupermasszív Feketelyukakkal
www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg

Frick László Intézet 2021.03.04. 07:11:47

@heki: @Dinamuki: @csillagkúll:
Zseniálisnaak szoktam nevezni Gyurcsányt, holott az egyik trükkjétegy 80-asIQ-s vidéki-falusipógármester is alkalmazta,aki egyébként amobiltelefonja kezelsétsemvoltképesmegtanulni,a gyerekei vettekneki egy kósermamatelefont ésa 10 legfontosabb gyereke telefonszámaitállították be1-1gombos hívásra,megmutatták neka bekapcsolást,meg a hívást és letételt,ezekugyanis szines gomboka kósermamatelefonon.

Gyurcsány a nagyapámmal és sok-sok XIX-XX.századi emberrel egyetemben egyként azt vallja,hogy mindenkinek meg kelladdni a maga Piros Mogyorós-át [ ->pirosmogyorós] venni egy csokor virágot,vinni egy tömött. de felpucolt libát,aminek a belsejébe nyolc liba máját rejtették,de 20 combája van,egy demizson pályinkát, vagy bort,

Ez semúj,ezt is írtam már:

Gyurcsány ugyan valamivelrosszabb HR-es,mint Bajnai,de Gyurcsány alegrosszabb HR-espillanataiban egy évszázaddalmodernebben éskorszerűbben vezet bele az osztapbenderiánosmilobinderizmusba,mint a maradi,feudális cigányvajda szerű és joviálisan pocakosOrbán apó,aki oingyen csicskáztat,semmire nem becsüli azt,aki dolgoziknek,párthűségre apellálúgy, hogy az ősfideszesekliberálisak ésígytovább,mára körbeért a FIDESZ és erre is GYurcsány Ferenc alegőszintébben mutatott rá,a körbecsacsi is körbeér,nem csak a körbefos nevűkártyajátékésa FIDESZmióta szemben haladmár az alapítóelveivel és amikor ezt egy olyan pökhendi beképzeltnek,mint Rogán felveted,még elkezd gyurcsánykodni azzal,hogy ez a fejlődés volta FIDESZ-ben ésmaradi az,aki a FIDESZ alapító liberálisalapelveihez ragaszkodék,ammen.

Frick László Intézet 2021.03.04. 07:19:16

@Dinamuki: @heki: @csillagkúll:
Mamár csak búcsúzni maradt időm,annyivalköszönök el,hogy amiket timondotok,azokat jósokan ismondják,közhelyszerűekésegy részükezeknekamegállapításoknak

csak beszéljünk Gyurcsányról,minden "rossz" amit Gyurcsányról ide ismételtetek, Gyurcsány borivásban gyötört zsírmájának a hájjal kenyegetése.

Orbánról meg mikor elmondtam már a lényeget a Gólem c.bejegyzésben.

Azt is elmondtam hogy a Globális Spekulalizmus évszázadában arrólnema belpiac dönt,mi lesz Orbánnal.

Most nyilvános az az amerikaipolitika,ami Trumpalatt és Trumpmit se sejtéseközben is ugyanígy működött. Az USÁ-nak vannak tervei Európávaal,összesen annyi alényeg,hogy az USA meg akarja-emár buktatniorbánt vagy méga hasznosidiótájaként megtartja.Haúgy dönt az USA,hogy megtartja Orbánt , deközben pénzeli az ellenzékét,akkor Orbán nyerni fog..nagyon kicsivel..pl 59 vagy 61%-kal. Ami alényeg, hogy nemlesz kétharmada és ha Orbánnaknincsen kétharmada,akkor az annyi,mintha Gyurcsánynak 37%-os támogatása a lenne az országggyűlésben.Referenciája már van 49,5%-osműködni engedésről.

Egyébként én magam AZONNALI javulástlátnék orbán picsánrúgásában,lásdBudapest,Budapesten,amiótaKarácsony van,olyan krónikus problémák semisültekmeg,mint a hajléktalaankérdés:BárOrbán nagy szériában gyártja a hajléktalanokat továbba is,A Főváros ZSENIÁLISAN kezeli a helyzetet. [-> agitácó]

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.03.04. 08:26:23

@Frick László Intézet: bocs, de nem neked írtam a hozzászólást, hanem Hekinek, mondjuk rendben van, mert nem is az enyémre válaszoltál :-)

Serény Vélemény 2021.03.04. 08:26:46

@Frick László Intézet: ja. Bp azóta, mióta karácsony van, érezhetően lepukkantabb.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.04. 12:00:37

@heki: azt jelenti hogy mákja van, mert 2014 ben a mester hármas követelte, hogy vegyék be az ellenzékiségbe, pedig akkor az akkori ellenzéknek történelmi lehetősége lett volna elengedni a kezét gyúrcsányinak, azóta meg még jobban elhiteti magát

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.04. 12:08:16

lehet ezen vitatkozni, meg ajnározni gyúrcsányit, az én véleményem nem változik, egy középszerű szélhámos, akire rávetül a cselédszoba árnyéka, mi az hogy az anyja csak aztán kapott szebb húst a hentestől, hogy miniszterelnök lett?

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:07:44

@csillagkúll:Nem vagy egyedül. Fel sem fogom sorolni az Olyan Aranyosak egy fociligára való kellemes,természtazonos hatású (pl friss reggelimosdás illatú parfőmök...) illatú tömegét,akikkel egy véleményen vagy az ellenzékből.Tüttő Kata Nettóbancsakhatszáz Olgíí,Kunhalmi Ágnes, Donáth Annácska a Cseh Doktornővel .a menopauzán innen jóformán minden nő, valamint politikusférfiak is a te meggyőződésed platformjn tipródnak.Ismétlés:nem nagy kunszt, választási csalás és szavazókörzet szerkesztgetés meg krumpli nélkül Orbán olyan 57-62százalékot tudna elérmi, amivel neki továbbra sem engednék meg annyira a kormányzást a szintén veled 1 véleményen lévő véleményformálók (akik apolitikusainkkalszemben leválthatatlanok,viszont a demokratikus ellenőrzésüket a sajtószabadság legázolásánakállítják beésa tarifájukviszontmegvan [→Dr Prokopp bölcsessége], de azért sokkal szórakoztatóbb jelenetek közepette ZAJlanaa”munka” a parlamentben.Itt jhegyzemmeg,hogy a netokráciában semmi szükségemberszagú, telefingott meg böfögött,nem tudom,hogy emlékszel-e még,de a médiaháborúidején újságszörgstől volt hangos A Ház,a FIDESZ-esek is természetesen Az Igazi-t,azaz az újságírás Coca Colá-ját,a Népszabit fogyasztották.

Minek bármilyen Parlament a XXI.században,amikor áram nélkül,egy A4-es papírra felrajzolom ceruzával azt az „algoritmus”-t, faszba az IOS-szal meg INTEL-lel és faceboook-kal meg wifi-vel,egy sivatag közepén anyaszűz meztelenül megalkothatom a Korszerű Modern Jövőbevezető Parlamentekre az algoritmust. Művészet az,amikor egy olyan ember irányít egy politikaioldalt,akit az az oldal maga 93%-ban utál ésa lányok ráadássul azt hiszik,hogy széhámos,a nénik viszotn TUDJÁK hogy jó nagy faszis. (A kokainfeleslegessé teszi aLiderint meg a MagnesiumTestosteron Férfiaknakc.kemikáliákat,sőt, a fojtogatógépet is. )

Belegondoltál már,bele mertél már ebbe a képletbe gondolni?

Minden véled 1 platformon lévő,akik semmibe veszik és lenézik ferencet,mert már nem értenek annyira a politikához és azt hiszik,hogy amit az újság ír,az politika (nem,az politikaikommunikáció,újabban pedig már a CNN esetében is csak sima agitáció) , 1 valamiért azonban mégis azt mondják,hogy Ferenc a Szükséges Szamár a ló helyett is alkalmasabban.

Ez pedig az Orbán ölés.

És ezért vigyáz annyira Ferenc Orbánra,hogy IGAZÁN baja ne essen.

Csak a közelmúlt történelemkönyveibe kell még belelapoznod, hogy felismerd a lényegét annak,amit mutatok:

Ferenc olyan,mint Rodolfo volt: Orbéánnal szemben soha nem hazudik. A mór megtette,de nem megy c.és merő-egy butaságból Igazságbeszédnek hitt alkotásában ugyan feszt azt hangoztatja, hogy így tunk úgy tunk,de valójában ez a tik tok-tatok-tátok tik! zsaküzze azzal, hogy ha Ferenc egyszer kinyitná a száját. És Ferenc egyszer elkezdene beszélni!

Orbánék a lopott pénzeket feudális-és jellegzetesen koraikapitalistamódon LáthatóStruktúrákban szórják,főlovakat és főlovardákat főkastélyokat és vadásztanyákat tartanak,azokban vadásztivornyákat ,kurvára költik,mint legújabban „mészáros” .. és ez a kurva-ügy ugyanaz,mint a női WC-k esete,ami a Földkerekség szinte egyetlen kimagyarázhatatlan és másra nem kenhetőténye. Rogán órákra,feleésgekre szórta alopott javakat.A FIDESZ Gyurcsányja Lázár...hát...nekik ilyen Gyurcsány jutott, kis foci,mezei csatár, de azért Lázár bepróbálkozott a példaképe módján, csak a FIDESZ és Orbán nagy örömére emeséék lecserélték egy neonácira,Márki-Zayra.

Ha megnézed, még Feri az összes zsenialitásávalis eltörpül a szürke eminenciásnő,az anyósa mellett. Aki sajtá jogán marad ki a magyar történelemből,pedig Dobó Katalin ótanemvolt ekkoranőialakja a magyar vtörténelemnek,hiszen Sissy Freystaat Bayern nagy nőalakja. [Freystaat Bayern a bajorok Nammammmarországot!-ja] Feri javait még az FBI sem találnámeg azért,mert a jelenlegi amerikai elit is a Kajmán szigeteken parkoltatja a dossziécéghálózatait, és elég nehéz lenne a Kaymán-szigetek Lichy meg Helmeczy és Magyar György kaliberű dosssziécégháló kezelő szervezeteinek a dosszicégtartó fiókjaiban úgy bogarásszni,hogy csak európai cigányországok kiskaliberű pénzmosóit piszkálhassák elé. Egészen röviden Feri vagyonának nincsen undorítóan irigységet korbácsoló láthatórészei, hiszen a zsidó burzsójától rekvirált (elbirtokolt) villa és az anyósáé.

Zárojelben kell megjegyeznem az egyetlen még menopauzán inneni aktív homonáliséletűnő nevét,aki Dobrev Klárávalel lentétben FELTÉTLEN híve az ő Ferikéjének, Vadai Ágnes.

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:11:57

@csillagkúll: Jaj,anyám. 2014-ben Ferenc annyira nem számított ésolyan mértékben nemvolt bevéve, hogy Jávor Benedeket meg Fodor,foglalkozását tekintve gábolykátőjátszotta fela mezőnybe. Nem zseniális @heki: az az ember, aki úgy nincs is jelen egy politikában (ami esp.amagyar) hogymiközben mióta nem számít már,aközben Orbán ügynöke is az Ellenzéki Összefogás szétzilálására,nemhogy 2014-ben,de ráadásulmég 2018-ban is ugyanez az orbán-ügynöke -vád úgy tudott elhangozni,hogy szándékosan nem vállalt 2018. OGY után mindössze 2-3 hónappal Zseniális Ferenc,aki miótanemszámít márés régtávozott,őmaga a két dolgos kezével verte össze az Ellenzéki Összefogást Budapestért, cserébe a Jobbiknak hagyva a vidéket.

Kúllikám,Kúllikám...

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:15:59

@Serény Vélemény: A lepukkantság az odakint van, a XXI.században senki sem a piszkos büdösvalóságbólinformálódikmár, ezt neked kéne a leginkább tudnod.

2005-2006-ban az volt a bajom, hogy nincsenek reformok,ezzel szemben mit írtak az újságok?Azt, hogy vannak reformok.

2007. júniusa legvégén még a Political Incorrect-ben megírtam,hogy beszart a Többiztosítós Rendszer ötlete,erre mit csinált a FIDESZ? -egy nemlétező ellen indított népszavazási kampánnyal megtestesítette azt,ami nem is volt... már...
@csillagkúll:
süti beállítások módosítása