Eltelt a XXI.század első ötöde.  A kapitalizmus halott. A Globális Spekulalizmus koradélelőttjét éljük. A valóságban az entrópia, a lehetőségek szűkülése,a kínálat és a variációk összevonása,az embléma fejlesztés, egyetlen nemzedéken belülaz elbutulás,ugyanaz a kisgyermek20éves korában még okosabb volt,mint majd lesz40 éves gyerekként.

"A statisztika áltudomány."

   "A statisztika a sci-fi világa."

/Paul Krugman/

 

Már a járvány előtt könnyű,otthonról végezhető internetes munka kereteiben kutatták a társadalmat a Világ Száz Leg Izébbjét valamint a tat fele-harmada adataiból a merülési mélység súlyozó közepével azt,hány éves a kapitány vagy a taligány.

E blog indulása idején a Tóta W Árpád szobatudós és fotelhuszár által nackóknak felszorzott félfaszkók matekoztak a  holocaust (tahajjul hollókoszt) áldozataival,nekik másfélmillió jött ki.

Aztán BedeMárton halotti matekozott egy jót,neki szabad,ha ő csinálja,az más,mert ő jógyerek és nácivadász.

 

A járvány sokmindent leleplezetta Globális Spekulalizmusból,a különböző marketingrizsa és dumaszinteket,a vacak reklámokat és a milljó kamut a Változások Koráról meg a "nemzedékéről" és a "generációjáról". Változások Generációja?-a telefonját nem tudja letenni  három óra az okoseszköze nálkül és súlyos elvonási tünetei jelentkeznek. Egyedi és Megismételhetelen-nagyjából két verzió.

Korunk Hanter Esz Tomzonja a netokrata hipszter - csak legyen erős a wifimeg a légkondi.

A járvány alatt aztán kiderült,hogy nemhogy Oirópanemzetei különbözőek,de méga nemzeteken belül a nemzet országainak földrajzi régiói is. Egy államon belül nehézkes "egységes intézkedéseket" kidolgozni,nemhogy a Zónijóban,  ami eleve a gyakorlatban kétsebességes.

 

A magyar jógyerekeknek az ukrán meg a román büdös,most már fölső,kommunikációs szinten is,de aki Anglia "ukránja" a magyar angilalizó?-őt sajnálnunk kéne és kitántorgó sohamár hősünk! Az nem zavar senki,t, hogy a büdösukrán meg büdösromán a magyar faji bér 98%-ért a magyarok munkaidejében  végzi azt,amit a magyar mélyszegényproletárnincs az a pénz, hogy csináljon,míg a magyar sohamár a bezzegisztáni fajibér kétharmadáért a bezzegfaji munkaidő kétszeresét nyomja le.

 

Könnyű,otthonról végezhető internetes munkakereteiben un "statisztikai vállalkozások" matekoznak most a halottakszámával valamiféle "sztenderd" alapján.

 

kedvencem a "Svédország adatai" kategória,Svékusfölde a legbezzegisztánabb az összes fejlettisztán közül és szerintema halottimatekban is a legzseniálisabbak. Rögtön,még az ElsőHullámidején hoztak egy szabályt,miszerint 80 éveset vagy idősebbet SARS 2.0-val kórházba felvenni nem szabad,ám ha SARS 2.0szövődményeiben meghal,akkor azt nem szabad feltüntetni a halotti vizsgálat dokumentumán,hogy kovidos lett volna, csak az alapbetegségét szabad csak beírni. Másországokban meg más és harmadikországban meg egy megint más szabályzás szerint veszikfölezeket az adatokat, a marketing vállalkozások,amik "statisztikai adatok" hókuszpókuszolásával szopatjáka népeket,készítenekegy ex-has "egységes sztenderdet" ami alapján "adatokat közölnek".

 

Kezdjük ott, hogy az ElsőHullámelején még sokkalkevesebbet tudhatott az oiropidorvostudomány a vírusról,mint ma.

 

Ha mai szemmel megnézzük, hogy Bezzeg Ausztria két hét karantén után akár teljesen tünetmentes,viszont szuperfertőzőket szabadíthatott rá fű-fa-és bokorállamokra... Kínai vágottszemmel hidegen szemlélve Ausztria Európa fertőzőgócországa.

A teljes jogú igazitagállamokból és másodosztályú nemigazi tagállamokból álló Ónijó vezetése igyekezett egységesíteni a "magatartást"...ami szerintem ázsiai orvosi szemmel kb a burleszk és az intézményesített  idiótizmus fokait teljesítette be.Kételkedsz?-Japánban nincsen rendkívüli kormányzásmeg birságolás és járőrözés,de tüntetések sem a korlátozások ellen.A japán állam veuzetéseszóban, nagyon udvariasan és szépen megkéri az embereket arra, hogy bizonyoskéréseiket tartsák be.

Fejlettisztán társadalmai fejlettebbek,ezt tudnunk kell, hiszen az egyszemélyes társadalommáfejlődésben,a fagyasztottkajazabálásban is élenjárnak. Valamint a zöld-filozófia,a bio-rizsásmarketng,a kamubio és a valódibiomegoldások elterjesztése,meg az egészséges életmód terén is.

 

A magyar alig várja,hogy nyugdíjba menjen,a fejlettisztáni fajiállampolgártmeg úgy kellóvatosan,10éves rászokatáskereteiben kivezetni amunka világából,annyira akarja. Ráadásul Fejlett és Bezzegisztán szerte kétféle munka világa van,az egyik a fajiállampolgároknak a faji-hetimunkaidővel meg a fajifizetéssel

 

ezen belül Németországban van Férfifizetés meg Nőifizetés

 

viszont a fejlettisztáni bezzegcenzúra kussoltatja erről is a közbeszédet,mint pl a "sikeresintegráció" vagy a "dízelautó csereprogram" börleszkje is erősen moderált Németországban...

 

Mindenesetre a francia,az angol vagy a német és holland egészségügy kitettsége azért is magasabb a járványban,mertbékeidőben a sokkal-sokkalegészségesebben élőtársadalmaiknak nincsen szüksége annyikórháziágyra,intenzív ágyra,meg orvosra sem,mint nálunk.Magyarországon népsportma is a dógozónak szíre-szórakiíratni magát,plaz egészségügyi dolgozóinkegy része a járvány hulláma hallatára fogta éskiíratta magát,majd a fészbúkon behuhogott a RetekKlub Hiradóba,az egyikmég apofikáját is adta az abajgásához,miszerint mertő ugyan beteget jelentett végig,deami járr, az 5000000 az neki is jár.Tehát amikorOrbán a fejlettisztáni "rosszabb szereplésre" utat,ott téved nagyot,hogy a békeidőben amagyarnálsokkalegészségesebb (és fizetős) rendszerekmég szép,hogy hamarabb összeomlottak.

A magyar fel van háborodva,miért nem mehet és várakozhat tömegesen a rendelőben,a hollandoknál nem szokás orvoshoz járni,a holland orvos,nem mint a magyar,nem sértődik meg, ha telefonon (és persze holland-takarékos módon ingyen)kérdezik. Örül a holland orvos, hogy nem kell látnia a baromarcú polgártársát a büdös lehelletét beszíni.Sok magyar orvos hisztit vág le "telefonon rendelés" miatt.

A magyar ellenzék is faszán ismerheti a magyar társadalom és egészségügy állapotait,ha azért imádkoztak,abba reménykedtek, hogy az egészségügy összeomlása mikor temeti már végre maga alá az orbán diktatúrát és jaj,nehogy jól gyöjjenek mán ki belűllleee! Az Első Hullámidején pl lelepleződtek orvosbárók,akik az Állam költségén paráért felesleges öregeket meg nehézbetegeket parkoltatnak hónapszám. Természetesen az ellenzékünk arra kezdett elmatekozni, hogy az ágy kiürítésmiatt hányak halnakmeg.

 

tegnap az egyik vietnámi vezető szónoklatán gúnyolódtak nálunk. nyilván a szósz hozzá politikai marketing duma volt csak.

 

Ez azonban a lényegen nem változtat:

 

Ázsiából nézve az, amit Európa ország-KIVÉTEL NÉLKÜL művel, főleg Fejlett-és Bezzegisztán,a szín tiszta bojócc idiótizmus.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/bezzeganemetekberlin2020mai.jpg

 

Csak egy bizonyítás a végére,a speciális miszterbén angolidiótizmus,aminek Európa a Harmadik Hullámot fogja nem köszönni meg:

 

November óta tudja Miszter Bén népe,hogy van ez az új Angolt Mutáció. Majd karácsony,fejlettül Xmas ELŐTT először bedobják az info-t,majd aPÁNIK!4!!!! UTÁN elkezdikmegszervezni aplkaminosokkizslipelését.ASzárazföld zár,nagyon helyesen

 

A RetekHiradómutat egy angilalizó sohamár takarítónőt,akitmeg kell sajnálnunk azért,mert kissé akadályoztatva volt abban, hogy az AngolMutációt potenciálisan a többi utastársa közülakárbárkivelis, behozhassa. Hátha jebbe dőgőllik a Zóbbány Cigánya. A Szent Harc-ban semmi sem eléggé drága.

tehátakkorrögzítsüka HarmadikHullámkezdetétésokát:Xmas ésaz angolidiótizmus,meg az, hogy Oirópaengedett az angolrinyálásnakés beengedi az angilalizókat.

 

köszönöm a figyelmet

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8316378086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása