Az oiropid  politikai kategóriáink is kb egyidősek az oiropidközgazdaságtani fogalomkészlettel.nagyjábóla televíziózásfénykorában,még az ARPANET idejében rögzültek, amikor is a Földön a hírek telexen futottak körbe.

 

Az "Internet Népe" a populizmus maga.Az internetesmédiavállalkozások csakis populisták lehetnek,mert a kattogásból élnek.

A populizmus olcsó és azt mondod,amit élveznek hallani az emberek,ami népszerű,amit szeretnél látni,pl hogy mimmehalunk a potrohás geci miatt. A furcsa dolgok tudnak népszerűek lenni, a kövér gusztustalanék csalággya,akik csak heverésznek a tévéelőttmeg kiabálnak,nyégerek,nálunk cigányok és Mónika só. SZintén nagyon népszerűazt mondani, hogy akik ilyeneket néznek,azok olyanok is.

honeyhoneybooney.gif

Nem annyira egyszerű a populista... egyébként az Internet Népe maga a popolo.

A címlaptündérek munkáin lemérheted,mi kell a popolónak,

a populizmus kell neki.

Populizmus : abezzeganya és babamama blogokban nem beszélni a császármetszé-hez fűződő korrupciórólés arról, hogy 5 császármetszésből 4-et még hazugindokkalsemlehet igazolni.Populizmus az, hogy errőlnem beszélhetsz és az internetes vállalkozó,aki apoplóbólél,a sok hülye agyatlan befolyásoltpicsa miatt MODERÁLJA azaz törli,aki az igazságot ki meri mondani.

Populista rizsa az,miszerint Fekete-Győr András baloldali lenne, PopulizmusTrump Capitólim előtt tüntetős akciójára tromfolván "baloldal"-unkat előhozni, populizmus,ha elfelejted a "baloldal"-un-ról a macskakürmöket vagy azt,hogyha,akkor esetleg fasszal baloldaliak.

"Tizenötezerpíz, beszílëk, húszezerér aszondom,amit hallani akartok!"

/Legszegényebbfalusi lakos egy matricás ótó utasainak 2000/

Populizmus az, miszerint a fasiszta Trumpés a jobbosok.

Magyarországon nehezen értelmezhető, de populizmus nemzetikeresztyén faszistáknak beállítani Trumpékat, hiszen a Demokraták közös ima kereteiben öriztek.

Ha Trump-ról nem-populistát akarok mondani,akkor rámutatok a tényre, miszerint egy képen kívüli outsider bohóc,akinek fogalma sem volt, hogy hol van ésmit csinál..és...Igazából nemis csinált semmit. Béna Kacsa volt.

Akkor vagyok populistaa,ha mindent előszor JÓ-rameg ROSSZ-ra sikálokketté és természetesen a JÓ én és MI vagyunk és rossz az,aki a sokMI-zésünkre az ostoba száján kiszaladtatja a TI!-t.MI-zni nempopulista, TI-zni kirekesztő populista.

Ha a Nagy Hannibal szótárban a csürhe szó-hoz lapozok,ezt találom:

csürhe - csürhe

Tavaly volt olyan,hogy a riporter mögött 4-5méteres lángokkal égett minden,ami nem,azt törték és zúzták,de ő mondta a populistát,ami a tudósítása forgatókönyvében volt,miszerint a cuki tünti olyan aranyos és békés.

Ha élő tudósításokat néztél a VáltozásokNépéről,akkor azokat az élőképeket először láttad

és a populizmus az, hogy egyben utoljára is,pla gogli ki nem adna neked olyant,amit minden élőzésben láthattál. Amikor már elmúlik az esemény,akkor csak a reklámok maradnak róla.

 

A média és a populizmus viszonyaakurvákéa faszokkal.Faszösszesen kétfélét tehet a kurvával,ami rossz:Megáll szopatni vagy nem áll meg szopatni. Akerner zsoltalakúmédiaszajhameg is akar élni apopulizmusból,demeg is veti és leköpi.

 

Tulajdonképpen az internetesmédia szajháját az igazi fasszopóútszéli büdöskurvától ez különbözteti el,a nyelés. Az útszálikurva nem nyeli le...igazábólnatúr franciátnemis vállal.Itt,ebben kicsit hasonlít az ÚJSÁGÍRÓ-ra,mertnemazt csinálja,amit igér, vagyis a paraszt szopatástfizet be,de igazábólakurva kézimunkátvégez a gumizott faszon. Szóval az igazi kurva nem nyeli le,  az ÚJSÁGÍRÓ lenyeli. Tovább megyek: A kurva kiköpi még a stricikét is. Az ÚJSÁGÍRÓnemhogy mélytorkosan nyeli,dekérmég és amegbízóseggét bónusz kinyalja.

 

Ráadásul az összezuhanó médiapiacon egyre kevesebb és kevesebb pénzről van szó.MNárpedig kevesebb pénzért silányabb a minőség is.

A populisták szerint mindenről Trumptehet és a populsták szerint Trump lesz a hibás még egy évtizeden át,miközben Trump egy nagy nulla volt:se nem  osztott,se nem szorzott,de ezt sema "jobboldali" sem a "baloldali" populistáknemakarják hallani.

 

Amerika Újra Naggyá Lesz! -ez a poipulisták szerint populista duma, az viszont nempopulista éskorszerű,jövőbevezető,miszerint Amerika készenáll újraátvenni a Világ vezetését

amire ki a fasz kéri amerikát?

 

2021-et írunk.

A populizmust  tisztán proletár-és munkásnők között tanulmányozhatod,minden fiatal nő szuka és fasszopókurva és nem tud semmit,de majd ha szül és így tovább , nőtársukat a szó szoros értelmében lerúgdossák a buszsról satöbbi,intrika és pletyka,fúrás és faragás,a fiatal csajokkal lényegében már bűncselekmény szinten alkalmazzák a lelki terrort és a fiatal csajok egymássala fizikait.DE! Csak úgy véletlenül ejtsd el ezt az igazságot, neked mennek és meglincselnek és a VilágÖsszesNŐje elleni aljas fasztámadásnak állítják be,ha el mered mondani az igazságot. A legkegyetlenebb fiatalcsaj kínzó vén picsák azonosítják be magukat minden nővel és lesznek szószólói avilág nőinek

Természetesen a férfiállatoknak is megvannak az ilyesmijei,pl a vadászoknak. Isten ments, hogy vadászó férfiaknak a vadászásról az igazat is elmond.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr516379102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása