jóaszamáris szóleleménye a

Felelősen Kihaló

-tudjátok,akia nemszaporodásáa bátorvállalásávalmegmenti a Földet annyira a túlnépesedéstől,hogy majd nem 12Milliárd ember hemzseg rajta, csak 11Milliárd 808millió.

felelosenkihalonyalfazekrobotizaciosseggnyalasa.jpgfelelosenkihalo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5116414710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.02.03. 22:29:18

Nem lesz szükség munkaerőre

Két lappal visszább azt találod a jók és igazak olvasókönyvében, hogy a bevándorlók jöjjenek, mert nincs elég munkaerő.

Ezek amúgy buták nagyon, mert még egy koherens világleírásuk sincsen

Serény Vélemény 2021.02.03. 22:34:26

Ez egyszerű genetikai hulladék. Jobb is, ha kihal. Ez az az emberfaj, amelyik abszolút soha semmi értelmeset, vagy hasznosat nem fog csinálni, viszont már most káros a tevékenysége.

Frick László Intézet 2021.02.04. 06:26:31

@Serény Vélemény: @Dr.Koós Alajos:

Ebben látomm a "jobboldal" meg a "nemzetikeresztényértékrendesek" kommunikációjában a legbűnösebb hibát.

Mit kellitt nekigyürkőzni:

Mindenkire a sajátfegyverét kell emelni.

Semmit nemkéne tenni, csak ezekneka wikipediás gogli alapúaknak az összekopírozott okoskodásaitmeg hivatkozásait egymássalütköztetni:

Robotizáció a migrációval,szevasz.

De tovább is van:

A baden-badeni ember nem attólfosik, hogy a kockázatos,meg emberi tényezőket nemtudja robotizálni.

A picsaember az öregkorára gondol. Az egykéjénekmég az ingatlana semkell,micsoda egy sajátház Bezzegisztánban a saját telken? Angilalizómeg Németországban öregezőmagyar cigányok gondoznak öregeket örökségért,ingatlanért és némelyiknek még van is egykéje.

Nem akarja a szülejét öregségében gondozni.

Ezt várjákMerkelékamigrációtól, hogy majd a magánakélősokegodeista vén picsaembert öregségükben meg hospice fogják gondozni :D A menekültek :D
Ahogy neked mutattam,Vélemény, az se biztos, hogy a 30-as évekre itt maradnak.Ha nem lesz ingyenélet,mennek haza.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.04. 10:40:35

@Frick László Intézet: Nem fognak hazamenni, nincs nekik hova. Votl egy török munkatársam, fiatal srác, Svájcban született. Svájcban török volt, hazament, ott meg német. Végül Magyarországon maradt, mert Attila névvel itt látta a legegyszerűbbnek a beilleszkedést.

Nem mennek haza, lezüllött, gyökértelen, életekkül semmit kezeni nem tudó gettósöpredék válik belőlük, tisztelet a kivételnek.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.04. 10:48:00

@Dr.Koós Alajos: Több projektben is részt veszek, ahol nagyvállalati folyamatok automatizációja a feladat. Mindig jókat röhögök, amikor valaki azt gondolja, az automatizáció olcsóbá, egyszerűbbé teszi a dolgokat, és kiiktatharó vele az emberi munkaerő.

Frick László Intézet 2021.02.05. 07:48:03

@Szorgalmas Gyémánt: A törököknél lehet ilyen, hiszen a bolgár törökök is így jártak 28éve.

De a Deutschtürk ugyan miért is menne haza.Az 26 éve voltamamártitkos nagy repatriációban,amikor egy tehervagont az ingóságoknakés 10000 DM-tkaptak a hazatelepülőtörökök,meg NSZK telepötyögtette Törökországot a leszerelt textilipara gépeivel,depla V.A.G.-Mercedes meg a Ford vadiúj nagy kisteherautó-kisbusz gyárakat is épített.

A török már a fasz boldogabbik végén van, "hazai" és honos. Nem beszélnek róla,de pl Angliában maradt a portugál,a spanyolés az olasz vendégmunkáshadból is.

Többekközött ez is tika a Mediterranumkönnyített ÓnijósCSatlakozásának:A vendégmunkásokmentek az ónijóssálett hazá-ba,ahová dölt a pénz.

Ekkor JELENTKEZTÜN BEEEE mi,a friss posztszocialistaák

A többitmártudod:D

Serény Vélemény 2021.02.06. 10:45:57

@Frick László Intézet: azért olvasod az azonnalit, mert ott lehet kommentelni?

heki 2021.02.06. 13:24:17

@Serény Vélemény: szerintem igen :), ezért jelentkezik be több néven :)

Frick László Intézet 2021.02.08. 10:36:02

@Serény Vélemény: @heki:

Én "gyalog" csinálom,a profiknak felszavazó motorja van 48 67 szavazattal.

Én mindig a legrfissebb-re állítanám be,nempedig a legnépszerűbbre.

A HVGmeg a 444 technikája volt..a 444 komentelhetőségének alegvégén voltak a "humoristák" egy szánalmasan fűájdalmasan vacak favicc látszott a kommentek elejénmeg mégpárilyen felszavazógépes semmiség, nehogy véletlenül,aki arra jár ésmegnyitnáa komment oszlopot, rögtön ütőset is találjon.

De még így is kitiltottak :D

heki 2021.02.08. 16:47:58

@Frick László Intézet: én meg a "legrégibb"-re és úgy görgetem lefelé, mert hát alapvetően lefelé olvasunk, az, hogy kommentelni lehet, az már ritka, és a mandinerről már eltűntek az értelmes kommentelők.
Az azonnalin lehet kommentelni, a hvg-n minek (cenzúra), a leérdekesebb kommentek ilyen fél-szakmai blogokon vannak: pl. ritkanlathatotortenelem.blog.hu/
ott mindig vannak szakértők is, akik elmondják, hogy a képen látható repülő/fegyver/autó melyik évben készült és milyen kapacitásssal, stb., és nincsen se politika, polkomm, stb.

Frick László Intézet 2021.02.09. 07:07:00

@heki: A Worldpress -en is találtam értékesen beszélgető "zárt csoportokat"..nem zártak de...végülis...miis zárt csoport előfordul,hogy egy beszélgető..vitázni hajlandó 30évesnek hazudja magát.

Szerintem a legfiataalabb ilyen is legalább 42 éves.

Szerintem nincsen 40-es nél fiatalabb kommenter.
süti beállítások módosítása