A rendszerváltás óta politika-és oldalfüggetlenül a mindenkori államkormányzásunk egyik vagy titkos vagy nyilvánvaló szándéka a Budapesttel valamilyen fokon kibaszás.

Az ilyen szándékok történetében még nem volt arra példa, hogy Budapestnek a legkisebb kára is származott volna belőle,viszont a Vidék,az megszívta rendesen ésminden alkalommal.

Semjén Strüszivadász Zsót a Budapesttel való kibaszási szándékok történetének hamuban sűtt ökre.

struszipolitikaibalfaszhujjee.jpg

Amikora járvány első szakaszában futott neki Budapestnek,nem jutott eszébe, hogy már nem minden önkormányzat a FIDESZ-é. Magának a FIDESZ jogtudósának kellett a balfasz strüszivadász kontárkodását megkókányolni.

Strüszi Zsót most azonban úgy neki tudott futni az iparűzési adóval szarvaközt a tőggyinek , hogy az már a FIDESZ támogatottságának is helyrehozhatatlanul baszott oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3116368734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amy Steinmann 2021.01.02. 11:14:03

Ezt most te sem gondolod komolyan, hogy Stüszi ötlete volt.
Az ilyen Stüszi féle embereknek egyetlen szerepe van a kormányban, bemondani a főni ötleteit.
Mint mikor Kósa Lali :))) ad be törvényjavaslatot.
Kb. mint Pénztáros cégfúziós meg közbeszerzési ötletei.
Papírról fel tudja olvasni, ha kap előtte 20 percet, hogy gyakorolhasson a felolvasásra.

Amy Steinmann 2021.01.02. 11:15:15

Stüszinek meg a többieknek kb. annyi önállósága van, mint egy KESMÁ-s szerkesztőnek :DDD

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:07:25

@Amy Steinmann: Ez pontosan így van:Egy KESMA termék alapjaiban kontár slapajmunka,hátmég azokban a ritkapillanatokban,amikor a "főszerkesztő"önállóskodni kezd.

Bukfenceztünk a röhögéstől Semjén első "csapása" idején - persze te nem tudhattál róla,mert az agymosóid valamiértúgy döntöttek, hogy ignorálják az információt.

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:11:43

@Amy Steinmann: Ez a baj azzal a Kettes Számkörbe paszírozott síkbolygó szerűagymosással,aminekáldozata vagy.Annyira hülyéneknéznek már téged is (pedig egykor liberális voltál...) hogy bizonyos információkat zavarónakgondolván eltitkolnak előled annak ellenére, hogy igazábólmég ütősebbeklennének,mint amiket összeuszítgatnak. (tudod,azok a "történelmi cikkek" amiknek a főcímemeg a bevezetője Trump-os,de aztán nagyon gyorsan Hitlerkövetkezikazon az alapon, hogy ő is egy fasiszta volt,majd a cikk célja a fasiszta Orbán karakterrombolása.

Módszertanilag hasonló a cikk,aminek az altató stakasza Orbán felemelkedésérőligéri a lekas-eket, azonban a beugratóképen fiatal Kormos Gábor-hajú Szájer hajol a bozontos szakállas cigánytakony csuklójára.

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:15:48

@Amy Steinmann: Pont Dr Kósához fűződnekalegcukibb önállóhúzások.

Dr Kósa,az IgazmondóPolitikus.Mindig az igazmondópolitikusokkalromantikáztok,pedig Dr Kósa a legigazmondóbbpolitikusaink egyike,pl2010.májusában kirobogottt az újságírók elé és mondott egy vérfagyasztóan kurvaigazat.

Apropo,pl Demszky Gábor volt egy másik betegesen igazmondó,pl 1999.őszén az egyik utolsóliberálispolitikusnkként rámutatott arra, hogy nem a FIDESZ az ellensége az SZDSZ-nek,hanem az SZDSZ-t csak per "zsidók!4!"-kéntaposztrofáló MSZP. Éshogy amíg lehet,kapcsolatotkéne keresni a FIDESZ-szel.

Azzal, ahogy itt az agymosásaid alapján okostojáskodol, csak igazolni tudod,mennyirepolitikai analfabéta és egységsugarúprophívő vagy,kb egy fideszes szőrsapósnéni inverze. Ami a Novákkatalin gyűlölségben tobzódik is nálad.

Serény Vélemény 2021.01.03. 08:37:05

Szerintem a nem proli budapestiek nem is Budapesten laknak, hanem valahol az agglomerációban. BP-en csak azok laknak, akik vagy nagyon prolik, vagy nagyon gazdagok.

2021.01.03. 08:56:51

@Frick László Intézet: ez 10 évvel azelőtt volt, és nem a maszop terjesztette, hanem az MDF így húzta be az első választás második fordulóját, ami előtt még nagyjából egyformán álltak az szdsz-el, hogy elterjesztette róluk, hogy zsidó párt.
Amúgy nem akarom újra begépelni, a fürdőkádas tyúknál már írtam egy kommentet a monomániáról, meg hogy hadd ne kelljen könyékig a szarban turkálni 20 értelmetlen soron át azért, mit is akarsz mondani, mert tele van ezekkel az "agymosás" és hasonló hülyeségekkel

2021.01.03. 09:00:27

@Frick László Intézet: mikor első általánosba jártam, mindig kellett sormintát rajzolni, ami azonos elemekből állt. Mondjuk cicafarok, vagy ilyesmi.
Én kiváló számoló voltam, a tíz átlépése már rögtön ment, megoldottam a példákat, de volt, hogy a sormintát elhagytam, mert unalmasnak találtam.
Szerényebb képességű osztálytársaim nem tudták, mennyi 7+8 de a sorminta szép volt. Akár két vagy három sort is rajzoltak belőle, ezzel kompenzálva, hogy a 6+9 feladat megoldása nincs kész.
Na, ezek az "agymosás" meg "gyűlöletbeteg" meg "huhogás, rinyálás..stb mondataid is ilyen sorminták.
Nem megy a számtanpélda, rajzolsz helyette cicafarkat 5 soron át.

2021.01.03. 09:03:32

@Frick László Intézet: Érdekes módon, mielőtt bejelentették, hogy leveszik az IPA-t, maga a potrohás hívott össze pár polgármestert megbeszélésre (Karácsonyt még véletlenül sem, elvégre csak az ország 20%a lakik BP-en)
Na, szóval a sorminták között nem kaptam választ arra, hogy Stüszi keresztül tud-e vinni úgy egy ilyen jelentős törvényjavaslatot, hogy a potrohás keze nincs benne.

2021.01.03. 09:07:23

@Serény Vélemény: frusztrációt is lehet kezelni. Fordulj szakemberhez :D
A Bp-ekkel szembeni frusztrációidat is lehetne kezelni valahogy, persze, így is maradhatsz :D
Ezek a kudarckerülő magatartásformák gyerekkorból erednek, látszólag nagy mellény, fölényeskedés, stb közben meg egy beszart kisegér az illető. Dolgozz rajta. Hidd el, nem harap a néni, azért mert nagyvárosi.

Frick László Intézet 2021.01.04. 06:09:10

@Freud Sissy: Apotrohásnaknem a keze van benne...Apotrohás önképe szerint ért apolitikához és ha kb harmadannyira tényleg is értene apolitikához meg a politikaikommunikációhoz,akkormásfigyelemelterelő-médiaerőlekötöt választ.mert a cél Boldogképviselőrőlés Szájerről elterelni a nyomást volt... Itt azonban egy Dr Bubó-i szituáció keletkezett, a gyógyszermellékhatásai többszörösei a "betegség"-nek.

Valamint most a magyar jómédia az amerikai Trump Ellenes Óriásnyomás móccerét fogja másolni. Gyakorlatilag ugyanazok az ötletek fognak felbukkanni, csak Anikó/Melania helyett Novák katalin kapja a jógyerekgecit és a jolinyanyapisát..

Csak nálunk nincs elektori rendszer (amit a demokratikus államok azért vezettekki a választási rendszerűkből,mert nüansz különbségből lehet vele FÖLÉNYES-et csinálni.

Frick László Intézet 2021.01.04. 06:11:45

@Freud Sissy: Tehát Arizonában a frissállamplgár latino-k szavazataivaljött össze Biden fényes, 10000 szavazatos győzelme...megvan? ...akkor nost lapozz az ukránozásra nálunk.

Valamint:Az elektor, azaz VÁLASZTÓKÜÖLDÖTT figyelembe veszi a választó polgártársainak a szavazatát.

Vegyünk egy magyar elektort,aki antifasiszta és SZERINTE a Jobbik nem fejlődött ideológiailag. tehát KÉPTELEN egy nácikat betagozó koalícióra nyomni.
Akkor? - az elektor fogja és nem nyom oda.

Serény Vélemény 2021.01.04. 08:21:31

@Frick László Intézet: Beleértve hogy a latinók, meg a kubaiak - a kubaiak biztos, hogy - _nem_ Bidenre szavaztak?

2021.01.04. 08:41:06

@Frick László Intézet: tévedsz, a latinok jelentős része a "vallásosság" miatt Trumpra szavazott. Ez pl. meglepetés volt, hogy a vallásosság felülírja a rasszizmust, amit Trump csinál.

2021.01.04. 08:43:26

@Frick László Intézet: továbbra sem látom a választ, a Stüszi SAJÁT ötlete volt-e az IPA elvétele, és a potrohás egyetértő bólogatása nélkül át tudna-e nyomni egy ilyen jogszabályt?

Serény Vélemény 2021.01.04. 09:24:34

@Freud Sissy:
Az "IPA elvétele". A felezés meg az "elvétel" közötti halovány jelentésbeli különbség már el is törpült megint. Ugyanúgy, ahogy a KKV és a nagyvállalati szektor közötti különbség eltörpült az előző agymosási körben...

2021.01.04. 11:15:05

@Serény Vélemény: egy másik cikk alatt kifejtettem már, vitakultúrád arra korlátozódik, hogy amivel nem értesz egyet, akkor a másik agymosott.
Vagy moslék
esetleg jógyerek

Elvett pénzt? Igen
visszaosztott a kormánypártiaknak? Igen.
Bosszúból csinálta? Igen.
Van még kérdés?

Serény Vélemény 2021.01.04. 11:17:52

@Freud Sissy: Pont te beszélsz? Tény az, amit írtam? Akkor mi bajod van vele?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.07. 13:55:17

@Serény Vélemény: Adócsökkentéssel pénzt elvenni ab ovo nem lehet. Kevesebbet lehet beszedni. Az adókedvezményeket sem az állam "adja". Az állam kevesebbet vesz el. Nagyon nem mindegy. És ezzel okafogyottá vált az a kérdés is, hogy aki nem keres eleget az adókedvezmény igénybevételéhez, az mitől esik el. Olyan pénztől, amit nem keresett meg. Azaz semmitől.

Frick László Intézet 2021.01.08. 05:47:16

@Freud Sissy: Most szemléltetted apolitikai ostobaság és a véleményvezérelt birka attitüdjét:

Tegnap a demokrata többségű Capitoliumban a Capitoliumkáplánja közös imára szólított fel,imádkoztak a demokraták,mintkisangyalok.

Akkor elismétlem,mert figyelni nemtudsz,de semmiért vagy az igaság miatt besérülnimeg nózizni igen.

Hát,mint valami tramp vagy orbán, gyalogolsz belefeléa sajátpofonjaidba.

Az USA Nemzetikeresztyén Kőőőkonzervatív (katolikusellenes keresztényfundamentalista) Állam. MégObama is Isten Haza búcsúzott. Orbán merne egyszer úgy beszédet befejezni,ahogy Obama mindig.

Az, hogy te miket olvasolössze, szelektívigazságokat a magyar jógyerekmagazinokban,a te bajod.

2021.01.08. 08:15:14

@Frick László Intézet:
Hát, nem tudom, ez mennyire jó gyerek magazin, mindenesetre Obama mondta. Mivel több cikluson át elnök volt, és az egyik legnépszerűbb elnök, SŐT annyira népszerű, hogy a firts lady szettjeit és karácsonyfáit is imádta minndenki. Szóval, azt azért fogadjuk el, hogy Obama valamenyire ért a politikához.
danubeinstitute.hu/hu/blog/felelotlenek-obama-szerint-a-trumpra-szavazo-latinok
Annyira mint te, persze senki nem érhet a politikához :DDD

2021.01.08. 08:16:22

@Frick László Intézet: ha szövegértési nehézségeid lennének a linkelt cikkel kapcsolatban, akkor szólj nyugodtan, segítek értelmezni.

2021.01.08. 08:21:41

@Frick László Intézet: nem tudom, milyen stilisztikai, vagy egyéb célod van, hogy minden mondatodban öntöd rám a szart (gyűlölet, ostoba, jógyerekújság, naiíva, piolúsbehuggyozásjoli..stb) de eléggé úgy tűnik, kezd visszafolyni a te korán érelmeszesedéses nyakadba.
Szövegértési problémák. Memóriaproblémák. Tájékozottsági problémák. Korán öregedel.

2021.01.08. 08:22:59

@Frick László Intézet: ilyenkor szoktál eltűnni, mikor visszapattan a szar a nyakadba, amit rám akartál dobni :DDD

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:23:46

@Freud Sissy: "Mivel több cikluson át elnök volt,"

Több=2.

Ez is olyan "Budapest kivéreztetős" szójárás...

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:24:00

@Freud Sissy: Nem öntökén rádsemmit.Tényleg barátiés testvéri szeretetbőlés csakmutatom,minekadodmeg magad, te egykor még liberális. Szerintem nemnekem vannaköregedésiproblémáim,ez a silány bugyborékolás,amit KÖZVETÍTESZ...egyszerűen továbbadod a szelektív-ténykezelt reklámdumákat... ez valóöreg nénik hülyítéséreés te tennmagadat tolod le az iszos julisok szintjére azzal hogy a nekik szánt hülyítéseket még terjeszted is.

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:27:11

@Freud Sissy: Lehet, hogy pont az a lényeg, hogy ért hozzá. A latinók nem feltétlenül a vallásosságuk miatt szavaztak Trump-ra, hanem mondjuk a fehérember=latióis ellen felhergelt négerek miatt, valamint mert egy részüknek konkrét tapasztalatai vannak a kommunizmussal meg a szociálizmussal kapcsolatban. ÉÉÉs nem szeretnék azt, ami elől kubából menekültek.

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:30:27

@Freud Sissy: A Trumpra szavazók... Ez megint a szokásoshülyeség.
Szerintemd a Trumpra szavazókmeg a BIden-re szavazókközött... társadalomszociológiailag..aSúlyozóKözep-ettekintvén... van különbség?természetesen a PéldamutatóLegillatosabbakésLegjobbakBidenre nemhogy szavaztak,de4évenát kivették a részüket a HurrikánfrizurásNiemand Bojócelnökre tódulómédianyomásbann.De azért,mert Robert de Niro islatin származású és nemakarokmégfelsorolni vagy 100 jelentős latin vagy latino (nemzetikeresztyénamerikaiul büdös digó ill mehikánó) ... Ehh... Ha Obama mond valamit,érdekes,hogy Obama Isten Haza rikkantásaimeg nem ragadtakmeg benned vagy nem jönle neked az, hogyan imádkoztak közösen a Demokraták a CapitoliumKáplánja vezetésével :D

Így jár,aki amagyar jógyerekmédiávalmosatja az agyát.

Erre tekontra engem orbán szócsöveségével szoktálvádolni.

Akkor játszunk olyant, hogy te is szilvásgombóc formájában eszedmeg az egyezőségeket a jógyerekhülyítéssel,meg én is az enyémeket,amik passzolnakOrbán propjához.

Segítek:azt a 6 db szilvásgombócot csak legyűröm,de nekedmajd 2222 szilvásgombócccát kell befalikálnod.

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:31:20

@Freud Sissy: Ja,reggel szoktam eltűnni,mert nem érek rá.

te nemeltűnni szoktál, hanem szelektív kezeled az érveimet:Amit nemakarsz látni,az nincsen.

2021.01.08. 08:48:42

@Serény Vélemény: esetleg még gyors gépelésből fakadó elütési hibákra is rárepülhetsz, ha nincs érdemi mondanivalód a témában.
Ja, persze, Obama meg Biden mint kommunista :D
na hallgass egy kis zenét :D
www.youtube.com/watch?v=-agiAnRYrrU

2021.01.08. 08:52:57

@Frick László Intézet: na, látom nem sikerült a linket cikket sem elolvasni, sem értelmezni.
Most én sem érek rá, de ha szeretnéd, segítek majd értelmezni később.
Nehezen olvasó gyereknél segít, hogy próbálják megtalálni a kulcsszavakat.
Itt pl. az abortusz vagy melegek a kulcsszó.
Na, fuss neki újra.
Kurva unalmas, hogy minden vitánk abba fullad, hogy vörös fejjel ordítozva elkezdesz jógyerekezni.
Nem a nézeteltéréseink miatt szoktam rádbaszni az ajtót, hanem az unalom miatt.
Bármit írok, válasz: GYŰLÖLKÖDŐJÓGYEKEKMAGAZINNALBESZOPOATOTTNAIVA
talán arra próbálj meg KONKRÉTAN válaszolni, amit linkeltem.

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:57:43

@Freud Sissy: Marxista. Először is: kulturális marxista, aztán gyakorlatilag is konkrét marxista nézetekkel, konkrét marxista forgatókönyvvel, és így tovább.
(Persze a függetlenobjektívek eeeezt neked nem fogják elmondani, mert ők is végső soron marxisták.)

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:00:59

@Freud Sissy: Ja. "„Az Egyesült Államokban elő latin-amerikai közösség választói csak azért szavaztak Donald Trumpra, mert sok közöttük az evangéliumi keresztény. Jobban érdekli őket Trump abortuszról és melegházasságról alkotott politikai nézete, mint rasszista kijelentéseinek elítélése”"

Sorolj föl légy szíves Trup-tól legalább két, tényleg rasszista kijelentést!

(Nem olyat, amit a béketábor fölhazudott rasszistának, hanem ami tényleg az!)

2021.01.08. 09:00:59

@Serény Vélemény: és láttuk, hogy KÉT ciklusnyi elnöksége alatt is egy vidám BARAKKOT :D csinált amerikából :D

2021.01.08. 09:03:04

@Serény Vélemény: béketábor :D beszarok :D

2021.01.08. 09:07:27

@Serény Vélemény: trump mint fehér felsőbbrendűséget hirdető macsó? Most csak így kapásból, vagy 3-4 éve volt egy kijelentése, amiben közölte, hogy kéne a nőknek öltözködni a munkában, és erre jött egy csomó kép, amin nők rendőregyenruhában, orvosi köpenyben, katonaruhában, stb vannak, mert az a munkaruhájuk. Nem emlékszel?

Ennek a cikknek egyébként nem a rasszista kijelentés a lényege, hanem hogy a melegekről és az abortuszról tett kijelentései miatt szavazott rá sok latino. Neked sem sikerült értelmezni?

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:17:38

@Freud Sissy: Persze TE nem láttad, mert nem jutott el az ingerküszöbödig az jóóldal tálalásában az, amit azér' néhány esetben átvett a jóóldali független média csak persze szarba csomagolva.

Például: az usában nem kevés keresztény hitű vállalkozó van.
AZ nem kis gebasz, ha ezeket arra kötelezik, hogy az alkalmazottaik nemváltoztató műtéteit, vagy az abortuszait _kötelező_ nekik támogatni, ami azt jelenti, hogy kötelező fizetni a költségeit.

És mit csinál egy olyan vállalkozó, akinek tíz, vagy húszezer alkalmazottja van? ÉS nem teheti meg az anti diszkriminációs törvények miatt, hogy eleve nem vesz fel buzikat, vagy "nemi diszfóriában" szenvedő elmebetegeket!

Ugyanis amit TE fizetsz, az egyben azt is jelenti, hogy BENNE vagy. Ha abortusz - akkor részes vagy a gyilkosságban. ha "nemváltó műtét"- akkor az ember tökéletes és visszafordíthatatlan tönkretételében.

Ez minden normális ember számára agyrém.

ÉS EZ az amerikai keresztények számára a tét!

Meg a magyar keresztények számára is, hogy ti. lehet-e a fiaimat, unokáimat - ha fiúk férfivá nevelni, vagy kötelező őket óvodától a Klárika agyrémének megfelelő gender-agymosásban részesíteni?

2021.01.08. 09:19:53

@Serény Vélemény:
twitter.com/i/events/827781526112915456
tök jó képek
amit persze az ilyen trump meg potrohás féle "macsók" el sem tudnak képzelni, mennyi minden lehet egy nő

Serény Vélemény 2021.01.08. 09:52:43

@Freud Sissy: Ez Trump konkrétan elkövetett hibája volt, ami miatt konkrétan meg is szívatták.

ÉS?

Te tökéletes vagy?

2021.01.08. 09:55:23

@Serény Vélemény: mint a másik posztban is írtam, rátok untam, mivel többnyire érdemi válasz nem érkezik, csak ugyanaz a pár jelző, egybites, agymosott, stb.
UNALMAS.
Ez nem beszélgetés, vagy kommentdumcsi.

Serény Vélemény 2021.01.08. 10:07:13

@Freud Sissy: "Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon három nappal a szerdai ostrom előtt segítséget ajánlott fel a Capitolium őrségének, ám az elhárította – adta hírül az AP amerikai hírügynökség egy védelmi tisztségviselőre és két további, az ügyet jól ismerő forrásra hivatkozva.

A Pentagon konkrétan azt kérdezte a Capitolium rendőrségétől, hogy szüksége van-e a nemzeti gárda támogatására, a válasz azonban nemleges volt. A kongresszusi épületet és a képviselőket, továbbá munkatársaikat védő őrség csupán tüntetésre készült fel, nem pedig zendülésre – mondták az AP-nek forrásai. Egyelőre nem tudni, hogy szerdán hányan voltak szolgálatban a Capitolium rendőrségének 2300 embere közül. A testület tagjai igen jól képzettek tömegrendezvények biztosításában is.

Az AP megjegyzi, hogy a „kongresszusi” rendőrség annak ellenére utasította el a Pentagon felajánlását, hogy hetek óta voltak jelek, melyek előrevetítették, hogy január 6-án, Joe Biden leendő elnök kongresszusi szavazatainak megerősítésekor erőszakba torkolhatnak az események. Szerda este Donald Trump elnök több száz híve erővel behatolt a Capitolium épületébe, és végül – mégis – a nemzeti gárda segítségével csak több óra alatt sikerült őket eltávolítani az épületből. Az összetűzésben négy ember életét vesztette. Az ostrom előtt Trump egy washingtoni gyűlésen mondott beszédében feltüzelte híveit, egyebek közt ismét azt állította, hogy csalás miatt veszítették el a választást.

(MTI)"

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 10:08:18

@Freud Sissy: Olyan vidám barakot csinált belőle, hogy még egy Trumpot is megválaszottak az emberek, csak ne a demokraták jöjjenek újra. Obama lényegében azt üzeni a latinüknak, ha nem a mi értékeinket választod, bigott vagy. Csakhogy a mexikói nőket nem érdeli az abortuszhoz való jog, nem is értik, miért akarná valaki megölné a saját gyerekét, a munkahelyi előmenetelen is röhögnek, ők gyerekeket akarnak maguk köré, meg egy férjet, akitől kapnak egy társkártyát, és indulhat a shopping. A demokraták úgy számoltak, a repubilákunus szavazóázis szép lassan kihal,és az összes új bevándorló őket fogja támogatni. A mostani szavazáson is érződik, hogy ez nem ilyen egyszerű. A republikánus értékek a következők:
- tartsd az újraelosztást a létező legalacsonyabb szinten, minimalizáld az adókat.
-az állam takarodjon ki mindenhonnan, hagyja békén az egyént, minimalizáld a szabályozást, bízd az emberekre a döntéseket, adj nekik minél több szabadságot - és ebbe a szabad fegyvertartás, néhány államban a szabad vadászat is beletartozik.
- Tarts fenn egy erős és ütőképes hadsereget
- Védd az isten-haza-család értékhármast

ÉS ha demokraták azt az utóbbit elkezdik progresszív módon "átalakítani", akkor ne számítsanak túl sok latino szavazatra.

Másrészt az USA sözvetségi állam, maiből 29 tagállamot a rpeublikánusok vezetnek. Jött Obama, hogy be kell vezetni az Obama-care néven futó általános egészségbiztosítást, egy csomó republikánus tagállam meg egyszerűen nem vezette be, vagy ha bevzeette, nulla dolláros költségvetési támogatással indította el.
Gondolj Utah államra. A lakosság háromnegyede mormon, a poligámia lényegében legális, az evolúcióelméletet valami zavaros keresztényellenes ideológiának tartják, szerinted ezeket az embereket mennyire fogják érdekelni a transzvécék meg az LGBT jogok, vagy úgy általában véve a szövetségi kormány elképzelései?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 10:12:31

@Serény Vélemény: Olyan öten lehettek szoglálatban. Láttad, hogy lőtték le az a szerencsétlen katonanőt? Hidegvérrel kivégezte egy -egyébként fekete - biztonsági őr. Atótl poersze nem kell félni, hogy valaki foglalkozik is a halálának körülményeivel és aranykoporsóba sem temetik, de ez érthető is. Nem egy többszörösen elítélt, drogfüggő fekete bűnözőről van szó.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 10:15:41

@Serény Vélemény: Klasszikus false flag támadás volt ez a Trump-szavazók ellen. Vajon azt a négy embert azért kellett megölni, mert többet tudtak a kelleténél?

Serény Vélemény 2021.01.08. 10:26:29

@Szorgalmas Gyémánt: Már ezer rendőr is, ha csak körbeállja az épületet csírájában el tudott volna fojtani mindenféle behatolási kísérletet.
Lehet, hogy már ötszáz is.
Hát öt ember speciel nem aaaz biztos...

Serény Vélemény 2021.01.08. 10:27:55

@Freud Sissy: Mondd ki utánam bátran:
"én szeretem Orbán Viktort".

Na... sikerült...? :-D

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.08. 11:10:35

@Freud Sissy: Te kezdtél el igen durva hangnemben személyeskedni, aztán amilyen az adjonisten...
Hoztam videót a Capitolium elleni támadásról, hozzuk a tényeket, és próbáljuk értelmezni, mint például miért veték minimálisra az őrséget, hogyhogy pár fegyvertelen busójárónak meg hülyegyereknek öltözött bohóc be tudta venni a világ egyik elméletileg legjobban őrzött épületét fegyvertelenül, hoztam CNN felvételt, amin tisztán látszik, hogy az őrök egyszerűen beengedték őket, és ezekből a tényekből azt a következtetést vontam le, hogy ez nem életszerű, ez egy előre megrendezett, szervezett akció volt, amit a demokraták Tump false flag altt követtek el a Trump-szavazók és tkp. az egész amerikai demokrácia - lejáratására.
Ok, nem vagy mérnök, de matlogot tanultál, talán szigorlatoztál is belőle, kérlek mutasd meg, hogy hol tévedek, mit nem vettem észre, mit látok rosszul. És ezt anélkül plíz, hogy engem tumpistának, habonymédia agymosottjának, populistának meg ehhez hasonlóknak neveznél. Széljegyzet: ezt pszichovonalat is elengedhetnéd, valamint azt a tényt is elfogadhatnád, hogy SV és SZGY két külön személy, még akkor is, ha történetesen mindkettő kistelepülésen HO-ban dolgozó IT mérnök, akik nem fideszfanok, de ha a szivárványkoalíció meg a fidesz között kell választani, akkor az előbbit választják.

Serény Vélemény 2021.01.08. 11:12:13

@Freud Sissy: "De ez ugye gyűlöletbetegség.
"

De minimum határeset! :-)
Én például szeretem Dobrev Klárát is, és a zurát is, csak éppen nem szeretném, hogy még egyszer valaha legyen lehetősége arra, hogy az életembe beleszóljon... :D
süti beállítások módosítása