Kifejezetten Dinamukinak, testvéri barátsággal.

'Muki! Tudod ki számomra az Esszenciális Magyar már napok óta? Várkonyi Andrea.

olyanaranyosbiztosjolszopik.jpg

Ez volt az a nő,akit egy időben még sajnáltam is, hogy egy drogos koránőszülős  vérnősző médiaszörnyeteget kell tűrnie egyfedél alatt.

 

"Vigyázzatok! Megjöttek a magyarok! Lopnak,mint a fene!"

/büdösromán,azaz székely kamionos a társaihoz egy kaminospihenőben, Calais 2013./

Találkoztam egy igen gonosz tündérrel,aki annyira tehetséges író, hogy akár a MatulaMagazin alapítója is lehetne, ha járhatott volna a Trefort Gimi fiú vécéjébe cigizni panknak. Mindenesetre a maóizmus, az hatott rá. Azt is tudod, hogy egy ilyen tündér annyit foglalkozik a pontos célzással,mint egy "kosztümös" HBO produkció Transylvania meg a törökök vagy Joseph Heller Catch 22-jének az eredeti történetével. Pár évszázad ide-oda a kosztümökben nem akadály, ha A Fény Évszázada sorozatban az Alexandriai Könyvtárban XV.századikódexek tudtakégni.

"Létezik az a pénz, satöbbi, amiért/amennyiért... stb-stb."

/Esszenciális Magyar Hivatkozás/

Na,ennek a tünedérnek megmutattam a hiriget a 2000-esévek elején  Széles Gábor és Dr Csányi Sándor klasszikusan kapitalista fideszmilliárdosok körül.

https://m.blog.hu/re/recorder/image/elefantscreenshot.jpg
Erre a tündér mókás olyan aranyos Bede Márton pofit öltött, féloldalt fordította a   á Kosztolányi fejét és rittyentett,mintegy  matulista fikaista pankságból

egy mészáros lőrincet,

hogy akkor nesztek, basszátok ezt, ha Széles meg Csányi annyira forralta az agyvérzsírotokat.

 

Ilyenek ezek a tönedérek,Muki :D

"Csak a cigányok lopnak.Ha magyar veszi el a másét, az szerzés,meg leesett a kaminyonrú. Ha pedig diplomás értelmiségi, akkor kreatívan könyvel. És vééééletlenül volt a megfelelőidőben a megfelelő helyen."

És van is benne valami,mi a faszért is ne lopjon a magyar,ha-amikor századennyit nem lopott,már az is a minden volt.

A magyar történelemben még kormány annyira keveset nem lopott,mint Dr Antall amatőr politikusokból eszkábált fatengelyes kenyérszervós balfaszkormánya és az semvolt jó.

ÉS Dr Antall volt a gőgös,nem Pető Iván,akinek a bikanyaka sem birta el az arcát és a hátravetett fejéből a foga közül szűrte a jaj,de mindent tudottmár-t.

"Mos' micsinájjunk? Hagyjuk ennek a sok barom tanulatlan börheő  hülyének? Csak elbasszák pocsékójják,lopják. Visszük mink,mink legalább tuggyuk,mit kezdjünk vele!"

Vérszocialista baloldali termelőszövetkezeti vezetők indoklása,miért lopják el a termelőszövetkezeteket és semmizik ki a tagságot.

Csak: Tenni nem tudott.

 

Tudni semmi.

Tenni tudni:minden.

/Tersánszky Józsi Jenő

 

GECIK Ti szavaztatok 1990-ben a kapitalizmusra.Akkor?-szopjatok! :D

PARASZTOK Ja. Tényleg. Mi a kapitalizmusra szavaztunk, nem a ti  átverista  netokratív  globális spekulalizmusotokra. A kapitalistáktól legalább nekünk is leesik valami, jut is,marad is, de ti még az emberszagot sem birjátok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816432400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.02.19. 12:23:14

hát egyébként ezt is le akartam írni a tegnapi kommentben (mintegy preventív céllal), hogy marhára senkit se érdekel, hogy Lölő és a csodanője hány millióért töltenek együtt egy-egy hétvégét, vagy hogy hány ilyen csodanője van, hanem a nagyságrend, meg hogy semmi sem elég stb.

Csak aztán nem írtam le, mert minek.

Serény Vélemény 2021.02.19. 15:28:11

@Dinamuki: kreatívan eltűnt 1 milliárd ojró egy cardnet vagy mi nevű cégből/nél.

De az a fejlett tudatú germánia, ésotttnincs koooruptio.

Dr.Koós Alajos 2021.02.19. 21:05:21

A fontos emberek már a nyolcvanas években Nyugatra jártak és nem Moszkvába. Kiépítették az ottani kapcsolataikat, üzleti, politikai, sajtóinformátori szinten. Jó kapcsolatokat. A nyugatiaknak pedig eszükbe se jutott, hogy ezeket az ismeretségeket lecseréljék, valami olyan apróság miatt, hogy itt rendszerváltás volt.

Ebből nagyjából mindent meg lehet magyarázni, ami 1990 óta történt Magyarországon, a jogállamisággal kapcsolatos problémákat, és azt is, hogy a kormányzati pozícióból segített gazdasági tevékenység mikor korrupció, és mikor számit az igazi szakértelem és teljesítmény magától értetődő elismerésének.
Amíg ez a politikai garnitúra van Nyugaton, addig ebben nem is lesz változás. Most éppen kaptak egy nagy hátszelet, úgyhogy el lehet felejteni, hogy bármi is másképp lenne, mint eddig.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.02.19. 22:56:02

@Serény Vélemény: az a különbség, de erről is volt már itt többször szó, hogy az ottani politikusi disznóságok ellenére a köznépnek mégis van egy kiszámítható, normális, jó élete, hagynak valamit náluk úgymond. Nálunk meg egy aránylag szegény országot einstandolnak.

Frick László Intézet 2021.02.20. 07:43:46

@Dinamuki: Foglalkoztunkezzel még vagy 13éve,azaz amikor még a kapitalizmus nyomokban megfigyelhető volt és liberálisokkaptak lehetőséget elektronikus sajtóban beszélni.

A FIDESZmég nemkaparintotta meg a Figyelőc.gazdaságiképes hetilapot és nemvágta gajra,pocsékba,ahogy szokta.

A Figyelőtigazi gazdaságiszakújságírókírták,akik tették a tudtlan hülyét,miszerint nemértenék,hogy Leisztinger hogyan boltolhat a gaz fideszmilliárdosDr CSányivalilletve Leisztinger általukisfényezett karakterévelgondoltáka Dr Csányi karakterét baszni.

Azaz egyenőségjelet IS tettekakét antgagonisztikus ellentétben álló közé.

Csányi a múlt volt már akkor is Leisztinger meg annyira jövőbevezető,hogy sokan még ma sem értik

Namost..ismerekfideszes vidéki földesurakat,a haárkb 400 Hektrá vagy 2-3 szürkemarha gulya (peszecsalva,mert magyar nemlétezhet csalásnélkül:Speciálislimuzin-magyartarkakeverékkel csalnak,keresztbepocsékolván a szürkemarhákvérvonalát,a"mangalicá"-k esetében meg duroc-kal csalnak.Meg a számlákkalmeg a könyveléssel,meg a cigánykurvákkal a vadászvacsorán.

De van egy magasság,amikormár Istent sem ismer a kanmajom,nem hogy politikaipártot.

Frick László Intézet 2021.02.20. 08:03:27

@Dinamuki: Van még egy probléma,amit senki nem akar látniés ezt Szijj Lászlóvaltudom szemléltetni,ő testesítimeg.

SzijjLászló egyikkülönleges tulajdonsága az,hogy tud utat építeni és ezt a képeségétnemtudta elveszíteni harácsolásközben.Ilyen faszikbólállKína gazdasága. Beléptettékőket a pártba, hogy valamennyire a majmi attitüdjeiket visszafogják.

Sokan nemértik ezt az oiropidokközött:A kínai pártnevében "kommunista",a gyakorlatában pedig a különböző fogyasztóvédelmi és ISO meg KÖJÁL ás a NAV meg hasonlókat egyesít. A kínai vállalkozó nemféla halálbüntetéstől az átnevelőtábortól,az elevenen megnyúzástó,semmitőlsem,deapárt-tól,attól tart.

Az európaipártépítési technikában apártpárokossból,meg egy nagyrakás valóban hülyeseggfej baromból(FIDESZ típus) vagy olyanokbó,akiknek van képessége a veszélytelen hülyétadni(MSZPtípus) áll. Nyilván egy Charles Michela versenyszférában nemtudna elhelyezkedni,az idültalkoholista Martin Schulz csak benyit az érettségijével,ésmárküldikiski a meghallgatásról.

A valóban értékes az olyan,mint Kerpel-Frónius vagy ki,akire nem igazán komolyan gondolnak a politikában, csak a kampányszakaszbankell,mert annyira keresetlen és egyenes meg őszinte, vagyis politikusnak tök' alkalmatlan.

Politikusnakaz olyan kell,mint Karácsony Gábor,aki nemképesmegjegyezni,hogy majdmit kellhazudnia a Lánchíd felújításról,hiába találja ki nekiGáljéZoltán jól.ViszontKerpel-Fronius-szal szemben olyan aranyos.

Sokmindent meg tudtammár fejteni,de azt,hogy ezeknek a kanmajmoknak miért nem elég semmi azt mégnem. Ott van az idős Pintér házaspár,a fiukúgyse tud mit kezdeni ezzela teméntelen haráccsal,és szinteminden nagyvállalkozónknak ez a baja,hogy nincsen kineka boltotát adni.Steinmetz bácsin szemléltettem ezt,Szigetszentmiklósról.

Állítólag alendületelmagyarázzák,hogy a kanmajomattólfél,hogy ha mnegáll,visszahull minden a semmibe.És csakannyimarad neki,amit 270év alatt tudna elkölteni,ha annyi esze lenne csak,mint az irigyeinek,akikszerint inkább a zsírjába kéne rohadia.

Tudod,mi az érdekes?van a gyűjteményemben milliárdos,akit a kreatívjai raboltak le. Csupaolyan atranyos gyerek,mint az indexesek.Tisztakörműek,mintPlankóGergő,felygve,halkan beszélők.

Áll előttemavoltmilliárdos, csupa Ásia Center kiárúsításos cuccban,műbőrszandál,nejlonzokni.Nejlonszatyor.

Anejlonszatyárában amégmeglévővagyona,365 millióFt.Átnézemésmondom,tudokegy szakjogászt,ezt mégmeg lehetne fogniésakár1Mrd Ft-rafeltornázni,befizet egy luxusöregek otthonában,ahola nővérekminden napmegszopkodják a pisilőjét annyiért.

nem,ő nemkölt ügyvédre.

Most öregezők tartják disznóólban a nyugdíjáért,az se biztos,hogy él,lehet,hogy elásták a trágyadomb alá és csak felveszik utána a nyugdíjat.

Ésitt térek vissza Szijj Lászlóra. Vakond Kft korában is tudott utat építeni és ma is tud.

A STRABAG meg a SWIETELSKY is kilopta a pénzt a beruházásikeretből az éppen aktuális kormánypártnak meg osztatja a felsőbb alvállaalkozóikkal, csak ők fos munkát is végeznek.Szijj tejel is,és mégis jóutat épít.

Ez...bonyolult? És az, hogy az egyikek kivitték és még a pártsem tudja,feri(=az anyósa) hová tette,
ezeka büdöslábúak meg idehaza is potyogtatnakel,jut is,marad is.Ésmondom,ráadásulSzijjútja10év után nehézteherautkkalsűrűnjártan is használható,nem olyan,mint a nem is használt M6

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 18:46:37

@Dinamuki: Szegény ország... egy tetőács kéthetes munkáért 3 milliót kér. Persze hivatalosan minimálbért keres. A burkoló annyiért rakja a burkolatot, amennyi a négyzetméter ára. Építőipari volt segédmunkás (három évet dolgozott a szakmában) generálkivetlezőknét hirdet és talál is megrendelőt. Nagyon relaítv ez a szegény orsázg fogalom.

Inkább az a probléma, hogy eddig, ha elitváltás volt, az új elit einstandolta a régi vagyonát. Ez 1990-ben kimaradt, így most két elitet is el kell tartsunk.

De ettől ég tény, aki akar és tud is dolgozni, az boldogul Magyarországon is. Ez 2008-2012 között nagyon nem így volt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2021.02.20. 19:08:10

@Szorgalmas Gyémánt: de miért van az, hogy ha a tokaji rokonom látogatom meg, akkor mutogatja, hogy ez is Orbáné, az is Orbáné, ha a Balatonhoz megyek le, látom, hogy ez is Mészárosé, az is Mészárosé... nem egy ház, hanem egy egész partszakasz, hotelestől. Bp-en itt is, ott is stadion, közben a buszállomány fele le van rohadva...
a pénznek azt a részét, ami beruházásokra való, meg közszolgáltatásokra stb. meg arra, hogy vállalkozó kedvű emberek vállalkozzanak, stb. ennek túl nagy része megy faszságokra.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 20:45:08

@Dinamuki: A nyírségben meg a hajdúságban szinte minden a vörös bárók kezében van. A többi megyéről nincsenek információim, de sejtéseim vannak.
Az igazi profik svájci bankszámlán tartják a vagyonukat - a becslések szerint a magyar államadósság legalább háromszorosa van ott eldugva.
És az nem látható.

Serény Vélemény 2021.02.20. 21:44:36

@Dinamuki: Azt például tudtad, hogy volt magyar kaviár?

Frick László Intézet 2021.02.21. 05:24:21

@Serény Vélemény: Van magyar kaviár. Akasztón készül,ott van egy nagy viza-tenyészet. Ez az Akasztó... nem véletlen,hogy a magyar jigasságriporterek a Stadler Oknyomozások kivételével szarnak rá.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 07:33:08

@Szorgalmas Gyémánt: Vidéki építkezésen (az összes szaki Pesten CSOK-ol) a segédmunkásnak, aki a sittesvödröt félig rakja csak meg az izületeire való tekintettel, 25 kilót ad a szaki napszámba' oszt' akkó' jóvanakkó'. Magyarországon nincsen becsülete a munkának, bezzeg régen, amikor a napszám a tizede volt, a készház ára meg a fele!

Dr.Koós Alajos 2021.02.21. 07:40:43

Nem "a" magyar lop. Aki lop, az is magyar persze. Aki a kádári világot azért tartotta jónak, mert lehetett lopni a gyárból. De nem mindenki lopott akkor sem a gyárból, nagyon sokan nem loptak akkor sem gyárból.

Az is magyar, aki minden nap csendben végighallgatja, hogy a főnök ordítva mondja, mennyit lop a Mészáros, és közben elteszi a táskájába a nyugta és számla nélkül kapott árbevételt, és akinél minimálbérre volt bejelentve, amikor az még adómentes volt és a pénzét ugyanebből a nyugtamentes kasszából kapta meg, és lehet, hogy most is minimálbérre van bejelentve, mert nettóban vannak megegyezve és nehogy már ezeknek fizessen.

Frick László Intézet 2021.02.21. 07:54:21

@don Fefinho: Azértkell gyümölcs-meg szőlőszöretre Olténiábólhozni az oltyán valóban szegény embereket,mertamunkánakannyira nincsen becsülete,hogy a mélyszegénykiszámlja ésamikor a teljesítményben,amit csakis a vállamagasságában,mert a gerince és veséjemiatt nemhajolhat vagy gebeszkedhet,a vérnnyomásamiatt nemlétrázhat ,nemmászhat fárameg ilyesmi..tehá csakamit a válla magasságában talál,abbólmegszedkb annyit, hogy meglegyen a 3500-7000 Ft-ja és lefekszikaludni.Ugyanabban a teljesítménybérben meg az oltyán keres 17-18000 Ft-ot egy nap. @Dr.Koós Alajos:

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:05:47

@Dr.Koós Alajos: Mozaikos az ország.

Anyám szülőfalujában,amikoracigányokelkezdték tolni biciklin alopottkukoricát,kinyitottáka kapukat éskutyákat uszítottak rájuk.

Az én szülőfalumban megvették akukoricát,egészen pontosan,amitacigányárat mondott,annaka 3/4-ed részét ésledobáltáka járdára:"Szedd főő cigány!" "Hunnan loptad?" A cigányokhamar megtanulták,hogy melyik paraszt melyik téeszben tag ésmindig egy másik tsz nevétmondták.Na,ebben a faluban van csakigazán cigány gyűlölet.A felea cigányoknakinkábbkurdnak nézki,merta falubeli parasztok a putritelepre jártak cigánypináért. Egy tyúk voltapina áraés nemkellett kihúzni. Ezért sok amagyarszőke,kékszeműcigány. feneketlen is a cigánygyűlölet a falumban,mindnnekelmondjáka cigányokatés a lopott holmiértkeményen alkudnak.Úgyhogy igazad van,némelyik magyar nemlop,hanem orgazda.

Egyszerűen Európában a magyar teheraitó sofőréskaminos atolvaj szinoniumája.nagyon kellemetlen germán arcéllelintézni apapírokatés aztán,amikor tolatnabe,meglátják a magyar rendszámot és HALT! RAUBER!

Abban van igazságod,hogy a Kádárrendszer aélatt vezették be az Államfogalmát és a szocializmusban a magyar az Államot annaka nagy Tolvaj-nakérezte,akitől nem bűn [vissza] lopni.

A termelőszövetkezetek tagságát méga 60-as években lehetett fenyegetni a tagiviszony megszüntetésével.A 70-esévekbenmár állami cégnekérezte a téeszt és úgy gondolta:csak az Állam-tóllopja vissza,amit szerzett.

Ugy fogalmaztukmeg ezt a szocializmusban:
"Ha lába nyőne a faluban,amit a lakóságatéeszekbőlmeg a gyárakbóllopott,a harmada se maradna.

Amire nemvolt szüksége, azt "majd jólesz valamire" alapon lopta, sokszor ott rohadt el az udvarán.

Azt hiszed,a téesz vezetőkzöme kezdett valamit akilopott vagyonnal?Alig várták,sőt törekedteka cégeiktönremenetelére,aföldjeoiket elkótyavetyéltákésnyugdíjukelőtta település paógármesterénél kuncsorogtak, vegye fel őket valamire. A Magyar televízió is így járt,pont úgy lopták széjjelamenedzserek,mint az állami gazdaságokat.Az ilyen mosolygós rózsagyurifélék meg vitrayak. A Népszabadsággalugyanez történt:Akkora honoráriumokat vettek föl,tudták,hogy a cég nem fogja birni. Nem ius fűzik hozzáa kivéreztetéshez hogy 2 Milliárd Ft adósságot halmoztakfel,azt pedig szanálninemannyi,mint egy index-belső [kamu= egyik zseb a másiknak tartozik] 180 millió Ft-ot.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:07:25

@Frick László Intézet: Ezért van szükség Feltétel Nélküli Alapjövedelemre, akkor már az a 6 óra facebook-pasziánsz-körömlakk kombó kizsákmányolás sem lenne, mondjuk hogy a Gazsit mi venné rá a 12 órás malterezésre-burkolásra ugyanannyiért, azt még nem világmegváltottuk ki fejben.

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:07:41

@Dr.Koós Alajos: Görögország egylustaország,nemdolgoznak.Lógnak,munkakerülők.De egy görög kisebb szupermarketben..adolgozóknakeszébe semjut,hogy bárkilopna.Állsz a gondolákközött:Jólöltözött gazdag magyar túrsták felfigyelnekésbeszélikis, h " itt senki nemfigyel a lopásra?

Lopnikéne valamit "
csak magyar virtusból

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:12:42

@Frick László Intézet: Ez a bűnt bűnnel mosdatás trükkje, öregebb az országút poránál: tolvajtól lopni, rablótól rabolni, erőszakost megverni, gyűlölködőt gyűlölni jó és igazságos. Ha hangosan kiáltozva, gesztikulálva mutogatok valakire, hogy népirtó, már deportálhatom is jogállamilag demokratikusan.

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:23:23

@don Fefinho: Nem,a magyarok lopásmániája...tényleg nagyon zavaró. Ez olyan,mint pla germano-anglo-saxo népekkirekesztő-fajvédőárja-magatartása. Egyszerűen..kódolva van bennük,hiába próbálnakviselkedni,azértott lappang mindenükben. Még a saját fajtájukat is kirekesztik. Vagy a japánok zsigerin rasszizmusa.Amivelszemben pla magyarokjótulajdonsága a nyitottság,a tanulákonyság,a befogadás ésa másnépekiránti Európában páratlan türelem. Ami a franciáknál egyáltalán nincsenpl. Európában még..Istambulban van ekkoratürelem,mint amagyaroknál.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:48:35

@Frick László Intézet: Személyes ismeretségemben azt tapasztaltam, hogy pont a legmegbízhatatlanabb ismerősök hőbörögnek a leghangosabban azon, hogy a többi magyar így meg úgy, és szégyellik egymást külföldön. Ezek balra húzó, érettségizetlen vagy érettségizett ellenzékiek, kicsit olyan, mintha egymást utálnák, mivel csak egymásről vannak tapasztalataik. Egyetemista ismerőseim java jobbra húzó ellenzéki, ott a szóbanrasszizmus nem befelé, hanem kifelé irányul, ennek ellenére ők nyitottabbak átellenes oldaliak és véleményeik felé is, nem utálják magukat, de nem is illenek bele a sztereotípiába. A fideszeseket egy kézen meg tudom számolni, ott van proli meg éttermiségi is, de a fideszes éttermiségiek a jobbellenzéki éttermiségiekkel értenek inkább szót, mondjuk a balosprolik is inkább, ha a dögöljönmegacsutigecizést nem számoljuk. Progresszív, jövőbe mutató gondolkodású ismerőseim mind éttermiségiek, annyian sincsenek, mint a fideszesek, és mind fővárosi - ezek megint csak magyaroznak.

A mintáim nem reprezentatívak.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 08:52:30

@don Fefinho: Igen. És semmi sem elég, tárgyatlam olyan kivielezővel, aki közölte, neki 10 milló zsebbe kell és kész. Megszakadtak a tárgyalások, de más belement, már áll a ház a telken, amit meg akartam venni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:54:51

@don Fefinho: szerk. :
egyetemista=diplomás
(Történészek.)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:58:34

@Szorgalmas Gyémánt: Rendesen bruttósítva van egy házár, ahol a nettó n=n az az összeg, amibe ma kerülne készen, bruttó pedig amibe kerülni fog, mire kész lesz két év múlva, n=n×1.5 HuF.

Serény Vélemény 2021.02.21. 09:40:45

@Frick László Intézet: igen, közben eszembe jutott. Csak Trianon előtt a Duna delta egy partja magyar volt, és úgy volt magyar kaviár, hogy halászták a tokhalat.

Frick László Intézet 2021.02.21. 09:53:40

@Serény Vélemény: Feljöttek a vizák,ittlehetett fogni,néha még a Tiszára is felmerészkedtek.

Történelmi csúcs az voltamagyarokéhezéseiben,amikor halat kellett enni.Mária özvegy királyné papanszuolja, hogy egyik napfogas süllővel,a másik nap viza a harcsával.

A magyarok disznót tartottak hallal,kimentek a rétes vizekre kosárral,megmerítették és vitték a réti csíkot a disznóknak.

Frick László Intézet 2021.02.21. 10:01:18

@don Fefinho: Nem tudom. Nincsen bajoma jobboldaliakkal,demég nemsikerült jobbikos érzelmű értelmes emberrel találkoznom. A Jobbikban valaha volt kb 7 értelmesember,de köztük a Dúró-Novák házaspár. Akkoriban úgy fogalmaztan kikacsintva Dr Vitányi bölcsességére,amit Dr Vágóbácsi eltulajdonítani vélt,holott a Ferije márőelőtte is szajkózta, hogy a Jobbik nemtudna egy kormányra való beszédképes embert kiállítani.

Amikor Dúró és Novák távoztak,azzal a Jobbik esze fele odalett.

Az egyik bajom a jobbanjobbosokkal a történelemszemléletük,ami kb inverz móóókszista vagyis a hülyeség ellentéte is lehet hülyeség,mint egy hazugság ellentéte is egy másik hazugság.

Amagyar az egyik legliberálisabb népség voltitt Oirópában,lásd Bethlen Gábort és az erdélyi vallás-szabadságot,II.Rákóczi Ferenc is korailiberálisunkvolt
Petőfi liberális és a liberálisra az a jellemző,hogy tudja a királypártit még apjának is tekinteni,mint ő Bem apót.

Aliberális szemlélet mintegy organikus szép régiérték a magyarban a vallási ésnemzetiségi türelmepéldátlan Oirópában a magyarnak.

És ezt sajnos a jobbanjobbosok nem is szeretnék látni, nemhogy nem is akarják.

Ez az oka annak, hogy senkiházi reakciós umbuldatív lopcsalista páváskodhat "ballib" fényben.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 10:36:57

@Frick László Intézet: A Jobbiknak nem kellett kormányképes program, mert soha nem kerültek kormányközelbe, ezt tudták is, következésképpen soha nem is volt valódi céljuk. Arra kellettek, hogy az antiszemita érzelmű szoci melósokat és a jókormányzással szembeni fokozódó reakciót steril zsákutcába halásszák el. A hangzatos antikommunista szlogenek ellenére a retorika java echte szocreál ígérgetés és prolihergelés volt, leöntve mulatós giccsel. A jókormányzással, mint annak kuktaszelepe, együtt is sorvadtak el. A történészek is kinőtték, lázadni meg mindig csak az éppen fennálló garnitúra ellen lehet értelemszerűen.

Serény Vélemény 2021.02.21. 11:12:49

@Frick László Intézet: réti csík= asszem 25 ezer HUF természetvédelmi bírság ma....

Serény Vélemény 2021.02.21. 12:00:35

@don Fefinho: Szerintem kellene egy ilyen társaság, akikre lehet szavazni azoknak, akik bele vannak hergelődve az életbe. Másrészt meg nem lehet "úúúú antiszemitaaaaa" felkiáltással a szőnyeg alá söpörni mindent, amiben előkerül valami zsidós tematika. Ezen kívül anno csak a jobbiknak volt érdemleges tömegbázisa: emberek, akik jobbikos pólóban lapátolják a homokot a zsákba az árvízen.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 13:43:16

@Serény Vélemény: Ez tény, volt benne mozgósító erő, és vonzotta a fiatalokat is - de akkor is korának és körülményeinek terméke volt, akárcsak az LMP; ott és akkor rokkerségnek számított, aztán azóta mindkét formáció (aszott hullája) ott feszít már a néhai arknemezis mellett, amit a törzsbázisaik nem is felejtettek el méltón honorálni.

Frick László Intézet 2021.03.05. 06:18:18

@Serény Vélemény: @don Fefinho: A politikai kommunikáció és agitáció 70-100 éves kategóriákkal foglalkozik. Mintha autógyülölök olyanokat kajabálnának, hogy a kurbli eltöri a sípcsontokat és összezúzza a térdkalycsikat. Miközben az utcákat hang-imitáció nélküli néma gyilkosok száguldozzák hatszor akkor aökológiai lábnyommal,mint egy 1300-as Käferévolt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.05. 11:02:09

@don Fefinho: Jaja. Egy Vesszen Trainonos pólóval hogy fel lehetett már kúrni a apu anyu agyát. Jobbára erről sózlt a fiatalok Jobbik kötődése.

Frick László Intézet 2021.03.05. 11:37:04

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudomén egyszer elmentem röhögni Ópusztaszerre,deaz átlagéletkor valahol61-ésa halálközött volt. Főélményem egy kétüteműDKW autóvoltkint a gyülekezésitéren kívül a parkolóban,meg egy Hoffherr traktor. Végre ntaláltamegy embert.,aki nem barmozott le azzal,hogymár pedig kétütemű dízel,az nincsen. [-> Lanz Bulldog]

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.05. 14:05:20

@Frick László Intézet: Debreceni Kárpátia koncertre kellett volna elmenjél 2012 körül.

www.youtube.com/watch?v=chhdHGrq0CM

Az meg még érdekesebb lenne, mit csinálnak most a közönséget adó akkor 16-25 évesek.
süti beállítások módosítása