Amit a SARS 2.0 oiropid agyhaláljárványban az oiropid államvezetések és hatóságok tehetnek, az mind-mind társadalompszichológia . Valamit a kommunikációs entrópiában,a netokratív idiótizmus tombolásában az internetes hypochondria és doktorgődényizmus közepette legalább az emberek lelkével tenni... Mer az összes többi kb a tat részadataiból meg a BUMMM! szöghányadosából kitalálni a hányéves a taligány-t.

Az internetes regisztráció lényegében a oltakozási hajlandóságot vizsgálja.

 

Nem is titok,Győrfi Pálnaponta 50-szermondja bele a képernyőkbe aannak apárszázezer TV lesőnek,akikmég vannak, hogy a regisztrációnem határoz meg sorrendet.

 

Meg úgy nagyjából semmit sem.

 

A SzivárványKoala véleménysztrádázói pedig huhognak olyanokon, hogy "nem t.ranszparens a regisztráció. Hízik a KubatovLista.Majd a FIDESZ-es öreganyákat hamarabb óccsák.  

  A regisztrációk alapján már most az jön le, hogy az oltakozási hajlandóság katasztrofikusan gyönge.

A RetekKlub beadta a szerb regisztrációs blankettát

A szerbek nem ónijósak, baszod Retek Klub szerkesztője, birkaállat! :D A szerbeknek tehát nem kell tartani magukat az ónijós egységesítéshez. Még azt is szabad egy szerbtől megkérdezni,melyik földrész vakcináját szeretné.

és a Szivárvány Koala agymosott huhogói a szakszerűijesztegetések vélemélnybuborékokba tovább-böfögésével segítenek azokat visszatartani, akik mégis regisztrálnának.

Kit a rézhuzagolt szurokkábeles hús-szín bakelitházas telefaXXXXXomat fogja  érdekelni az oltóponton (elárulom:az orvosi rendelőkben...)

ha majd lesz elég vakcina a tömeges oltakozáshoz

az oltóbrigádban

(mindenki mindenkit ismer a faluban,ami falvak konglomerátuma Budapest)

ki a GECIT fogja érdekelni ha jelentkezik bárki oltakozni, hogy fidesznyica-e vagy jó é s igaz??

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716387254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.14. 08:35:59

Ha elég gyorsan terjesztenek el széles spektrumú médiahülyeséget, akkor azt az agymosottak beszopják.
De mondjuk arra a kérdésre válasz nincs, hogy "ha az influenza védőoltásból hiány lett, mert hirtelen az ingyenes oltással olyan sokan akartak élni, akkor hogy létezik, hogy a covid otlástól meg fosnak az emberek?"

Szerintem az abszolút agymosottak is el tudnának jutni a valóság formájának némi megsejtésére a lepel alatt, ha vennék a fáradságot és megpróbálnának gondolkozni is az agyukkal...

Frick László Intézet 2021.01.14. 10:11:25

@Serény Vélemény: Azt akartam mégmutatni, hogy közben kiderült,hogy túlsok influenza oltást rendeltek,400000 nem kell senkinek. Miközben huhogtattak, hogy nincsen

"irta valaki a fészbúkon"
süti beállítások módosítása