Orbán azt hiszi, hogy ő szépen-klasszikusan politizál.

Vagyis:

Kiszámíthatóan.

Azt szoktam szajkózni,hogy a sakkban,a politikában és az ökölvívásban az érzelmek vesztésbe visznek.
Arra ritkábban mutatok rá,hogy

a kiszámíthatóság is vesztésbe visz.

orbanfogyottotvemkilotdrmariasseggeketnyaltesuszitott.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716368730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.04. 12:59:39

@Freud Sissy:

Csányi. A leggazdagabb. Utána jön Gattyán, és még azt is rosszul tudtad, hogy Mészáros. MERT ő csak a harmadik.

2021.01.04. 13:00:43

@Serény Vélemény: egy nevet kérek.
Kié a gázszerelő dobogós vagyona.

Serény Vélemény 2021.01.04. 13:08:55

@Freud Sissy:
Szociális irígység beszél belőled, mint mindig...

2021.01.04. 13:39:45

@Serény Vélemény: Egy nevet kérek.
Félsz leírni? :D
Ja, ha nem mondod ki, akkor nem is lopták szét az országot :DD

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.04. 22:12:42

@Freud Sissy: Budapest főpolgármestere országos ügy, különösen akkor, ha a poszt betöltője ugródeszkának használja a miniszterelnöki pozíció felé. Tényleg, semmi rosszat nem lehet mondani róla, mondjuk jót se. Igazából semmit se, olyan, mint az ideális gáz, színtelen, szagtalan, szépen betölti a kommunikációs teret és...ott van és ennyi.

Csinált fasza biciklisávokat, amik miatt a közlekedés még fosabb lett, mint eddig volt, a levegőminőség is romlott, de a probléma egyrészt most a pandémia miatt nem érzékelhető, másrészt a népszerűségét ez a budapestiek körében javítani fogja, nem pedig rontani.

Tarlós alatt nagyott ugrott a főváros, én nagyon drukkolok annak, hogy karigeri a következő 20 évben főpolgármester legyen, és azt csinálja amit eddig - tehát semmit, így a vidéki városok esélyt kapnak a felzárkózásra.

2021.01.05. 10:53:18

@Szorgalmas Gyémánt: van önálló véleményed is, vagy továbbra is csak Dudi visszhangja vagy? :D

T. és K. két ellentétes koncepció.
Nem is T. korszaknak hívnám már, ami az utóbbi években volt, mivel a kormányzati érdekeket képviselte.
A gumicsizmás tagozat Bp. koncepciója:

ami szép épület van, az a miénk (vejkó szállodát nyit benne, pl. adria palota, vagy az arab haverok, vagy kormányzati épület lesz).
Nehogy már a büdös panelprolik olyan épületekbe járhassanak be, mint pl. a volt néprajzi múzeum, vagy a Klotild palota passzázsa...stb.

A múzeumokat ki kell költöztetni, és akkor miénk az épület.

A ligetet, ami a belső pesti rész egyetlen összefüggő nagy zöldterülete, azt le kell betonozni, és telebaszni túlárazott közbeszerzéses épületekkel.

Sport: tömegsportra használható létesítményekre nincs szüksége, építsünk kurvanagy, drága lelátókat betonból. Nép által használható uszodákra, futósávokra, kosárladbapályákra, stb nincs szükség. LELÁTÓ kell, az a sport.

Hogy BP-n élni milyen életminőséget jelent, azt mi leszarjuk, nem azért vettünk magángépeket, hogy itthon töltsük a szabadidőnket, rövid hétvége: Milánó, adria, stb. Hosszú hétvége: Maldív szigetek. Az a közel kétmillió büdös proli meg fulladjon bele a füstbe, koszba, homlesekbe, nem kell azoknak park.
Biciklisáv:DDD LSDF a seggükbe a fővárosiaknak. Bp lényegében egy összefüggő autópálya, lelátók és méég néhány szép épület, ami le tudunk nyúlni.

Most szólok, az NEM érdemi válasz, hogy "debezzegirigykedsz, mert te nem tudsz szállodátlopni magadnak". Talán próbáld meg valamelyik elemét cáfolni az állításaimnak. Tudod, azt nevezük vitának, a többi, amit csinálni szoktál, PITIÁNER személyeskedés.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.05. 14:07:32

@Freud Sissy: Egyszer nézz bele egy buborékodon túli kommentszkecióba, Egy fél ország röhög azokon a sávokon, egy fél ország tartja igazi niemandnak karigerit - teljesen joggal. Az, hogy te nem ismersz tőled eltérő vélemémnyű embereket, kizárólag ezen a blgon, végső soron a te szegénységi bizonyítványod.
Én éltem a Tiszántúlon, Németországban, Budapesten, meg most a Balaton felvidéken, szóval életminőségekről picit többet tudok, mint te, aki bevallottan egész életében Budapesten élt. Budapest lényegesen jobb hely lett, a környező fővárosokkal szembeni lemaradását szépen kezdte ledolgozni. Értem, a ligetet szeretnétek annak az igénytelen hajléktalan- és drogtanyának meghagyni, ami most, ne izgulj, Karigeri ehhez sem fog hozzányúlni. Az ő dolga: szállítani Lesztingernek az offshore számlára a pénzeket semmmiért, Draskovics-féle poltikai
múmiáknak pozíciókat oszotgatni, illetve biztosítani, hogy a Tarlós-érában felhalmozott több mint százmilliárdos tartalék azoknak a kezébe kerüljön, akiknek a kezében téged az nem fog zavarni, sőt.
Jól értem, nem tudsz Budapesten uszodába járni, mert nincs elég? Te melyik városban laksz valójában? Budapesten több uszoda van, mint abban a megyében, ahol élek.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.05. 14:16:31

A teljessgé igénye nélükl, foglaljuk össze a vita eddigi eredmnéyeit.

1. A koronavírus tüneteiről egyedül Dr. Majka facebook oldaláról értesülhetett a nép, aki kiváló tanácsaival ezrek életét mentette meg.

2. A világszinten hiánycikknek számító védőoltásokból eleget még az USA vagy Németország sem tud biztosítani, ez érthető, de ha ez Orbánnak sem megy, akkor ő katasztrofális vezető.

3. A forgalomcsillapításra a legjobb megoldás senki által nem használt biciklisávok kialakítása Budapest legforgalmasabb útjain.

4. Budapesten nincs semmi lehetőség a sportra, se uszoda, se kosárpálya, semmi nincs, csak beton és lelátók végtelen sora.

Serény Vélemény 2021.01.05. 14:38:08

@Freud Sissy: "Biciklisáv:DDD LSDF a seggükbe a fővárosiaknak. "

Miért te valaha bicikliztél, vagy tervezed, hogy biciklivel járj munkába?

A valóság az, hogy bp-en+agglo, egyszerűen túl sok embernek kell olyan távolságba eljutnia rendszeresen naponta, amilyen távolságra való eljutást nem lehet már szinte sehogy biciklivel megoldani, főleg nem kényelmesen. Meg lehet oldani egy jó busszal (buszjárattal), vagy hévvel, vagy villamossal, de nem lehet sétálva és nem lehet rollerrel, és nem lehet biciklivel.

2021.01.05. 15:52:22

@Szorgalmas Gyémánt: ebből látszik, hogy a százmilliárdokat nem lelátókba kéne betonozni, hanem uszodákba pl.
Ja, rengeteg uszoda, mesélj még :D
Komjádi: a fedett részt 20 éve csak sportolók használhatják, a nyitottban a nap nagy részében vizilabda edzés
Sportuszoda: lásd komjádi, edzések, edzőtáborok
Bvsc: kellemes félórát eltöltöttem az úszómedencében, de ott is jöttek aztán a vizilabdás fiúkák, és kiparancsoltak
Az Aréna uszodáját Hosszú Katinkán kívül szinte senki sem használhatja...na, tényleg, uszoda, várom a javaslataidat
Nem a Ligetről, hanem a VÁROSligetről beszéltem.

Nem azt írtam, hogy ezrek életét mentette meg,hanem, hogy ha csak ezren kezdtek el jobban odafigyelni, már megérte. Szövegértés.
Ha lenne összefüggő biciklisáv, szívesen járnék biciklivel, mint pl. Bécsben.

A védőoltásokról: te kezdtél el hablatyolni, hogy a potrohás akár egymilliót is tudott volna szerezni ha akar. Én meg azt mondom, ha nem vagyunk EU tagok, és a gazdagabb, erősebb országok nem lettek volna ennyire szolidárisak, akkor pillanatnyilag NULLA darab védőoltás lenne az országban.

A biciklisávról mégegyszer: ha tudod, hogy valahol rendszeresen dugó van, akkor elkerülöd, vagy nem autóval mész...igen, ez is egy forgalomcsillapítási módszer. Amiről te beszélsz, az a 70-es évek elavult forgalomtechnikája,hogy hadd zúgjon a forgalom.
Sport: de, vannak pályák, stb, egyik sem a potrohás érdeme, már régebb óta megvannak. Vannak még fitness stúdiók, ez sem potrohás kompetencia.
Ingyen használható futókör néhány van, ingyenes, bekerített foci/ kosár stb pálya szintén néhány.
Meséld már el nekem, mitől SPORT beruházás egy százmilliárdokból épülő lelátó?
Pl. csepeli atlétikai stadion :DDDD
én magam is futólány voltam, szóval nem az atlétika ellen van kifogásom, hanem hogy NEM erre van szükség.
Ugyanúgy Aréna. Nem erre van szükség. Olyan sportlétesítmények kellenének, amit amatőrök is tudnak nagy tömegben használni.
Ez a "profi" (már amennyiben a magyar foci színvonalában profinak:DD tekinthető) ez tipikus Rákosi, meg NDK szemlélet
Nem 10 bajnok kell, hanem, hogy minden gyereknek legyen lehetősége sportolni. Minden felnőtt, aki nem akar potrohás lenni, tudjon futni, úszni, biciklizni a városban is.

2021.01.05. 15:54:52

@Szorgalmas Gyémánt: a Lukács fürdő "úszómedencéje" a 85 pluszos nénik, mint a parafadugó lebegnek a vízen, na ott próbálj meg úszni .D

Serény Vélemény 2021.01.05. 16:33:51

@Freud Sissy: "A védőoltásokról: te kezdtél el hablatyolni, hogy a potrohás akár egymilliót is tudott volna szerezni ha akar. Én meg azt mondom, ha nem vagyunk EU tagok, és a gazdagabb, erősebb országok nem lettek volna ennyire szolidárisak, akkor pillanatnyilag NULLA darab védőoltás lenne az országban."

Köszönöm, az ilyen szolidaritásból inkább nem kérek!

A zsidók, állítólag 30 dollár/darab áron szereztek 2 millió darabot, úgy, hogy a 8 milliós országban első körben már be is oltottak 1 millió embert.

Az eu, nem egy csóró afrikai ország, hanem önmagában az egész világgazdaság negyedét adja, meg nem volt képes ennyi embert összesen beoltani, és ennyi vakcinát összesen szerezni.

2021.01.05. 16:42:22

@Serény Vélemény: már mondtam, az EU elbaszta. Alaposan. Túlbizottságozták.

De ha nem vagyunk EU tagok, még ennyi oltás sem lenne.
A potrohás szerezhetett volna, senki sem tiltotta meg neki.

A zsidókhoz kár hasonlítani a többi országot. Egyszerűen okosabbak. És azt se felejtsd el, ha egy népet többezer éve üldöznek, akkor nagyon jó bennük az a képesség, hogyan lehet valamit túlélni.
Az EU elkényelmesedett.
De, mint többször hangsúlyoztam, ha annyira zseniális a potrohás, miért nem szerzett külön. Nem tiltotta az Eu.

2021.01.05. 16:45:01

@Serény Vélemény: továbbá az EU nem kétmillió, hanem kétszázmillió oltást kért be, ez nyilván nem gyártódik le egy hét alatt. Szerintem jó, hogy nem versenyeztették egymással az EU tagokat, mert akkor nálunk még jövő januárban sem lenne vakcina :D
Esetleg pár alvásfigyelőt még beszereztek volna a fürkészek, meg olvastad rejtőt, néhány tucat krikettütőt :D

Serény Vélemény 2021.01.05. 17:10:37

@Freud Sissy: ja. Télleg. Akkor egész évben távoktatás, mert amíg nincs 2-3 millió magyar oltva, addig van járvány.

2021.01.05. 17:43:53

@Serény Vélemény: szerintem nem én tehetek se a járványról, sem a távoktatásról.
Ez egy helyzet, amit nem lehet jól megoldani, csak rosszul, meg még rosszabbul.
És voltak rossz döntések, pl. a "most menjen még mindenki a tengerhez" meg " a focimeccsen nincs alkololfogyasztás, ezért lehet nézőkkel rendezni"
Amúgy sok mozgástere egyik döntéshozónak sincs.
Itt egyértelműen hibás döntések születtek, néhány tízezer ember szórakozásáért kockáztattak több milliót. Ha nem úgy kezdődött volna az iskola, hogy nyugodtan be lehet esni küldöldi nyaralásból, ha nem lett volna focika, és egyértelműen KÖTELEZŐ lett volna épületen belül MINDENKINEK tanár/ diák/ egyéb alkalmazott a maszk...akkor talán nem kellett volna olyan hamar távoktatásra átállni.

2021.01.05. 17:44:55

@Serény Vélemény: nem is tudom, az angolok vagy a németek mondták meg, vagy a kocsmák működnek, vagy az iskolák...tessék választani, a kettő együtt nem tud, utána meg már egyik sem fog.

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:32:16

@Freud Sissy: @Serény Vélemény:
Van az az attitüd,ami Magyarországon a korai televíziónézőket 60-62... 50 éve még jellemezte,LESI a tévét ... ritka-pontos kifejezés a műveletre...ésamozi korai attitüdjei támadnak fel:Kinekmilyena a műfogsora,mennyirekövér vagy savanyú,milyen a lába,a nyakkendője vagy röverje.Kicsit Fáy Miklós un."zenekritikái"-tidézte ez a műfaj.

Namost ugye van Szeszili néni,akitén is bíráltaam,meg a rendőri bikkfanyelv a tök felesleges foganatosítási czirkálmányaival -ez megvan.

Ami nincsen meg az, hogy Szeszili néni ELEITŰL FOGVA mondogatja plazt, hogy a tényleges fertőzöttek számamagasabb, hogy a tünetmentes is fertőzhet vagy pl egy szuperfertőzijóimmunrendszerű fiatal csak azért nemfertőz minden nap,mert nembiztos, hogy köhint minden nap vagy pl eszik egy thai csípőset és tüssszent és azért fertőz le 22embert.

Azt már Szeszili néni vagy a virológusoksemmerik elmondani, hogy Nyússzííí Krisztike mintavevő 1200 embert tesztelt "negatív"-ra,mert egyszerűen képtelen feldugni a mintavevőt rendesen.

IgazábólEurópában nemislátni akntavevőnek azt az előírásos mozdulatát,amita katonai dresszúra alatt élődél-koreánoknállehet. Attólfüggetlenül, hogy szerintema"Dél-Koreában bezzeg benzinkút-szerű mintavevőátmenőállomások vanbnak!" Amit ha Orbán Potrohás a Cigány Geci bevezet, akkor az hitleráj.

Svédország pozitív,mert minden pozitív, ami svéd,mert bezzeg. Az utolsóbékeévben Annika Strandhäll az orbán Náci Szaporításerőszak Vasárnapjára boruló hétfőn jobban tudta,milesz,mint Orbán szolgái,akikmég csak agyalta,hogyy mi tartalommaltőccsékmeg,amit a Fénekkitanát.De? -senki nemkérdezte meg, hogy Annika...ennyirejóltud magyarulolvasni?-a még meg se jeletnt 444-hávégé-index vezérlőcikkeket? A jógyerekmagazinok újságíróimég csaknyálazták a tableteiket,amikor Annika már tudta,hogy Orbán szaporításerőszakjamirőlfog szóllani,mert?mert a bezzeg svéd,az de genetice fejlett.

Meg az osztrák.Az is.

De hagyjuk, beszéljünk a jelenről:

Hoznák haza a MesésAngilali-bólasohamárok az új britmutáns vírust,denehézségekbe ütközik a hazarepülésük,rinyálnak egyet a fészbúkon,felveszi a kapcsolatot velükKotroczó Róbert csicskája és bekerülhet a Retek Hiradóadásába, hogy sajnáljukmár, hogyegy átszállással tudta hazahozni az új mutánst

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:36:30

@Freud Sissy: Beszéljünk akkor egy nagyon-nagyon intim témáról,az oltás ellenességről.

Gondolj egy számot,a vakcinák,amiket az Ónijótólkapni fogunk. Megvan?

Gondolj egy másik számot,ami a lakosságarány,akiket be kellene oltani a védettséghez..Megvan?

Nam,ost a küölönbözet vakcinái ...mit hazidtál tegnap? Hogy mindössze 3000oroszt oltottak be a Szputnyikkal? Meg a büdöskínai vakcinák,amikből plOlaszország fog oltakozni? Mivel VALAMIÉRT ezek szerint az olaszok nem szaroznak a Pfizer-re várván.

Vagyis egészen egyszerűen Olyan Aranyos oltás párti de csakis éskizárólag az"amerikai" [ a belga gyártású] vakcina lehet a jóvakcina. Bár egyébként az világos, hogy ebből a fajta bezzeg-az-egyetlen-jóvakcinából sem lesz meg a szükséges ésa másik bezzegangolból mégúgysem. (100milliót kötöttek le belőlea nagy-británok...)

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:37:30

@Freud Sissy: @Serény Vélemény:

Pont a grófnőaz ékes és állandóbizonyítéka, hogy a járvány csak eszköz,a szentcél aPotrohás geci valahogy megbuktatása, ennek érdekében BÁRMIT lehet hazudgálni meg uszítani.

Frick László Intézet 2021.01.06. 06:39:25

@Freud Sissy: Nem, ha Magyarország szabadon vásárolhat-rendelhet , akkormárbent lenne abból a vakcina fajtából a,amiből a "buta olaszok" fognak oltakozni meg 160 millió brazil, ötmillió.

2021.01.06. 07:56:33

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:

Nézzük csak vissza, mit írtam a teljes szövegkörnyezettel

Freud Sissy 2021.01.04. 12:29:43
@Serény Vélemény: A zsidók ennyivel okosabbak :D
Miért nem szerzett. Ha tudott volna szerezni, szerzett volna. De nem tudott. és ez megint TÉNY.
Eddig saját hatáskörben szerzett oltóanyagok száma :NULLA, hogy maradjunk a tényeknél.

Serény Vélemény 2021.01.04. 12:33:46
@Freud Sissy: Tény az, hogy van háromezer (vagy hat?) orosz vakcina. Úgyhogy ez sem tény... :D

Freud Sissy 2021.01.04. 12:59:16
@Serény Vélemény: nincs orosz vakcina. Kísérleti fázisban lévő 3000 adaghoz 3000 önkéntest keresnek. KÉsz, engedélyezett oltóanyag még NINCS.

Miért nem szerzett, ha tudott volna egymilliót szerezni.
Meg tudom, akár egy hétvége alatt egymillió embert is be tudna oltani, de pl. mikor Bp-en elszabadult a járvány október végén, akkor a tesztszámot sem sikerült 20 ezer fölé tornászni :D
Tehát teszt az nem megy két nap alatt 50 ezer sem, de 1 millió oltás menne.
És te ezt beszopod
Tudott volna szerezni :DD
Akkor miért nem szerzett
édesistenem, ennyire nem lehetsz hülye.

ebben a cikkben van a kommentsor
dudenbuch.blog.hu/2021/01/03/valtozasok_kora_-egy_marketing_rizsa_az_entropiaban

Tehát arról beszélgetünk Sv-el, hány vakcina van itthon, SV ír a 6000 darab oroszról, amire azt válaszolom, hogy 3000 embert keresnek önkéntesnek, mert még kísérleti fázisban van.

Amit maga Kásler nyilatkozott le, hogy keresik az önkénteseket ITTHON

hvg.hu/itthon/20201207_kasler_miklos_orosz_vakcina

Arról beszélünk,hogy az oroszok küldtek 6000 adagot, ami 3000 emberhez elég (ezt maga SV írja, nem is én), mire én annyit írok,hogy ez még nem jóváhagyott 3000 adag, hanem kísérleti 3000 adag. (amit megkaptunk)

Akkor most karikázd már be a kiskezeddel légy szíves Dudi, hol mondtam én, hogy 3000 ezer oroszt oltottak be eddig.

Ha nem sikerül ilyet találnod, akkor meg iszonyú gyorsan legyél szíves elnézést kérni tőlem.

Serény Vélemény 2021.01.06. 08:30:50

@Freud Sissy: Ez is olyan, mint amikor "kivéreztetés" alatt a jóóldal a kkv szektor ipa megfelezését érti.
Lehetetlen elmagyarázni egy meggyőződésesnek, hogy ez _Mo-n_ kísérleti, a nagyoroszoknál meg már nem kísérleti, hanem alkalmazott, és alkalmazási tapasztalatok is vannak náluk... csak valszeg cirill betűvel írva.

Serény Vélemény 2021.01.06. 08:38:55

@Frick László Intézet: a "valahogy mindenáron" a lényeg. Az ár az lenne, hogy elbukik az EÜ ellátó rendszer, és nem hatezren halnak meg, vagy nem nyolc ezren, hanem nyolcvanezren. Ha nem ásták volna alá a debilek a vakcinációba vetett hitet, és a kormány be tudott volna oltatni 1-2 millió embert néhány hét alatt, akkor márciusra lehetett volna lazítani, a nyári szezonban meg a teljes idegenforgalom úgy fölpörgött volna, hogy gyakorlatilag a gazdaság nagyobb reccsenés nélkül átvészeli az egész pandémiás válság gazdasági részét.
Most már akár tud szerezni Viktor vagy Petya oltást, akár nem, ez a terv úgy látszik nem jön össze, mert a selejtesek nem bíznak eléggé az oltásban. Ami azt is jelenti, hogy egy csomó tanár fog még meghalni, mert az ált. iskolákat nem zárják be, a középiskolában meg egész évben távoktatás lesz, meg az egyetemeken, meg minden. És ősztől jön az n-edik hullám...

2021.01.06. 08:42:22

@Serény Vélemény: ne beszélj mellé.
Dudi mániákus hazudozónak állított be,

..."Nam,ost a küölönbözet vakcinái ...mit hazidtál tegnap? Hogy mindössze 3000oroszt oltottak be a Szputnyikkal? Meg a büdöskínai vakcinák,amikből plOlaszország fog oltakozni? Mivel VALAMIÉRT ezek szerint az olaszok nem szaroznak a Pfizer-re várván...."
Most ez a téma.
Kivettem az idézetet, amikor beszélgetünk a 3000 ezer adagról.
Ne kezd el kenni a szart.
Mondtam én, hogy összesen 3000 oroszt oltottak be? NEM
kb így vitázik Dudi, kb mint az idültalkoholista Bájerzsóti
igaz, hogy 3000 adagról volt szó, és igaz, hogy orosz
kb mint a bemondta a jereváni rádió, hogy a vörös téren ladákat osztogatnak...ja, bocs, nem ladákat fosztogatnak :D
Várom Dudi bocsánatkérését és helyreigazítását.

Serény Vélemény 2021.01.06. 08:51:09

@Freud Sissy: ÉN mondtam először, amikor azt állítottad, hogy "nincs orosz vakcina", hogy "van háromezer, tehát nem igaz, hogy orosz vakcina nincs".

A "nem létező" vakcinával az oroszok már egy csomó embert beoltottak, úgy emlékszem, hogy már novemberben negyvenezret.

2021.01.06. 08:59:07

@Serény Vélemény: és hol cáfoltam én ezt? Annyit írtam, lásd fent, ahol visszakerestem, hogy van 3000 emberre való itthon (te is ezt írod) és Kásler azt mondja,hogy mivel nem engedélyezett még, önkénteseket keresnek, 3000 főt.
Nem tudod imádott Dudidat kimosni ebből a szarból, amit magára borított.
Sehol nem írtam, hogy összesen 3000 oroszt oltottak be, amire Dudi az egész ellenem irányuló rágalomhadjáratát építi.
Eljátszhatjátok még itt a hülyegyereket 100 kommenten át is, csak minek.

Serény Vélemény 2021.01.06. 09:01:53

@Freud Sissy: Dudi félreértette te viszont félremagyaráztad. Melyik jobb?

2021.01.06. 09:20:45

@Serény Vélemény: mit magyaráztam félre? Kásler maga nyilatkozza, hogy keresnek 3000 önkéntest.

www.portfolio.hu/gazdasag/20201230/megvan-kik-kapjak-meg-elsokent-az-orosz-vakcinat-magyarorszagon-463496

itthon még nem engedélyezett
Szíjjártó nyilatkozta pár napja

..."Az EMMI kérdéseinkre azt a választ adta, hogy ezzel folytatódik az a tudományos együttműködés, amely lehetőséget kínál arra, hogy a magyar hatóságok egy újabb vakcinát vizsgáljanak. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészégügyi Intézet (OGYÉI) bármelyik vakcina használatát engedélyezheti Magyarországon, nincs szükség az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) engedélyére..."

2021.01.06. 09:22:16

Továbbra is várom Dudi helyreigazítását.
Ami NEM fog megtörténni, ilyenkor szokott több napra eltűnni, megvárja, amíg elfelejtődik az egész szemétkedése.

2021.01.06. 10:15:28

@Frick László Intézet: mi van, elvitte a cica a nyelved? :D

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:36:33

@Freud Sissy: Állj. Egészen eltanulod a geciújságíróidtóla sunyi fogalmazást: A mondatod azt sugallta, hogy BRUTTOBRUTTO (=a világon eddig összesen) 3000-et oltottak vele.

Most meg mint valami indextelex444 jössz a kásleres linkkel.Nem ezzel kezdted. Nem ez volta nyitó kontextusod, hiszen ez a 3000 MAJD MÉG CSAK LESZ A JÖVŐBEN HA ÖNKÉNT JELENTKEZIK ÉS MAGYARORSZÁGON.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:42:38

@Freud Sissy: Kéred azt a verziót, ha a Gecimeg a bandája leótattya magát a büdösruszkivakcinával? Vagy ennyi eszedmagadtól is van,hogy kitalálod,mivel lenne mosva AKKOR az agyad...

Az emberiség 4/5-ét fogják "büdös" vakcinákkaloltani.

Az indiai vakcináról nincs egy mukk sem.

Az utolsó békeévben minden 5 vírusvakcinábóla Világon 3-at Indiában gyártottak. [-> gyártási tapasztalat és korszerűmodern jövőbevezetőség]

Valamint: A járvány első "kínaiszakaszában" leálltak az amerikai gyógyszergyárak,mert nemjöttek a sűrítmények Kínából.

Ennyit a népek büdösözéséről.

Folytassam a büdös kínaiegyetemmel? -aminek a Sanghaj-i anyaegyetemére a harvardstanfordi szint 120%-val lehet bekerülni? És pénzért vagy mert jósportolóa nebuló?-azzal nem.

Sok kínai milliárdos nem is kisérletezik,inkább befizeti a gyerekét a Harvardra vagy Oxfordban.

Frick László Intézet 2021.01.07. 06:46:33

@Freud Sissy: 2009-ben PORTFÓLIÓ-HU SZERINT TÚLÉRTÉKELT VOLTA fT ÉS A REÁLIS SZERINTÜK A 360 fT LETT VOLNA,ISMÉTLEM, 2009-BEN,EZT AZ ÖRÖMÜNNEPIDEJÉN ÍRTA A PORTFÓLIÓ,AMIKOR KIDERÜLT, HOGY NEMLESZ A GECINEKELŐREHOZOTT VÁLASZTÁS.
(véletlen capsloc,demárnemírom újra)

2021.01.07. 08:16:09

@Frick László Intézet: nem sugallta semmi azt, hogy azt írnám, hogy összesen 3000 ezer. Érdekes, de SV pontosan értette, sőt, Ő HOZTA BE témának, hogy ITTHON van 6000 ampulla.
Őt miért nem baszod le, hogy hazudozik?
Nem sok értelme van így a beszélgetéseinknek, hogy bármit írok, akkor te úgy próbálod olvasni, hogy hazudozás, ketten beszélgettünk egy témában, SV és én. Neki nem szólsz semmit rá, én meg aljas hazudozó vagyok, mert te a fáradtságot sem veszed, hogy végigolvasd, amit írok.
Elmész te a búspicsába Dudi.
Kérj elnézést.

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:31:30

@Freud Sissy: 6000 ampulla az 3000 oltás.

Úgy fogalmaztál,ahogy azt/ezt az újságjaidban megsuoktad.Vééééletlenülúgy lehet őrteni,hogy a világon eddig összesen 3000-et ótottak.

Tele van netokratív világunk sajtójogászokkal,maga Bodolai IndexLászlóis specialista az úgyben,miközben FŐCÍMSZERŰEN és rutinbóllehet naponta a legorcátlanabbul annyira hazudni,amennyire hazudi Hitler,Sztálin vagy Rákosi sem merészelt.

Régen csak az index csinálta, 2012.óta Orbánék is, teljesen elterjedt és elfogadott lett, hogy a FŐCÍM és beugrató állítását aztán a megnyitott főszöveg vagy ellenkezőjével cáfolja vagy kiderül, hogy mellékes,pthiha ésmindössze 2%-raigaz a címbeli MINDEN

Frick László Intézet 2021.01.08. 06:39:12

@Freud Sissy: @Serény Vélemény:
Beszéljünk komolyan:
Úgy általában a járvány európai témáiban bármikb a hányéves a kapitány esete.

Amiben nem kéne egységesség,abban megpróbál aaz ónijó egységesíteni.Most plráengedte a mutánsúj verziótEurópára az EU összesen azért,mert az angolok annyira rimánkodtak.

Errőlsem érdemes még csak vitát sem nyitni, hogy az EU egységesen elbaszta a Pfizer-rel az aludozást. Ezen..mirőlvitatkozhatnánk, ha vitán felül áll? Ebben az esetben ugyanis véletlenül tudjuk az igazságot, nagyjából 250 millióadagot kellett volnalekötni :ez 500 millió ampulla.Ez nem történt meg.Be fog segíteni a moderna 8ráadásulsokkalkezelhetőbb) vakcinája.

Vagyis egyszerű tény: nemlehet szaglászni a vakcinát előállító népet, hogy az a vakcina mert büdösruszki vagy az a vakcina mert büdöskínai TEHÁT rosszabb.

A SINOVAC egy vakcinát gyártó globális világcég, a Pfizer meg nem gyárott eddig vakcinát.

Soha nem fog kiderülni, hogy a gyártásban magában NULLATAPASZTALATÚPfizer hogyen lehetett "első" de az nem gyanús senkinek,de ha bekenjükorbán gecivel,akkor pthű de büdös a ruszki meg a kínai vakcina.

(van vagy hatféle kínai vakcina...)

Orbán próbálja ki magán először...

Mit.

És ha azt mondom, hogy a kínai barátaimár nyáromküldtek neki sznup-sznup-ot,amit maga elintézhetett sznup sznupa fürdőszobánban?

Akkorjólérzed magad,grófnő?

Akarod te tudni az igazságot?

Dehogy akarod.

Frick László Intézet 2021.01.08. 07:05:22

@Freud Sissy: @Serény Vélemény:

Egyszerű gyakorlat:

Állítsatok össze egy kereső-szó sorozatot valamilyen témakörben,lehet ez a tüntetésfelkelés tiltakozás stb

Jönnek a hírek ÉLŐben ésaztán vannakolyan képek,amiket SOHA TÖBBÉnem fogsz látni.

Más képeket viszont 1000-szer is.

Ez szakma,úgy nevezik:megosztás.

Az van,amit megosztanak -amit nemosztanak meg,az nincsen.

Azt megosztják,hogy éhezéssés nyomor,deplazt nemosztjákmeg

ahogy egymnillióember, ha választhat,akor az otthon heverészésért választ 55000 Ft-ot ésnema havi 400ezer nettófizetést. Azt megosztják,ahogyan nemis egy Haza Bölcse azt javallja, hogy ezek az emberek,akik otthon fekszenek 55000-ért (vagy egy háztartásban 19-en vérremennek az aznapérkezett 27000 Ft-os ápolási segélyé elosztásán...) azok kapjanak még ráadásul 100000 ft alapjövedelmet.

Az megvan, hogy egy gyerek rendes felnevelése évi 3millióba kerül,de az incsen meg, hogykét szülő hogyan éli fela gyerekei után kapott 4milliósegélyt évente,őkmaguk,kettejükre kőtve.

Az örökbefogadásról tudjuk,ami divatosés jól hangzik ésamivellehet a politikaimegítélésemet jóraváltoztatni,depl az igazságot?-azt nem szabad tudnunk.

Egyszerű egy órahosszás goglizássala cenzúrát,a cenzúrtát,a szelektív ténykezelést az elhallgatást a néphülyítést,a titkolózást a sima hazudozásthazugságot hazudva hazudástésmég a hazudva hazudásnak is az elhazudozását találod.

GYAKORLAT a hazug címés felhívókét mondat: BÜSZKE GYAKORLAT ésilyent gyakorlók még aztán minden hazug cikkük alátarhálószöveget illesztenek be azt hazudva, hogy a hazudozásaik a sajtószabadság.

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:22:02

@Frick László Intézet: az AI - vagy MI - mesterséges intelligencia - nem ideológia-független, hanem pont attól függ, hogy aki a tanítását végezte, az milyen ideológia mentén tette ezt meg?

Ezt az ideológiát meg nagyon könnyen el lehet csípni.

(Pl keresőszó trump win riots. Nem, nem a 16-os eseményeket fogja feldobni, hanem a tegnapelőttieket.)

A főcímekben pedig rendszeresen előfordul a violent szó, ezzel szemben a 16-os zavargások nem violent voltak, hanem legjobb esetben is turn violent.

Ez is ilyen - szerintem - ha normális vagyok, akkor legalább egy kérdőjel felmerül bennem típusú dolog...

2021.01.08. 08:32:46

@Frick László Intézet:

idézet tőled

..."A SINOVAC egy vakcinát gyártó globális világcég, a Pfizer meg nem gyárott eddig vakcinát.

Soha nem fog kiderülni, hogy a gyártásban magában NULLATAPASZTALATÚPfizer hogyen lehetett "első" de az nem gyanús senkinek,de ha bekenjükorbán gecivel,akkor pthű de büdös a ruszki meg a kínai vakcina.

(van vagy hatféle kínai vakcina...)

Orbán próbálja ki magán először...

Mit.

És ha azt mondom, hogy a kínai barátaimár nyáromküldtek neki sznup-sznup-ot,amit maga elintézhetett sznup sznupa fürdőszobánban?

Akkorjólérzed magad,grófnő?

Akarod te tudni az igazságot?

Dehogy akarod. .."

és nézzünk egy 5 évvel ezelőtti cikket egy gyúgyszerászeti magazinból
pharmaonline.hu/gyogyszeripar/cikk/ket_vakcinaval_erositett_a_pfizer
A kullancsoltást, az agyhártyagyulladás elleni oltást, ami itthon nem kötelező, de kérhető gyereknek és felnőttnek is, ki tudja, hány éve a pfizr gyártja a magyar piacra.

Akarod tudni az igazságot? :D
Ja, nem :D
Meg, hiába van róla újságcikk, úgyse érted.

2021.01.08. 08:34:37

@Frick László Intézet: ja, bocs, tévedtem, nem 5, hanem HAT évvel ezelőtti a cikk.

De te tudod, hogy a pfizer nem gyártott oltást.
www.pfizer.hu/hu/v%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1sokkal-megel%C5%91zhet%C5%91-betegs%C3%A9gek

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:40:37

@Serény Vélemény: Egyszerűen bizonyos dolgokra nemtudsz rákeresni,ilyeneka Seatle-iesemények. Úgy kell tennekd,mint akamionosoknak:Előa telefont ésvideóznimindent,mert vannak hírek,amik egyszer és akkor utoljára fogyaszthatóak,többé meg sem találhatod.

nem tudom,mióta követed a blogot:Itt elejétőlfogva téma az,ahogyan a fehér rendőrök feketékkel bánnak. nem csak feketékkel,hanemáltalában.tehát az, hogy ha aközlekedési ellenőrzéstvégzősheriff vagy pedig a remdőr egyet gondol:lefektet az aszfaltra az autómellé vagy ráhasaltat jó esetben a motorházra.

Nemvoltmég ez divattéma,amikor én már foglalkoztam vele.

Aztán ott van az európai cigánykérdés,több naposgoglizássalkészítetem egy linkgyűjteményt ésminden forráseltűnt,levették,törölték a cikket 404.

Láttál valamit francia vagy németutazásodon,de az internet nem adja ki. De:sehogyan sem adja ki.

állítólag jogokrólmeg szólásszabadságrólés az érdekeimről van szó,de 2020-ban a felétnem találom annak,amit 2009-ben mégmegtalálhattam.

Francia nyelven ilyen, hogy cigánykérdés vagy probléma nincsen is, holottamagyar szegregáció(ami gazdagon illusztrált)kutyafasza ahhoz képest, ami Franciaországban vagy Angliában folyik.

Amenekültválságrólaki utazottvagy plamunkája volt,kamionozott,már tudott 2009-ben vagy 2011-ben vagy 2013-ban is.

Találtamegy filmet,a Biutiful-t,amit 2010-ben vágtakkészre ésamenekültválságban előrehaladott barceloná-ban forgatákk,ezt...nemlehet eltörölni,deazért nemkönnyen nézheted meg.

De a HBO népnevelő szovjet-sztalinista szinten szájbarágós propsorozatait meg igen.

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:45:34

@Freud Sissy: A meningitiszt baktérium okozza.

Szabad annyit hozzátennem, hogy:bazdmeg? :D

Jadehát olyan emberrel beszélek,akinek az agyátolyan vállalatokmossák,ami vállalatokfélfasisztákat holnácinak szoroznakfel,holmeg ideológiailag nyelves csókra alkalmasan felfejlődöttnek.

A nácit a fasisztától nem tudják [=ha tudnák?-semakarják!] meg különböztetni,viszont szivesen uszítanak, valamint táplálnaklátens cigánygyűlöletet

meg jemeniorovosoznak:D

Namost a faiszta az a "baktériumos" meg a dátha

és a náci meg a vírusos

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:46:42

@Freud Sissy: Ez is pont az igazság fele, ui azzal a módszerrel és működési elvvel, ahogyan most az oltást csinálják pfizerék, senki nem gyártott még semmilyen oltást. Pont ezért unikális és zseniális az egész.

Az orosz, és a kínai vakcina viszont évtizedes tapasztalatra épülő technológiával és működési elvvel rendelkezik.

Frick László Intézet 2021.01.08. 09:00:21

@Serény Vélemény: Számomra a Pfizer zsenialitásából a logisztikai rész tökéletesen elegendő,a -80 -70 fokos szállítási-tárolási hőmérséklet biztosítása . Per esetén találni kell egy szakaszt,ahol fölemelkedhetett pl a hőmérséklet -40 fokra és szevasz.

2021.01.08. 09:23:21

@Frick László Intézet: a kérdés az volt,hogy gyártott -e már oltást a pfizer

2021.01.08. 09:27:29

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: most olyan dolgon akartok vitatkozni, amihez EGYIKÜNK sem ért. Melyik a jobb oltás. Bárkinek van itt bármilyen egészségügyi végzettsége?

Bizonyos oltások MEGKAPTÁK az európai engedélyt, bizonyos oltások meg MÉG nem. A potrohás megtehetné, hogy saját, országos vészhelyzeti engedélyt kér, de nem kért.
Beadathatsz magadnak itthon kínai vagy orosz oltást pillanatnyilag?
Kínait semmiképp nem, oroszt a 3000 fős kísérleti kontingensbe, ha jelentkezel. Mi a vita tárgya?
Ja, hogy a trumpisták (ti) leszólják a szemét csigazabáló buzernyák libsi oltást. Meg török is. Milyen gáz.
Akkor kérjetek kínait.

2021.01.08. 09:29:24

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: azon forr az agyatok, hogy az EU intézte, és akkor csak alapból szar lehet.
Hogy SV-t idézzem, a zsidóknak jó volt.
És hogy azért mert ennyivel okosabbak a zsidók?
igen
a könyvek népe 4000 éve
a potrohás meg az oktatás helyett a pálinkafőzésre megy rá.

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:35:15

@Freud Sissy: Ja, ha valamihez nem értünk, akkor te vagy a szakértő, de ha csak néhány információval rendelkezünk, akkor is te vagy a szakértő.

Ez pl. gyakorlati marxizmus a javából :D

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:36:41

@Freud Sissy: "Ja, hogy a trumpisták (ti) leszólják "

Naszóval, ha valamivel, akkor pont trumpizmussal Dudi speciel nem vádolható. Rám lehet bélyegezni némileg nagyobb valóságtartalommal a trumpista stemplit, de ez sem egészen igaz, de mondjuk az egybiteseknek jó lesz az...

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:40:25

@Frick László Intézet: Ez viszont fizika: ha a körülötte levő szárazjég nem olvad el teljesen, akkor nem fog fölemelkedni a tárolt hőmérséklet -40-re, viszont az alkalmazáshoz bizti, h fel kell melegíteni. ami után van valamennyi delta időtartam, ami alatt már be _kell_ adni.
Szóval megoldható, de logisztikai rémálom, és nem a 30 usd vagy 16 usd a legdrágább eleme az oltásnak (vagyis a vakcia ára konkrétan) hanem pont ez a szervezés.

DE szerintem pont ezért hülye az EU.

2021.01.08. 09:52:06

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: azt hiszem, rátok untam.
Érdemi válasz azon kívül, hogy én agymosott, egybites vagyok, nincs.

Beszélgessetek egymással ezután kisfiúk.

Frick László Intézet 2021.01.09. 08:08:30

@Freud Sissy: Soha nem használom az egybitest. Hogy agymostt vagy..erről beszéltünk ésbizonyítottam is,amikor besérültem azon, hogy még teésengemet szőrsapósozol. telényegében papagájgépezed a jógyereksajtót,én viszont,ha 12fő (ésmindegyikében egyenkéntKIZÁRÓ) pontját tekintem az orbán Prop-nak,akkor kétharmadában súlyosan ellenemondok,kizáróan.

Nálad nüanszok vannak,talán a hajléktalan témában... lényegesben nem vagy képes már liberális szemléletre.ÉS ez sem az én bajom,azaz ez is a te bajod.

2021.01.09. 09:11:04

@Frick László Intézet: a szőrsapkást Hanni találta ki, de szerintem nagyon vicces és találó is.
Az egybitest hű szolgád, Sancho Panza szokta használni.
És mivel továbbra is ezen a szinten próbálsz meg beszélgetni velem, hogy agymosott meg gyűlöletbeteg vagyok, de erre semmiféle érved nincs, az ajtót újra rádcsapom, további jó blogolást és beszélgetést NÉLKÜLEM.
Azért annyit még: M1 hiradó szintű összeesküvés elméletek a blogban, "Biden provokálta"
Pofázott Trump? Igen
Heccelte a tömeget? Igen
A Nemzeti Gárda még az ő fennhatósága alatt állt? Igen
További jó beszélgetést.
Majd néha benézek, hátha itt van valamelyik beszélgetőtárs, mint pl. Heki, akivel értelmesnek tekinthető párbeszédet lehet folytatni.
Veled jó ideje nem, mivel BÁRMIT írok, az a válasz, hogy vagy agymosott vagyok, vagy gyűlöletbeteg, miközben tájékozöttsági szinted az az, hogy "putyint már rég beoltották" a "pfizer nem gyárt vakcinát" és egy egyszerű szövegértési feladatot sem vagy képes megoldani, hogy "háromezer oltást küldtek tesztenlni" nálad egyenlő a 3000 oroszt oltottak be szöveggel
Paneleket puffogtatsz, geciújságírás, jógyerekek, picsaemberek, de basszad már meg, pillanatnyilag a picsaemberek oltásával nyílt remény a járvány esetleges megfékezésére, és a picsaembereknél kezdődnek az oltások, és a nempicsaemberek abban reménykedhetnek, hogy talán jövőre, a picsaemberek jóvoltából, segélyben kapnak oltóanyagot, amit a picsaember orvosok jótékonysági akció keretében majd beadnak nekik.
És természetetes minden média, ami nem trumpot vagy orbánt ábrázolja előnyös szinben, az agymosó, a prosticrácok meg az M1 nem agymosó, hogy "olyan zavargások voltak, mint amit itthon a baloldal szít" és "Biden első napján már balhé van".
Továbbá ÉN vagyok ugye, gyűlöletbeteg, de te kompletten utálod pl, a franciákat (picsák) meg ki tudja hány nyugati, európai embert, utálod a fővárosiakat, a nem Kesma lapoknál dolgoóz újságírókat (geciújságíró), bárkit, aki ellenzéki (jógyerek).
Én meg ugye hazudozom, mert képtelen vagy egy egyszerű szöveget értelmezni a 3000 orosz oltásról.
Elmész te a búspicsába Dudi.

2021.01.09. 09:36:25

@Frick László Intézet: ja, és mégegy
az adatok közlése, prognosztizálása az HUHOGTATÁS
ma reggeli kormányjelentés: 10500 elhunyt.
De mikor október elején a nemkormánypárti sajtó vagy virológus bemondta tavaszig a 12 ezret, akkor habzó szájjal ordítoztál, hogy HUHOGTATÁS
és ebből van rohadtul elegem, nem a nézetkülönbségeinkből
az egy dolog,hogy teljesen másképp látjuk a világot, nekem ezzel semmi bajom nincs
Egy dologgal van bajom, hogy semmiről nem lehet értelmesen beszélni, mivel ban kb nem több, mint 10 darab kész paneled, és mindenre azt dobod be
huhogtatás, agymosott, gyűlöletbeteg, jógyerek, fejlettisztán, picsaember, geciújságíró
Tölem aztán mondhatsz mást, vagy lehet tök eltérő véleményed, pont ezért járok még ide, mivel kíváncsi lennék ezekre
de pl. SV-vel mostanában már sokkal érdekesebb beszélgetéseket lehet folytatni, mert ugyan időnként ő is beleesik abba hibába,hogy elkezd egybitesezni, de utána pontosan érti, hogy ez egy kommunikációs gát
Te jó ideje nem próbálsz meg beszélgetni, hanem rámöntöd a rosszkedved és a frusztrációd, és folyamatosan ugyanazt puffogtatva személyeskedsz.
MIről beszéljünk,ha úgy kezdődik a hozzászólásod, hogy agymosott? Mit lehet válaszolni egy hozzászólásra, aminek a harmadik szava az, hogy gyűlöletbeteg vagyok? Nem tudom, képes vagy-e felfogni, miről írok most? Vagy erre is a szokásos választ fogom megkapni, behuggyozóspiolósjógyerekagymosottgyűlöletbeteg.

Frick László Intézet 2021.01.10. 07:27:08

@Freud Sissy: A konfliktusunkalapja az, hogy te érzelmialapon "politizálgat"-ol.Megadod magad az érzelmeidnek, holott "eleitűlfogva" arra figyelmeztetlek, hogy a sakkhoz,az ökölvíváshozmeg a politikáhoznem kellenekérzelmek,sőt, vesztésbe visznek,sőt,cél (ésméghozzásunyi ésaljas cél) ezekben a sportágakban az ellenfél érzelmekbe ragadtatása. Az érzelmektőlfűtött bokszoló verekedni kezd,a sakkozó ideges lesz és dekoncentrált.

Az érzelmeinek magát megadó embert meg a politikacsinálók bekeverik a korpákközé és a disznókkal etetik fel.

Azért mondom azt, hogy agymosott vagy,mert: egyszerűen az vagy.

Az, hogy mi volt októberben,meg az, hogymeglettaz annyi halott,amennyi

meg a halotti matek

"hátha a járványba rohadnak má bele a geciék"

ezekmellékesek,ajelemhez képest,ami jelenben:

Bezzegausztriából,ahogy az elsőszakaszban zavartalanuláramlik be az Új Mutációis,hiszen az "ügyesmagyarok" átautóznak Bécsnbe,mintha ingázóklennének,szerterepcsiznek a világba vírust gyűjteni

az angilalizósohamárt ugye sajnálnunkkell

Nem Orbán engedett az angolok követelésénekés jöhetnek angilalibólagépek zavartalan a vírushordozókkal

ésahogy MUTATTAM,egy szuperfertőző2 hét karantén után is ugyan mitőlmutatna tüneteket?

Nagyon jóltudjukmármostv azt,amit egy ébe még nem tudhattunk,hogy a tünetmentes is fertőzhet..
Egészen röviden

Az Ónijóa hibásaz Új Mutánseurópra sszabadításáért,detippelhetek?

Szerinted -áprilisban huhogod ezt-majd Orbán lesz a hibás.

Elejétőlfogva azt mondom, hogy kb "társadalompszichológiai" a szint,amin tehetnek valamit az országok vezetői.

Márpedig hiába a látszat,atársadalmak egyelőre annyira nem uniformizáltak,mint ahogy azt a médiapicsák vagy a politikusok szeretnék.

Van annak egynél(Orbánnál...) többoka is, hogy az adatookilyenek, és annak is van oka,ami Orbán számárakellemetlen, hogy a magyar egészségügy mégsem omlott úgy össze,ahogy az agyad mosói azt várták.

Azt akaromezzelmondani, hogy hagyni kéne márplapolitikátmeg pla Potrohás Geci megbukásátmás területre,mertúgy nézki,hogy a járvány nemfogja annyira elvinni a rezsimet,talán majd a választási kampányra lehet valamitösszekompilálni.

Azt mondom,ha téged TÉNYLEG a járvány izgatna, hogy LENNÉNEKITT VTANULSÁGOKésMEGSZÍVLELENDŐK IS

de.. te... telátod,hogy BÁRKIT is érdekelne a valóság.

Egyszerűen alapvetően szakmaiatlan összehasonlítani európa országainak az adatait,mertországonként ésországokon belül régiónkénteltérőek a körülmények,másamentalitása egy német-német ápolónőnek ha nyugat-német vagy ha kelet-német.

Van pl Magyarországon egy megye,aminek az adatai érdekesek és méghozzáazért érdekesek,mert annak ellenére jobbak az országos átlagnál, hogy többtízezer romnánállampolgárdolgozikott feketén ésmegint párezer magyar proletármeg feketén jár át Romániába dolgozni (minthogy ő a statisztikák szerint itthon él 55000-ből)

Még soha nem tapasztaltam nálad, hogy bármi a valóságból is csak érdekelne is. feszt azzal jössz,mit ír az újság.

Rugózol ezen a huhoigtatásos sztorin,hogy "mégis bejöttek a rémes adatok"
és akkor mi van.

"Leégett a bálterem és lettek halottak."

Ez sem igazolja azt, hogy a tűz kezdetén mimmehalúnGGG-ot kell huhogni.

Nézd, békeidőben egy kb 5000-es magyar településen kétnaponta van egy halott, Szentendre halottasháza vonzáskörzetében meg él 30000 ember és nagyjábólpéntek déltől a halottiiparban is úgy nyő a fű,mint a többiben. Nincs az a magyar halottasház békeidőben sem,ahol hétfőn hajnalban vagy vasárnapkésődélután ne máglyába lennénekösszerakva a halottak,számításom szerint békeidőben Szentendrén egy vasárnap este kb 6-8 halottnakkellösszerakva lennie. Spórolnak az árammalés egy kamrába rakják össze a hétvégi termelést. Ez így volt az elmúlt hétvégén meg 2017-ben és 2005-ben is.

Sokkal cifrább esetek fordulnak elő kórházi proszektúrákon kb 13-14 éve Ünnepek alatt már a folyosóbetonjára voltaklehajigálva egy kórházunkban a halottak.

Győrött van a legnagyobb krematóriumunk,ahová pótkocsis-10 tonnás hűtőteherautók gyűjtő-ben hordjákössze a halottakat,még csak az kell, hogy Hadházynak erre legyen esze hogy egy ilyent,ami L-es rendszámű,mert már 2008-ban is így fuvarozott, lefényképezzen.

Téged sem érdekel az igazság, csak a kielégülése a gyűlölségednek, ez van, ez vagy te.

2021.01.10. 09:24:21

@Frick László Intézet: Tehát azért vagyok gyűlöletbeteg, mert Hadházy vagy az rtl csinált valami riportot valamiről.
Én már jó ideje mondom, kurvára nem érdekel téged a véleményem, kell neked ide valaki, akit püfölhetsz mint a boxzsák, ha valami neked nem tetszőt látsz vagy hallasz, és olyan dolgokat írsz le,hogy én mondtam, amiket soha még csak nem is gondoltam, "rohadnának bele a járványba a gecik"

Kb azon a szinten állsz, mint az idültalkoholista, jó vastagon megfizetett Bájerzsóti, aki elindiított egy kampányt, hogy "halálkampányt folytat a baloldal" és magasról leszarja és kussol arról, hogy pl. Karácsony hányszor és hányféle módon állt már ki az oltás mellett, és buzdított oltásra.
Mint már írtam, az ilyen szintű hadjáratokra, hogy valakiről pont az ellenkezőjét HUHOGOD, mint amit mond, bájernak 2 mentsége van, a pia és az a havi többmillió forint, amivel megvették.
És ahogy az ember nem áll le egy kilóra megvett, delirium tremensees bájerzsótival sem vitázni, úgy szállok most ki a vitáinkból én is.
Téged rohadtul soha nem érdekelt a véleményem, vagy hogy ténylegesen mit írok, viszont ideális bűnbak vagyok a trumpista világképedben, NŐ, fővárosi, diplomás, "budai" mint tudjuk, tehát MÁR ezek miatt is lehet utálni.
Forogsz a saját kis gyűlöletkampányodban, de nem veszed észre, ingyen még a piás bájerzsóti sem csinálja, csak leesik egy várbéli lakás, meg havi pármillák.
Ilyen hülye, hogy ingyen tolod, csak te vagy, és szőrsapkás elvtársnőid.

2021.01.10. 09:26:02

@Frick László Intézet: na igen, a "rohadnának bele a járványba a gecik" akkor Karácsony miért intéz naponta felhívásokat,hogy oltasson mindenki?
Ja, a tények...azok a makacs tények...

Frick László Intézet 2021.01.10. 09:32:41

@Freud Sissy: Mert ezt írták neki a papírra,olyanaranyos,azért.

2021.01.10. 09:34:38

@Frick László Intézet: és hogy Karácsonyt miért választották meg? Pl. azért, mert ilyen ember, hogy félretette a politikai ellentéteket, és nyiltan kiáll, és azt mondja,emberek, oltatni kell!
És te, mint ember, pont olyan szar ember vagy, mint a potrohás, hogy képtelen vagy bármiféle együttműködésre, párbeszédre, de még csak beszélgetésre sem vagy képes, te itt nem dumcsizni, hanem NYERNI akarsz, mint potrohás példaképed.
Mi a faszért nem áll ki, csinál egy közös fotót karácsonnyal, hogy emberek, van a pártnál fontosabb dolog is, és ez most a járvány lenne.
Nem.
Ráusztíjta a cöfföt :DDD meg az idültalkoholista rongyot, hogy "baloldali halálkampány".
Ja, és az a halálkampány, hogy egy elemző adott egy angol nyelvű interjút, amit rosszul fordítottak le.
De én vagyok gyűlöletbeteg, még véletlenül sem a geci.

2021.01.10. 09:35:26

@Frick László Intézet: ja, tudom, a soros meg a gyíkemberek írták neki.

2021.01.10. 09:38:35

@Frick László Intézet: na tényleg itt a vége. Hogy is írta Esterházy? Van az a szint, amikor már nem megyünk le bizonyos szint alá.
Megjegyzem, ebben áll Hanni zsenialítása, hogy a fő trumphívő is szőrsapkás :DDD
Úgy tűnik, az összeesküvés elméletek hívői valamiért vonzódnak ehhez a darabhoz, mint a nácik a csizmához meg a terepmintás darabokhoz :DDDD

2021.01.10. 09:42:32

@Frick László Intézet: ilyenkor azért sajnálom,hogy nem blogolok, milyen jó kis divatcikk lenne, a trumpista- orbánista FAN-ok outfitjének alapdarabja a szőrsapka :DDDD
Na, pá Dudi, én még bízom benne, talán néhány hónap múlva, ha vége a járványnak, kisüt a nap, jön a tavasz, talán normálisabb lesz.

Frick László Intézet 2021.01.10. 10:12:31

@Freud Sissy: Bazdmeg,könnyen oltásbarátGáljé Zoltán (azaz gerike) ha úgysincsen és nem is lesz a Zónijó zseniális tárgyalástechnikája miatt elegendőa Jók ésIgazak számára is elfogadható vírusvakcina félékből.
Ez az egész csakkommunikációs fogás a hülyBájerék ellen,TARTALMA akkorlehetne, ha a Zónijó rendelt volna időre és elegendőmennyiséget.
De nem rendelt. Az olaszoknem is várják meg,viszont ezek szerint az olasz baloldal nem csak a faszával az,mint a magyar.

2021.01.10. 11:30:13

@Frick László Intézet:
www.portfolio.hu/global/20210108/koronavirus-olaszorszagban-mar-400-ezer-embert-beoltottak-464556

Ahonnan az olaszok rendeltek, miért nem rendelt onnan a potrohás. Egyébként az is pfizer, olvasd el a cikket.

Frick László Intézet 2021.01.11. 06:39:26

@Freud Sissy: Tény az, hogy oltakozásban az Ónijó egységet akar.Pofán baszták az össze-vissza ugrabugrálókat.
Valóigaz, hogy a 400000 vakcinából van a Pfizer, nemfogom venni a fáradságot, hogy utánagoglizzak,az Ónijó hánytízezer Pfizer'tküldött Olaszorsztágnak, te vagy az azt irta az újság-hívő.

Még nemvoltakkészen a kínai vakcinák,amikorOlaszországkínai vakcinákat kötött leopcióban,

Teljesen mindegy, hogy 350000 vagy háromszázvalahányezer,a lényeg az, hogy a vakcinák döntő-döntő zöme kínai.

Most kérdezdmeg, hogy Orbán miért nemmerészeltkínai vakcinát lekötni és azzaloltatni,segítek neked:A jógyerekpropagandabüsöskínaiztatásánakisköszönhetően..ezt írja az újság (tehátnyilván nemígy igaz) de 1% a kínai vakcina fogadási hajlandósága,legyen 3%...

Ésamit nemakarsz érteni:nem csak taplótahó és türhőoltásellenesség van, hanem "ügyes" is,bizonyos népeket büdös-nekuszítani (természetesen ha RÁKÉRDEZEL cssakPutyin büdösmeg csak a kommunisták büdösek) és akkor a vakcinájuk is büdös

nekedmondjam,aki simán továbbít ruszki vakcina elleni USZÍTÓ szövegeket

2021.01.11. 07:49:33

@Frick László Intézet: akkor légyszíves egy linket adni arra, hogy az olaszok lekötöttek kínai oltást opcióban
én ilyet nem láttam, de biztos van, elolvasnám

Serény Vélemény 2021.01.13. 08:33:52

@Freud Sissy: www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy_hasit_az_orosz_vakcina_15_millio_ember_oltottak_mar_be.721218.html

Én értem, hogy szerinted a bürökrácia meg a brüsszeli aktatologatás, meg a transzparencia, meg a demokratikusnak látszó habverés a lényeg, de a valóság a gyártás és ütemezése.

2021.01.13. 08:48:28

@Serény Vélemény:
koronavirus.gov.hu/cikkek/europai-bizottsag-az-unios-gyogyszerugynokseg-targyalasokat-folytat-az-orosz-vakcina

.."Sajtótájékoztatón feltett kérdésre válaszolva a szóvivő elmondta: az orosz vállalat még nem döntött úgy, hogy kérelmet nyújt be a készítmény uniós alkalmazásának jóváhagyására...."
hivatalos magyar kormányzati oldalról, tegnapi hír
ez a te szemedben "brüsszel" hibája (ugye, tudjuk, hogy ki van adva, "brüsszelt" kell írni nem eu-t)
de ott a hivatalos magyar kormányzati szöveg: Az orosz vállalat MÉG NEM döntött úgy...de én vagyok az agymosott, meg a momentumos csajok és ellenzéki halááááálkampáááány

Serény Vélemény 2021.01.13. 08:54:47

@Frick László Intézet: Egyébként oroszok. Mostanában gondolkoztam el azon, hogy a ruszkiknak bezzeg van glonass nevű műholdas helymeghatározó rendszerük. (Ami elég jól működik a fekete-tengerről a haditengerészetük által indított szíriai célpontokra kilőtt robotrepülőgépek és rakéták erre a bizonyíték.)
(Az eu is akart saját helymeghatározó rendszert, de szokásosan béna hozzá: Galileo.)

Na most ha a GPS egyébként WGS 84 geodéziai dátum referenciát használ és ez a NATO szabvány, akkor az oroszok is ezt használják ÉS az összes katonai térképüket átállították NATO-szabványra, vagy pedig maradtak az eredetileg VSZ szabvány rendszernél?
(A magyar nato-csatlakozás egyik sarkalatos pontja volt a térképek cseréje, mert a vsz egyszerűen más térképészeti vetítési rendszert használt, mint a nato.)
hm. majd ha lesz időm utánanézek.

Serény Vélemény 2021.01.13. 09:10:12

@Freud Sissy: "de a valóság a gyártás és ütemezése."

2021.01.13. 09:25:57

@Serény Vélemény: már többször elmondtam, jhogy szerintem is elbaszta az EU, de ezért NEM én vagyok a felelős. Egyébként meg, a potrohás is ott volt azon a tárgyaláson, mikor megegyeztek a vakcina rendelésekről, szóval...
na, tényleg ezért találom felesleges időtrablásnak az itteni beszélgetéseket, mivel
1. bármit írok, nem veszitek figyelembe, van egy elképzelt képetek, én mit gondolok, és azzal vitáztok
2. én bármit felvetek, kenitek a szart, soha egyértelmű válasz nincs, csak szarkenés
most pl. orosz oltás, de, igen a momentum a hibás, meg én, de az le van szarva, hogy NEM kérte az orosz gyártó az EU engedélyt.
ezeknek a beszélgetéseknek NULLA értelme van.na,pá, melózom, egy percet nem szánok rá a továbbiakban, hogy "beszélgessünk" de te vagy Dudi folyamatosan mellébeszéltek.

2021.01.13. 09:30:31

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: ezeket a visszatéréseimet úgy tekintem, mikor valaki elhatározza mondjuk, hogy leszokik a cigiről, de időnként mégis rágyújt. (nem cigiztem egyébként soha)
Szóval mindig elhatározom, hogy NEM , dehogy válaszolok nektek, mivel ezer és ezer komment ment le, és ugyanazt csináljátok, nem válaszoltok, másról beszéltek, stb.
De mindig úgy vagyok vele, hátha most, lesz valami áttörés, elolvassák, amit írtam, arra fognak ÉRDEMBEN reagálni, de nem.
Na, szóval igyekszem nem járni ide, mert felesleges elcseszése az időnek, ezek nem véleménycserék, vagy dumcsik. Elbeszéltek mellettem.

2021.01.13. 09:38:29

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: ja, és ha felmernék hozni egy olyan témát, hogy pl oltásregisztráció, akkor ugye agymosott és gyűlölködő vagyok
több családtagok különböző email címekről regisztráltam
SENKI sem kapott több hét után sem egy visszaigazoló emailt, de persze, nem lehet a potrohást szidni, mert egy gyűlölködés, de biztos kurvára bonyolult lenne egy automatikus választ beállítani egy adatbázisban, ha a kormány tényleg szeretné hogy beoltasd magad.
De erről itt, ebben a blogban ugye nem lehet beszélni, mert momentumos csajok, gyűlöletbetegség, agymosottság.

Serény Vélemény 2021.01.13. 09:43:26

@Freud Sissy: Egy tíz pontos fontossági skálán vajon milyen értéket képvisel nálad a tény, hogy az oroszok kérték-e az eut az engedélyeztetési eljárásról?
Mert nálam kb: 0.
Ui. Mint említettem a lényeg az, hogy mennyi vakcinát képesek egyáltalán előállítani. ="gyártás és ütemezése".
HA nem képesek elég vakcinát gyártani, akkor úgyis mindegy, mert nem fognak tudni szállítani. Hosszú távon meg úgyis csak és kizárólag az nyer, aki képes vakcinát előállítani, mert még a betegségen való átesés sem ad védettséget az újbóli megfertőződésre, akkor a vakcina vajon hogyan tudna?
Valszeg minden évben a népesség harmadát-felét így-is-úgyis újra kell oltani a járvány megelőzésére. Csak mire ez a nagyérdemű tudomására jut... majd a nemtomkik akarják, akkor majd elmondják jól. (mint mondjuk az influenzánál minden évben kell új oltás, és még az sem ad 100%-os védettséget.)
Ki az a jóóldalihabverőújságíró, aki ezt

EGYÁLTALÁN MEG MERTE VOLNA BÁRKITŐL IS KÉRDEZNI?

2021.01.13. 09:49:06

@Serény Vélemény: nagyjából minden hirportálon lejött, hogy folyamatos újraoltások kellenek majd.
és megint egy újabb bizonyíték, hogy ez a kommented semmi másról nem szól, minthogy "jóoldalihabverőújságíro"-zzál kicsit.
Ezeknek a beszélgetéseknek ezekkel a folyamatosan puffogtatott panelekkel SEMMI értelme.

Serény Vélemény 2021.01.13. 09:52:59

@Freud Sissy: "oltásregisztráció"

Oké, ez az oltásregisztráció rendszer megrendelőinek modortalansága, hogy ti. nem küld visszaigazoló e-mailt.
DE mivel a taj-számod bekerül az adatbázisba, ezért igazából nem is kell bebizonyosodnia, hogy a regisztrált e-mail cím (vagyis hogy TE, aki regisztráltál) valid, mert a taj-szám önmagában véve validálja, hogy létező ember vagy - vagy hogy az, akit regisztráltál - létező ember.
Másrészt a következő botrány az lett volna, hogy miért küld visszaigazoló e-mailt a rendszer, ha nem járultál hozzá, hogy az adataidat kezeljék - pl email küldés céljából?

2021.01.13. 09:56:05

@Serény Vélemény: vagy véééletlenül azért van ez az egész cirkusz, hogy majd leválogatják ki nem kért tőlük "kormányzati tájékoztatást" és azok vééééletlenül a sor végén lesznek, a hívek húzzák az egyes sorszámot.

2021.01.13. 09:56:53

@Serény Vélemény: és ha azt írod, hogy te nem feltételezed,
te nem
de én igen,
tudjuk, hogy meg is csinálja, mert geci

Serény Vélemény 2021.01.13. 10:02:46

@Freud Sissy: "tudjuk, hogy meg is csinálja, mert geci"

Ja, logikus is.

Amíg nincs kb x millió magyar beoltva, addig szájmax+boltzár+korlátozások, ami egyben = Ráchel=0 profit, de egyben az egész magyar gazdaságnak szívás.

Ezzel szemben, ha sikerül beoltani az embereket megfelelő arányban, akkor: gazd-i fellendülés, sport, kultúra, turizmus felpörög, csa-csing, és a szív-árvány koala búcsúzhat az esélyétől is az Orbánbúcsúztatásnak.

Szóval végül is kinek jó az, hogy az oltás ellen beoltották a népet?

2021.01.13. 10:13:15

@Serény Vélemény: nem azt mondtam, hogy soha nem kap, később kap
Amíg nincs elég vakcina, addig Joli néni 1-es sorszám, mert potrohás szavazó, kell ő 2022-ben is. Elza néni nem potrohás szavazó, ő várja ki a sorát, ha megéli.
Ő majd 2 hónappal később kerül sorra.
de persze, ilyet ugye nem feltételezünk
Rühcsike meg felnyalja az állami milliárdokat, amit kiszórnak most, illetve óccsóért bevásárol belvárosi vendéglátó helyekből a következő pár hónapban.
Persze, majd ha lesz elég oltás, akkor kap Elza néni is. Ha egy oltás van, és két húzócekkeres öreglány, akkor nyilván a szőrsapkás fogja kapni.

2021.01.13. 10:17:18

@Serény Vélemény:

..Másrészt a következő botrány az lett volna, hogy miért küld visszaigazoló e-mailt a rendszer, ha nem járultál hozzá, hogy az adataidat kezeljék - pl email küldés céljából? ...

ja persze, egy webáruházban veszel valamit, és nem kérsz hírlevelet, akkor nem küldi el a számlát sem meg arról sem értesít, hogy megjött a cucc, gyere be érte vagy mikor szállítanak.

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:02:19

@Freud Sissy:
Néhány apróság a regisztrációról.

1.Únióst nem szabad megkérdezni,milyen vakcinát szeretne,mert azt már az Ónióeldöntötte és le is szervezte, hogymilyen vakcinák legyenek Karácsonyig,amire az országok saját gyártói is elkészülnek.

2. Orbán propagandistái tudnakolyan számokat előíllítani,mint öregotthon dógozói 40%-ban hajlandóak,az öregeknekmeg talán a fele.

3. "Mi vagyunk a többség,7 millióan a Geci ellen!" tuggyuk-tuggyuk.Akkor ehhez a hangulathoz biztos az oltakozási hajlandóságot fogja az a te saját és tutti [:D] információd segíteni,miszerint aki regisztrál, az kubatov listára kerül, deközben szőrsapós hülye orbánista néni.

ez a része akoömmentednekmaga a gyöngy a szembe:
Amíg nincs elég vakcina, addig Joli néni 1-es sorszám, mert potrohás szavazó, kell ő 2022-ben is. Elza néni nem potrohás szavazó, ő várja ki a sorát, ha megéli.
Ő majd 2 hónappal később kerül sorra.

De akkor azt szögezzük le, hogy rajtad kívül itt mindenki hülye.

de mondhatnám kakinak is a pofonba

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:04:48

@Freud Sissy: Kubatoiv lista:

A herceghalmi polgármesterné,amióta besérült, hogy az ura FIDESZnyik létére nemlophat eleget, többet szidja a gecit mint te.

Viszont aKubatov listán FIDESZ támogatóként szerepel.

Így,mint FIDESZ támogató,környékezte meg ismerősétKubatovot, hogy kűggye mán a kopaszait.

Akik Kubatov kopaszai oszt kurvasokat használtak is a FIDESZ-nek :D

De mire mentek volna a kopaszok, ha Nyakó a riport végén nem jön el a blokkolóautómatátólés bújikalegtávolabbi legsarokba.

Serény Vélemény 2021.01.13. 11:24:21

@Freud Sissy: Nem tudom elképzelni, hogy a rosszindulat ilyen magas szintű
feltételezése hogyan jöhet létre.
Mindenesetre kiakadtam rajta...

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:32:22

@Freud Sissy: 5. Egységes Ónijós Álláspont, hogyy az oltás kizárólag önkéntes lehet.

Amikor az elmúlt év sem volt elég hosszúés tanulságosmegtanulni azt, hogy nem azért veszekmaszkot,mert én fosok a fertőzéstől, csupán azért veszekmaszkot,mertén nem szeretném, ha mégis fertőzőlennék,lefertőzni az embertársaimat,mert ki vagyok én ahhoz? Matsuoka Jamagashi,aki egyébként ugyan én magam alumínium sisakos csiupbenhívő vagyok, viszont ezt felülírja egy olyan fajta Társadalmi Össz Szolidaritás Érzés,ami már nemlesz az európai emberben,mert csak volt neki és akkor is foltonkint, valamint a Felhomályosulás előtt.

Vagyis a dél-koreán oltásban nemhívő alusisakos nem azért jelentkezik oltásra,mert a kínai nyilván azért,mert ottkommunista diktatúra van és a szovjetúnió alakú elnyomás kényszeríti.

nem a dél koreán az mnondja: "Ki vagyok én Kim Jong Ah, hogy nem oltatom be magam? Ez kell a társadalomnak a nyugalom,akkor beadatom magamnak ezt a semmitérő valamit oszt mer mé ne,ki vagyok én.

Az oiropid viszont ezt mondja
"Énnnn énnn vagyok énn az egyedi a megismételhetetlen énnn egészséges az immunrendszerem,énnn nem fosok,én ha el is kapom,nem halokmeg én nem halok meg a többi meg hülye mint, csak ÉNN ÉNN ÉNN VAGYOK AZ UNIVERZUM KÖZEPE. A zénn szabadságom, az énn a zénn énn. És amit ÉNNN mondok,nem mondja más, csak a zárt fészbúkcsoportom valamint 1873 tök egyforma ugyanolyan zárt faszbúkcsoport.

Frick László Intézet 2021.01.13. 11:34:29

@Freud Sissy: Képtelen vagy kiszabadulni az Orbán Centrikus világképa lól. Csak orbánkárelvűen vagy képes bármitkezelni a geci.,apotrohás, a fóbiáid, amimmehalás és a dojólesz már, ha nemlesz.

De,már ne haragudj,ugyan,mitől lenne jó.- Van egy érzésem, hogy ha Récsölke a fele vagyonát el is veszítené, a másik felén elbugyborognád a hátralévő 50 jó évedet :D

Serény Vélemény 2021.01.13. 13:30:33

@Freud Sissy:

index.hu/gazdasag/2021/01/13/29_millio_oltas_43_orszagban_-_hol_all_magyarorszag_a_vilagban/

"AZ OTT LAKÓK TÖBB MINT 20 SZÁZALÉKÁNAK BEOLTÁSÁVAL LAKOSSÁGARÁNYOSAN MESSZE IZRAEL ÁLL A LEGJOBBAN.

KAPCSOLÓDÓ
Dubajban a járvány közepén építenek luxusszigeteket
Dubajban a járvány közepén építenek luxusszigeteket
Őket az Emírségek követik, 11,87 százalékkal, ahol az eredményes oltási kampánytól a turizmus mielőbbi helyreállásában is reménykednek.
A harmadik helyen Bahrein áll, 6 százalékos átoltottsággal, majd Nagy-Britannia következik 4 százalékkal. Utánuk jön az USA, átlagban 3 százalékkal, de a tagállamok között hatalmas különbségekkel, majd Dánia, 2 százalék körüli oltási rátával.

MAGYARORSZÁG A LEGUTÓBBI HIVATALOS ADATOK SZERINT 0,88 SZÁZALÉKNÁL TART,
amivel még az élmezőnybe is beférünk, mivel közvetlenül Németország előtt járunk (0,83 százalék), és megelőzzük Portugáliát (0,72), Ausztriát (0,44), Norvégiát (0,39), Csehországot (0,38) és nem utolsósorban Franciaországot is (0,29). Ez utóbbi gyenge szereplésére némi magyarázatot adhat, hogy nagy vakcinagyártó révén elsősorban saját, tehát a Sanofi/Pasteur által fejlesztett védőoltásukat alkalmaznák, mely azonban igencsak le van maradva a többi fejlesztő mögött, és a másik vakcinaóriással, a GSK-val közösen fejlesztett védőoltást csak az év vége felé ígérik."

Ja, és előre szólok, hogy valószínűen a katonák, tek-esek elsőbbséget élveznek.

Serény Vélemény 2021.01.13. 14:57:52

@Freud Sissy: Mi dönti el, egy hír, információ fontosságát a te számodra?

Az általad linkelt szövegből a tényeket kihámozva - tehát ha a negatív érzelmi töltést legomboljuk róla, csakis akkor - azért van benne logika. Oké a potrohás egy o1g, és nem lesz II ker-ben új rendelő büntiből.

De amit te hozzáköltesz a regisztrációhoz, az nagyon magas mértékű öntökönszúrás volna a potrohás részéről. (Beleértve hogy így sincs elég jelentkező az oltásra.)

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:04:05

@Freud Sissy: És miért probléma a számodra, ha a FIDESZ cigánybúzát vet és szaresőt arat? Zavar téged, hogy még a saját híveiknek sem az fog lejönni, hogy a Jókés Igazak városvezetése mekkora egy balfasz, hanem elkezdi őket sajnálni a sanyargatás miatt? Mint ahogan ezt "független közvéleménykutatók" ahhozképest másodpercek alatt kimérték a támogatottsági adatokból?
Miért fáj neked az, amit egyébként meg sem fogszérezni, viszont bedumálják neked hogy érezd,amúgy megy vagy 2 %-ot basz lefeléa FIDESZ támogatottságán.
Kiknek drukkolsz te, a FIDESZ-nek? Megint elbasztak egy csapásnak szánt kommunikációs baromságot,ennyi történt.

Jobban örül nél, ha ügyesebben koömmunikálnának, nem sanyargatnák az ellenséges önkormányzatokat , vszont többet mutatnának ki a Szabad Város osztogatásaiból,mutyijaiból meg a Lánchíd felújításához hasonlóan zseniális húzásaikból...mintegy "elfogulatlanul" ?

Különösebb erőlködés nélkül 150 kilométerről egy gumicsizmás büdösparaszt is látja, hogy Olyan Aranyos Geri-nek önállóan még fingja se nincsen. Jobb szeretnél 30 évvel ezelőtti FIDESZ-t idéző fricskásokat?Miért nem jó neked az ilyen büdöslábú tahó strüszivadász,mint Semjén,aki ekkora öngólokat tud rúgni?

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:12:50

@Freud Sissy: Sziveskedek neked mutatni egy kommunikációs fogást:A kormány felajánlotta A Városnak (meg a kerületeknek) hogy amelyik beruházássalnem birnak, azt átvállalják vagy kipótolják.

Be mernél mérget venni arra, hogy amit a telex írmeg amit a polgármester mondott a telex-nek az úgy is van? Ismered az összes összefüggést, a további eü beruházásokat a kerületben meg a környéken és a többi?

Aztirta az újság,pláne a telex?

De,ismétlem:Fogadjam el, hogy tényleg úgy van,akkorennyi simán megéri a Szivárvány Koalának azt, hogy innen biztos,hogy elbukták a kerületet.

Röhögtetsz Antall József országában,akinek a nyanyák az MSZP-re szavazássalköszöntékmeg a hamis tanúzással összehozott Antall Nyugdíjat ? :D

Mutassmárnekemolyan választást,ahol aztán számított, hogy a mindegymelyik kormány mit osztogatott:D

A proletár nem oda szavaz, ahonnan a krumplit viszik, az túlhosszú időtáv.

A proletár annak szavaz, akinek ha megmutatja az okostelőkáján, hová ikszelt,már tejel is :D

Azt hiszed,majd Gyöngyöspatán a cigányok hálából,mertkibulizták nekik a pénzt, a Szivárvány Koalára szavaznak? Arra szavaznak,aki a szavazásután tejel a telókán megmutatott fotóért.

Hol élsz te Index országában ?:D

Mert én Magyarországon :D

Utóljára enben az országban úgy hagyományosan korteskedni az MSZPtéeszelnök tagozata tudott 2006-ban a 2.fordulóban.

Volt egy polgármester,aki nem osztotta ki a cukrot meg a lisztet, nem is fordult a településen az irány,ugyan a körzetben mégis, viszont az a falu nbem is kapott 2010-ig semmit.

Viszont az index nem írta meg,pedig imádták baszni a Vidéki Téeszelnök tagozatot (hiszen a Ferikéjüket elsőkközött ismerték föl:D )

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:15:59

@Serény Vélemény: Izraelben orbán alakú autoriter nácikormányzás van az antiszemita,mert bántja Soros-t Netanjahu vezetésével.Van kérdésed?

(addig,amíg gondolkodol a kérdéseden,elárulom a titkot:Az izraeli liberálisok is fikázzák Ártatlan Gyuri bácsit, de aniről nem ír a telex az nincsen,ugye @Freud Sissy: ? :D

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:31:30

@Freud Sissy: A bosszúállásnak az a lényege, hogy ütős.Az milyen bosszúállás,amiből"szegény" bosszút szenvedőnek az a bosszúsága, hogy ha bepisil röhögtében.

Budapestenk 100 Mrd tartaléka van,de mert az ostoba FIDESZ megtette ezt a szivességet,a magadfajtának ez eszébe se tud jutni, együtt ríttok a szemmelláthatóan vidám,nevetős szabadkerületvezetőkkelmeg a mosolygó olyan aranyos Gerikével.

Mondjuk annyi, hogy most az Ónijó azzal, hogy engedett az angolok rinyálásának és nem zár a LondoniMutációelől,megnyitotta a Harmadik Hullámot, ami e "bosszú" szempontjábóla FIDESZ-nek "kedvez" azaz még nagyobbat zuhan a Szabad Városkban a támogatottsága.

Várjál,lapozom egyet...

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:40:03

@Freud Sissy: Az fel sem tud neked tünni, hogy a telex duplabalfasz szerkesztősége a hasznos[idióta] közreműködésért (még egyszermegkaparintotta a FIDESZ a már 2012-ben pedig megkaparintott indexet és ez jól hangzik Brüsszelben) plusz megspóroltak az Index Vállalatnak 100milliót (és kerestek Dull Szabolcsnak vagy 15-öt) önként (buta) távozásukkal... cserébe kapnak minden nap egy értékes kis leaks-et,amit ők tehetnek közzé,majd este a Retek Hiradó ingyen reklámozza őket. Meg a SzivárványMédia testvér-ugyanaztíró újságjai.

media1.hu/2020/11/05/telex-latogatottsag-hivatalos-adatok-2020-november/

Egy hónappal a Telex indulása után a hazai weboldalak versenyében látogatók tekintetében a 16., majd másnap a 13., azután pedig a 11. helyen szerepelt a távozó indexesek által létrehozott új híroldal, míg megtekintésszám alapján egy 10., egy 8. és egy 7. helyezés jött össze, ami meglehetősen szép teljesítmény egy egyhónapos oldaltól, pláne úgy, hogy a munkatársak előző munkahelye, az Index látványos összeomlása egyáltalán nem következett be. Megnéztük részletesebben az adatokat.
Azt eddig is tudni lehetett – Kárpáti Márton, a Telex.hu-t működtető Van Másik Kft. tulajdonosa nyilatkozott erről a Media1 műsorának október 13-án –, hogy a Telex nagyjából napi 400 ezer egyedi látogató körül járhat, ez azonban, ahogyan akkor nyomatékosan jeleztük is: nem hivatalos, a Telextől származó, saját belső méréseken alapult. Az iparágban voltak, akik háttérbeszélgetések alkalmával szkeptikusak voltak az adatok hitelességét illetően, és még azt is megkérdőjelezték, miért ír le ilyen adatot a Media1. Más adat azonban ekkor még nem állt rendelkezésre, csak ezt tudtuk felhasználni ahhoz, hogy lássuk a Telex első néhány nap utáni eredményeit és legalább egy körülbelüli képet kaphassunk arról, hogy állnak pár nappal a start után.

És az index látogatottsági adatai:
media1.hu/2020/11/05/telex-latogatottsag-hivatalos-adatok-2020-november/
Vagyis a FIDESZrémunalom lényegében annyit nem rontott,mint amennyit a telex valamint a "szomszédos" ugyanazok, a hvg, a 444és a hír24 emelkedése hozott.
Összességében:emelkedés :D

Nnna,ilyeneket tud "ütni"meg "bosszút állni" a FIDESZ.

Frick László Intézet 2021.01.13. 15:42:52

@Freud Sissy: Szar lesz? Mi? Nem kell semmit csinálni ésrálehet fogni a FIDESZ-remeg a bosszúállásra.

INGYENESEN TESZTEL A FŐ A VÁROS!4!!!! szalagcím,amikb 100-as annyira igaz,mint a
SÖTÉTSÉGBE BURÚTTAK A SZABAD VÁROSOK

Minösszekonkrétan 5000 tesztjébe került A SZabad A Városnak bár a finanszírozás hátterétnemismerük,meghogy ennyi BEZZEG TESZTEL A FŐ A VÁROSmennyibe kerülta városnak.
De ugye ezek nem tesztelnek,ám a város,az bezzeg. :D

Jaj, te.Hol élsz te Zeitungisztánban?

Serény Vélemény 2021.01.13. 15:55:33

@Freud Sissy: "A jelenlegi regisztrációs rendszer nem transzparens. Nem küld visszaigazolást pl, pedig egy sima automatikus funkció lenne."

Akkor kezelni kellene a - talán - akár 5-10%-nyit is elérő hamis, elrontott, elgépelt e-mail címeket is.

Jó pénzért persze. (+ millió forintok csak úgy röpködnek ám...:)

Frick László Intézet 2021.01.13. 16:46:41

@Serény Vélemény: Nézd már meg légy szives, hogy mennyire költséges egy telex.hu HTML hártyarendszer... mondjuk az index hártyaköltségeineka töredékében kifejezve.

Frick László Intézet 2021.01.13. 16:57:27

@Freud Sissy: Próbválj már egy kicsit kinézni a véleménysztrádáról,mint mondjukegy egykormég önállóvéleményalkotásra is képes felnőtt ember,aki voltál:

A regisztrációnéplélektani dolog, ehhez túlsokész nemkell,hiszen eleitőlfogva lényegében elis árulják a titkot, hogy attól, hogy regisztrálsz,még nem leszel első vagy hanyadik...

Tételezzük fel, hogy valahonnan,ami nem az Ónijó lesz,mert az Ónijó már letűrgyalta zseniálisan és osztja.. tehát valahonnan lenne esetleg egy tömeges nagy oltakozáshoz pármillió szérum,akkor elkezdik kiszállítani az oltópontokra azaz (elárulom) a rendelőkbe majd a vakcinálkat és aki akarja, jelentkezik,megkérdezik-megvizsgálják s ha rendben, beoltják.

A másik titok:az internetes regisztrációlényegében a hajlandóságot vizsgálja.

És az ilyen véleménysztrádázókmint te.. Hagy kérdezzelekmeg: ezekkela dumákkal,amiket terjesztes a mit segítesz?

A regisztrációk alapján már mnost az jön le, hogy az oltakozási hajlandóság katasztrofikusan gyönge és az ilyen huhogók segítenek azokat visszatartani, akik mégis regisztrálnának,emlékeztetlek a Kubatov-listázásodra meg a frecsegésedre, hogy a fideszes nénik fogják előbb megkapni.

Kit a faszt fog érdekelni az oltóponton (mindenki mindenkit ismer a faluban,ami falvak konglomerátuma Budapest) ki a GECIT fogja érdekelni ha jelentkezik bárki oltakozni, hogy fidesznyica-e vagy jóé s igaz??

Észre sem veszed és beleálltál az Annál Rosszabb lesz A Jó nekünk kórusba.
! ..

Frick László Intézet 2021.01.13. 17:14:11

@Freud Sissy: Nem győzöd kivárni, hogy a Geci magától,mint valami ökör tramp,szépen megbuktassa magát olyasmikkalis,mint a Szabad Városok sanyargatása

Elbaszni egy 15000 lakosúbudapesti kerületben a támogatottságot egy 23lakosúkisváros megnyerésére,mi? Ez nem elég neked,neked fel kel színi a véleménybuborékokbóla huhogtatni valót a regisztrációra okádhatóan is, hátha a Geci abba bukik bele vagy nyom le rajta valamit,ó,szent küzdelem a járvány idején,Anyám :D

De büszke vagy magadra meg fintorogsz itt, hogy te, a fennkölt, a tüchtige, az illatosmeg a jó, bezzeg mink meg a szőrsapkás fidesznyikek :D

Nem lehet elengedni semmit,mindenbe bele kell kapaszkodni,ami a gecitlenítést csak haloványan is reményesítené :D

Na látod,most legalább látod, hogy kb így oltásbarát a Szivárvány Koala.

Barátja annak az oltásnak,amihez nem lesz elegendő vakcina (oiropid) majd csak karácsoönyra...

Ó,Istenem, nemondass velem több csúnyát...
süti beállítások módosítása