Amint a szaturnusz gyűrűjenem a jeggyűrűje,úgy az

autisztikus tünetek az nem az autizmus.

 

Ami autizmus pedig messze-messze nem az,mint amit a netokratív picsaembernek beetetnek róla.

Gyógypedagógiai alanyokat tanítani - ez szemléletességre neveli a tanítót. Kretívnak és innovatívnak kell lennie.

 

Mindenkivelelőfordul az életében,hogy kicsit elbambul,a gondolkodás a meg az érzékelése blokkolódik,mitha valamilyen átlátszó,de egybenkissébénítóburkot húzna magára,minnt Börönd Ödön egy  bödönben a Köröndön,lehúzván magára kissé a fedelet. Nyilatkozna,de zárva marad, szólna,de tátog nyitna,miközben bezárkózik nekifut és inal,miközben leülne,alufóliát ráz és fújja-csak fújja,miközben szépen kukulva szeretne ülni,mint a többiek,már a padlón kergeti magát kakaóscsigaalakzatokban és így és tovább.

Az autisztikusak kétségtelenül mutathatnak rész-zseniaéitást,azonban a számtan az számtan, vagyis

ha egy gyermek fejben háromjegyűt szoroz ötjegyűvel annyi idő alatt,amíg a tanítója azt a zsebszámolójába bepöckölte,az nem matematikai zseni.

Ráadásul a számtanak csak egy része az osztás.

"A valóság szegényház"

/Kosztolányi/

Szinte minden autisztikus gyermek nem zsenipalánta, csak a szülei voltak vacak-semmitérők szülőnek, de nemritkán pusztán embernek is,

és valójában egy kisállatot se lett volna szabad kiadni nekik az állatmenhelyről, de még a Pet Shop-ból és pénzért sem.

Médianyomás beállító szakemberek a minap felhasználtak egy Greta Thunberg nevű halmozottan hátrányos körülmények között hánykolódó retardált kislányt gyerekkatonának

,még az is vitatható, hogy a tünetei egyáltalán autisztikusak-e. Amit tudunk,az az,hogy KorszerűModern Jövőbevezető Családformák közepette hánykolódta végig a gyerekkorát, vannak gyerekek,akik törnek-zúznak,másik gyújtogatnak vagy "szökősek" lesznek -a táplálkozási zavaroknak lehetnek hosszútávon pszichoszómatikus következményei és tartósan.

A Miszter Bén társadalmakban közelekdve a kutatónak,ha a társadalomkutatás is nemegy könnyű,otthonrólvégezhetőinternetes munka lenne,tehát valami undorítóplázában,ahol az alagsor valamelyik szintjén hypermarket is van, a kutatónakmindössze egy órátkell sétálnia, hogy úgy nagyjából 88HHHHHHHH-gyermeket összeszámláljon,kezdjük akávézókban,a retardált,nyolchónaposankbegy kéthónapos szintjén,a fejét alig képes tartani,kisbaba eléoda van baszva az okostelókája és Baby TV-t les,miközben az Állami Nyilvántartás szerint édesanyjaa hosszúhüvelykujjaival telókáz éskávécsiz valamint a baricsajszikkal cukkíni dumcsiz. Lenn a hypermarketben2-3éves járni tanuló és 3-6 éves pelenkás gyerekek csinálnak azt,ami az eszükbe jut,a papír szerinti szüleiktól 200-400 lépés távolságra.

Ma a globális világgazdaság számára az embernél nincsen magasabb kockázati tényező,a nemzetállam is nagyon veszélyes, a maradék nemzeti nagyvállalatok az ellenség, meg a kontinensérdekek is, de ezek az igen magas kockázati tényezők sem érikföl az embert magát.

 

természetesen a Sík Endre alakú társadalomkutató számára az ember feldolgozhatatlanul magas kockázati tényező,nem csak arról van szó,hogy büdösek és unalmasakat pofáznak, és tönkre akarják tenni,amit az ember odahaza már statisztikai adatokból kigondolt, meg hogy néznek már ki, ha Sík Endrének meg a hasonló alakúaknak arra lenne türelme,hogy az uncsi dumáikat meghallgassa.https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/.external/.thumbs/c4618d8f8790e3517606a67e41742792_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

Eddigi életemben úgy nagyjából ezer magasfokú értelmiseggi szülővelvolt páratlanul nagy szerencsém beszélgetni és meghallgatniőúket arról,  mivelkoncepcionálják meg azt,hogy lényegében tökéletesen alkalmatlan szülők ésmég egy cigánypurgyéis gyereknek valóbbkörülményekközött hánykolódik,mint az ő egykéik a Kétkerületíííí palotalakásban a reggel 5-kori kelésétőla gyerünk az uszibaaa-aa-n át a Marczibányi Téri Általános iskolán keresztül a déluután4-től este hétig tartó különórákig,majd a cseléd megy érte a cseléd Ká-val... És ebben még van valami rendszer,de a legtöbb "kis zseni" tökéletes rendszertelenségben él, vagyis az elsőtől a kilncszázötvenhetedik sorig a mindannapjait az határozza meg, hogy anyunak vagy a valakinek,aki a KorszarúModern Jövőbevezető Családformában,amiMagyarországot már gazdagon jellemezte a múlt század 80-90-eséveiben is, mi a faszhoz van kedve,pl attól,hogy kibaszott másnapos és a feje a párnán a hányástócsájában, van-ekedve fölkelnitisztába tenni ésmegetetni a gyereket.

 

Nyugalom,próbálok rövidíteni,tudom,hogy uncsi.

A maglényeg az, hogy a teljesen mindegy milyen,higgyék csak a szüleik,hogy nincsen két egyformameg kiszámítható,a lényeg,az Egyetlen Közösezeknek a kis zseniknek az életében,hogy soha nemaludtakmég egybefüggően 2-3óránál többet., márkisbaba korukban sem,amikorminimálisan 8 órát egybefüggően kellett volna aludniuk. És persze későbben sem.

 

Az alváshiány az emberi szervezetben sajátdopamint termel,ettőla sajátdopamintól ugyanannyira függővé lehet váni,mint a mesterséges-szintetikustól, ezt tetézi a szülő azzal, hogy a nemtörődésétmegkoncepcionálja szabadságra nevelésnek a laissez faire-rel. Mindig a zsírgazdagoka szerekcsések,a Hajdú Péter alakú médiagecik,akiknek van pénze arra, hogy igazi óvodába igazi óvónókhöz járassák a gyereket,meg igazi iskolába és így tovább,meg tudnak olyan drága cselédet fizetni,akibetartja a tévénézési és internetezési tilalmat.

A médiagecik kivétel nélkül elzárják a gyerekeiket a gecimédiától meg a bármilyen médiumoktól is.

 

Vagyis az "autisztikus tünetek mint zsenialitás" a valamivel alsóbb néprétegek problémája le egészen a proletáriátusig.

autisztikus.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616408856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása