screenshot_2020-11-17_poitiers_visite_de_sarah_el_ha_ry_secretaire_d_etat_la_jeunesse_et_l_engagementelavultharciindulo.png

"Nem a XX. században élünk.Idejét múlta a szekularizmus: Miért ne vonulhatna be a vallás a XXI.századi iskolákba?"

diáklány Poitiers-ben,2020.

Van a  Jók és Igazaknak egy ötlete Fejlettisztán demográfiaikatasztrófájának a megelőlegezésére,amire pedig van egy huhogása a lassan kiahló oiropid nemzetikeresztyéneknek.

A két banda egyik közös pontja az örökberendezkedés.Mind a kétféle ideológia abban tud hinni,hogy örökberendezkedés az,amit kitalált és az is, amire huhogtat.

 

Közben  -miközben valójában szovjet típusú felülről lefelé hatolós, tehát goebbelsiánus népnevelés kereteiben egyszerűsítések,összevonások és a lehetőségek szűkítése folyik-  közben hazudoznak a Változások generációjárólmeg a diverzitásról,a sokszínűségrőlés egyszínű családmodellt szoivárványcsaládnak hazudnak föl.

 

A szocializmus óta nem volt ennyire népnevelős,politikai aljas nyálas-stréber képmutatásra tanítgatós ideológiai nyomás az oiropid  társadalmakon.

 

A maglényeg az, hogy örökberendezkedést hirdet mind a két ideológiai sáv.

Ha ebből a dumapolitikából csak a családmodell-t ragadom ki... és eltekintek a ténytől,miszerint abban a pillanatban 180 fokos fordulatot vesz az irányított "migrációs folyamat" mihelyst az ingyen-segélyen élés megszűnik majd Fejlettisztánban... tehát fogadjuk el a "mai"  trendek mai látszatát örökberendezkedésnek:.

A menekültek egy még a nemzetikeresztyénkőkonzervatívokénál is elavultabb család-és asszonyi sorsmodell hívei. Ebben a családmodellben egy hímsovén fasz családfő - ALÁ nem is 1 asszony tartozik, hanem ha a fasz vagyoni helyzete azt megengedi,még több is. Szekularizmus? - ez maitéma,még ez az évtized és pl Franciaországban annyi a legendás szekularizmusnak.

 In God We Trust

/Az USA Nemzeti Mottója/

 

A mai USA nemzetikeresztyénkőkonzervatív állam,ahollegalább 55millió USA-állampolgár addig nem veti a fogát a vacsorájába, amíg azért hálát nem rebeg az úrnak. Még Obama is minden jelentősebb beszéde végén ennek az istennek ajánlotta a hazát meg a népét.

 

https://www.usnews.com/dbimages/master/5457/FE_DA_080624religion.jpg

Tök fölösleges a sok vén hülye húgyos oirópai nemzetikeresztyénkonzervatívnak ajvékolnia a menekültválságon, mert az oiropidok entrópiájában a mindörökké, az nagyjából két év...:D Hosszútávon a Joint Vision 2020. által korábbra generált menekültválság az elavult,múltbavezető későókori "családmodell"-nek dóóógozik:D 

jovobevezetocsaladmodell.jpg

És akkor már azt a poent, hogyaszonygyaja  iszlám meg a zsenderológia a buzikérdéssel, sziveskedek kihagyni :D

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPue1_E5W-gc7tpW2JP6DcBE94KIBlm4wkpg&usqp=CAU

Majd adnak nektek szivárványcsaládot a menekültek:D

 

Nyilván azt hiszik a Jók és Igazak, hogy ha ma leurallták az interneten a politikai megfelelés népnevelési sávját a vén húgyosoktól,akkor majd ugyanúgy magukhoz idomítják az iszlamo-fundamentalista  menekülteeket is. Mókásan idióta ábránd :D  Juj,defájdalmas lesz az ébredés :D

 

"Tank you, Boyz and Gurlz! Good Nite!"

/Frank Zappa/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9216357676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása