A Forbes listáiban nem is az éppen aktuális tartalmuk az érdekes annak ellenére, hogy milliók tudnak izgalomba jönni tőle,pedig annyira meglepő és előre-kiszámíthatatlan,mint a múltszázadi pornófilmek végén a gecispricc.

"Bazdmeg, kisfiam, ezek akkora megvezethető sűttökrök, bevennék,hogy Gleiwitznél a  lengyelek támadtak, mert a fényképeken lengyel egyenruhákat látni:D "

/Miska bá' uzsorás az Internet Népé-ről//

 

Szerintem sztenderdjei sem annyira érdekesek,mint a XX.századi későkapitalista birodalom,ahol ezt az állítólag az Egész Világon Egységesen Alkalmazható Sztenderdet kialakították.

Képzeljetek elegy nemzetgazdaságot,amit nem csak nemzetinek szabad hívni,de az ország elnökének még Isten oltalmába is ajánlani a népével-nemzetével. Megvan?

Ebben az országban nem a vagyonuk nagyságával dicsekednek a leggazdagabb  emberek,hanem azzal,mennyit adóznak.

Ide bököm be,hogy Magyarországon az adómegkerülés bűncselekmény.

Magyarországi vállalkozói körökben adózni a hülyeség foka, aki adózik, az megveszekedett barom.

 

Adózni ?-Magyarországon? -csak a CNN  StratégiaiPartnere fórumműsorába betelefonáló 1947-ben született és ennek ellenére már  75 éves emberek szoktak,de ők aztán  60 éve adóznak már jaj,annyira, hogy.

Értitek a magyarországi leggazdagabbak listája, amin egy kurva  kínai vagy vietnámi nincsen, de büdösruszki még szép, hogy, bár Navalnij szerint az "orosz" valami kaukázusi geci lehet :D meg a Pintér Művek a fasorba sem:D És a Németh és Dr Fia Gyülike Konszern se:D

 

Viszont a bezzeg mintaországban,ahol a Forbes Sztenderdet valamikor Nixon szépidejében,az ARPANET korában és a mai KÖZGÁZ't végső ma is tanított formájába töltötték, ebben a most a Világ Vezetésére Újra Alkalmas birodalomban adót megkerülni erény,viszont aki csal az adóbevallásában,azt bebörtönzik,ha pl milliomos.

MAGYARORSZÁGON A CIGÁNY LOP,HA A MAGYAR VESZI EL A MÁSÉT, AZ SZERZÉS, ÉS HA MÉG DIPLOMÁS , ÁM POLITIKAILAG MEGFELEŐEN OLYAN ARANYOS IS, AKKOR KREATÍVAN KÖNYVEL.

Most nem szálazom végig,de az AmerikaiEgyesültÁllamokban a nem annyira bűnözőktől fölfelé,főleg a munkás-és középosztály meg a kisvállalkozók körében a tényleges és a papíroni jövedelem között az olló alig lehet több 20%-nál. Hiszen ki kockáztatna szövetségi bűncselekményt.

 

Míg teszemazt a posztszocialista országokban a statisztikai adatszolgáltatási fegyelem komolytalanabb,mint az,amit a Komedi Centrálon humorként hisznek beetetni velünk.

Gondoltam egy számot,ez a magyarországi tényleges hússertésállomány-megvan?Jó,és akkormost higgyük el errőla KSH adatait,megvan? Vond ki szépen a tényleges sertésállományból a KSH szerintit és minden ezrére egyél meg egy szilvásgombócot.

 

Tegnap hülyítették a magyar lakosságot arról,mennyit költenek élelmiszerre,amikor pl csak az elfogyasztott sertéshús legalább egyharmada soha,semmiféle statisztikában nem szerepelt. Az un "mélyszegény"-ek tényleges jövedelme nagyjábóla háromszorosa a statisztikailag kimutathatónak.

A taszisták által összekaparintott kárpótlásipé'z Gyöngyöspata leggazdagabb családjait gyarapította,kutasd ki őket a statisztikákból,te síkendre alakú szobai társadalomkutató,teee :D

Ökörködni egy olyan antikapitalista XXI.századi vállalkozó vagyonbevallásán,mint ApróPiroska néni,a magyar kreatívkönyvelés pápanője vejéé? Hagyjanak már :XD

Hasonlítgatás, mint tudomány - magyar-magyar szótár

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716414042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása