Kurvára rá fog baszni az, akinek azonnal=reflexből a magyar narancs jut az eszébe.

Nem tehet róla:A magyar gecisajtó slapaj nyálmunkása alakította ki ezt a mammogós,páholyból huhogós Mupett-só véngeci hogyannemtugggyukeztmegóóódani reflexet a magyarban. Demiértlenne különb a magyar sajtómunkásplamagyar kurvánál,aki szopást igér,de gumírozott faszon kézi munkázik az O-t tátószája előtt 2-5cm-vel? REgy olyanországban,aholSerdültSzilvia vagy Boros Krisztina10év alatt egy életmunkájányitkeresett agitációsszolgálatban,oszt a rohatt Vidéki Cigány gecimeg még se nem bukott meg attú?

Megvan az a  fényesfővárosi területnév,hogyaszonygyaja Vizafogó?

vizafogo.jpg

"Minden szar, ami Keletről jön!"

/Dr-Dr Fekete Győr András/

A kaviár viszont a tokhalból jön és a viza volt a magyar tokhal,amíg a Vaskapu meg nem épült. A tokhal csontnélküli porcogós őshal.

Szánalmas,belterjes,politikai szolgálatos és általában a fészbúkrólmásolják előfeltevéseiknek megfeleően össze,de legalább kicsinyes éssunyin gecóka-ez a magyar oknyomozóéstényfeltáró sajtó. Viszont cserébe nem szerények.

Akasztó a nevét amélyen sáros országútjáról kapta,ahol egy-egy szekér elé még egy másik pár lovat avagy inkább borsökröcskéket  is kellett akasztani/ megakasztotta a sár a szekerek tengelyét.

Ha a Jók és Igazak  sajtajában van gyűlöletesebb és fikázottabb-gecizettebb médiaszakember-és vállalkozó  Borbás Marcsinál,megeszem az avas disznóólpucolós kalapomat.

 

Már csak Akasztó van hátra. Akasztó Magyarország egyik legérdekesebb régiójában egy településünk.Arra felé van a hasonló Kalocsa vagy Kiskunfélegyháza. vagy Kecskemét. Ez a vidék volt az,amit Alekszandr Petrovity szlovák-szerb származású magyarkodó költő a Rónák Végtelenjének mondott. Hogy minden szar,ami magyar,még a magyar szar is,ez a nézete a magyaroknak igen fiatal,mindössze XX.századi, defőleg a II.vh utáni magyar NEPkorszak [1949-1990] eredménye.

 

Nincsen arról KSH-adat, hány német menekült él a Dél-Pest-megye -Kiskun-és Bács régióban. Tekintettela gyűlöletbetegség annyira krónikusfokán élvezkedőolvasóimra,mint Dr Mata harriette,igyekszem jócskán alábecsülni 10000-re. Természetesen baszikamagyar újságíróriportozni a németmenekülteket.Majd ha kűdik,deeddig mégnemvoltidő rája.Majd ha szólafének.Jaddig nem. Addig a fészbúkon néz körül a szerkesztői utasítások és előfeltevésekalapján.

A magyar gecisajtó lelkinyomorék csicska és számítóan aljas munkatársait kb annyi tudta érdekelni eddig a Rónák Végtelenjéből,amennyi balhé a 8osztályos nyájajuhász vállalkozó,Stadler Józsi bácsi körül kialakult. Nemminden magyar vállalkozóannyira szerencsés,mint Gyurcsány Ferenc volt,amikor kétgyermekes fiatalházas korában a fülébe jutott, hogy a Magyar Kreatívkönyvelés Pápanőjének van egy eladósorba jutott egyszem lánya. Rajta kívülmég van ugyan párezer magyar vállalkozó,akinek az anyósa könyvel.

StadlerJózsi bácsilévén funkcionális analfabéta,mint a magyar vállalkozók többsége,könyvelőket fogadott fel,hogy

 

intézzék a papírokat

Amai magyar vállalkozók 84,307%-akönyvelőket tart,akönyvelők időnként felhívjákőket,hogy ugorjanakmár be a papírokat aláírni.Kurvasok apapír,a vállalkozónekiülés ahová be van téve a jelző,post-it lapka vagy gemkapocs,felhajtja a papír sarkát és aláírja.

Ezzela történettel szoktam szemléltetni, hogy a magyar újságíróbőrehány Ft-ot ér,méghozzá csengó apróban:

 

Történt ugyanis, hogy Stadler Józsibácsi tráfás könyvelője az olyan nagyobb projektjeik mint a teljesen tudatlan, adócsaláshoz idióta juhászember  150 és stab-stab milliós ÁFA-és adócsalásokba behúzása,nemmentek  elkisebb tételekmellettsem. Egyszer egy alkalommal392 papír aláírásaközöttott volt Leonardo Da VInci Az utolsó vacsora c.szekkójánakegy kiábrándítóan amatőr mázolmány olajmásolata is.Amikor amagyar újságíróidáig eljutott,nem csügedt.Nehogy már!Ebben nincsen semmi poen.Tehátúgy adták felatémát,minthaStadlerbácsi a  kolostorebédlő faláról, az eredeti szekkóután igényelte volna vissza az ÁFÁ-t. 

 A magyar vállalkozó csak akkor tud érdekes lenni a magyar sajtómunkásnak,ha akkorát csalakönyvelőjeÁFÁ-tmeg adót vagypedig a politikai ellenség házimilliárdosánaktitulálják  éski van ráadva akilövési engedély.Olyan FIDESZ-milliárdost viszont,aki ráadásultényleg is közszereplőésmég az islehet, hogy a 2mészáros" dagadpofájú szarzsákstrómant is zsebrevágná,nemszabad riportozni-ööö...mmmmeee".. ahmm.uhm..

mert miért is nem?

Vagy az olyan vállalkozókat,mint Dr ATV Sándor és apukája Sanyilelkész?

Pedig Akasztón még sok más téma is az újságíró lába előtt hever,de az újságíró pontosan úgy dolgozik,mint atöbbimagyar ember, csak azt,ami nagyonmuszáj éskifejezetten akkor,ha már hatodjáraparancsoltákmeg neki,de akkor is húzódozva-ógvamógva, hogy miért pont neki kell.

magyarkaviargasztroangyal_39_resz_akaszto_2015_youtube.png

Belőlük jött ki azóta a  magyar kaviár. 

 

Az a történész,aki Magyarország történelmét (azaz nem a történelemkönyveit)kutratná,az " jaaaj,annyira szar ez a borbásgecimarcsiííí2-kat kénytelen nézni,mert az index gecókái valamiértnemmennekutógondozni a 2011-espropagandariportjukat a Legszegényebb Falu-ba. Bár páréveaddig eljutottak,hogy szerintükNagykörű van szemben vele a Tiszán, bárcsak gyalog kellene onnan megtenniükaz utat az igazábólpedig Kőtelekig.

magyarkaviargasztroangyal.png

"Ez a  zöld sár, mind, amit tolok,disznószar?"

/M.Kiss Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816434068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása