A magyarországi amerikai típusú médianyomás beállítása előtt nem árt csekkolni pár népszerű sajtókifejezést,pl a

megakadt a torkán-t.

lenyelte.jpg

 

Épeszű normál "civil" emberi magyarázat persze nem lehet arra, hogy Navalnij miért ment vissza Oroszországba.

Hacsak nem küldték.

"Ha nekünk áll utunkba Navalnij és meg akarjuk ölni,mi nem végzünk ilyen kontár félmunkát, mint a CIA."

/Vlagyimir Putyin KGB-szakértő, orbán bolzanáró tramp/

Ha Navalnij a Kreml torkán akadt volna,akkor most a tervek szerint sajtótájékoztatókat tart, zsaküzzolja a Putyin diktatúrát,szimpátiatüntetőknek integet szállodaerkélyről és Dollár-ért riportokat ad a sorbanálló stáboknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016395320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.01.20. 11:46:44

Én ugye mindent elhiszek. Elhiszem, hogy Navalnij demokratikus, elhiszem, hogy jó elnök lenne, elhiszem, hogy az oroszok csakis őt választanák, ha lehetne.

Egy dolog azonban fölöttébb valószínűtlen. Nem létezik, hogy bárki is lenne az elnök, az oroszok, befolyásos gazdag embertől a nyugdíjasig bezárólag eltűrnék azt, hogy az elnökük az amerikai-nyugat-európai értelmiségi, politikacsinálói, újságírói elvárások szerint irányítsa az országot. Ugyanis semmi okuk nincs rá, hogy ilyesmit akarjanak.

Mivel ugye ezt nevezik ma liberális demokráciának.

Frick László Intézet 2021.01.20. 12:16:28

@Dr.Koós Alajos: Az alapvető tévedés a "Putyin Oroszországa" c. rizsa.

Putyinnak nincsen Oroszországa. Puytin alatt felerősödött egy középosztály és még azt se merném mondani, hogy iulyen XX. századi történelemmel az orosz akkora birka lenne, hogy elhinné, Putyin csinálta ezt neki,ő teremtette meg a középosztályt.

Az orosz középosztálynak van Oroszországa és Putyin addig teheti meg,amit látszólag tesz..úgy csinál,mintha tőle valólenne,amig ez az orosz középosztály biztonságban látja a létét,ez a kulcs.

Európában ahogy haladunk Nyugat-rólKeletre, egyre több előny is származik a "fejletlen"ségből, Oroszország nemkompország,mint Magyarország..A magyarok abba szocilizálódtak a kompország ezerévében, hogy fejletlenek és igazodniuk kell.

Az oroszok "izesültek" a Nyugathoz abban,amiben izesülni akartak,másban meg nem fognak izesülni ...

Tulajdonképpen az az Oroszország,amit nálunk a jógyerekmédia tárgyal, egy maerikai belpiacoskészítmény,amit amerikai polgároknak találtakki és nemis tudok csudálkozni,hogy ennyi baromságot be lehet nekikadni a ruszkikról.

De mi itt Magyarországon kicsit közelebbről ismerjük az oroszokat,találkozunkoroszokkal,kinevetjük azt az amerikai filmet,amiben albán alapú halandzsa nyelven beszél a kötelezően baromarcú orosz,mert mi fel tudjuk ismerni az orosz nyelvet.

Én tökéletesen megértem a mai Amerikát, hogy kell nekik valami ellenségkép

.de miért kéne nekem annyira hülyének lennem az oroszokhoz,amennyire azt a 444 bértollnokai szeretnék vagy amilyen buta egy michigani bányagépkezelő nő?

Emlékszel,amikorMerkelsajnálta szegény Timosenkot? Mert olyan aranyos a hajfonata?Dehát Timosenko egy komszomolnica,aki gázlopással alapozta meg a vagyonát és benne van abban az ukrán maffiózórétegben, akikből 24 tesz ki féltucatotNEKEM miért kéne sajnálnom?

Merkel sajnálta Timosenkot,mert nem tudta, hogy az ukrán börtönök nem olyan szállodaiasak,mint amiben Timosenko hawájjzott, az egyik filmecskén éppen okostelókázott a kislányával:D A börtönből:D
süti beállítások módosítása