"Az oroszokmeg a kínaiak és Keleten egyáltalán, csalnak mindenben és nem átláthatóak [nem transzparensek]

E Z    V E S Z É L Y E S !4!4!"

/Dr-Dr Fekete-Győr András becsületes nem hazudós polihisztor és olyan aranyos/

INAS Nyanyuskám,a Gschwindlkeiték is gyártási nehézségekre hivatkozva az elsőnegyedéves szállítások 60%-ának az átütemezését jelentették be.

JOLI NYANYA Meg Schweinfrüchtl-ék is,mi? Apjuk faszát! Biztos valakik odamentek hozzájuk és kápéban kétszerannyit fizettek! Asziszik ezek a gecik,hogy az ember lyánya nem tanútt fizikát! Na,és te mit csinátá' erre,kisfiam?

INAS Odamentem és ordítva csaptam ököllel az asztalra!

JOLI NYANYA Asztaaaaa! Oszt meg is ijedtek,mi? Nem szartak be a röhögéstől?

asztalracsaptakorditvaasztaaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3216402692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.25. 13:43:23

És vajon ez mennyire lóg ki a klasszikus feminista "több nőivezető kell" felkiáltással előadott általános hülyítésbe?

Serény Vélemény 2021.01.25. 13:43:32

És vajon ez mennyire lóg ki a klasszikus feminista "több nőivezető kell" felkiáltással előadott általános hülyítésbe?

index.hu/belfold/2021/01/25/nem-engedtek-tavozni-amig-meg-nem-irta-a-felmondasat/

Frick László Intézet 2021.01.25. 13:55:58

@Serény Vélemény: Ez az entrópia lényege. A buzik mindenben hiszteroidabbaak,így aztán a jógyerek kedvenc témasávjai majd össze fognak kavarodni,mint a példád mutatja. A KorszerűModern Jövőbevezető Családformák telis-tele vannak buktatókkal,plmi van akkor, ha amodern családforma 74-ik ideiglenes apája csak genderérzete szerintapu, de egyébként csajsziéskikezd a 16 éveskislánnyal,ez milyen abúzus és családon belüli erőszaklesz-e azonkívül, hogy mit nevezünk vérfertőzőviszonynak abban a tekintetben, amiben most fejlett németgyerekek az egyeneságiakköztti szekszelésjogáért harcolnak. meg ahogy mondtam,beszállnakitt majd még a lecsóba a kisállatok is. Egyszemélyes házasságok és hogy az ember mehessen férjhez a kiskutyájához.

Frick László Intézet 2021.01.25. 13:59:39

@Serény Vélemény: A HBO-n van egy mítúdokumentumfilm,egy macsó repper szerkesztőnője két évtizedig hajtotta fel a frisshúst a macsónak és nekünk zokognunk kell,mekkora áldozat lett most ő is a lányok után. Most érted,plyan művészetről van szó, amiben az előadóminden számban a tökeit fogdossa éskapbbefaszomozik,fallikusan mutogat éslényegében férfierőszak a gesztusainaka fele. Ezt lesi a csaj 20éven át,de a Harvey Weinstein Story-nakkell bekövetkeznie,hogy kiis nyiljon rá a szeme. Csak egy kérdésem van:Amikor a frisshúst a macsóhoz bevezette majd hallotta előtérből a sikolyait,azt hitte,hogy a macsó a csajszi patijait nyomkorássza vagy csiklandozza?

Frick László Intézet 2021.01.27. 05:38:24

@Serény Vélemény: Nem,a DK nem ilyen. Viszont azt szeretnék, ha a híveik enyire hülyék lennének. elfelejted,hogy Gyurcsány példaképe Dr Goebbels,amodern maimarketing atyja.

Gondolj a tavaszi jelenetekre a HongKong-i repülőtéren."Minden veszélyes,ami kínai!" Ennek jegyében a fejlett oiropidokottmiszterbéneztek Hong Kongban ,aholhongkongi cégekkelis rendelkezőkínaiüzérekfelárakkaladtákelnekikaz ugyanazt. Vagy gondlj beleabba,hogymindössze egy hónaposkínaistop-ot követően alap-meg nyersanyaghiány miatt leálltak az amerikai gyógyszergyárak. A Segglyukarcóembargózta a kínai csipeket:megállt az a maradék amerikaiautógyártás is:D

Feri nemannyira hülye,viszont imádja hülyíteni az embereket...és Feri egy őszinte ember,még soha nem titkolta a röhöghetnékjét,nyíltan szokott hahotázni a parlamentben is. Annyi,hogy piálhatna kevesebbet,mert ma már a demencialátható jegyei közepette élvez folyamatosan.

Serény Vélemény 2021.01.27. 08:30:46

@Frick László Intézet: Figyu, azé'... asszem ebben a könyvben olvastam: Goebbels titkárnője voltam
Thore D. Hansen - Brunhilde Pomsel
Namost ez a nő elmondja, (egyébként megtalálható tecsőn is az interjú szerintem) hogy egyszer valami munkások hőzöngtek, és Goebbels meg elment, és az éhező-elégedetlen-ellenséges hangulatú - akkor már bombázták is őket - munkásokból húsz perc alatt őrjöngő, a náci eszméért meghalni kész tömeget csinált egy egyszerű beszéddel.

AZ nem kunszt, hogy az egyébként is az azonosoldali hülyítésre fogékony, a szövegelővel és hülyeségeivel barátságos szőrsapós nyuggernéniket feltüzeli valaki - aki egyébként az öregecskedő feléségét is lecserélné ...
A kunszt az, amikor egy ellenséges hangulatú tömeget varázsol valaki úgy el, hogy ellenséges hangulatból átvált a tömeg teljes szívvel-lélekkel támogatóvá.

Frick László Intézet 2021.01.27. 09:13:55

@Serény Vélemény: Dr Goebbels méltatlanulkeveset kapa szórásból,valamint amódszereit ma is használják.

Dr Goebbesegyikmódszere a csupa kis igazságrészletből pecsvörkölt jólhangzó hazudozás volt,a másik pedig a gyűlölettel operálás.

Azt szoktam szajkózni,hogy a politikában az érzelmek -tehát a gyűlölet is- vesztésbe visznek.

Dr Gönbbels is nyomorékvolt,de nem csak lelkileg,mint Hitler. Viszontérdekesaz, hogy fitt ésegészségesmeg hűddedemokratikusmáremberekfölkaptákamódszereit.

Nagyon egyszerűen meg lehet érteni,a hitleráj az amerikai televíziós készítmények háziasszony háttértelevíziós kedvenc dokusávjaés ha Hitler + bármi címmel elkezdesz ilyeneket nézni,figyeld a filmekminőségét:a hitleráj booomja a mozgofilkészítés booomjával haladt. Akkor az volt az a blúcsip,ami ma az internet.

Ezt is szajkózom:Mindig csak a kommunisták,a szocdemekmeg a zsidók kerülnekfölalistáról,pedig pont az volt alényeg, hogy1939-remársenki nemmaradt ki. Egy református német mondta, hogy élőben-jelenidejűségében mégakkor semfogott gyanut,amikormár akatolikusokkerülteksorra.

Amit nem szeretneklátni ami jógyerekeink,az Bidenék (vagy Obama) nemzetikeresztény/keresztyén jellege.Az illiberális USA. Biden nagyon ügyesen nemengedett feszületet a beiktatásakormutatni,mert éppen pár nappalkorábban baszták Trumpkarakterét feszülettelés tessék,ennyi elég is volta jógyerekeinknek,hogy a vallási-.egyházikörítést "ne vegyék észre" az olyan aranyosbácsi haccacerájjában..

Na,efféle a hitleráj ateizmusa.Hitlerék ateistákvoltaka"vallásuk" egodeista.

Ez a végén derültki,avégéremára német nép is bűnös lett a bunkeren kívül.

AMitmég a jgyerekeink nemszeretneklátni,az a nácizmusfőkülönbsége a fasisztáktól,asokféleség,aképlékenység,a relativizmus,a náciknál,ahogy a mi jógyerekeinknélminden csakegy dolog,úgy érezték:Ha nálukakommunikációserő, velük a kommunikáció,akkor bármit kidumálhatnak.Azt hiszem,a netokráciában ez az alaptételtökéletesen megegyeziuk a nácikéval:
Azé az igazság,akié az erősebb megosztó.

Magyarországon az a burleszk, hogy a jógyerekekéúgy az erősebb megosztó, hogy az erősebb megosztójukkal be tudjákadni az avast, hogy:nincs is megosztójuk :D

Zseniális volt ez a Veszélyben az index-marketing,erre még Dr Goebbels is 5-ös fölé-t adott volna.

Serény Vélemény 2021.01.27. 13:28:23

@Frick László Intézet: Csak hogy egy kicsit kockuljak is jól:

első oltás: 2020.12.26
ma: 2021.01.27
napok száma: 32
beadott oltások: 152704
átlag napi oltás: 4772

elérendő cél: 5 000 000
napok száma, amennyi nap
alatt ennyi oltást
be tudnak adni: 1047,8

átoltottság dátuma: 2023.11.08

hát szóval...

Serény Vélemény 2021.01.27. 13:41:55

@Frick László Intézet: Amit nem szeretneklátni ami jógyerekeink,az Bidenék (vagy Obama) nemzetikeresztény/keresztyén jellege.

-- figyu, ezt majd kifejtem egyszer talán, de kétféle kereszténység van az usákokon bévül:
1) - a négy "nagy ébredés" folyományaként és örököseként az egyik fajta
2) - a kulturális agynyomás miátti másik fajta.

Az 1-kereszténységben létezik az a fogalom, hogy "bűn", létezik erkölcs, létezik Biblia, meg Jézus Krisztus, ilyesmi.
a 2-kereszténységben csak szeretet van, meg "kollektív hitbe vetett hit", meg awomen, meg ilyesmik.

Szóval az 1-es kereszténység kiiktatása egyik fő célja a Biden adminisztrációnak és a nemlétező háttérhatalomnak. Ami annyira nem létezik, hogy egész Washingtont szabadkőműves szimbolika alapján építették birodalmi fővárossá akkor, amikor az usa még csak egy noném, éppencsaknem gyarmat volt.

1-es jellemzők még:
- életpárti (vagyis abortusz ellenes)
- nemzet párti (vagyis globalizmus ellenes)
- minimum, még ha nem is ellenséges az lmbtq mozgalommal szemben, de elutasítja ennek az agymeresztéseit.
- izrael-párti, sőt kifejezetten cionista.

2-es kereszténység jellemzői:
- nem abortusz ellenes, rosszabb esetben támogatja az abortuszt
- támogatja a globalizmust
- támogatja az lmbtq...yxz mozgalmat
- gyakorlati anticionista. (vagyis a kétállami megoldást akarja.)

Az 2-es keresztények a jó, progresszív, jövőbevezető stb. kerók, míg az 1-es keresztények az elmaradott, trumpista, populista, félnácci, satöbbik, amire bizonyíték még az is, hogy azt se nézik jó szemmel, hogy az iskolákban ismét abba a wc-be mehet mindenki, amelyikbe akar, attól függetlenül, hogy a lába közt mi van...

Frick László Intézet 2021.01.27. 15:28:29

@Serény Vélemény: Kalkuláció:
Ez az a móccer,ami ellen mindig tiltakozom,a statisztikameg a trendképzés.Nemlehet az elmúlt hónapból a jövendőre következteni.

Az a gond,hogy az márbiztos,hogy az a 2-3 gyártó,akikkilóramegvették a Zónijómiszzerbénjeit és azok opciókat kötöttek le...ebből...nem lesz még 4millóadag sem nyárig (azaz 2 millióember beoltására)
tehát az ellenzéknek csakfikáznia kell az EZ VESZÉLYES büdösruszki vakcinát,azt a zónijó (haNagy BArátunkengedi...)lezongorázza márciusra és akkor a büdösruszkiztatásbólugyan lejjebb vehetnek a gecik,demégmindig nemjön össze nyárig a kínai vakcinák nélkül.

Közben jön föl a londoni mutáció.

A németekbegorombulhatnak és lezongorázzáka büdösruszki vakcinát,majd kápé ráigérve promt bevásárolnak és akkor

Nem is folytatom...

Frick László Intézet 2021.01.27. 15:35:56

@Serény Vélemény: Én kereszténységet meg keresztyénséget tárgyalok.Szerintemaz,amit te 2-es-ként tárgyalsz,egy csomó aktuálpolitikaikommunikácós rizsát is tartalmaz.

Mégazt a kifejezést is hallottam a fidesz főokosaitól, hogy "neomarxista".

Merika beszél a globalizmus támogatásáról,deamit akar,az imperializmus, vagyis az USA vezeti a globális világgazdaságot,ami fábólvaskarikája annak a rendnek,ami Nixon óta rohad és ma már csak valami bűzlő mocsár,fel-felböfögve a mecnamariánus (röhej,de egykori "republikánus" dumákkal)

A pozícióvesztés ellen hadakozó USÁ-nak semmi nem drága..és a globalistákat, az igaziakat nem érdekli a politika,nemis akarnak pozíciókat, szarnak rá. Gondolj bele:Ha a globalisták számára a legmagasabb kockázati tényező az ember, akkor az emberek kormányzása mi?

Nemkormányozni akarják az embereket,hanem terelni, a terelésben nem kell felelősséget vállalni,mert ha elbasszák,akkor a "birka nép baszta el".

Hát nemezt csinálja az index, amióta van? Ha jólsikerült a produkció,akkor ők voltak az ügyesek, ha nem, akkor az emberek a szarok, büdösekrosszulválasztókmeg vacakok.

A gecipolitika semmi más csak duma,tetek nélkül,sok-sok kézmosással."Á, csak vicceltünk."
meg
"Barmok! bevettétek? Hülyék!"

Frick László Intézet 2021.01.27. 15:39:26

@Serény Vélemény: Akoigondoltamosok 10 évvelezelőtt zseniális vállalati küldetésmondatot találtakki és azt hitték, hogy csak hülyéskednek.

"Písz,Lav Hepinessz - bevetted? Anyád :XD"
Ez a gecipolitika jelmondata.

Mi a legrosszabb,ami történhet? Az, hogy valaki pl a Capitolium provokációjának a leaks-ét kiteríti és akkor mi van? "Vicceltünk.De az alapot Tramp teremtette meg, teccett volna neki nem tüntettetni.Nekünk csak lábra gyött."

"Hát,lehet, hogy nem ez-és-ez törént,de történhetett VOLNA AKÁR

és ez a baj!"

Frick László Intézet 2021.01.27. 16:27:19

@Serény Vélemény:
Akereszténységnekkapáltak az oiropidoknál.
Az USA vallásosabb és nemzetállamabb (a dumaszintű ) sokszinüsége ellenére is.CSakmeg kell nézni a hazáért harcolnak reklámsávot a szappanoperákban,a Vészhelyzet, a Grace klinika sem tudottment' lenni,a liberális Született feleségek igen.

Exhas egy 50 milliót szoktammondani:Azok,akik nemütik hálaadás nélkül a fogukat a zabájukba ésminden vasárnapott vannak az istentiszteleten.

Képzelj már el egy olyan európai-európai elnöki beiktatást, ahol a keresztényeknek is megadja az elnök,ami jár ,ájtatósmanóskodikmeg még ríjj is,meg a kereszutyéneknek úgy, hogy az afroamerikaiaknak is azzal. (vagyis a kisebbségnek)

Lengyelország vallásos ésa parvoszlávoknál látni fiatalaokat templomban.. templomba menni. Szoktak is gűnyolódniaz orosz "hülyékeken" a monarchia-nosztalgikus és egyben (nemmind,de olyan jólhangzik összemosni őket) a Sztálin-Atyus nosztalgikusokon.

De egyébként,ismétlem,kapáltak a kereszténységnek Oirópában.

Más

Nézd meg a HBO-n a Habla .kampány-verbungot.

ajd utána csak Los Angeles-t. Amennyi latino-t,aki nem fog,ősem,a gyereke sem,az unokája meg márminekmegtanulni amerikaiul.

Aztán nézd meg az amerikai 100 Leg [valami]-t.Amíg a "kritériumokat meg sztenderdeket" az USÁ-ban állítják össze,addig az amerikaiakmennyi ilyen 100-ast fognak vezetni,amit egyébként a gyakorlatban egyre inkább ki se szar műár le,mert annál környezettudatosabb,hogy a kakiját elpocsékolja,gondolj az egyetemekre.

Van a 100 legjobb Egyetem lista meg

van a tényleg a 100 legjobb egyetem,szerinted 50 egyezik?

És ebben nincsen benne az, hogy viharos gyorsasággal a 100 valóban legjobból a feltörekvőek többet tudnak fizetni az agyakért.

És megint más.

A Microsoft egy Kína-[megapolisz neve]-ban meghirdetett állsára 10000 ember jelentkezik, az USÁ-ban mennyi? 1200:A 10000 kínaiból 3000 jobb,mint az amerikai 1200ból 1180...

Nem Rise Up kéne

már
hanem Wake Up. És a fejekhez kapni,amíg vannak fejek...
süti beállítások módosítása